Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport
 

*** Ce obligaţii au posesorii de case de marcat     *** 15 cîini şi-au găsit familie la Tîrgul de Adopţii      *** Se opreşte curentul în Piteşti!     *** PASTILA de UMOR      *** La ADLER PELZER GROUP distracţia a fost în floare     *** „Scurtcircuit“, semnalul de trezire la realitate!     *** Răcire accentuată a vremii     *** Protest la Spitalul Penitenciar Mioveni     *** Şi-au ciocnit maşinile la „Păsărica”     *** Condamnat pentru tăiere ilegală de arbori     *** L-a luat rîul din căruţă     *** De la dubiţă a luat foc gospodăria     *** Fost bar, incendiat de aurolaci     *** Condamnat pentru fals în înscrisuri     *** Miercuri în Cupă, sîmbătă cu U Cluj     *** Liga 1 - Etapa 9     *** 16 jucători pe lista preliminară     *** „Nu meritam să pierdem acest meci!“     *** FC Argeş-Luceafărul, se joacă duminică     *** Snagovul, noul lider!     *** „N-a fost un joc spectaculos!“     *** Încep 16-imile Cupei     *** Fotbal, volei, handbal, oină şi tenis la Mioveni    

 
„Achimescu trebuie să-şi dea demisia“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

Noul secretar de stat din MTS vrea schimbarea şefului DJST Argeş

„Achimescu trebuie să-şi dea demisia“

 

 Fostul director adjunct al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş, Adrian Bughiu, a susţinut, ieri, o conferinţă de presă în care şi-a anunţat obiec­tivele după numirea în funcţia de secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului. Bughiu nu a uitat nici de Laurenţiu Achimescu, fostul său şef din Argeş, căruia îi cere să renunţe la funcţia de conducere în Direcţia pentru Sport şi Tineret.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1906

Continuare
 
Fotbalul românesc, în declin total Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

Evoluţiile echipelor româneşti din Cupele Europene, comentate de oamenii de sport argeşeni

Fotbalul românesc, în declin total

 

 Evoluţiile echipelor româneşti, angre­nate, în această săptămînă, în Europa League, au fost urmărite cu interes şi de oamenii de sport argeşeni. Fie că sînt în fotbal sau nu, cei care se ocu­pă de sportul argeşean au stat în faţa televizorului, la înfrîngerea cu 2-0 a Astrei Giurgiu, în deplasarea din Olan­da, de la Alkmaar, dar şi la victoria Stelei cu 1-0, în confruntarea din Nor­vegia, cu Rosenborg Tronheim. Scoru­rile înregistrate de cele două echipe au făcut ca fotbalul românesc să nu aibă nici o echipă în grupele Europa League, după ce ţara noastră a fost prezentă în ultimii 15 ani în fazele acestor întreceri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2063

Continuare
 
Lotul CS Mioveni Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

Lotul CS Mioveni

 

 SEZONUL 2015 - 2016

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2911

Continuare
 
Marian Oprea, locul 6 la Campionatul Mondial Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 august 2015

Atletism

Marian Oprea, locul 6 la Campionatul Mondial

 

 Piteşteanul Marian Oprea, singurul atlet român cali­ficat, pînă în prezent, într-o finală a Campionatului Mon­dial care se desfăşoară în această perioadă la Bei­jing, a terminat, ieri, pe lo­cul 6 la triplusalt, cu 17,06 m, din prima săritură, du­pă care, accidentat, a fost nevoit să abandoneze.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1569

Continuare
 
Bughiu, secretar de stat în MTS Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 august 2015

Adjunctul DJS Argeş, promovat

Bughiu, secretar de stat în MTS

 

