Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Argeşul, sub nămeţi!      *** Bătaie în Primăria Ştefăneşti!      *** Soţ şi soţie, găsiţi morţi în casă!      *** Avansări în grad de Ziua Poliţiei      *** Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor      *** Dacia face angajări!     *** La noapte, trecem la ora de vară!      *** Mîine este Buna Vestire     *** „Un an în Provence“      *** Marşul pentru viaţă, în Piteşti     *** Spectacol extraordinar la Filarmonică     *** Filmele săptămînii 23 - 29 martie      *** Meciuri amicale internaţionale      *** După puncte, în Moldova!      *** Andreas Dincă, campion naţional!      *** Puşcaş şi-a făcut campanie în Argeş!      *** Începe noul sezon de Formula 1      *** Curiozităţi pescăreşti      *** Pescuitul la avat, primăvara     

 
Rezultatele etapei a 14-a, clasament Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Rezultatele etapei a 14-a

 

# ACS Urban Titu - Chindia Tîrgovişte 0-2 (C. Anton 85, Cherchez 88);
# CS Afumaţi - CN Dinicu Golescu Cîmpulung 1-1 (Funieru 20/Mazarache 43);
# Atletic Bradu - Inter Clinceni 3-0 (Golban 2, D. Popa 43, M. Cîrstea 86);
# SCM Argeş Piteşti - Sporting Roşiorii de Vede 1-1 (Al. Neagu 37/Floricel 41);
# FCM Tîrgovişte - CS Podari 1-1 (Săndulescu 33 - pen./C. Răduţ 42);
# CS Vişina Nouă - CS Ştefăneşti  0-2 (Dumitrache 77, M. Gheorghe 80);
# Concordia II Chiajna - AFC Astra II  4-1 (Cr. Albu 60 - pen., B. Lemac 71, Fl. Răsdan 78, Fl. Ilie 85/D. Spătaru 73).

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2100

Continuare
 
Fotbal în noroi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Terenul de joc, cel mai mare duşman

Fotbal în noroi!

# SCM Piteşti - Sporting Roşiori 1-1(1-1)

 

 Fotbaliştii de la SCM Pitesti nu au reuşit decît un rezultat de egalitate, 1-1, în confruntarea de vineri, de pe propriul teren, cu Sporting Roşiori, din prima etapă a returului Ligii a III-a. Partida dintre cele două echipe s-a disputat pe terenul trei al stadionului Nicolae Dobrin, iar suprafaţa de joc a semănat mai mult cu o orezărie. Gazdele au deschis scorul în minutul 36 prin Neagu, iar oaspeţii au reuşit să stabilească egalitatea, două minute mai tîrziu, prin Floricel.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2351

Continuare
 
Marian Oprea, bronz la Europene! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Atletul piteştean a prins podiumul la Praga

Marian Oprea, bronz la Europene!

 

 Performanţă de excepţie pen­tru atletismul româ­nesc! Atletul piteştean Marian Oprea a cucerit, sîmbătă, medalia de bronz la triplusalt, la Campio­na­tele Europene de sală de la Praga, la patru ani de la ultima sa performanţă similară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2466

Continuare
 
Handbal, Junioare II: Turneu cîştigat la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Handbal, Junioare II: Turneu cîştigat la Mioveni

 

CS Dacia Mioveni 2012 a obtinut numai victorii în turneul pe care l-a organizat, timp de trei zile, în sala de sport de la Liviu Rebreanu. Turneul a fost dedicat de organizatori jurnalistului sportiv Cristian Marinescu, care trece prin momente grele după ce i-a fost amputat piciorul drept la Spitalul Judeţean Argeş şi care are nevoie de sprijinul tuturor. La turneu au mai participat CSS Sibiu,  CSS Hunedoara, CSS Făgăraş şi LPS Sebeş. Rezultatele CS Dacia: 2 CS Dacia Mioveni - CSS Sibiu  37-18 2 CS Dacia Mioveni - CSS Hunedoara 25-22 2 CS Dacia Mioveni - CSS Făgăraş 27-18 2 CS Dacia Mioveni - LPS Sebeş 31-24. Deja calificate la turneul semifinal, argesencele s-au clasat pe locul trei, la egalitate cu CSS Hunedoara, ambele avînd 40 de puncte.   

 S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2160

 
Victorii cu 14-0 şi 2-0 la Juniori A şi B Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Victorii cu 14-0 şi 2-0 la Juniori A şi B

 

Echipele de Juniori A şi B ale CS Mioveni au cîştigat sîmbătă meciurile din etapa a 16-a a campionatelor naţionale. Juniorii A antrenaţi de Marin Radu II şi Iulian Ilie s-au impus cu 14-0 în faţa CSS Tr. Măgurele, în timp ce Juniorii B pregătiţi de Marius Stoica au cîştigat cu 2-0 meciul cu adversarii din Tr. Măgurele. După aceste meciuri, Juniorii A se menţin pe locul I cu 42 de puncte, în timp ce juniorii B au rămas pe locul 9 cu 20 de puncte adunate. Etapa următoare va fi una intermediară, miercuri, echipele Mioveniului urmînd să joace în deplasare la CSS Nucet Tîrgovişte.    

 S.Mihai

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2033

 
Rezultatele etapei, clasament Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Rezultatele etapei

 

# Olimpia Satu Mare  - Metalul Reşiţa 1-0 n FC Bihor Oradea - ACS Poli Timişoara 1-1 n Unirea Tărlungeni - CS Mioveni 0-0 n FC Olt Slatina - CSM Rm. Vîlcea 1-0 n FC Caransebeş - Şoimii Pîncota 2-1

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2031

Continuare
 
Niculescu, la tribuna a II-a Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Niculescu, la tribuna a II-a

 

 Antrenorul Claudiu Niculescu a fost şi la a­cest meci suspendat, el urmînd să revină pe bancă de-abia din etapa următoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2161

Continuare
 
Trei goluri şi multe alte ratări Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 09 martie 2015

Liga a III-a, Etapa 14: Atletic Bradu - Inter Cliceni 3-0

Trei goluri şi multe alte ratări

 

 Atletic Bradu este fără doar şi poate performera acestei e­tape dintre echipele argeşene, atît de la Liga a III-a, cît şi de la Liga a II-a. Alb-verzii au fost singurii din Argeş care au învins în această etapă, celelalte trei echipe obţinînd doar egaluri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2228

Continuare
 
Doar egal cu doi oameni în plus Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Liga a III-a, Etapa 14: CS Afumaţi - Muscelul Cîmpulung 1-1

Doar egal cu doi oameni în plus

 

CS Muscelul Cîmpulung a remizat în etapa a 14-a a Ligii a III-a la fotbal, în deplasare, la CS Afumaţi, locul trei al clasamentului. Argeşenii, pregătiţi de Alecsandru Popovici, au jucat cu doi oameni în plus în final, de la gazde fiind eliminat un jucător în prima repriză şi altul în repriza a doua. Ba chiar la prima eliminare, muscelenii au avut şi un penalti, ratat însă de Mihăilescu, scorul fiind atunci 1-0 pentru gazde. Egalarea a fost adusă cu 5 minute înainte de final de Mazarache. În etapa următoare, la Cîmpulung va fi derbi argeşean, Muscelul urmînd să primească vizita lui Atletic Bradu.    

S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2064

 
Luat cu salvarea la pauză Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Luat cu salvarea la pauză

 

 Frigul de afară şi faptul că avea unele probleme de sănă­tate erau cît pe ce să-i fie fatale unuia dintre spectatorii veniţi la meci. Astfel, cum s-a încheiat prima repriză, unui spectator aflat pe primul rînd al tribunei i s-a făcut rău, suferind un preinfarct. Acesta s-a întins pe scaune, iar cei din jur au început să se agite, cerînd intervenţia medicilor de pe salvare. Jucătorii care tocmai intrau la vestiare au făcut semne disperate şi apoi au fugit înspre marginea terenului pentru a cere ambulanţei să intre cu doctorii pe teren să acorde primul ajutor. Medicii au urcat în tribună, l-au coborît pe cel bolnav cu targa jos şi i-au acordat primul ajutor, urcîndu-l apoi în salvare. A fost chemată şi o altă sal­vare de la Braşov, să-l preia pe cel bolnav, aceasta sosind la 10 minute după începerea reprizei secunde.

S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2099

 
Au avut 11 m? Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Au avut 11 m?

 

Cea mai controversată fază a partidei s-a petrecut în minutul 72. La o incursiune a lui Niilă, atacantul pătrunde în careu, driblează, dar apoi fundaşul dreapta vine în alunecare şi îl ia pe sus pe argeşean, mingea sărind şi ea în afara terenului de joc. Din clinciul celor doi a avut de suferit jucătorul-gazdă astfel, dacă la prima vedere, intervenţia părea de fault în careu, arbitrul a dat fault în atac, plus cartonaş galben pentru Nilă, acesta neprotestînd la decizia centralului.   

 S.Mihai  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2161

 
Jucători indisponibili la meci Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Jucători indisponibili la meci

 

La CS Mioveni au fost mai mulţi jucători indisponibili pentru acest meci, fie din cauza suspendărilor, fie din pricina accidentărilor. O parte dintre aceştia însă au ţinut să fie alături de colegii lor la Tărlungeni şi au venit în dimineaţa meciului la stadion. Este vorba de Roberto Ayza, Victor Mazilu şi Ionuţ Rada, primul şi ultimul fiind supendaţi, iar al doilea fiind accidentat. Cei trei au urmărit partida din mijlocul tribunei oficiale, iar la final au vorbit şi cu coechipierii lor care au jucat.

    S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2115

 
Dacă nu ratau, cîştigau! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Mioveniul a scos doar un egal la Tărlungeni, deşi merita mai mult

Dacă nu ratau, cîştigau!

 

 CS Mioveni se putea întoar­ce cu toate cele trei puncte puse în joc în partida de la Tărlungeni, însă ratările gal­ben-verzilor au fost decisive în stabilirea rezultatului final, 0-0.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3092

Continuare
 
Atletism Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Atletism

 

Vor medalii la Bacău

 Între 6 şi 8 martie, Bacăul va găzdui etapa finală a Campionatelor Naţionale de sală la atletism rezervate juniorilor III. Clubul din Ştrand va fi prezent la acest concurs cu 7 sportivi, pregătiţi de antrenoarea Otilia Eşanu. Atleţii piteşteni şi-au propus ca la acest concurs să cîştige 2 - 3 medalii şi să urce pe podium în clasamentul stabilit de Federaţia Română de Atletism.   

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2116

 
Baschet Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Baschet

 

„Să jucăm fără greşeală“

 Şi managerul BC Argeş este con­vins că echipa lui Hristu Şapera poate obţine o victorie în faţa campioanei. Sorin Căprărescu este conştient de dificultatea a­cestei întîlniri, însă are încredere în potenţialul alb-violeţilor. Oficialul spune că echipa piteşteană trebuie să joace aproape fără greşeală, pentru a avea şanse să se impună: „Am menajat mai mulţi titulari la jocul cu Universitatea Cluj, pentru a fi odihniţi la meciul cu Asesoft Ploieşti. Noi ne vom juca şansa pe care o avem. Îmi doresc foarte mult să cîştigăm împotriva Ploieştiului, însă trebuie să jucăm aproape perfect. Trebuie să facem cît mai puţine greşeli spre a avea şanse la victorie“

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1758

Continuare
 
Liga I Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Liga I

Etapa 20 avancronică
Meci între campioane

 

 După o pauză de mai bine de două luni, meciurile din Liga I revin în prim plan. Însă, în a­ceastă pauză competiţională, au avut loc foarte multe schimbări şi este ca şi cum ar începe un campionat nou. Foarte probabil, multe echipe vor juca diferit faţă de ce au arătat în tur, astfel încît putem avea parte de multe surprize. Spre deo­se­bire de turul campionatului, returul poate fi urmărit şi pe Digi Sport, cel mai mare ope­rator de cablu din România, astfel că toţi românii au acces la meciurile din Liga I. Cel mai interesant meci al etapei va avea loc duminică seara, pe Ghencea, acolo unde Steaua va întîlni o echipă care pînă acum cîţiva ani era abonată la titluri şi cupe.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2093

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7255 - 7285 din 7344
embedgooglemap.net
 
   CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 Comentarii

Bătaie în Primăria Ştefăneşti!
Se vede ca am lipsit ceva timp din tara.Daca si .... mintala de Lavinia a ajuns in politica inseamna ca orice redus poat...
24/03/18 15:58 Mai mult...

FC Argeş old-boys, la Legenda Lupilor!
ancuta a fost cu fotbalisti,nu jucator,.lipesc bita stefanescu,vasile florescu,zgardan,.blidaru afost un pacalici in ale...
24/03/18 11:21 Mai mult...

Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor
Primarii nu pot sa inchida si chioscurile unde preturile produselor sunt triple si mai sunt si expirate? Nu pentru ca pr...
24/03/18 11:10 Mai mult...

Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor
Domnule Gheorghe Stancu (Primar Bascov)pe mine m a intereseaza mai mult cand ies in viata de pe Glamboc,stiti ce se inta...
24/03/18 10:16 Mai mult...

Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor
primarii vor sa faca abuzuri fara sa faca puscarie.cele mai mari hotii si abuzuri se face cu asa zisa cadastrare gratuit...
24/03/18 07:28 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 19.03.2018

--- 4.868 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter