Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow Cultural - Monden

*** Naşterea Sfîntului Ioan Botezătorul      *** Şoferiţa nu a acordat prioritate      *** Rănit grav în timp ce traversa strada      *** Accident din cauza papucilor de plastic      *** Faceţi educaţie rutieră copiilor!      *** Din vagonul cu aburi, în prisaca sub soare      *** O amintire cît o viaţă!   nbsp;  *** Un autobuz fantomă      *** „Planeta Petrila“      *** AJF premiază copiii şi juniorii     *** Piteştiul, în cifrele strategiilor      *** Abuzul nu e abuz fără prag      *** Şi-au scos iubitele la produs   &nbp; *** Furau curent electric      *** Stă 3 ani şi 6 luni în Penitenciarul Mioveni      *** Condiţii foarte bune de picnic la Făget!            

 
Standuri multe, dar neatrăgătoare Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Expoziţia de anul acesta, mult mai săracă

Standuri multe, dar neatrăgătoare

 

 La Complexul Expoziţional Casa Cărţii, a fost inaugurată ex­poziţia internaţională dendro-floricolă. Pînă mîine inclusiv, piteştenii pot vizita standurile cu flori din incinta Casei Cărţii. Ca de fiecare dată, sînt pre­zen­ţi o mulţime de expozanţi atît din judeţ, cît şi din ţară şi din străinătate, dar standurile nu sînt foarte impozante şi a­trăgă­toare. Multe sînt foarte simple şi se vede că nu s-a muncit foarte mult la realizarea lor, neavînd o idee de bază. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2328

Continuare
 
Simfonia Lalelelor şi ucenicii vrăjitori Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Simfonia Lalelelor şi ucenicii vrăjitori

 

 Simfonia Laleleor. Sărbătoarea sărbătorilor. Flori de măr. Flori de par. Flori de cireş. Simfonia a ajuns la ediţia a...  Antologia ucenicilor vrăjitori a ajuns la al XI-lea volum. Petale. Stamine. Parfum... Metafore. Epitete. Arome de idei....

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2091

Continuare
 
Agapa Blajinilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Agapa Blajinilor

 

 Nu este un obicei cum se spune şi se crede, recent, şi ţigănesc. Este adevărat că cetăţenii din această etnie au invadat cimitirele cu automobile, multe dintre ele de lux şi cu numere străine. Au aprins focuri, au pus cîrnaţi, mici şi pastrame pe grătare, au scos vin din damigene şi au petrecut, printre cruci, ca la nunţi şi botezuri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1803

Continuare
 
Delegaţie elenă, la Centrul Cultural Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Delegaţie elenă, la Centrul Cultural Mioveni

 

 O delegaţie elenă formată din diplomaţi, oficiali din administraţie, precum şi oameni de afaceri şi de cultură va vizita, astăzi, Centrul Cultural Mioveni.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1825

Continuare
 
Concurs Naţional „Staruri pentru Italia“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Concurs Naţional „Staruri pentru Italia“

 

 Oraşul Mioveni va găzdui, mîine, cea de-a V-a ediţie a Concursului Naţional „Staruri pentru Italia“, organizat de Federaţia Star Music România, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni şi Centrul Cultural Piteşti, la care vor participa tinere talente, cîştigătorii urmînd a reprezenta România la două concursuri internaţionale, la Paris - Franţa (30 mai - 1 iunie 2015) şi Piacenza - Italia (22 - 30 august 2015).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1916

Continuare
 
Tîrg de genţi şi accesorii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Pînă mîine, Bag Expo la Piteşti Mall

Tîrg de genţi şi accesorii

 

 La Piteşti Mall are loc o nouă ediţie a Bag Expo. Tîrgul internaţional dedicat în exclusivitate accesoriilor este destinat celor ce caută genţi de calitate, pentru toate gusturile.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2170

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Cea mai mare lingură de lemn, în restaurare

 Uriaşa lingură de lemn de la Mioveni, deţină­toare a unui record omologat în celebra Guinness Book of Records, intră într-un proces de restaurare. Şi pentru ca după această perioadă riscul deteriorării lemnului să scadă considerabil, lingura a fost mutată din faţa Corpului B al Centrului Cultural Mioveni, într-un loc mult mai potrivit, anume în curtea Muzeului Etnografic Constantin I. Năstase. Acolo, lingura a fost montată pe un suport special construit pentru ea, prevăzut cu un acoperiş. Lucrările de restaurare vor fi executate de meşterul popular Ion Rodoş, chiar cel care a realizat uriaşa lingură de lemn.   

 S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1880

Continuare
 
Curier-ul Facebook-ului Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Curier-ul Facebook-ului

 

 Utilizatorii de Facebook preferă să îşi etaleze sta­rea în care se află sau ce­ea ce fac prin diferite simboluri. Starea ta, dar şi dacă mănînci, bei, dor­mi sau vezi un film o poţi transmite prietenilor prin intermediul unui emoti­con disponibil în caseta de actualizare a stării. Unele opţiuni oferă zeci de animaţii simple de a vă exprima emoţiile, cum ar fi fericit, trist, o­bo­sit, entuziasmat etc. Zilnic vă vom prezenta simbo­lurile pe care le pu­teţi copia şi pune la sta­rea de pe Facebook.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2265

Continuare
 
Comedie amară despre prostituate Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Mîine, premiera „Mame şi fiice“, la Davila

Comedie amară despre prostituate

 

 Mîine, de la ora 18, în Studioul Liviu Ciulei de la Teatrul Al. Davila din Piteşti, va fi prezen­tată premiera spectacolului „Mame şi fiice“, de Alexandr Mardani, traducerea Iulia Guţu şi Cristian Sabău. Din distribuţie fac parte actri­ţele Daniela Butuşină - Foursin şi Ramona Ol­teanu, regia aparţine lui Matei Varodi, iar sceno­grafia Mirunei Varodi. Spectacolul va fi prezentat şi duminică, tot de la ora 18. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2434

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Cupa Simfoniei la Şah

Primăria municipiului Piteşti, Asociaţia Sportivă Muntenia - 22 Decembrie Argeş, Centrul Cultural Piteşti şi Asociaţia Română de Tineret Muntenia organizează Cupa Simfoniei Lalelelor la Şah. Evenimentul se va desfăşura mîine, de la ora 13, la Centrul Cultural Piteşti (Casa Cărţii, parter).   

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2290

Continuare
 
Simpozion despre mitul sacrificiului Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 aprilie 2015

Azi, la Muzeul Goleşti,

Simpozion despre mitul sacrificiului

 

 Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii - Goleşti organizează, astăzi, la ora 11, în sala de con­ferinţe, simpozio­nul judeţean cu tema „De-a lungul Balcanilor cu… mitul sacrificiului“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2266

Continuare
 
Scriitoarea Nora Iuga, la Biblioteca Judeţeană Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 aprilie 2015

În premieră absolută,

Scriitoarea Nora Iuga, la Biblioteca Judeţeană

 

 Astăzi, la ora 13, Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu - Argeş, alături de Editura Polirom, vă invită la un eveni­ment cultural de excepţie: con­fe­rinţa „Despre capriciile literaturii“, susţinută de scriitoarea Nora Iuga.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2247

Continuare
 
Astăzi este Sfîntul Gheorghe Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 aprilie 2015

Patronul naturii înverzite

Astăzi este Sfîntul Gheorghe

 

 Astăzi creşctinii orto­docşi îl sărbătoresc pe Sfîntul Gheorghe care în tradiţia popu­lară mai este întîlnit ca San-George sau Sîn­georz, patronul na­turii înverzite, al vege­taţiei, al vitelor şi al oilor. Sfîntului Gheor­ghe i se mai spune purtător de biruinţă, iar icoanele îl înfăţi­şează pe un cal alb, simbol al purităţii, al luminii, în uniformă militară, străpungînd cu suliţa un balaur.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2119

Continuare
 
Şcoala 3 primeşte 10 elevi din Afyon Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 aprilie 2015

Înfrăţire între copiii piteşteni şi turci

Şcoala 3 primeşte 10 elevi din Afyon

 

 Astăzi, la ora 10, la Şcoala Nr. 3 Ion Pillat, din Piteşti, va avea loc deschiderea oficială a proiectului româno-turc „The smart project“ care include schimburi de elevi între această unitate de învăţămînt şi elevi din Afyon-Turcia. Proiectul care poate fi un bun exemplu de urmat de către alte şcoli argeşene a fost iniţiat în anul 2010 de Gabriel Matei, profesor de Fizică la Şcoala Nr. 3 şi profesorul Serkan Dokudur din Turcia şi este susţinut din fonduri proprii de către părinţii celor 10 elevi implicaţi, în fiecare an fiind vorba de alţi copii. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2217

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Educaţia rutieră - educaţie pentru viaţă

Astăzi, de la ora 11, la Şcoala Gimnazială Traian, se va desfăşura acţiunea Educaţia rutieră - educaţie pentru viaţă. Este vorba de o oră de informare şi dezbatere la care participă elevi de la această şcoală.  

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1866

Continuare
 
Zumba Fitness pentru Lia Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Vineri, în sala de sport a Universităţii Piteşti,

Zumba Fitness pentru Lia

 

 Pe 24 aprilie a.c., instruc­torul de Zumba® Fitness, Alexandra Tomulescu, organizează un eveniment caritabil marca Zumba® Fitness pentru o tînără de doar 19 ani, Lia Spiridon, care se lupta cu o boală cruntă, şi anume leuce­mie. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1903

Continuare
 
<< Start < Înapoi 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 2667 - 2697 din 2942
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Furau curent electric
De ce nu aveti curaj sa spuneti ca indivizii prinsi erau tigani???Si ca ei altceva nu stiu sa faca decat sa fure si sa i...
24/06/17 09:27 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Foarte bine , a fost un conducator bun dar acum cand lucrurile s-au rezolva adica promovare luat nume Fc. Arges apar tot...
24/06/17 09:22 Mai mult...

Poliţiştii locali nu pot amenda şoferii absenţi
Legea 61 de ce nu o aplica ?
24/06/17 09:24 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Este o mare realizare ca,in sfarsit s-a recuperat marcas FCArges ! Restul e barfa si ,ce e simpatic isi dau cu parerea t...
24/06/17 09:25 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Sa va spuna acest personaj cum a contribuit la desfintarea centrului luand fraudulos complice cu FRF transferandule la D...
24/06/17 09:26 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Mai - Iunie

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 20.06.2017

4.791 vizitatori unici

 
 


 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter