Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Prea multă Manu-factură      *** 28 de şoferi lăsaţi pietoni      *** Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani      *** A ucis un copil ţinîndu-şi fiul în poală      *** Viteza l-a dus pe cîmp      *** Şi-a rănit mama, grav!     *** Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară      *** Se opreşte curentul la Negraşi      *** Proiecte de reabilitare a străzilor din Piteşti      *** Biserica Maica Domnului resfinţită      *** Surprize mari şi cîştiguri multe!      *** Sfinţii zilei      *** PUI LA CEAUN      *** Evenimente 21 ianuarie de-a lungul vremii      *** Deputatul Rădulescu vrea suspendarea      *** Eclipsă totală de Lună!      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş      *** 9 goluri la debutul lui Opriţa!      *** Vor promovarea în Liga Naţională      *** Echipa ideală a debutanţilor      *** Vrea FC Argeş pe podium      *** FC Argeş vrea şi echipă de tineret!      *** Zvenko Buljan şi-a reziliat contractul!      *** Porcişteanu participă la Winter Rally Covasna!      *** Andreea Panţuroiu, sportiva anului 2018!     

 
Începe spectacolul pe lacul Bascov! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 16 septembrie 2015

Peste 800 de sportivi vor concura la Campionatul European de Kaiac - Canoe

Începe spectacolul pe lacul Bascov!

 

 Mai este doar o zi pînă la începerea Campionatului European de Kaiac - Canoe rezervat juniorilor şi tineretului, care va fi găzduit de lacul Bascov. La această întrecere care se va încheia duminică vor participa peste 846 de sportivi din 35 de ţări, care vor fi însoţiţi de antrenori şi conducătorii federaţiilor din ţările respective. Organizatorii întrecerii făceau încă de ieri ultimele retuşuri ca totul să fie perfect în ziua deschiderii competiţiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2031

Continuare
 
Denisa Dragomir, la Campionatul Mondial Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 16 septembrie 2015

Atleta de la CSM Piteşti concurează pentru medalie

Denisa Dragomir, la Campionatul Mondial

 

 Cei mai buni atleţi din lume vor participa în acest week-end la Campionatul Mondial de Alergare Montană, care va avea loc în Ţara Galilor. CSM Piteşti va fi reprezentat la acest concurs de Denisa Dragomir, care va încerca să se claseze pe un loc cît mai bun în marea finală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1789

Continuare
 
Încă o victorie la Craiova Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 15 septembrie 2015

Încă o victorie la Craiova

 

Echipa de Juniori B a CS Mioveni a cîştigat, în această etapă, în deplasare, la CSS Craiova, cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Găişteanu, din lovitură liberă, în prima repriză. Antrenorul Marius Stoica a jucat cu: Călinoiu - Stoi­ca, Iovan, Cîmpeanu, Isfan (46 Ilinca) - Ungureanu, Tărîţă, Ciripan (51 Sucală), Găişteanu (70 Năstase) - Băcescu (70 Nicolae), Onel (77 Avram). După trei etape, Juniorii B au maximum de puncte în clasament, 9.   

S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1714

 
Înfrîngere în Liga Elitelor Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 15 septembrie 2015

Înfrîngere în Liga Elitelor

 

În Liga Elitelor U 19, CS Mioveni U 19 a pierdut, duminică la prînz, pe terenul de la Grupul Şcolar Colibaşi, cu 3-2, în faţa echipei Farul Constanţa. Scorul final a fost stabilit încă de la pauză, pentru e­chi­pa noastră înscriind Fulga şi Mierlea. Antrneorii Radu II şi Iulian Ilie au folosit următoarea echipă: Sima - Borţoi, Şomoiag, Traşcu, Nica - Sorican, Mierlea, Lazăr, Fulga - Comănescu, S. Ivan, pe parcurs mai intrînd Furchiţă, Bălan, Arsenică şi Richiţeanu.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1621

 
Mioveni II, victorie cu Suseni Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 15 septembrie 2015

Mioveni II, victorie cu Suseni

 

CS Mioveni II a jucat, sîmbătă, la Grupul Şcolar Colibaşi cu Olimpia Suseni, meciul contînd pentru etapa a 3 a Ligii a IV-a. Go­lurile victoriei au fost marcate în prima repriză de Vintilă şi Mormolea. Antrenorul Iordan Eftimie a folosit următoarea echipă: Preda - Şchio­pu, Deleanu, Turcin, Cătălin Stan - Bărăscu, Mormolea, Mazilu, Marinescu - Vin­tilă, Chiţă. După trei etape, CS Mioveni II ocupă locul 3 în clasament cu 7 puncte. În deschiderea meciului de la Liga a IV-a, au jucat Juniorii A1 pregătiţi de Iulian Preda, echipa galbenv-erde impunîndu-se cu 10-0, în faţa formaţiei similare a Olimpiei Suseni.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1716

 
FC Argeş - doar egal la Buzoeşti Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 15 septembrie 2015

FC Argeş - doar egal la Buzoeşti

 

FC Argeş 1953 a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată în deplasare, cu Victoria Buzoeşti. În ciuda terenului foarte prost, echipa piteşteană a făcut un joc bun, şi-a dominat adversarul, dar a ratat foarte mult, iar la final a trebuit să se mulţumească doar cu o remiză.  

Comentarii (3) | Vizualizari: 2611

Continuare
 
Niculescu, asaltat de fani şi la Arad Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 15 septembrie 2015

Niculescu, asaltat de fani şi la Arad

 

 Claudiu Niculescu a fost un fotbalist şi acum este un antrenor foarte iubit în toată ţara. Dovadă stau solicitările pe care le are la fiecare meci jucat de CS Mioveni în deplasare, pentru a face poze şi a da autografe. Şi la Arad, după meciul cu UTA, Niculescu a fost asaltat de fani, mai mulţi microbişti arădeni, tineri, dar şi mai în vîrstă, cerîndu-i antrenorului argeşean să iasă de la vestiare şi să facă poze cu ei. Clau-Gol nu a refuzat nici un fan, astfel că a avut o sesiune serioasă de poze, de autografe, la fel cum s-a întîmplat şi la Moreni, acolo unde una dintre fanele sale a mărturisit că a lăsat mîncarea pe foc pentru a veni la stadion după Niculescu.

    S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1733

 
Volei: CS Dacia, locul doi la CUPA MUSCELUL Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 15 septembrie 2015

Volei: CS Dacia, locul doi la CUPA MUSCELUL

 

 În vederea începerii Campionatului de Volei 2015 - 2016, la sfîrşitul săptămînii trecute, echipa de volei junioare a CS Dacia Mioveni 2012 a susţinut două meciuri de pregătire ce s-au desfăşurat  în sala Dinicu Golescu din Cîmpulung Muscel. Sportivele noastre au evoluat contra CS Muscelul Cîmpulung, meciul  încheindu-se cu scorul de 3-0, iar în cea de a doua confruntare au avut ca adversar pe CSS Tîrgovişte, rezultat final 3-1. Elevele lui Valeriu Fianu s-au clasat  pe locul al doilea la finalul turneului, după CSS Tîrgovişte, iar locul trei a fost ocupat de echipa gazdă, CS Muscelul Cîmpulung.  

 S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1691

 
Liga a III-a, etapa 3 Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 14 septembrie 2015

Liga a III-a, etapa 3

 

Dinicu Golescu, trei victorii din trei meciuri

CN Dinicu Golescu Cîmpung a obţinut a treia victorie din tot atîtea posibile în actualul sezon al Ligii a III-a, însă, la fel ca şi în prima etapă, tot pe teren propriu, golul victoriei „a picat“ în minutele de prelungire, atunci cînd, practic, toată suflarea musceleană prezentă la meci spera, dar, poate, nu mai credea nimeni. Mingea a circulat pe traseul Ovidiu Stan - Ionuţ Ion - Mihai Băduleanu. Acesta din urmă a primit-o în partea dreaptă, a şutat puternic pe jos, la colţul lung, şi venit din spate, Ovidiu Stan a împins balonul în poartă. Pentru musceleni au jucat: Tănase - Voicu (cpt.), Cotigă, Stancu, Leca, David, I.Ion, Jenaru, Burghel, Ov.Stan, Mahu. Au mai jucat: Băduleanu, Haidău, Oancea, Anghelina.   

  S.Mihai

Comentarii (1) | Vizualizari: 1931

Continuare
 
Începe Campionatul European de Kaiac! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 15 septembrie 2015

Sportivi din 35 de ţări vor concura pe lacul Bascov

Începe Campionatul European de Kaiac!

 

 Piteştiul va găzdui, de joi, 17 septembrie, şi pînă duminică, 20 septembrie, cel mai important eve­niment sportiv din acest an care se organizează în România. Lacul Bascov va fi gazda Campionatului European de Kaiac - Canoe, rezervat juniorilor şi tineretului. La această întrecere vor participa peste 846 de sportivi din 35 de ţări, care vor fi însoţiţi de antrenori şi conducătorii federaţiilor din ţările respective.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2138

Continuare
 
Înotătorii piteşteni, opt medalii la Cupa Digi Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 14 septembrie 2015

Înotătorii piteşteni, opt medalii la Cupa Digi

 

 Cei mai buni înotători din ţară au participat acum cîteva zile la a şasea ediţie a Cupei Digi la înot. CSM Piteşti a obţinut la acest concurs opt medalii, dintre care două de aur şi şase de argint.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1737

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 septembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Miculaiciuc, cu capul spart

Mijlocaşul argeşenilor Dan Miculaiciuc nu a evoluat decît o repriză în confruntarea de sîmbătă cu CS Afumaţi. Juniorul adus în această vară de la CS U Craiova s-a ales cu capul spart, în urma unui duel cu mijlocaşul Cristian Iancu, care a şi luat direct cartonaşul roşu pentru această intervenţie. Miculaiciuc a primit îngrijiri medicale la marginea terenului, iar cînd a revenit pe teren, purta un bandaj pe cap. La pauză, antrenorul Rică Neaga l-a schimbat pe acest junior cu Coşereanu.

 M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1910

Continuare
 
BC Argeş a cîştigat Cupa Mureş Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 14 septembrie 2015

Baschetbaliştii piteşteni confirmă aşteptările

BC Argeş a cîştigat Cupa Mureş

 

 Baschetbaliştii de la BC Ar­geş au participat acum cîteva zile la Cupa Mureş, competiţie la care au mai participat BC Mureş Tîrgu Mureş, Dinamo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş. Competiţia organizată de clubul ardelean este cel de-al doilea turneu de pregătire la care participă gruparea din Trivale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1748

Continuare
 
Performanţa se face cu sacrificii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 septembrie 2015

Avertisment pentru fotbaliştii lui Neaga:

Performanţa se face cu sacrificii!

 

 Chiar dacă a pierdut meciul de sîmbătă cu CS Afumaţi, şansele alb-violeţilor de a promova sînt considerabile, chiar dacă Inter Olt Slatina, principala contracandidată a argeşenilor la promovare are un avans de 5 puncte după primele trei etape. Sezonul este lung, iar în prima şi a doua parte a campionatului, cele patru echipe care se luptă la promovare în această serie se vor întîlni între ele.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2082

Continuare
 
Rezultatele etapei a III-a Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 14 septembrie 2015

Rezultatele etapei a III-a

 

 SCM Piteşti - CS Afumaţi  1-2

David (7)/Voican (12), Petculescu (90+3)

 FC Voluntari II - Concordia Chiajna II 4-1

Ad. Bălan (30), Al. Ghiţă (55), M. Leasă (85), Bîrsan (89) /A. Zaharia (10)

 Sporting Turnu Măgurele - Urban Titu  2-1

L. Teleoacă (14), S. Mitran (48)/T. Calofir (44)

 Înfrăţirea Hărman - Atletic Bradu  2-5

Pasăre (10), Damian (87)/Jenaru (2), Iamandi (2), Aria

 Muscelul Cîmpulung - Sporting Roşiori  1-0

Ov. Stan (90+3)

 Inter Olt Slatina - CS Ştefăneşti 4-0

Anghelina (55), Precup (57), Ad. Popa (60), Verdeş (73)

 CS Podari - FC Aninoasa  2-1

I. Serban (34), Dreşcă (46)/Săndulescu (37)

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2028

Continuare
 
Meciul, văzut de antrenori Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 14 septembrie 2015

Meciul, văzut de antrenori

 

 „Ne luptăm pînă la capăt“

Adrian Neaga, antrenor principal SCM Piteşti: „Îmi pare rău că am pierdut acest meci, ştiam că Afumaţiul este o echipă bună. Nu am reuşit să înscriem în superioritate numerică, iar acest lucru ne-a costat. Îmi felicit jucătorii pentru atitudinea avută, iar eu sînt singurul vinovat pentru această înfrîngere! Ne vom lupta pînă la capăt. Udeanu are încrederea mea totală şi de acum înainte pentru că este un copil cu calităţi foarte bune. Sper ca, în cîţiva ani, acest copil să ajungă să apere la o echipă de Liga I“.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2415

Continuare
 
<< Start < Înapoi 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7937 - 7967 din 9297


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şi-a călcat soacra cu maşina!
din ce partid politic face parte, timidul sofer?Lasa ca are tara legi
22/01/19 15:33 Mai mult...

Doi răniţi în accident la Topoloveni
NU din cauza poleiul!! numai din cauza soferul de doi bani ca nu stie sa se adapt la conditii de vrema
22/01/19 14:38 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Modernizarea s-a facut pe timpul lui Mujea.La Apa este de povestit.Gentea face legea si acolitii lui.Ionica beneficiaza ...
22/01/19 10:41 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Profit de ocazie pt a reaminti sistemul discretionar practicat de SC Apa Canal 2000 in ceeace priveste deversarea apelor...
22/01/19 10:26 Mai mult...

Cum se fac angajările la Spitalul Mioveni
Ce se întâmplă cu personalul de la vechiul spital Mioveni/punctul de lucru Calinesti? După cum este specific mizeri...
22/01/19 09:21 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info