 Adrian Bu­ghiu, direc­torul ad­junct al Di­recţiei Ju­de­ţe­ne de Sport şi Tineret Argeş, membru PC, a fost numit, ieri, secretar de stat la Ministerul Tinere­tului şi Sportului. Acesta este al doilea secretar pe care judeţul îl are în Gu­ver­nul Ponta, după social-demo­cratul Bogdan Pan­delică care ocupă funcţia de se­cretar de stat la Mi­nisterul Economiei.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2169

Continuare
 
Vor să debuteze cu o victorie Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 august 2015

Fotbaliştii lui Neaga, în faţa primului meci de campionat

Vor să debuteze cu o victorie

# Turis Turnu Măgurele - SCM Piteşti, mîine, ora 18

 

 Fotbaliştii de la SCM Piteşti se pregătesc pentru star­ul noului sezon competiţional. Echipa pregătită de A­drian Neaga va întîlni, mîine, de la ora 18, în deplasa­re, pe Turis Turnu Măgurele, nou-promovată în Liga a III-a care a făcut investiţii serioase în această vară şi care şi-a atunţat intenţia de a se lupta pentru promo­vare. Cu două zile înainte de debutul în noua ediţie de campionat, conducerea clubului argeşean a organizat o conferinţă de presă la care au fost prezenţi antrenorul principal Adrian Neaga şi jucătorii Dan Săndulescu, Cristian Ştefănescu şi Andrei Vlădescu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1747

Continuare
 
„Nu concep decît promovarea“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 august 2015

Viceprimarul Cornel Ionică a fixat obiectivul SCM Piteşti

„Nu concep decît promovarea“

 

 La prezentarea echipei care a avut loc ieri, pe terenul central al stadio­nului Nicolae Dobrin, a fost prezent şi vicepri­marul Cornel Constantin Ionică, preşedintele de onoare al SCM Piteşti. Reprezentatul autorită­ţi­lor locale a avut o scurtă discuţie cu jucătorii că­rora le-a explicat care sînt aşteptările piteş­tenilor după care a vorbit des­pre obiectivele echipei de fotbal care va repre­zenta Piteştiul. Ionică îşi doreşte ca, în cel mai scurt timp, Municipalita­tea să ia palmaresul lui FC Argeş, iar echipa să joace sub această de­numire.

Comentarii (3) | Vizualizari: 1913

Continuare
 
SCM Piteşti şi-a prezentat echipa Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 28 august 2015

Fotbaliştii alb-violeţi au făcut şedinţa foto

SCM Piteşti şi-a prezentat echipa

 

 Cu două zile înainte de începerea noului se­zon competiţional, fotbaliştii de la SCM Pi­teşti au făcut poza de grup pe terenul cen­tral al stadionului Nicolae Dobrin. La şedin­ţa foto au fost prezenţi atît jucătorii lui A­drian Neaga, dar şi o parte dintre cei din staff-ul administrativ al echipei alb-violete care are ca obiectiv în acest sezon promo­varea în liga secundă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2809

Continuare
 
Două victorii în amical Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 august 2015

Handbal

Două victorii în amical

 

 Zilele trecute, la Cîmpulung, handbalistele CS DACIA MIOVENI 2012 au disputat o dublă amicală în compania echipei CSS MEDIAS, cîştigînd, cu scorul de 31-19, respectiv 36-21.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1894

Continuare
 
Kaiac Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 august 2015

 Kaiac

 

Lotul naţional concurează la Bascov

În aceste zile, pe lacul Bascov, are loc o selecţie pentru completarea loturilor naţionale de kaiac - canoe juniori I şi II, la care parti­cipă medaliaţii de la campionatul naţional. Sîmbătă, tot pe lacul Bascov va începe Campionatul Naţional rezervat seniorilor şi tineretului. Clubul CSM Piteşti va fi reprezentat de Răzvan Rotaru care va lua startul în probele de kaiac simplu, pe distanţele de 200 şi 1.000 de metri, dar şi de o canoe de patru persoane. Rotaru a participat, luna trecută, la Campionatul Mondial de juniori din Portugalia, unde a ocupat locul 6 în proba de kaiac 4 - 1.000 m, iar aşteptările antrenorilor sînt destul de mari.  

   M.D.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1756

 
Selecţie la fotbal Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 august 2015

Selecţie la fotbal

 

Şcoala de Fotbal Marius Priseceanu

 Organizează selecţie pentru formarea grupelor de copii născuţi în anii 2002, 2003, 2004 şi mai mici, astăzi, 28 august, ora 16.00, la stadion Tablierul. Profesori Marius Priseceanu şi Daian Ceauşu.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1736

 
CS Mioveni, pregătită de debut Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 august 2015

CS Mioveni, pregătită de debut

 

 CS Mioveni este pregătită de debutul noului sezon, echipa antrenată de Claudiu Niculescu urmînd a juca, mîine dimineaţă, în deplasare, la FC Bihor Oradea. Gal­ben-verzii au ple­cat spre Oradea încă de ieri, iar la mijlocul acestei săptămîni, au făcut şi poza de grup.

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 1952

Continuare
 
Liviu Chiţa a devenit arbitru de futsal Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 28 august 2015

Liviu Chiţa a devenit arbitru de futsal

 

 Din această vară, judeţul nostru mai are un reprezentant în elita arbitrilor de futsal. Astfel, după Bogdan Sorescu şi Daniel Pop, Liviu Chiţa a intrat în corpul cavalerilor fluierului de la fotbal în sală, avînd şanse mari ca în doi ani să promoveze pe lista FIFA.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2099

Continuare
 
Memorialul Dobrin, cîştigat de Atletic Bradu Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 28 august 2015

Memorialul Dobrin, cîştigat de Atletic Bradu

# Alb-verzii lui Cristi Soare s-au impus pentru a treia oară consecutiv în aceas­tă competiţie # Pentru ei este deja al doilea trofeu cîştigat în noul sezon

 

 Memorialul Nicolae Dobrin, ajuns la a 7-a ediţie, s-a încheiat, miercuri seara, la Piteşti, echipa Atletic Bradu reuşind, pentru a treia oară, să cîştige acest trofeu. Şi cum este tradiţia, fiind la a treia reuşită, formaţia lui Cristi Soare va păstra trofeul, acesta fiind pînă acum transmisibil.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2146

Continuare
 
Rezultatele complete Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 august 2015

Rezultatele complete

 

Turul IV al Cupei României, ediţia 2015 - 2016, a programat, marţi seara, 15 din cele 18 jocuri, ultimele desfăşurîndu-se ieri seara.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1818

Continuare
 
Selecţie la fotbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 august 2015

Selecţie la fotbal

Şcoala de Fotbal Marius Priseceanu

 

Organizează selecţie pentru formarea grupelor de copii născuţi în anii 2002, 2003, 2004 şi mai mici, mîine, 28 august, ora 16.00, la stadion Tablierul. Profesori Marius Priseceanu şi Daian Ceauşu.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1753

 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7255 - 7285 din 8492
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări
Mircea e unul dintre "cei curati';in sensul ca toate afacerile pe care le are,desi toate ilegale,sunt facute fara violen...
24/09/18 10:26 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Acuma ce sa mai zica Sandoi da vina pe portar dar dupa meciul cuCluj de ce nu la laudat la ce intervenții a avut uite a...
24/09/18 08:10 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Intuisem infrangerea ce urma la Bacau dupa ce vizionasem cateva zeci de minute din meciul cu U Cluj.Fotbal haotic,la voi...
24/09/18 08:08 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Slabi, slabi, slabi! Va bat toti amatorii si fomistii! Rusine! Antrenorul e vinovat, nu portarul! Cine il titularizeaza?...
24/09/18 07:53 Mai mult...

Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin
Asa se intampla in cele mai multe magazine, multi hoti prinsi de vanzatoare sau patroni care nu anunta politia.Asemenea ...
24/09/18 07:33 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info