Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport
Fapt divers *** ️ Şoferul beat s-a urcat pe scuar     Fapt divers *** ️ Elevi prinşi cu marijuana     Fapt divers *** ️Iubitul părăsit i-a bătut pe îndrăgostiţi     Fapt divers *** ️Şase maşini incendiate din răzbunare!     Editorial *** ️ Cei mai iubiţi dintre români vor pierde alegerile     Sport *** ️ Victorie obţinută fără emoţii!     Social *** ️ A renunţat la funcţia de manager     Social *** ️ Cea mai mare creştere economică din Europa     Social *** ️ Se opreşte curentul în Poienarii de Muscel     Social *** ️ Se optează pentru admitere separată    
 Publicitate pdf
„Revenirea Energiei este surprinzătoare“ Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 ianuarie 2016

„Revenirea Energiei este surprinzătoare“

 

 Lawrence Hill, jucător Le Havre: „Am început meciul cu multă energie. Am avut şi 22 de puncte diferenţă în sfertul 2. În partea a doua a meciului, echipa gazdă a venit mult mai motivată de la vestiare. Au jucat mult mai agresiv decît noi şi astfel le-am dat şansa aruncărilor cu care sînt obişnuiţi. Dacă le oferi o astfel de şansă, este foarte greu apoi să-i mai opreşti. Pentru mine este surprinzătoare revenirea Energiei. Cel puţin în FIBA Europe Cup, noi aveam acea linie statistică şi nu trebuia să le permitem să revină în joc. Dacă aveam pe toată durata meciului acel joc agresiv pe care l-am făcut în prima parte, atunci am fi cîştigat. Sîntem într-o postură oarecum egală. Am cîştigat primul meci, l-am pierdut pe cel de al doilea. Sperăm să reuşim o victorie în deplasare, pentru că acestea sînt foarte importante, dar pentru acest lucru avem nevoie de un suport mental din campionatul francez“.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1802

 
„Un succes foarte important“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 ianuarie 2016

„Un succes foarte important“

 

 Lamont Mack a fost unul dintre artizanii victoriei. Americanul, în cele 27 de minute petrecute pe parchet, a înscris 19 puncte, a avut 4 recuperări şi un asist, fiind cel mai eficient jucător al Energiei. Mack s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei: „Au început foarte agresiv meciul. S-au dăruit foarte mult pe teren, dar un meci durează 40 de minute, nu doar 10 sau 20 de minute. La pauză, ne-am regrupat la vestiare, iar în repriza a doua, am revenit cu mai multă energie. Am reuşit apoi să remontăm această diferenţă. După înfrîngerea din Croaţia, victoria de astăzi este una foarte importantă pentru noi“.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1900

 
„O înfrîngere greu de digerat“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 ianuarie 2016

„O înfrîngere greu de digerat“

 

 Thomas Drout, antrenor Le Havre: „În primul rînd aş vrea să prezint felicitări pentru această victorie echipei Energia. Au reacţionat foarte bine după un prim sfert mai puţin reuşit. Sînt foarte dezamăgit de prestaţia noastră din repriza secundă. Cînd permiţi adversarului să înscrie 52 de puncte, nu mai poţi cîştiga partida. Am permis echipei gazdă să pună presiune pe noi şi astfel să revină în joc. Pentru noi este o înfrîngere greu de digerat, pentru că am condus cu 22 de puncte, am avut un avans de 12 puncte la pauza meciului. Procentajele au fost bune la pauză, dar nu atît de bune la final. Energia a fost mult mai agresivă în partea a doua a meciului. Este o înfrîngerea grea pentru noi, dar sper să ne remontăm şi să ne revenim repede după acest meci. Nu mă gîndeam nici un moment că vom putea pierde meciul. Nici cînd am avut două puncte în plus, nici cînd a fost egal, nici cînd eram pe minus. Baschetul este un sport cu momente bune şi mai puţin bune. Cînd am avut 22 de puncte puteam să ne distanţăm şi mai mult, chiar la 30, dar nu am jucat ca o echipă. Trebuie să profiţi la maximum de momentele bune ale jocului, iar în momentele grele, trebuie să oferi cît mai puţin adversarului, ceea ce noi nu am făcut, iar Energia a reuşit să revină“.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1983

 
Victorie de senzaţie obţinută la Piteşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 ianuarie 2016

Victorie de senzaţie obţinută la Piteşti!

# Energia Tg. Jiu - Le Havre 78-68 (9-26,17-12, 21-16, 31-14)

 

 Echipa de baschet Energia Tg. Jiu a reuşit să învingă, miercuri seară, la Piteşti, formaţia franceză STB Le Havre, cu 78-68, după o revenire de senzaţie. Confruntarea dintre cele două echipe a contat pentru faza a doua din Grupa S a FIBA Europe Cup. Gorjenii au avut o revenire de senzaţie şi au reuşit să se impună după ce au fost conduşi la o diferenţă de 22 de puncte!

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2149

Continuare
 
Sîrbii şi ucrainenii au sărbătorit Crăciunul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 ianuarie 2016

Mai mulţi jucători de la BC Argeş au chefuit, ieri

Sîrbii şi ucrainenii au sărbătorit Crăciunul!

 

 Deşi sărbătorile de iar­nă au luat sfîrşit pentru români, o parte din jucătorii de la BC Argeş au avut, ieri, motiv de petrecere. Este vorba de jucătorii care fac sărbătorile după Calen­darul Iulian. Sîrbii Aleksandar Mladenovic, Pedja Stamencovic, pre­paratorul fizic Goran Damjanovic, antrenorul Andjelko Mandic, dar şi ucrainenii Vyaceslav Bobrov şi Maksim Pustozvonov au săr­băto­rit, ieri, Crăciunul pe rit vechi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2319

Continuare
 
De Sf. Ion, astăzi dau de băut: Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 07 ianuarie 2016

De Sf. Ion, astăzi dau de băut:

  Ionuţ Badea - antrenor secund echipa naţională
 Ion Ţuţală - administrator baza sportivă CS Mioveni
 Ion Din - membru Consiliul Director CS Mioveni
 Ionuţ Biceanu - fotbalist CS Mioveni
 Ionuţ Andrei Mîrzeanu - fotbalist CS Mioveni
 Ionel Alexandru Mierlea - fotbalist Juniori U 19 CS Mioveni
 Ion Cristian Fulga - fotbalist Juniori U 19 CS Mioveni
 Ionuţ Marian Nica - fotbalist Juniori U 19 CS Mioveni
 Alin Ionuţ Găişteanu - fotbalist Juniori B CS Mioveni
 Ionuţ Culcuş - fotbalist Juniori B CS Mioveni
 Ion Oprescu - membru Consiliul Director CS Mioveni
 Ion Preda - expert sportiv CSM Piteşti
 Ionuţ Năstăsie - fotbalist SCM Piteşti
 Ionuţ Şerban - fotbalist SCM Piteşti
 Ionuţ Mihăescu - fotbalist SCM Piteşti
 Ionuţ Rădescu - fotbalist SCM Piteşti
 Paul Ion Mihăilă - antrenor handbal SCM Piteşti
 Ioana Dobrică  - handbalistă SCM Piteşti
 Ioana Mărgărit - handbalistă SCM Piteşti
 Ionela Ghiţă - handbalistă SCM Piteşti
 Ioana Mînzicu - handbalistă SCM Piteşti
 Ionuţ Mareş - antrenor rugby SCM Piteşt
 Ioniţă Mărăşescu - antrenor box CSM Piteşti
 Ionuţ Cornel Alexiu - baschetbalist BC Argeş
 Ion Alexandru Neguţ - baschetbalist BC Argeş
 Ionuţ Boşneag - fotbalist

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2176

 
Ştiri din baschet Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 ianuarie 2016

Ştiri din baschet

 

În creştere de formă

În confruntarea de marţi seară cu Universitatea Cluj, mai mulţi dintre jucătorii de la BC Argeş au avut o evoluţie destul de bună. În afară de Lucian Chirof, care a fost surpriza plăcută, un randament destul de bun au mai avut Adi Tudor şi Pedja Stamenkovic. Primul a reuşit să marcheze 11 puncte şi a reuşit şi 5 assisturi, iar al doilea a înscris 10 puncte, bifînd 7 la capitolul eficienţă.

Urmăriţi de adversari

Partida BC Argeş - Universitatea BT Cluj a fost urmărită şi de baschetbaliştii de la Energia Tîrgu Jiu. Aceştia au jucat aseară la Sala Sporturilor din Piteşti meciul cu Le Havre din Euro Cup. Gor­jenii au so­sit la Piteşti încă de luni, să se obişnuiască cu sala în care vor ju­ca. Disputa dintre cele două e­chipe a fost la Piteşti, pentru că gorjenii au sala într-un amplu proces de modernizare şi de mărire a capacităţii.

Măsuri sporite de securitate

Atentatele teroriste din Franţa, de acum cîteva luni, au pus în gar­dă autorităţile din Hexagon, care au sporit măsurile de securitate atît în ţară, cît şi în deplasările din străi­nătate pe care le fac echipele sportive. Baschetbaliştii de la Le Havre au fost însoţiţi la Piteşti de agenţi de securitate veniţi din Franţa, iar la Sala Sporturilor din Piteşti, jucătorii din Hexagon au fost preluaţi de mascaţii de la Jandarmeria Argeş. Pentru a preîntîmpina orice fel de probleme, intrarea echipei franceze s-a făcut pe latura nouă a Sălii Spor­turilor din Trivale.     

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1864

 
Ce mai fac colegele de serie ale Mioveniului Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 ianuarie 2016

Ce mai fac colegele de serie ale Mioveniului

 

Întăriri la Tîrgovişte

Şefii Chindiei poartă în aceste zile discuţii cu Georgian Honciu şi Ştefan Covalschi, cei doi avînd şanse mari să îmbrace tricoul echipei tîrgoviştene în partea a doua a campionatului Ligii 2. „Mai sînt unele neclarităţi: Honciu e în tratative şi cu alte echipe, iar în ce îl priveşte pe Covalschi, aşteptăm să vedem ce se întîmplă la Slatina. Sînt jucători pe care ni i-am dorit la Tîrgovişte“, a confirmat, pentru dbsport.ro, preşedintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Reunire pe 11

Primul antrenament al jucătorilor de la Chindia din 2016 va avea loc lunea viitoare, la stadionul „Eugen Popescu“. După o perioadă de reacomodare cu efortul, Cherchez & co. vor intra în cantonament centralizat la Tîrgovişte, cel mai probabil la campusul Universităţii Valahia. Deocamdată au fost stabilite, de principiu, două meciuri amicale pentru luna februarie, pe 6 cu SCM Piteşti, în deplasare, şi pe 20 cu Rapid Bucureşti, acasă.

Mihalcea dorit la Braşov

Una dintre ţintele echipei FC Braşov din această iarnă este mijlocaşul Vlad Mihalcea (17 ani). Crescut de clubul stegar, jucătorul originar din Braşov a fost achiziţionat de Steaua înaintea a­cestui sezon aflat în curs, în schimbul a 10 mii de euro. Mihalcea nu apucase să joace pentru echipa mare a clubului la care s-a format, însă l-a impresionat pe Mirel Rădoi în pregătirea din vară şi a avut şansa să evolueze direct în Liga 1. Acum, gruparea din Liga 2 îl vrea împrumut pe mijlocaş, iar venirea lui Rădoi la Braşov ar face şi mai posibil acest transfer.

Tomozei pleacă de la Vîlcea

Cel mai constant jucător de la CSM Rm. Vîlcea în prima parte a campionatului, Marius Tomozei (25 ani), a ajuns la un acord verbal cu echipa de Liga 1 FC Botoşani şi e foarte aproape să pă­răsească clubul din Zăvoi. Conducerea clubului din Zăvoi i-a promis lui Tomozei că îi va da transferul, în cazul unei oferte primite din Liga 1, fapt care s-a şi întîmplat. Managerul Lucian Munteanu a discutat deja această problemă cu administratorul judiciar al clubului. Astfel, pe 10 ianuarie, fotbalistul va merge la reunirea echipei moldave, iar CSM Rîmnicu Vîlcea îşi caută deja alte soluţii pe postul de fundaş lateral stînga.

Rădoi a refuzat Braşovul

FC Braşov nu va ataca promovarea cu Mirel Rădoi pe bancă, însă nu o va face nici cu actualul antrenor, Adrian Szabo. Monitorul Expres informează că fostul stelist i-a anunţat astăzi pe conducătorii clubului „stegar“ că refuză oferta de a prelua funcţia de manager general, deoarece nu va putea să stea la marginea terenului. Astfel, lipsa licenţei este cea care îl ţine în continuare departe pe Rădoi de cariera de antrenor.

Doar despărţiri la Pîncota

Deocamdată, divizionara secundă din Podgoria arădeană a întocmit doar lista „divorţurilor“, ce cuprinde patru nume: Paşcalău, Doda, Oprea şi Ousmane, la care se alătură Danci, căruia nu i s-a mai prelungit înţelegerea ce expira în această vară. Pe de altă parte, antrenorul alb-negrilor, Ionuţ Popa, aşteaptă „dezgheţul“ şi la capitolul achiziţii, pînă acum echipa sa nefăcînd niciun transfer.

   Sursa: liga2.prosport.ro

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1876

 
Cupa Municipiului Piteşti la handbal feminin Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 07 ianuarie 2016

Cupa Municipiului Piteşti la handbal feminin

 

 Echipa de handbal feminin a Piteştiului va organiza vineri şi sîmbătă un turneu de pregătire la sala de sport a Universităţii Piteşti, de pe strada Gheorghe Doja. La competiţia intitulată Cupa Municipiului Piteşti, SCM Piteşti a invitat trei formaţii: CS HM Buzău, CSM Slatina şi HC Activ CSO Plopeni.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2164

Continuare
 
„Aş vrea să jucăm finala“ Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 ianuarie 2016

Chirof îşi doreşte să ajungă din nou în Final Four cu BC Argeş:

„Aş vrea să jucăm finala“

 

 Lucian Chirof a făcut cel mai bun meci din acest sezon. Baschet­balistul român a reuşit să marcheze 11 puncte în cele aproape 20 de minute petrecute în teren. Chirof a avut procentaje de 100% la aruncările din afara căciulii, reuşind trei coşuri de 3 puncte, din tot atîtea încercări.           

Comentarii (1) | Vizualizari: 2159

Continuare
 
Meciul, văzut de antrenori: Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 ianuarie 2016

Meciul, văzut de antrenori:

 

 „Am avut oscilaţii în unele momente“

 Andjelko Mandic, antrenor BC Argeş: „Victoria este victorie, chiar dacă nu am făcut un meci foarte bun. Au fost şi momente în care am făcut greşeli ofensive şi defensive. Din punct de vedere tactic, meciul a fost unul foarte disputat. Am avut oscilaţii foarte mari în anumite momente ale jocului. Consider că returul este deschis oricărui rezultat. Vom merge la Cluj să ob­ţinem un rezultat bun, care să ne asigure calificarea în Final Four-ul Cupei României. Trebuie să fim foarte atenţi în retur, deoarece a­­­vantajul pe care îl avem nu înseamnă nimic în baschet. Trebuie să eliminăm greşelile pe care le-am făcut, spre a avea şanse de calificare“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1962

Continuare
 
Calificarea se decide în retur! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 ianuarie 2016

Victorie la limită în Cupa României

Calificarea se decide în retur!

# BC Argeş - U-Banca Transilvania Cluj 62-60 (13-17, 15-8, 16-18, 18-17)

 

 Baschetbaliştii de la BC Argeş au obţinut, marţi seară, o victorie importantă pentru moral, care îi menţine cu şanse reale de a ajunge în Final Four-ul Cupei Ro­mâ­ni­ei. Echipa pregătită de Andjelko Mandic a învins-o greu pe Universitatea BT Cluj în prima manşă a sferturilor Cupei României la baschet, scor 62-60.         

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2026

Continuare
 
Năstăsie, Şerban şi Cruceru, la SCM Piteşti Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 06 ianuarie 2016

Năstăsie, Şerban şi Cruceru, la SCM Piteşti

 

 Echipa de fotbal a Piteştiului continuă să se întărească cu jucători de valoare, în încercarea de a obţine promovarea la finalul acestei ediţii de campionat. După ce a reuşit să obţină semnăturile lui Adrian Iaman­di, Ionuţ Rădescu, Ciprian Tănasă, Bogdan Stancu şi Geor­ge Cotigă, conducerea SCM Piteşti a reuşit, ieri, să legitimeze încă trei jucători.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2809

Continuare
 
Volei Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 ianuarie 2016

Volei

 

Au adus o sîrboiacă

Echipa de volei feminin a Piteş­­tiului continuă pregătirea pentru partea secundă a campionatului. Voleibalistele de la SCM Piteşti se pregătesc intens în cantonament la Predeal pînă la sfîrşitul acestei săptămîni. Oficialii grupării din Trivale au reuşit, acum cîteva zile, şi primul transfer. Echipa argeşeană a reuşit să o transfere pe Bojana Bucevan, care a evoluat la o echipă din Belgrad. Noua achiziţie a celor de la SCM are 24 de ani şi evoluează pe postul de secund.

Două antrenamente pe zi

În cantonamentul de la Predeal, antrenoarea Elena Bontaş pune accent atît pe pregătirea fizică, dar şi pe cea tehnico-tactică. Sportivele au programate zilnic cîte două antrenamente, unul fizic, iar celălalt specific. Primul constă în alergări pe distanţe scurte şi lungi în aer liber pe pantele muntoase, iar cel de-al doilea se desfăşoară într-o sală de sport.   

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1861

 
„Rămîn la SCM Piteşti“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 06 ianuarie 2016

Nicolae Dică dezminte zvonurile privind plecarea la FC Braşov:

„Rămîn la SCM Piteşti“

 

 În ultimul timp, în presă au apărut mai multe zvonuri conf­orm cărora antrenorul echipei SCM Piteşti, Nicolae Dică, şi Mirel Rădoi ar urma să preia pe FC Braşov, echipă care evoluează în Liga a II-a. Preşedintele grupării ardelene, Romeo Pascu, a declarat pentru presa locală din Braşov că aşteaptă răspunsul lor în aceste zile.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2846

Continuare
 
„Mulţi fotbalişti mi-au făcut avansuri“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 06 ianuarie 2016

Musceleanca Cristina Dorcioman este singura femeie arbitru FIFA din Argeş:

„Mulţi fotbalişti mi-au făcut avansuri“

 

 Şcoala argeşeană de arbitraj este una dintre cele mai bune din ţară. Judeţul nostru se poate mîndri cu singura femeie arbitru FIFA care a fost delegată la marile competiţii de fotbal feminin. Şi arbitrii fac parte din joc, chiar dacă nu sînt actorii principali. Mai mereu înjuraţi, foarte rar aplaudaţi, cavalerii fluierului sînt tot oameni, cu trăiri şi sentimente.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3095

Continuare
 
<< Start < Înapoi 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7937 - 7967 din 10129


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Derby de tradiţie doar pentru palmares!
FFF. Modest ce a făcut la FCSB ? Discordie Alibec , Budescu etc.
19/05/19 13:44 Mai mult...

Derby de tradiţie doar pentru palmares!
PRIMARE , nu faceți greșeală asta să-l aduceți pe DICĂ . Noi nu-l vrem țineți cont și de noi .
19/05/19 11:25 Mai mult...

Medic condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare
99%din medici sunt șpăgari, nu-i interesează de pacienți, nu empatizeaza decât cu banii, nu mai pui ca unii habar n...
19/05/19 08:31 Mai mult...

Iorga omorât a doua oară
Bai Smeo...nu este mai urat sa scrii prostii din astea la batranete, nu ti-e scarba de ce iti iese pe gura? Lasa naiba s...
18/05/19 23:12 Mai mult...

Medic condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare
Pentru întreaga mass media: Mare păcat că nu faceți cunoscute și nenumăratele vieți salvate de către dr Anca Ale...
18/05/19 20:46 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info