Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Se vorbeşte, se citeşte...     *** Doi musceleni, fraţi gemeni, împreună la război     *** Monumente istorice, vandalizate     *** De ce miaună şi urlă pisicile?;    *** APIA a plătit banii pe motorină     *** Tichete de vacanţă pentru toţi bugetarii!     *** „Are acte, dar circul rar cu ea“     *** Astăzi este Dragobetele     *** O iubeşte româneşte pe iubita de 72 de ani!     *** Întîia şi a doua aflare a capului Sfîntului Ioan Botezătorul      *** „City break“, cu Luminiţa Borta     *** EXPOZIŢIE ITINERANTĂ DE ARTĂ PLASTICĂ     *** ALEŞII     *** Ce mai citim? Ce mai scriem?     *** Spînzurat în podul casei     *** Bărbat cu dizabilităţi, lovit de maşină     *** Circulaţia, blocată pe Mateiaş      *** A făcut atac cerebral la volan     *** Paznicul ars, identificat     *** Fotbal la TV, în weekend!     *** Champions League - optimi     *** Ultimul amical al iernii     *** Derbiul etapei la TV     *** CS Mioveni, încă două victorii în returul Superligii     *** Gabi Enache a plecat în Rusia     *** 21 de curse în 2018     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul păstrăvului de rîu    

 
Începe minicantonamentul Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 februarie 2018

Fotbal

Începe minicantonamentul

FC Argeş va începe, mîine, cel de-al doilea cantonament de pregătire din această iarnă. Echipa pregătită de Emil Săndoi se va pregăti timp de 5 zile la baza sportivă a FRF de la Mogoşoaia, care oferă condiţii foarte bune de cazare, masă, recuperare şi odihnă. În acest minicantoinament, alb-violeţii vor disputa şi două meciuri de verificare, cu Metaloglobus Bucureşti, colega de serie şi CS Popeşti Leordeni, formaţie de Liga a III-a. Aceste două teste vor fi ultimele două înainte de meciul de pe 24 februarie din deplasare cu Ştiinţa Miroslava, primul joc oficial din 2018.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 604

Continuare
 
Discuţii contradictorii pe seama tricourilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 12 februarie 2018


Discuţii contradictorii pe seama tricourilor


După meciul de sîmbătă, cu Petrolul Ploieşti, pe diverse pagini de socializare, suporterii echipei FC Argeş au comentat pe seama echipamentului de joc cu care alb-violeţii au evoluat în acest meci. Pe partea stîngă a tricoului a fost imprimată jumătate de siglă, iar pe piept, stema clubului FC Argeş.        


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 464

Continuare
 
Multe ratări cu lupii galbeni! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 12 februarie 2018

Piteştenii îşi creează ocazii, dar nu o bagă în poartă

Multe ratări cu lupii galbeni!

FC Argeş - Petrolul Ploieşti 0-0


Fotbaliştii de la FC Argeş au terminat la egalitate, 0-0, confruntarea de sîmbătă după-amiază cu Petrolul Ploieşti, liderul seriei a treia, din Liga a III-a. Pentru gruparea din Trivale, confruntarea cu găzarii a fost al cincilea test de verificare din această perioadă precompetiţională.       

Comentarii (8) | Vizualizari: 760

Continuare
 
3 argeşeni la Jocurile Olimpice Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 12 februarie 2018

A început Olimpiada de iarnă

3 argeşeni la Jocurile Olimpice


Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeong Chang, Coreea de Sud, au început în acest weekend şi se desfăşoară sub sloganul „Olimpiada Împăcării“, avînd în vedere tensiunile politice existente la nivel mondial. Aceasta va ţine pînă pe 25 februarie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 530

Continuare
 
Alexandru Crivac, titular la Under 16 Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 12 februarie 2018


Alexandru Crivac, titular la Under 16


Reprezentativa Under 16 a României a fost învinsă, scor 1-2, de selecţionata similară a Ciprului în al doilea meci de verificare. Marţi, în primul joc, tricolorii se impuseseră cu 3-2. Şi în acet meci, piteşteanul Alexadru Crivac a fost titular, mijlocaşul fiind selecţionat de la Şcoala de Fotbal Dani Coman.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 799

Continuare
 
Locul 8 pe ţară la juniori Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 12 februarie 2018

Tenis de masă:

Locul 8 pe ţară la juniori


Aflată la Cîmpulung, pentru Campionatul Naţional de Tenis de Masă - Juniori I - Echipe, formaţia CS Mioveni a obţinut un rezultat destul de bun: clasarea pe locul 8, la nivel naţional.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 342

Continuare
 
Prima înfrîngere în amicaluri Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 12 februarie 2018

CS Mioveni a disputat al patrulea meci de pregătire din această iarnă

Prima înfrîngere în amicaluri


CS Mioveni a încheiat stagiul de pregătire centralizată de la Mogoşoaia cu un nou meci amical. Adversară a fost o nouă colegă de serie, Metaloglobus, iar galben-verzii au peirdut cu 2-0, suferind prima înfrîngere în partidele de pregătire din această iarnă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 652

Continuare
 
Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 12 februarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Un nou candidat la şefia FRF: Ionuţ Lupescu

Fostul component al Generaţiei de aur, Ionuţ Lupescu, şi-a anunţat în acest weekend candidatura la şefia FRF. Fostul mijlocaş are susţinerea necondiţionată a foştilor colegi de generaţie şi se anunţă a fi cel mai serios candidat la această funcţie. Ceilalţi pretendenţi la postul de preşedinte al FRF sînt Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş, Victoraş Iacob şi Sorin Răducanu.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 407

Continuare
 
Pescuitul linului şi cosacului Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 februarie 2018

Curierul zilei vă prezintă speciile de pescuit

Pescuitul linului şi cosacului


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, dar şi reţete culinare pe bază de peşte. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta pescuitul linului şi cosacului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 537

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 februarie 2018


Curiozităţi pescăreşti

Obletele, răspîndit în toată Europa

Obletele se găseşte aproape în toate apele şi lacurile de şes, în unele ţări chiar şi în lacurile montane, de la nord de Pirinei, Alpi şi Balcani pînă la Ural. Lipseşte în Scoţia, în Italia şi Dalmaţia se găsesc subspecii locale. În România apare în Dunăre, în toate rîurile de şes, în toate iazurile, heleşteiele şi bălţile, în braţele moarte ale rîurilor, în lacurile de acumulare, canalele de irigatii, în lacurile litorale, Delta Dunării şi în bălţile din lunca Dunării. Corpul este alungit şi mult comprimat lateral. Solzii, subţiri, se desprind uşor de pe corpul peştelui. Capul mic este de asemenea comprimat lateral. Botul este scurt, gura mică, oblică în sus. Dorsala este dezvoltată, caudală adînc scobită, cu lobii egali. Dorsala obletului este verde, cu irizaţii puternice, laturile sînt argintii, cu o strălucire puternică. Abdomenul este alb-argintiu. Dorsala şi caudala sînt cenuşii cu marginile mai întunecate, iar restul înotătoarelor incolore, căpătînd reflexe roşii în perioada de reproducere.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 423

Continuare
 
Programul complet de pregătire a echipelor argeşene de fotbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 februarie 2018


Programul complet de pregătire a echipelor argeşene de fotbal

CS Mioveni
l 15 ianuarie: reunirea lotului
l 27 ianurie: CS Mioveni - Unirea Bascov 3-1 (1-0) Au marcat: Florescu, Vintilă, Neagoe
l 29 ianuarie - 10 februarie: cantonament Mogoşoaia
l 3 februarie: CS Mioveni - Abatorul Slobozia 7-0 (3-0)
l 7 februarie: CS Mioveni - CSM Baloteşti 3-1 (1-0)
l 10 februarie: CS Mioveni - Metaloglobus
l 14 februarie: CS Afumaţi - CS Afumaţi
l 17 februarie: Chindia Tîrgovişte - CS Mioveni

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 510

Continuare
 
CS Dacia, lider detaşat la cadete Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 februarie 2018

Volei

CS Dacia, lider detaşat la cadete

Echipa de volei - cadete a clubului Dacia Mioveni 2012, antrenată de Valeriu Fianu, va întîlni, mîine, echipa CSS Tîrgu Jiu, într-un meci contînd pentru Seria H a Campionatul Naţional de Volei. Sportivele antrenate de Valeriu Fianu fac deplasarea la Tîrgu Jiu şi vor să obţină o victorie pe măsura locului în clasament. Reamintim că Mioveniul este liderul detaşat al grupei H(CNNT Craiova, CSS Tîrgu Jiu, LPS Piteşti, CNMB Rîmnicu Vîlcea şi CSV Craiova sînt colegele de grupă).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 449

Continuare
 
80 de juniori în cantonament la Govora Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 februarie 2018


80 de juniori în cantonament la Govora


În timp ce echipa mare se afla în cantonament la Mogoşoaia, patru grupe de copii şi juniori ai clubului din Mioveni au făcut şi ele pregătire centralizată la Băile Govora. Este vorba de grupele de copii născuţi 2002, 2004, 2005, 2007 şi 2008, antrenate de Ionuţ Alecu, Cătălin Constantin şi Dragoş Stroe.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 512

Continuare
 
Doi judoka la Cupa Europei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 februarie 2018

CS Mioveni are reprezentanţi la o competiţie internaţională U 18

Doi judoka la Cupa Europei


Secţia de judo a Clubului Sportiv Mioveni va parti­cipa, astăzi şi mîine, la o competiţie de amploare, şi anume Cupa Europei U18, ce se va desfăşura la Follonica, Italia. Competiţia va reuni pe tatami 559 de judoka din 35 de ţări din Europa, Asia, America de Nord, Centrală şi de Sud.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 482

Continuare
 
Fotbal la TV, în weekend! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 februarie 2018


Fotbal la TV, în weekend!

Astăzi
l ora 14,00 - Digi Sport 2, Telekom Sport 3:  Villarreal - Alaves (La Liga)
l ora 14,30 - Eurosport: Tottenham - Arsenal (Premier League)
l ora 16,00 - Digi Sport 2: Spal - Milan (Serie A)
l ora 17,15 - Digi Sport 3, Telekom Sport 4: Malaga - Atletico Madrid (La Liga)
l ora 18,00 - Digi Sport 1, Telekom Sport 1: Juventus - Viitorul (Liga 1)
l ora 18,00 - Digi Sport 2: Toulouse - PSG (Ligue 1)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 471

Continuare
 
Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 februarie 2018


Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Victorie cu Liga a III-a

În pregătirea părţii a doua a sezonului, pe care o face la baza proprie din cartierul Pantelimon, Metaloglobus a inclus, miercuri, şi un amical cu FC Aninoasa, una dintre codaşele Seriei a 3-a a Ligii a III-a. Bucureştenii au cîştigat testul la limită, în ultimele minute, asta după ce a fost condusă de două ori. FC Aninoasa s-a aflat de două ori în avantaj cu Metaloglobus. Pentru bucureştenii au marcat noua achiziţie Iulian Roşu (40, 65) şi Andrei Voican (84).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 494

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 7147
 
 CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Instructorii auto se unesc contra examinatorilor zbiri
Nedelescu alias bulgaru sa recunoască câți bani și ce teren a dat ca sa ajungă polițist dintr-un adp-ist analfabet...
23/02/18 17:17 Mai mult...

Instructorii auto se unesc contra examinatorilor zbiri
DAR,DOMNILOR CA SE DA EXAMEN LA SASE LUNI DISTANTA ITRE SALA SI TRASEU,NIMENI NU COMENTEAZA! VREM PROMOVABILITATE SI ELE...
23/02/18 15:49 Mai mult...

Instructorii auto se unesc contra examinatorilor zbiri
Mi se pare normal daca nu le mai merg afacerile sa treaca orice ametit examenul. Propun si spitalele sa faca scandal ca ...
23/02/18 13:13 Mai mult...

A născut în WC la spital!
Bine ca nu a fost vreun medic la nastere , ca deja era mort copilul la ce medici are spitalul judetean arges
23/02/18 12:25 Mai mult...

4 ţigănci au fost identificate!
ESTE CLAR CA SUNT PE MANA CU POLITIA CARE NU LE ARESTEAZA
23/02/18 12:21 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

 Prima Pagina Curierul Zilei

 Prima Pagina Curierul Zilei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Marți, 20.02.2018

--- 4.354 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter