Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow Cultural - Monden
Festivalul-Concurs de Teatru la Şcoala Populară de Artă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 ianuarie 2017

Festivalul-Concurs de Teatru la Şcoala Populară de Artă

 

 Elevii de  la Şcolile Populare de Arte şi Meserii au participat de curînd la prima ediţie a Festivalului-Concurs de Teatru pentru Tineri Actori Amatori. Manifestarea s-a desfăşurat  în Sala de Spectacol Vasile Veselovski a Şcolii Populare de Arte şi Meserii Piteşti. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 412

Continuare
 
Anul filmelor de acţiune Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 ianuarie 2017

Ce premiere vom vedea în 2017 pe marile ecrane  

Anul filmelor de acţiune

 

 Încă de anul trecut, piteştenii aşteaptă cu sufletul la gură să apa­ră pe marile ecrane noi­le filme ale anului 2017. Vor fi filme reali­zate după unele seriale de televiziune, dar şi con­tinuări ale unor fil­me din anii trecuţi. Prin­tre filmele care merită văzute, se nu­mără: „Transformers“, „The Founder“, „Logan“, „Trainspotting“, „The Wall“, „Life“, „Power Rangers“, „Ghost in the Shell“ etc. Este anul filmelor de acţiu­ne, cu super eroi, dar nu lipsesc nici drame­le, comediile şi anima­ţiile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 591

Continuare
 
La mulţi ani, de la Curierul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 ianuarie 2017

La mulţi ani, de la Curierul!  

 

Astăzi, îşi serbează ziua de naştere Ion Ionescu, primarul comunei Cicăneşti, şi Ilarie Isac, preşedintele Societăţii Naţionale a Pomicultorilor. Cu această ocazie, Curierul zilei le urează La mulţi ani!

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 409

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 ianuarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Expoziţie de icoane

În această săptămînă, în holul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş este deschisă expoziţia dedicată meş­terului iconar Pîrvu Mutu Zugravu. Este vorba de o expoziţie judeţeană de icoane organizată în parteneriat cu  Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş.       

    I.Ivănoiu 

In memoriam Silvestru Voinescu

Începînd de astăzi, în holul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş va fi deschisă expoziţia In memoriam Silvestru D. Voinescu (2.01.1935 - 13.09.2005). Expoziţia este dedicată regretatului om de cultură şi fost director al Bibliotecii Judeţene.  

  I.Ivănoiu  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 423

 
Anul Cocoşului de foc, mai bun ca 2016! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 03 ianuarie 2017

Noul an chinezesc începe pe 28 ianuarie

Anul Cocoşului de foc, mai bun ca 2016! 

 

 După cum spun astrologii, va fi un an liniştit. În horoscopul chinezesc, Anul Cocoşului de foc începe în februarie şi aduce foarte multe schimbări benefice. Este anul armoniei, toleranţei şi depăşirii tensiunilor. Nu lipsesc nici veştile bune la capitolul dragoste!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1174

Continuare
 
Concertul de Anul Nou de la Viena Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 decembrie 2016

Duminică, la TVR, puteţi vedea

Concertul de Anul Nou de la Viena

 

 Ca în fiecare an, TVR 1 şi TVR HD transmite în exclusivitate, în direct de la Viena, duminică, 1 ianuarie 2017, de la ora 12.15. Este o tradiţie care datează din 1939 ca Filarmonica din Viena să prezinte în prima zi a anului muzica atît de vie, dar şi nostalgică a familiei Strauss şi a contemporanilor săi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1027

Continuare
 
Dacă strănuţi, ai noroc tot anul Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 decembrie 2016

Pe 1 ianuarie petrecem de Sf. Vasile

Dacă strănuţi, ai noroc tot anul

 

 În fiecare an, pe 1 ianuarie se sărbătoreşte praznicul Sfîntului Vasile cel Mare, trecut la cele veşnice în urmă cu şaisprezece secole. În biserici şi mănăstiri sînt citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare, acele temute blesteme îndreptate contra satanei, pentru alungarea demonilor şi dezlegarea celor posedaţi. Este o perioadă în care creştinii au şansa de a se înnoi odată cu anul care începe. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 657

Continuare
 
Să aveţi bani în buzunare! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 decembrie 2016

Ritualuri pentru Anul Nou:

Să aveţi bani în buzunare!

 

 Ca să aveţi noroc în anul care vine, neapărat, de Revelion, trebuie să purtaţi lenjerie de culoare roşie. Dacă bărbaţii pot opta pentru lenjeria intimă în formă de inimioară, tanga sau clasică, reprezentantele sexului frumos au o mai mare diversificare în acest domeniu. Cele care vor să fie sexy şi în acelaşi timp originale ar trebui să aleagă compleuri din dantelă sau din voal, cu fundiţe şi cu blăniţă albă sau roşie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 626

Continuare
 
Direcţia 5 cîntă în Piaţa Primăriei Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 30 decembrie 2016

Două concerte şi foc de artificii, la cumpăna dintre ani  

Direcţia 5 cîntă în Piaţa Primăriei

 

 Piteştenii sînt aşteptaţi cu mic cu mare în noaptea de Anul Nou în Piaţa Primăriei. Pe scena care va fi amplasată aici, vor urca pe rînd Elena Ionescu, ex solista de la Mandinga, şi formaţia Direcţia 5. Anul acesta, la fel ca în anii trecuţi, o parte dintre piteşteni se pregătesc să petreacă venirea Anului Nou în stradă. Temperaturile foarte scăzute nu vor fi un impediment în calea celor care vor să iasă din casă, să fie cu prietenii şi, la miezul nopţii, să se bucure împreună de focurile de artificii care vor marca trecerea în noul an 2017.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1075

Continuare
 
Concertele anului 2017 Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 decembrie 2016

Cele mai tari vedete din lume vin să le cînte românilor

Concertele anului 2017

 

 Anul 2017 le pregăteşte tuturor românilor, deci implicit şi argeşenilor iubitori de muzică şi distracţie, o serie de concerte de cea mai bună calitate, cu interpreţi de renume mondial. Spectacolele vor avea loc în Capitală, dar şi în alte oraşe mari ale ţării, iar piteştenii mai pot încă să-şi procure bilete la concertele pe care vor să le vadă. Acestea pot fi găsite pe net sau în locaţiile unde au loc evenimentele. Pe lîngă confirmările prezentate mai jos, este posibil să mai aibă loc, la Bucureşti, şi alte mari concerte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1005

Continuare
 
Abonamentele la Filarmonică, scoase la vînzare Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 decembrie 2016

Din 9 ianuarie, pentru a doua parte a stagiunii,

Abonamentele la Filarmonică, scoase la vînzare

 

 Noile abonamente şi bilete pentru a doua parte a stagiunii Filarmonicii Piteşti vor fi puse în vînzare la Filarmonica Piteşti începînd din 9 ianuarie 2017. Anunţul a fost făcut de managerul instituţiei, Jean Dumitraşcu, care a mai spus că în prima parte a stagiunii, Filarmonica a avut 350 de abonaţi, toată sala din Centrul Multi­funcţional avînd o capacitate de 404 locuri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 588

Continuare
 
Ce vă rezervă astrele în 2017! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 28 decembrie 2016

Horoscopul fiecărei zodii:

Ce vă rezervă astrele în 2017!

 

 Chiar şi în această epocă, a ştiinţei şi cunoaşterii exacte, sîntem foarte înclinaţi spre paranormal, încă mai avem prezicători şi vrăjitoare, iar oamenii cred în număr destul de mare în previziunile astrologice. Zodiile sînt pe primul loc, iar mulţi dintre noi citim sau ascultăm horoscopul înainte de a ne bea cafeaua sau de a ieşi din casă. Cînd vine vorba de încrederea pe care o au oamenii în metodele de prezicere a viitorului, astrologia este cea mai populară. Special pentru cei care credeţi în  zodiac vă spunem la ce să vă aşteptaţi în anul care vine. Iată ce zodii vor fi favorizate şi care vor avea un an 2017 mai greu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1436

Continuare
 
La mulţi ani, de la Curierul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 decembrie 2016

La mulţi ani, de la Curierul!  

 

Astăzi, îşi serbează ziua de naştere profesor Anca Barbu, omul de afaceri Ştefan Ciocănel şi avocatul Ştefan Muscurel, din Baroul Argeş. Cu această ocazie, Curierul zilei le urează La mulţi ani!

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 566

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 decembrie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

30 cadouri pentru elevi

 La sfîrşitul săptămînii trecute, reprezentanţii Asociaţiei Team Iulia Zamfirescu s-au mobilizat şi, în ajunul sărbătorilor de iarnă, s-au gîndit şi la cei care nu se bucură de condiţii de trai similare cu ale lor. În acest sens, ei au pregătit 30 de cadouri pentru elevii de la Valea Corbului. Acţiunea face parte din proiectul naţional „Zîmbete pentru viitor“. Aceştia au fost ajutaţi de firma Delta Invest SRL.

S.Mihai

Colinde la Primărie

 În ultima zi lucrătoare înainte de Crăciun, colindătorii au vizitat Primă­ria Mioveni. Astfel, încă de la primele ore ale zilei şi pînă după-prînz, instituţia a răsunat de glasurile a peste 500 colindători care au venit să colinde şi să le ureze sărbători fericite oficialităţilor locale şi angajaţilor. Aceştia au fost întîmpinaţi de primarul Ion Georgescu şi de către Moş Crăciun. De asemenea, au fost prezenţi printre colindători angajaţii Primăriei Mioveni, cetăţenii oraşului, precum şi deputatul Simona Bucura Oprescu.  

S.Mihai

Obiective realizate la Mioveni

Pentru oraşul Mioveni, anul 2016 a fost unul important cu multe realizări în toate domeniile de interes local. Noul Spital de la Racoviţa, o parcare supraetajată, un bloc de locuinţe reabilitat şi unul nou, o zonă de picnic extinsă, baze sportive în fiecare cartier,  locuri de joacă pentru copii, primul Proiect Pilot şi primul Centru de Instruire din România, ce sînt destinate compostării nămolurilor de epurare cu tehnologia Sistemului GORE Cover la Staţia de Epurarea Mioveni, construirea a două clădiri multifuncţionale în cartierele Colibaşi şi Făget sînt doar cîteva din realizările ultimilor ani. „Vă urăm să aveţi parte de multă căldură în suflet, bucurie în inimă, multă sănătate şi putere de muncă. Fie ca anul 2017 să fie unul care să vă aducă împliniri materiale şi, mai ales, sufleteşti. La mulţi ani!“, a transmis primarul Ion Georgescu.

S.Mihai

300 de colindători 

 Dintre toate obiceiurile româneşti, cel care a ajuns să se identifice cu sărbătoarea Crăciunului este colindul, iar în oraşul Mioveni tradiţia se păstrează în fiecare an. Astfel, în seara de Ajun, peste 300 de colindătorii din Mioveni însoţiţi de preoţii slujitori de la bisericile din oraş au mers la colindat pentru a vesti bucuria Naşterii Domnului. Grupul de colindători a plecat de la Biserica Sfinţii Trei Ierarhi şi au parcurs bulevardul central al oraşului în sunetul înălţător al colindelor tradiţionale. După un scurt popas muzical pe platoul din Centrul Civic, unde au fost întîmpinaţi de primarul Ion Georgescu care le-a oferit covrigi şi le-a urat sărbători fericite, toţi cei  prezenţi au mers în Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, unde au susţinut un concert de colinde.

S.Mihai

Artificii, de Revelion

 Ca în fiecare an, în noaptea de Revelion, locuitorii oraşului Mioveni vor avea parte de tradiţionalul foc de artificii din Centrul Civic, ce va începe la ora 23.50. Focul de artificii este oferit de către Consiliul Local şi Primăria oraşului Mioveni. Tradiţia se respectă astfel la Mioveni, adminsitraţia locală oferind astfel locuitorilor oraşului să se bucure la trecerea dintre ani, împreună, în centrul oraşului.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 603

 
Unde mai găsiţi locuri, de Revelion Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 27 decembrie 2016

Oferte de ultimă oră

Unde mai găsiţi locuri, de Revelion

 

 Cei care nu s-au decis încă unde vor petrece Revelionul au acum ocazia, pe ultima sută de metri, să mai aleagă din lista restaurantelor şi a localurilor care mai au cîteva locuri disponibile. Oricum, trebuie să vă grăbiţi, deoarece mai sînt doar cîteva zile pînă la cumpăna dintre ani!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1492

Continuare
 
Pastorala Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 23 decembrie 2016

Pastorala

Cuvînt Pastoral la Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos
Prin darul lui Dumnezeu Calinic Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului

 

 Preacucernici Părinţi, slujitori ai Sfintelor Altare, Preacuvios Cin Monahal, Dreptmăritori Creştini şi Creştine, Iubitori ai Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 708

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 2688
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Emilian Dragnea este învestit prefect
mai zilele trecute Soare isi numara zilele de mandat de prefect sperand sa ajunga un fel de Pendiuc al prefecturii Arges...
24/03/17 00:32 Mai mult...

Căldura se taie pe bază de tabel
Cine plateste caldura data de termo calor când afară sunt +17-20 grade??? :grin
23/03/17 19:30 Mai mult...

La 17 puncte de locul doi!
Ba Mihai, e clar ca lumina zilei ca SCM e de ochii lumii. Ce tot incerci tu sa explici si faci propaganda din subiectul...
23/03/17 14:36 Mai mult...

Emilian Dragnea este învestit prefect
Stai linistit Soare ca in curand se va face o alta schimbare Vine Oprescu si apoi tu
23/03/17 10:43 Mai mult...

Proiectul de la Viitorul Ştefăneşti dă roade!
Primăria, ar face bine,sa se ocupe și de asfaltata drumurilor,transportul în o um în Valea Mare,nu sa plătesc taxe...
23/03/17 07:11 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 24 Martie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Linkuri sponsorizate


Flag Counter