Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Cultural - Monden
Website Title : wRock.org

*** Măsuri pentru românii plecaţi la muncă în străinătate     *** ️Nu vom avea deficit la pensii!     *** Grupuri sanitare în toate şcolile din judeţ     *** Se opreşte curentul la Cîmpulung     *** Altă serie de bilete de tratament     *** Vitezoman prins    *** Hoţi urmăriţi cu focuri de armă pe A1    *** Şi-au găsit fratele decedat!    *** Închis după ce a vîndut etnobotanice    *** Calificaţi în finală     *** Începe play-off-ul la baschet!     *** 16 echipaje la Cupa Dacia!     *** Liga I, Etapa 6     *** „Vreau să înving Petrolul!“     *** 8 goluri în lupta pentru promovare!     *** Sfinţii zilei      *** Iluzii, adevăr şi atacuri!     *** RULADĂ DE MIEL CU IERBURI    *** Evenimente 23 aprilie de-a lungul vremii    *** Bonurile de 346 lei din 26 martie, cîştigătoare    *** Argeş Ghid - aplicaţia mobilă cu care îţi organizezi timpul     *** Săptămîna Europeană a Vaccinării    *** Campania privind stoparea violenţei în şcoli continuă     *** Educaţie medicală pentru elevii din Mioveni     *** Trafic restricţionat!    *** Surdo-muţilor le-a ars casa!     *** Chiul în masă la un proiect internaţional unic     *** Profesorii primesc mii de lei, înainte de Paşte!   

 Publicitate pdf
„Nepoţii lui Tănase“ vin la Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 20 aprilie 2019

Spectacol de revistă pentru copii, părinţi şi bunici,

„Nepoţii lui Tănase“ vin la Piteşti 


Copiii, părinţii şi bu­nicii vor putea vedea joi, 9 mai, la ora 15:00, spectacolul „Nepoţii lui Tănase“, pus în scenă de Teatrul de Revistã „Constantin Tãnase“ din Bucureşti. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 292

Continuare
 
Aceşti români fantastici Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 aprilie 2019


Aceşti români fantastici

Piteştenii vor putea să vadă luni, 3 iunie, la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti spectacolul „Aceşti Români Fantastici”. Piesa este scrisă şi regizată de Dan Puric şi are o distribuţie de excepţie din care fac parte autorul, Amalia Ciolan, Beatrice Rubica şi Ovidiu Cuncea. Spectacolul este o reprezentaţie profundă şi răscolitoare despre veşnicie, dar şi despre derizoriul existenţei umane. Ca să cunoşti un popor trebuie să crezi în el şi abia atunci poţi să te bucuri cu toată fiinţa. Biletele s-au pus în vînzare la Casa de Cultură a Sindicatelor Piteşti. Preţul unui bilet fiind de 70 de lei, pentru rîndurile A-M şi de 50 de lei, pentru rîndurile N-X.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 264

Continuare
 
„Fraţii Sisters“ şi „Minte-mă frumos în Centrul Vechi“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 aprilie 2019

La Cinema Bucureşti

„Fraţii Sisters“ şi „Minte-mă frumos în Centrul Vechi“


Sîmbătă, 20 aprilie, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă  „Bucureşti” va fi proiectat filmul „Fraţii Sisters” (titlul original: „The Sisters Brothers”), care are premiera în România chiar în acest weekend. Regia îi aparţine lui Jacques Audiard, în rolurile principale fiind Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, Rutger Hauer, John C. Reilly şi Carol Kane.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 904

Continuare
 
Gala de balet „Surîsul primăverii... la Piteşti” Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 18 aprilie 2019

Vineri, la Filarmonică,

Gala de balet „Surîsul primăverii... la Piteşti”


Vineri, de la ora 19:00, la Cen­trul Multifuncţional, Filarmoni­ca Piteşti organizează gala de balet „Surîsul primăverii... la Piteşti”, susţinută de ansam­blul de balet profesionist „Tînărul Balet Moldovenesc” al Colegiului Naţional de Coregrafie Chişinău (Republica Moldova).    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 536

Continuare
 
Excursie prin Europa Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 18 aprilie 2019


Excursie prin Europa

Astăzi, de la ora 13:00, în Sala pentru Copii şi Tineret din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş, se va desfăşura activitatea Diversitate  europeană-Excursie prin Europa. Elevii vor participa la exerciţii de recunoaştere a elementelor de identitate culturală europeană şi vor face excursii imaginare în marile oraşe europene. Activitatea se desfăşoară în cadrul Proiectului Şcoala Altfel.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 518

Continuare
 
„Kareu de aşi” la Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 aprilie 2019

Stand-up comedy cu actori din „Las Fierbinţi“,   

„Kareu de aşi” la Piteşti


Dacă vreţi să rîdeţi în hohote mergeţi pe 17 mai, la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti unde are loc „Kareu de aşi”. Spectacolul de stand-up comedy este unul de comedie, cu multă bună dispoziţie, glume noi şi  glume strînse în ani, în care artiştii din serialul „Las Fierbinţi“ au mers prin ţară şi peste hotare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 568

Continuare
 
Soliste piteştence la Filarmonica Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 17 aprilie 2019

În cadrul concertului de joi,

Soliste piteştence la Filarmonica Piteşti


Filarmonica Piteşti organizează joi, 18 aprilie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncţional, un concert vocal-simfonic dirijat de Silvia Olivero Anarte, soliste fiind sopranele Carmen Iordache-Cernea şi Ştefania Rădulescu.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 607

Continuare
 
Intrarea liberă la filmele de la Cinema Bucureşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 10 aprilie 2019

 De Simfonia Lalelelor,

Intrarea liberă la filmele de la Cinema Bucureşti


Sîmbătă, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă  „Bucureşti” va fi proiectat filmul „Bohemian Rhapsody”. Regia este semnată de Dexter Fletcher şi Bryan Singer, în rolurile principale fiind  Mike Myers, Lucy Boynton, Rami Malek, Tom Hollander şi Gwilym Lee.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1294

Continuare
 
Concert simfonic de Simfonia Lalelelor Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 aprilie 2019

Joi, la Filarmonica Piteşti,

Concert simfonic de Simfonia Lalelelor


Filarmonica Piteşti organizează joi, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncţional, un concert simfonic cu pagini semnate de Claude Debussy, Robert Schumann şi Antonin Dvorák. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijată, în premieră, de Christian Cîşleanu, revine, ca solistă, pianista Sînziana Mircea. În program: Robert Schumann - Concertul pentru pian şi orchestră în la minor, op. 54, şi Antonin Dvorák- Simfonia nr. 3 în Mi bemol major.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1259

Continuare
 
A scrie şi a fi liber Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 aprilie 2019


A scrie şi a fi liber

Marţi, de la ora 13:00, în Sala de Conferinţe din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş, se va desfăşura o conferinţă publică intitulată A scrie şi a fi liber. Este vorba de o conferinţă publică susţinută de Ioan T. Morar, sub egida Anului Cărţii în România.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1127

Continuare
 
Stelian Tănase îşi lansează cartea Conversaţii cu Regele Mihai Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 aprilie 2019

Miercuri, la Biblioteca Judeţeană,

Stelian Tănase îşi lansează cartea Conversaţii cu Regele Mihai


Miercuri, 10 aprilie, la ora 17:00, la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” Argeş - Sala de Conferinţe, va avea loc un nou eveniment din cadrul turneului de promovare pentru titlul Conversaţii cu Regele Mihai de Stelian Tănase. Volumul a apărut în colecţia Corint Istorie Autori Români a Grupului Editorial Corint. Ediţia a fost îngrijită de Elena Vijulie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2858

Continuare
 
Festival de muzică bisericească Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 aprilie 2019

În Vinerea Floriilor

Festival de muzică bisericească


Va fi organizat un concurs de muzică bisericească. Acesta urmează să aibă loc pe 19 aprilie, în Vinerea Floriilor. Cîştigătorii vor primi icoane şi diplome. Festivalul Naţional de Pricesne „Cruce Sfîntă Părăsită” se află la cea de a doua ediţie. Evenimentul de va desfăşura la Parohia Mavrodolu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1340

Continuare
 
Festivalul Primăverii şi-a desemnat cîştigătorii Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 08 aprilie 2019


Festivalul Primăverii şi-a desemnat cîştigătorii


Sîmbătă, la Centrul Cultural Mioveni a avut loc concursul judeţean „Festivalul Primăverii“, ediţia XI-a. La această manifestare au parti­cipat 250 de elevi ai claselor I-IV, aceştia reprezentînd în con­curs şcolile din judeţul Argeş.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1213

Continuare
 
Concertul „Româneşte 100%“ la Filarmonica Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 aprilie 2019

Astăzi,

Concertul „Româneşte 100%“ la Filarmonica Piteşti


Filarmonica Piteşti organizează luni, de la ora 19:00, la Centrul Multifunc­ional, concertul cameral „Româneşte 100%”, susţinut de chitaristul Costin Soare şi flautistul Ion Bogdan Ştefănescu. În program, lucrări de Anton Pann, Carol Miculi, Petre Elinescu, Ciprian Porumbescu, George Enescu, Béla Bartók, Sabin Drăgoi, Tiberiu Brediceanu, Şerban Marcu, Ioan Dobrinescu.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1182

Continuare
 
Expoziţie despre Paşte Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 aprilie 2019


Expoziţie despre Paşte

În această lună, în holul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş, la etajul al-II-lea, va fi deschisă expoziţia Paştele ortodox. Aceasta cuprinde fotografii şi articole, dedicate sărbătorii pascale, publicate în presa românească de la sfîrşitul secolului al 19-lea – începutul secolului 20.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1173

Continuare
 
Evenimente 8 aprilie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 aprilie 2019


Evenimente 8 aprilie de-a lungul vremii

- 1149: Papa Eugen al III-lea se refugiază în castelul lui Ptolemeu al II-lea de Tusculum.
- 1195: Împăratul bizantin Isaac al II-lea Angelos este orbit şi detronat de propriul său frate, care devine împărat ca Alexios al III-lea Angelos.
- 1271: În Siria, sultanul Baibars cucereşte Crac des Chevaliers.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1041

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4146


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info