Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** BNR limitează gradul de îndatorare!     *** 15 zile pentru plata amenzilor la jumătate     *** Ajutoare pentru încălzire, la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** Focul lu‘ Sumedru, la Topoloveni şi Ştefăneşti     *** „Cel mai iubit dintre pămînteni”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 19-25 octombrie      *** Femeie găsită moartă în mijlocul drumului     *** Accident mortal la Mălureni     *** Casă cu 16 camere mistuită de incendiu     *** Văcar ucis pe cîmp     *** S-a aruncat de la etajul VI     *** Şofer de TIR prins beat la volan     *** Vor puncte la Constanţa     *** Vor a cincea victorie acasă     *** „Nu ştiam ce jucători voi băga în teren!“     *** Înot: 20 de sportivi din Argeş la Izvorani     *** Bascov-ul joacă la Mioveni cu Craiova     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul la ştiucă cu năluci    

 
Preselecţie de juniori, la CS Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 iunie 2015

Preselecţie de juniori, la CS Mioveni

 

 CS Mioveni organizează preselecţie pentru echipele de juniori A şi B, în zilele de 15, 16 şi 17 iunie, la terenul de la Grupul Şcolar Colibaşi. Astfel, copiii născuţi 1997 - 1998 sînt aşteptaţi pentru Grupa de juniori A - antrenor Marin Radu II, începînd cu ora 17.00, iar copiii născuţi 1999 - 2000 şi 2001 - 2002 sînt aştepaţi pentru Grupa de juniori B - antrenor Marius Stoica, începînd cu ora 18.30. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la telefonul 0727-204.484.  

 S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2297

 
Judo: Două medalii de argint, la Sibiu Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 iunie 2015

Judo: Două medalii de argint, la Sibiu

 

 Sportivele secţiei de Judo a Clubului CS Mioveni au cîştigat, în weekend, două medalii de argint în finala Campionatului Naţional Under 14 de la Sibiu. Astfel, la individual, Alina Făcăeru (catergoria 36 kg) şi Roxana Oprea (categoria 40 kg) au reuşit să urce pe treapta a doua a podiumului. În perioada următoare, sportivii antrenaţi de Verginel Popescu vor participa la Euroregiunea pentru U 10 - U 11 - U 12 - U 13. Concursul va avea loc în perioada 19 - 20 iunie.  

 S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2240

 
Tenis de masă: Returul finalei mici, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 iunie 2015

Tenis de masă: Returul finalei mici, la Mioveni

 

 Duminică,14 iunie, ora 11.00, la Sala de Sport a Şcolii Liviu Rebreanu, va avea loc returul finalei mici a Superligii Masculine de tenis de masă. Pentru medaliile de bronz se vor bate CS Mioveni şi Politehnica Cluj Napoca. În tur, echipa argeşeană a cîştigat, la Cluj, cu 5 - 3. Intrarea este liberă. CS Mioveni a ajuns să joace pentru locurile 3 - 4 ale campionatului, după ce a fost eliminată în semifinală de CS Pristavu Cîmpulung, care a reuşit să cîştige ambele manşe, 5-2, la Cîmpulung, şi 5-4, la Mioveni.  

            S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1988

 
Pe podium la Campionatele Naţionale Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 iunie 2015

Atletism

Pe podium la Campionatele Naţionale

 

 Cei mai buni atleţi din România au concurat, în weekend, la trei competiţii de atletism care au avut loc pe pista de atletism a stadionului Nicolae Dobrin. Sîmbătă şi duminică, pe cocheta pistă de pe arena din Trivale, s-a desfăşurat o etapă a Campionatului Naţional de seniori, juniorilor I şi tineret, o etapă din cadrul Cam­pionatului Naţional de probe combinate (rezervată sportivilor de la seniori, tineret, juniorilor I, II şi III) şi Cupa României la marş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2246

Continuare
 
„La anul ne batem la promovare!“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 09 iunie 2015

Cristi Soare, preşedintele Atletic Bradu:

„La anul ne batem la promovare!“

 

 Atletic Bradu a terminat sezoul 2014 - 2015 la mijlocul clasamentului, pe un onorant loc 7, după ce, la finalul primei părţi a campionatului, echipa a fost în subsolul clasamentului. În pauza competiţională, însă, conducerea clubului a schimbat banca tehnică şi a făcut cîteva transferuri foarte utile, iar rezultatele au început să apară. Elevii lui Marius Priseceanu au obţinut în retur 7 victorii, două egaluri şi 4 înfrîngeri, reuşind să-şi atingă obiectivul propus la început, şi anume menţinerea în Liga a III-a. Preşedintele jucător al lui Atletic, Cristinel Soare, ne-a spus mai multe despre parcursul echipei în retur, dar şi despre ceea ce îşi doreşte pentru anul următor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2568

Continuare
 
Şapte medalii la Regata Orşova Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 iunie 2015

Kaiaciştii argeşeni s-au descurcat foarte bine în weekend

Şapte medalii la Regata Orşova

 

 Cei mai buni kaiacişti şi canoişti din România au participat, acum cîteva zile, la Regata Internaţională Cupa Trofeul Porţile de Fier, care a avut loc la Orşova. La startul acestei întreceri s-au aliniat în jur de 140 de sportivi de la opt cluburi din ţara noastră şi de la do­uă cluburi din străinătate, unul din Serbia şi unul din Franţa.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2474

Continuare
 
Oltenii merg la turneul semifinal Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 iunie 2015

Puştii lui Vişan au pierdut finala la juniori E

Oltenii merg la turneul semifinal

# Şcoala Dani Coman - Dinamik Craiova 1-2 (1-1)

 

 Vineri, pe terenul 3 din Complexul Nicolae Do­brin - Piteşti, a avut loc finala Campio­na­tului Naţional de juniori E. În ultimul act al com­petiţiei rezervate fotbaliştilor născuţi în 2004 s-au întîlnit Şcoala de Fotbal Dani Coman şi Dinamik Craiova.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2285

Continuare
 
Andone, Bicfalvi şi Maxim, marcatorii tricolorilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 iunie 2015

Andone, Bicfalvi şi Maxim, marcatorii tricolorilor

 

 Jucătorii convocaţi de Anghel Iordănescu pentru stagiul de pregătire dinaintea partidei cu Irlanda de Nord au disputat, la sfîrşitul săptămînii trecute, un meci de verificare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2114

Continuare
 
Unirea Bascov merge la baraj Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 08 iunie 2015

Liga a IV-a  - ultima etapă

Unirea Bascov merge la baraj

# FC Argeş, pe doi, Mioveniul, pe trei

 

 În ultima etapă de la Liga a IV-a, toate cele trei echipele aflate pe po­diumul clasamentului au învins, astfel că ordinea în top stabilită a rămas aceeaşi, Unirea Bascov, pe primul loc, FC Argeş, pe doi, şi Mioveniul, pe trei. De altfel, cîştigătoa­rea campionatului ju­de­ţean era stabilită de cîte­va etape, nemaiputîndu-se întîmpla nimic, Unirea Bascov fiind formaţia ca­re va reprezenta judeţul la barajul de promovare în Liga a III-a.

Comentarii (12) | Vizualizari: 3037

Continuare
 
CSU Craiova, în Liga I, CSM Rm. Vîlcea, în Liga a II-a Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 iunie 2015

CSU Craiova, în Liga I, CSM Rm. Vîlcea, în Liga a II-a

 

Conform deciziei pronunţate de Tri­bu­nalul Arbitral de la Lausanne, a­pelul formulat de Clubul Sportiv Municipal Rîmnicu Vîlcea, pe data de 10 decembrie 2014, împotriva deciziei Comisiei de Recurs a Fe­deraţiei Române de Fotbal, din 13 noiembrie 2014, a fost respins.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2436

Continuare
 
Argeşencele, campioane naţionale! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 iunie 2015

Rezultate foarte bune pentru oina din Mioveni

Argeşencele, campioane naţionale!

 

 Mioveniul a găzduit, timp de trei zile, Campionatul Naţional de Oină, rezervat juni­oarelor, unde au fost prezente şapte cluburi din ţară. Organizatorii au fost Clu­bul Sportiv Dacia Mioveni 2012, Primăria şi Consiliul Local Mioveni şi Fede-raţia Română de Oină, care îşi desfăşoară activitatea sub înaltul patronaj al Re­gelui Mihai I al României, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2537

Continuare
 
Campioni şi vicecampioni la judo! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 iunie 2015

Argeşenii au dominat concursul de la Sibiu

Campioni şi vicecampioni la judo!

 

 Cei mai buni jodoka din ţară au participat, acum cî­teva zile, la finala Campio­natului Naţional de Judo Under 14 care a avut loc la Sibiu. Piteştiul a fost repre­zentat la această întrecere de CSM Piteşti, LPS Piteşti şi CS Mioveni. CSM Piteşti a aruncat în luptă 16 spor­tivi care au fost însoţiţi de antrenorii Valentin Ioniţă şi Cornel Pălărie. Obiectivul fi­xat de conducerea clubu­lui a fost cîştigarea a 5 - 6 me­dalii la individual şi me­dalii în competiţia pe echipe.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2578

Continuare
 
Şase argeşeni, la Jocurile Europene Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 iunie 2015

Cei mai valoroşi sportivi români vor concura la Baku

Şase argeşeni, la Jocurile Europene

 

 În perioada 12 - 28 iunie, la Baku, în capitala Azerbai­djanului, vor avea loc Jo­curile Europene, competiţie la care vor participa toate ţările de pe Bătrînul Con­tinent. România va fi re­prezentată de 147 de spor­tivi care vor concura pentru medaliile puse în joc de organizatori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2297

Continuare
 
Clasare onorabilă cu buget de supravieţuire! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 08 iunie 2015

Deşi au avut mari probleme financiare, SCM Piteşti a terminat pe locul 6

Clasare onorabilă cu buget de supravieţuire!

 

 Fotbaliştii de la SCM Piteşti sînt în vacanţă de aproape două săptămîni, însă conducerea clubului lucrează intens în această perioadă pentru a pune la punct strategia pentru noul sezon competiţional. Echipa finanţată de autorităţile locale a terminat sezonul pe locul 6, cu 38 de puncte, în seria a treia a Ligii a III-a. Această clasare este una destul de bună, în condiţiile în care echipa s-a confruntat cu mari probleme financiare.

 

Comentarii (3) | Vizualizari: 2481

Continuare
 
Marian Oprea, calificat la a treia Olimpiadă! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 08 iunie 2015

Atletul piteştean a obţinut biletele pentru Rio de Janeiro

Marian Oprea, calificat la a treia Olimpiadă!

 

 Cei mai buni atleţi din Ro­mânia au concurat, în weekend, la trei competiţii de atletism care au avut loc pe pista de atletism a stadionului Nicolae Dobrin. Sîmbătă şi duminică, pe cocheta pistă de pe arena din Trivale, s-a desfăşurat o etapă a Campionatului Na­ţional de seniori, juniorilor I şi tineret, o etapă din ca­drul Campionatului Naţional de probe combinate (re­zer­vată sportivilor de la se­niori, tineret, juniorilor I, II şi III) şi Cupa României la marş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2543

Continuare
 
Trei concursuri în acest weekend Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 iunie 2015

Piteştiul a devenit capitala atletismului

Trei concursuri în acest weekend

 

 Oraşul nostru va găzdui, as­tăzi şi mîine, trei competiţii importante de atletism care vor aduce pe stadionul Ni­co­lae Dobrin din Piteşti cele mai importante nume din acest sport.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2621

Continuare
 
<< Start < Înapoi 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7937 - 7967 din 8686
embedgooglemap.net
 

 

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

 
 

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info