Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Absolvenţii primesc 1.500 lei, la angajare      *** Dacii îşi îngropau cenuşa în cimitire     *** Începe înscrierea la licee!     *** Elevii vor reducere pe toate liniile de transport din Piteşti!     *** Surorile au scăpat în mod miraculos     *** Două victime dintr-o lovitură, la Comisariat!     *** O rupere de nori a făcut prăpăd la Boteni     *** A murit în faţa WC-ului unui magazin     *** Ursul a mai omorît o capră şi două oi     *** Bebeluş dus cu elicopterul la Tîrgovişte     *** Antigona, la Festivalul de Teatru Miturile Cetăţii     *** Sînzienele poartă ie, la Biblioteca Judeţeană     *** Spectacol de teatru şi dans     *** Zanfir la Balcaniadă     *** Patru echipe ar putea promova în Liga !     *** Rezultate CM 2018     *** Uruguayul, a doua echipă calificată în Optimi! nbsp;   

 
Înot Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 13 mai 2015

Înot

 

Concurs de Master la Galaţi

Clubul Sportiv Aqua Sport Ga­lati şi „Fundatia Sportul Gălăţean“ va organiza, la sfîrşitul săptămînii viitoare, Concursul de Înot Masters +25 ani. Întrecerea se va desfăşura, sîmbăta şi duminica viitoare, în bazinul de 25 m, care are trei culoare. Scopul şi obiectivele competiţiei sînt promovarea înotului ca sport pentru sănătate şi dezvoltarea spiritului competiţional şi de fair-play. La această întrecere sînt invitate cluburi şi a­sociaţii sportive din ţară şi de peste hotare. Înscrierile se fac pînă pe 17 mai, iar probele competiţiei sînt următoarele: 50 m fluture, spate, bras, liber, 100 m mixt, 100 m liber, ştafete 4x50 m liber (2F+2M), 4x50 m mixt (2F+2M).

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2119

 
Au cîştigat Maratonul de 24 de ore Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 13 mai 2015

Înotătorii piteşteni, cei mai buni la Braşov

Au cîştigat Maratonul de 24 de ore

 

 280 de participanţi, constituiţi în 24 de echipe, formate din 14 membri, cu vîrste cuprinse între 4 şi 63 de ani, au concurat, acum cîteva zile, la ediţia cu numărul 21 a Maratonului celor 24 de ore de înot de la Braşov.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2432

Continuare
 
Şanse mici de calificare Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 13 mai 2015

A doua înfrîngere pentru studenţii piteşteni la Campionatul Universitar de Fotbal

Şanse mici de calificare

# Universitatea Valahia - Universitatea Piteşti 1-0 (0-0)

 

 Echipa de fotbal a Universităţii din Piteşti a dis­pu­tat, luni seară, în deplasare, cel de-al pa­tru­lea joc din Campionatul Naţional Universitar de Fot­bal. Formaţia pregătită de profesorul universitar Gabriel Trandafirescu a fost învinsă cu 1-0 de Universitatea Valahia din Tîrgovişte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2786

Continuare
 
Box Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Box

 

Cupa Municipiului, la Piteşti

În acest weekend, la complexul de Atletică Grea din Piteşti, va a­vea loc Cupa Municipiului la Box. La competiţia care se va desfăşura sîmbătă şi duminică au fost invitate să participe 11 cluburi din ţară. Întrecerea face parte din pro­gramul manifestărilor sportive prilejuite de Zilele Oraşului care se vor săr­bători pe 21 mai, de Sfiinţii Cons­tan­tin şi Elena, patronii spirituali ai Piteştiului.  

M.Duinea

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2051

 
Atletism Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Atletism

 

Vor la etapa finală

Sîmbătă, la Rîmnicu Vîlcea, va avea loc etapa de zonă a Campionatului Naţional de Atletism rezervat copiilor. La această în­trecere, CSM Piteşti participă cu un nu­măr de peste 60 sportivi la acest nivel de vîrstă în vederea realizării baremului de calificare pentru etapa finală care va avea loc între 20 - 21 iunie, la Bucureşti. Sportivii vor fi însoţiţi de antrenorii Otilia Eşanu, Mirela Borţoi, Valentin Coroja şi Gheorghe Constantin.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2037

 
Judo Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Judo

 

În afara podiumului

În perioada 8 - 12 mai, la Cluj, a avut loc Cupa Europei la judo, la care au participat sportivi din 32 de ţări, majoritatea de pe Bătrînul Continent. La această întrecere, sportivii de la CSM Piteşti nu au reuşit să urce pe podium. Ana Maria Sîrbu a terminat pe locul 7, la categoria 40 de kg, iar Adrian Stoica s-a clasat pe locul 9, la 66 kg. După acest concurs, reprezentanţii ţărilor participante au mai rămas la Cluj, pentru un stagiu de pregătire comună.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2065

 
Cupa Instituţiilor Publice la Minifotbal, cîştigată de Primărie Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 12 mai 2015

Cupa Instituţiilor Publice la Minifotbal, cîştigată de Primărie

 

 În perioada 8 - 10 mai 2015, oraşul Mioveni a găzduit „Cupa Instituţiilor Publice la Minifotbal“, competiţia ajunsă la cea de-a cincea ediţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2222

Continuare
 
211 elevi la Crosul „Sănătatea - bunul cel mai de preţ“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Număr record de participanţi la un concurs de atletism

211 elevi la Crosul „Sănătatea - bunul cel mai de preţ“

 

 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş, Şcoala Gimnazială I.L.Caragiale Piteşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş şi Palatul Elevilor Piteşti, cu sprijinul Primăriei Municipiului Piteşti şi al Forte Vita Farm Piteşti, au organizat, sîmbătă, începînd cu ora 11, în Parcul Triva­le, competiţia CROSUL „SĂNĂTATEA - BUNUL CEL MAI DE PREŢ“, pentru elevii din clasele I - IV, la feminin şi masculin.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2218

Continuare
 
6 medalii la Campionatul Naţional Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Kaiaciştii argeşeni au urcat pe podium, la Bascov

6 medalii la Campionatul Naţional

 

 În perioada 5 - 9 mai, pe lacul Bascov, au avut loc Campionatele Naţionale de Kaiac Canoe, rezervate juniorilor şi cadeţilor. La această întrecere, la care au luat parte cei mai buni sportivi din ţară, CSM Piteşti a participat cu 15 sportivi şi au reuşit să urce pe podium.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2463

Continuare
 
4 victorii consecutive! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Atletic Bradu stă fără griji, pe finalul campionatului

4 victorii consecutive!

 

 Atletic Bradu a scăpat de grijile retrogradării în ur­ma evoluţiilor bune avute  în ultima perioadă, iar cu 3 etape înainte de final, formaţia antrenată de Ma­rius Priseceanu a ajuns pe treapta a opta a clasa­mentului, cu şanse însă de a mai urca după urmă­toa­­re­le meciuri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2464

Continuare
 
Ştiri de la SCM Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 mai 2015

Ştiri de la SCM Piteşti

 

Cu banii la zi

Deşi Vişina Nouă este o comună aflată la 15 km de Corabia, cei care finanţează echipa au ambiţii destul de mari. Formaţia este în Liga a III-a de cîţiva ani buni, iar jucătorii sînt cu banii la zi. Sportul Vişina este susţinută financiar de un om de afaceri care are o asociaţie agricolă, dar şi de primărie. Oficialii gazdelor spuneau înainte de meci că unii dintre jucători au salarii şi de 3.000 lei, iar conducerea clubului le oferă cazare şi masă, avînd în vedere că majoritatea fotbaliştilor sînt din alte zone.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2273

Continuare
 
Muscelenii au coborît în zona minată Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 mai 2015

Liga a III-a: FCM Tîrgovişte - CSS Dinicu Golescu 1-0

Muscelenii au coborît în zona minată

 

CSS Dinicu Golescu coboară încet şi sigur spre zona minată a clasamentului, ajungînd acum să aibă doar două puncte peste primul loc ce duce în Liga a IV-a. Sîmbătă, în etapa 23, muscelenii au pierdut în deplasare, la FCM Tîrgovişte, cu 1-0, complicîndu-şi foarte mult situaţia pe acest final de campionat. În meciul din acest weekend, dîmboviţenii au marcat unicul gol al partidei, după pauză, în minutul 49 prin Coman. După acest rezultat, argeşenii au coborît pe locul 10 al clasamentului, iar etapa următoare vor primi, la Cîmpulung, vizita liderului Chindia Tîrgovişte, care cu 3 etape înainte de final are 4 puncte avans faţă de locul 2.    

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2066

 
Mărgăritescu, la primul meci Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 11 mai 2015

Liga a III-a: Atletic Bradu - Concordia II 2-1

Mărgăritescu, la primul meci

 

Atletic Bradu pare să fie scăpată complet de grijile retrogradării, după ultima victorie obţinută în campionat. Alb-verzii trec printr-o perioadă foarte bună şi au reuşit a patra victorie consecutivă. Vineri, elevii lui Marius Prisăceanu au învins cu 2-1, pe Concordia Chiajna II, după ce, la pauză, oaspeţii conduceau cu 1-0. Meciul a consemnat şi redebutul lui Andrei Mărgăritescu la Atletic, mijlocaşul intrînd pe teren după pauză şi coordonîndu-şi perfect colegii spre victoria venită în urma golurilor lui Ciprian Tănase, marcate în minutele 46 şi 90.  După această victorie, Bradu a rămas pe locul 8 al clasamentului, acumulînd 31 de puncte, fiind doar la 7 distanţă de locul 3. Etapa următoare, argeşenii vor juca în deplasare, la Astra II, acolo unde este aşteptată o nouă victorie în faţa ultimei clasate în seria a III-a.   

 S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2236

 
Stevan Milosevic s-a transferat în Iran Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Pivotul care a evoluat la BC Argeş şi-a găsit echipă

Stevan Milosevic s-a transferat în Iran

 

 După americanul Ronald Ross care a ales să joace pentru două luni în Liga a II-a franceză, BC Argeş a mai pierdut încă un jucător de valoare care a făcut parte din lotul din sezonul recent încheiat. Muntenegreanul Stevan Milosevic a semnat cu Petrochimi Bandar Imam, ocupanta locului 3 din Iran, conform paginii de facebook a grupării din Trivale.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2219

Continuare
 
Karateka piteşteni, campioni mondiali Imprimare E-mail
(8 voturi)
luni, 11 mai 2015

Au făcut legea în Georgia

Karateka piteşteni, campioni mondiali

 

 În perioada 1-3 mai, s-a desfăşurat, la Tbilisi (Georgia), cea de-a şasea ediţie a Campionatului Mondial de Karate Shotokan WSF. La startul acestei competiţii s-au aliniat 35 de ţări şi 1.250 de sportivi. Din lotul României au făcut parte şi sportivii de la CS Samurai Dojo Piteşti, antrenaţi de Sebastian Ene şi Ciprian Bogaciu.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2414

Continuare
 
Dulcea: „Să terminăm cu fruntea sus campionatul“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Dulcea: „Să terminăm cu fruntea sus campionatul“

 

 La finalul întîlnirii de la Vişina, antrenorul piteştenilor, Adrian Dulcea, s-a declarat mulţumit de rezultatul final. Tehnicianul grupării din Trivale a fost dezamăgit însă de jocul echipei sale din prima repriză, cînd gazdele au avut mai multe situaţii clare de gol.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2237

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7255 - 7285 din 7835
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curieruluicăutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics
Sfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter