Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Locuinţă distrusă de foc, la Boteni      *** Se recalculează pensiile anticipate parţiale      *** Elevii s-au plîns de dificultatea temelor      *** 978 de piteşteni primesc ajutor de încălzire      *** Contract pentru reabilitarea străzii Dîrzului      *** Pregătirile de 1 Decembrie, aproape de final      *** Este focar de varicelă la Şcoala 19!      *** Patron şi angajaţi, răniţi      *** Percheziţii la puşcărie      *** Afacerist acuzat de ultraj      *** Şapera şi Corpodean înfruntă Italia şi Olanda!      *** Penalti refuzat Mioveniului!      *** Liga a IV-a, etapa 13      *** Liga Campionilor, etapa 5      *** „Cel mai frumos copil din Argeş“!      *** Fuego, în spectacol la Davila!      *** Două premii pentru trupa Starfix!     

 
Culisele meciului FC Argeş - CS Afumaţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017


Culisele meciului FC Argeş - CS Afumaţi

Schimbări inspirate

Augustin Eduard şi Paul Ciobanu au fost foarte inspiraţi la schimbările făcute în partida de miercuri cu CS Afumaţi. Cei doi tehnicieni l-au lăsat pe banca de rezerve pe Andrei Nilă şi au început partida cu două vîrfuri, Ionuţ Năstăsie şi Vasile Buhăescu. La scorul de 1-1, staff-ul tehnic al piteştenilor a făcut o mutare inspirată. L-a scos din teren pe mijlocaşul Raul Costin şi l-a introdus pe Andrei Nilă pentru a forţa marcarea celui de-al doilea gol. Această mutare s-a dovedit a fi una foarte inspirată, atacantul piteştean marcînd golul victoriei alb-violeţilor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 537

Continuare
 
Medalii la Izvorani pentru înotătorii argeşeni! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017


Medalii la Izvorani pentru înotătorii argeşeni!

 

Acum cîteva zile, la Complexul Olimpic Izvorani, a avut loc competiţia AMNB, întrecere rezervată înotătorilor cu vîrste cuprinse între 9-11 ani. La acest concurs la care au participat peste 300 de sportivi au luat startul şi copii de la cluburile CSM Piteşti şi CS Dacia Mioveni.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 365

Continuare
 
„Am luat două goluri cu mare uşurinţă“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Principalul Afumaţiului a tras concluziile, după eşecul din Trivale:

„Am luat două goluri cu mare uşurinţă“

 

Vasile Neagu, antrenorul celor de la CS Afumaţi, consideră că echipa sa merita să plece cu un punct din confruntarea cu FC Argeş. Oficialul ilfovenilor a comentat şi una din cele două decizii eronate ale brigăzii de arbitri.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 341

Continuare
 
„Vreau să creştem în valoare la fiecare meci“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Eduard a debutat cu dreptul ca antrenor la FC Argeş:

„Vreau să creştem în valoare la fiecare meci“

 

La finalul meciului de miercuri după-amiază cu CS Afumaţi, cîştigat de FC Argeş, cu 2-1, Augustin Eduard, unul dintre cei doi antrenori interimari ai piteştenilor s-a declarat mulţumit de scorul final care a adus în contul echipei sale trei puncte foarte importante în economia clasamentului. Fostul mare jucător al clubului din Trivale consideră că mai este mult de muncă pînă cînd echipa va deveni o forţă aşa cum îşi doresc suporterii şi autorităţile locale.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 490

Continuare
 
Gol anulat şi penalti neacordat! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Arbitrii s-au făcut de rîs la meciul FC Argeş - CS Afumaţi

Gol anulat şi penalti neacordat!

 

Comisia Centrală de Arbitri a delegat la meciul de la Piteşti o brigadă de arbitri compusă din Cătălin Nicolae Botaş din Timişoara, Ionuţ Petrică Cîmpeanu din Cluj şi Patricia Samsudean din Ploieşti. Doi dintre arbitrii acestei partide au avut o prestaţie destul de slabă la acest meci, reuşind să-i enerveze pe fotbaliştii şi spectatorii piteşteni.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 632

Continuare
 
Carmen Amariei va antrena la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 noiembrie 2017


Carmen Amariei va antrena la Mioveni

CS Dacia Mioveni şi-a reîntregit echipa de antrenori. Este vorba de încă un nume de legendă al handbalului românesc - Carmen Andreea Amariei. Aceasta va antrena alături de fostul portar al naţionalei de handbal feminin a României, Luminiţa Huţupan Dinu. Reamintim că handbalistele din Mioveni joacă în Divizia A (Seria B), iar sîmbătă, 11 noiembrie, de la ora 12.00, echipa va juca, în deplasare, la Arad, cu echipa ACS Crişul Chişineu
Criş.          
S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 283

 
Doar 36 de goluri Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 noiembrie 2017

Liga a IV-a - etapa 11

Doar 36 de goluri

 

Etapa din acest weekend a Ligii a IV-a argeşene nu a fost chiar aşa de productivă la goluri ca precedentele - doar 36 de goluri, cu toate că s-a marcat în absolut toate partidele disptuate. De remarcat în această etapă sînt succesul ui Atletic Bradu II în partida cu cele mai multe goluri înscrie, 11. De asemenea, trebuie menţionat că liderul Unirea Bascov a obţinut o nouă victorie, a 11-a, consecutivă şi s-a distanţat în clasament la 8 puncte de urmăritoare. Tot în această etapă, CS Albota a cîştigat o nouă partidă şi este acum pe locul 4, Viitorul Ştefăneşti a cîştigat a patra partidă din campionat şi a ajuns pe 12, iar Mioveni III s-a impus în deplasarea de la Sporting Piteşti cu 3-4.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 234

Continuare
 
Chiţa, ucenicul lui Lucescu! Imprimare E-mail
(11 voturi)
joi, 09 noiembrie 2017


Chiţa, ucenicul lui Lucescu!

Tehnicianul piteştean s-a şcolit la UEFA cu Il Luce

 

Cei aproape 30 de antrenori care vor să obţină la anul Licenţa PRO şi care sînt înscrişi la Cursurile PRO de la Şcoala Federală de Antrenori au fost, zilele trecute, într-un stagiu de pregătire la sediul UEFA, la Nyon, în Elveţia. Printre ei s-a numărat şi piteşteanul Alin Chiţa, în timp ce un alt piteştean, Nicolae Dică, a lipsit motivat din cauza meciurilor din Europa League şi campionat. Privilegiul lui Alin Chiţa a fost de a-l asculta faţă în faţă pe unul dintre cei mai experimentaţi antrenori români, Mircea Lucescu.    


Comentarii (6) | Vizualizari: 642

Continuare
 
Au condus, dar au pierdut Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 09 noiembrie 2017

Liga a II-a, etapa 16: Academica Clinceni - CS Mioveni 3-1 (0-1)

Au condus, dar au pierdut

 

CS Mioveni a pierdut, ieri după-amiază, a treia partidă consecutiv, fiind învinsă cu  3-1, în deplasarea de la Clinceni. Galben-verzii au condus la pauză cu 1-0, însă în repriza secundă nu au putut ţine de rezultat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 373

Continuare
 
Baraj CM 201F8 Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 noiembrie 2017


Baraj CM 201F8

Astăzi, ora 21.45
l Croaţia - Grecia (Digi Sport 1)
l Irlanda de Nord - Elveţia (Digi Sport 3)
Mîine, ora 21.45
l Suedia - Italia (Digi Sport 1)
Sîmbătă, ora 21,45
l Danemarca - Irlanda (Digi Sport 1)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 262

Continuare
 
Secţie de karate la FC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 noiembrie 2017


Secţie de karate la FC Argeş

Clubul FC Argeş are, de cîteva luni, şi secţie de karate care a fost afiliată, de cîteva zile, la Federaţia Română de Karate. Secţia este condusă de antrenorul Sebastian Ene, posesor al centurii negre 5 DAN. Clubul alb-violet are în total la 12 secţii sportive. Şefii clubului FC Argeş îşi doresc ca şi secţia de karate să devină una performantă, obiectivul fiind de a scoate cît mai mulţi campioni şi de a avea rezultate cît mai bune la nivel internaţional.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 269

Continuare
 
BCM U FC Argeş, liderul campionatului! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 09 noiembrie 2017

Echipa de baschet a Piteştiului confirmă aşteptările

BCM U FC Argeş, liderul campionatului!

 

Echipa de baschet masculin a Piteştiului are un start de vis de campionat. BCM U FC Argeş ocupă locul 1 în Liga Naţională de Baschet Masculin, cu 9 puncte din 10 posibile. Formaţia pregătită de Hristu Şapera şi Alexandru Ziguli a înregistrat în acest tur de campionat 4 victorii şi o singură înfrîngere. Gruparea din Trivale împarte prima poziţie a clasamentului cu U BT Cluj, BC SCM Timişoara şi Phoenix Galaţi, toate trei cu acelaşi număr de puncte.    


Comentarii (2) | Vizualizari: 441

Continuare
 
„Purtăm discuţii cu antrenori de Liga I“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 09 noiembrie 2017

Vasile Popa, director sportiv FC Argeş:

„Purtăm discuţii cu antrenori de Liga I“

 

Vasile Popa, directorul sportiv al echipei FC Argeş, spune că se poartă negocieri cu mai mulţi tehnicieni pentru postul de antrenor principal. Oficialul grupării din Trivale afirmă că primul nume greu cu care s-a luat legătura a fost Ionuţ Badea, însă fostul secund al Naţionalei a refuzat propunerea făcută.   


Comentarii (3) | Vizualizari: 830

Continuare
 
Victorie după 6 etape de secetă! Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 09 noiembrie 2017

Debut cu dreptul pentru cuplul Eduard - Ciobanu

Victorie după 6 etape de secetă!

FC Argeş - CS Afumaţi 2-1 (1-0)

 

FC Argeş a obţinut o victorie foarte importantă în economia clasamentului după ce a învins, ieri după-amiază, pe propriul teren, pe CS Afumaţi, una dintre echipele bune ale ligii secunde. Alb-violeţii s-au impus cu 2-1 la capătul unui meci destul de  tensionat. Acesta a fost practic meciul de debut pentru Augustin Eduard şi Paul Ciobanu care acum cîteva zile au fost numiţi antrenori interimari la echipa din Trivale.   


Comentarii (2) | Vizualizari: 886

Continuare
 
După puncte, la Clinceni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 08 noiembrie 2017

Liga a II-a, etapa 16: Academica Clinceni - CS Mioveni, azi, ora 14.00

După puncte, la Clinceni

 

CS Mioveni joacă, astăzi, un nou meci de campionat, în deplasare, la Clinceni, cu Academica. Partida contează pentru etapa a 16-a a Ligii a II-a şi va începe la ora 14.00. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 234

Continuare
 
Neagoe, aşteptat să semneze Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 08 noiembrie 2017

Galben-verzii au schimbat banca tehnică

Neagoe, aşteptat să semneze

 

Chiar dacă nu a semnat deocamdată contractul, Eugen Neagoe va fi mai mult ca sigur noul antrenor al CS Mioveni, acesta conducînd, ieri dimineaţă, antrenamentul galben-verde. Neagoe i-a luat locul lui Gică Mihali, la ale cărui servicii se renunţase luni seara. Noul antrenor va avea aceleaşi obiectiv, şi anume clasarea pe un loc cît mai sus în actualul campionat.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 365

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 6580

 CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter