Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow Cultural - Monden

*** Comuna Dîmbovicioara, atestată ca staţiune turistică      *** Fotbalist condamnat la zile amendă      *** Viaţa judecătoarei, în pericol!      *** Agresorii poliţistului, condamnaţi!      *** Un rus stătea ilegal în România      *** SANITAS pichetează Ministerul Finanţelor      *** Peste 100 de mărci de autoturisme, în Argeş      *** Program prelungit la ghişeele Primăriei Mioveni      *** Peste 3.000 de cereri pentru clasa pregătitoare      *** Concert pentru pian şi orchestră, la Filarmonică      *** Mioveniul reprezintă România la Roma      *** Curs pentru şcolarii de la ţară      *** Dragomir, învingătoare în Spania      *** Liga I, Etapa 2, Play-off / Play-out      *** Lazăr, om de bază la Under 19!      *** Terenul de la Mioveni, deszăpezit complet      *** Liderul s-a distanţat la 17 puncte!      *** „Steaua a cîştigat meritat“      *** Toijala: „Este prima victorie la limită“      *** O victorie şi un egal în prima etapă     

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

„O cafea, un măr şi un pahar cu vin“

Astăzi, începînd de la ora 15.00, în Sala Simpozion a Centrului Cultural Piteşti are loc dezbaterea publică „O cafea, un măr şi un pahar cu vin“. Manifestarea face parte din cadrul proiectului cultural „Armonie şi stil de viaţă“. Acest eveniment este susţinut de dr ing. Adina Perianu.

     A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1694

Continuare
 
„Bulevardele de centură“ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 11 august 2015

O carte pe săptămînă

„Bulevardele de centură“ 

 

 În fiecare săptămînă, vă prezentăm cîte o carte de la Biblioteca Jude­ţeană Dinicu Golescu - Argeş, recomandată de unul dintre bibliotecarii acesteia. Pentru această săptămînă, Dana Tudo­se, de la secţia Adulţi - Beletristică, vă recoman­dă una dintre cele mai căutate cărţi, „Bulevar­dele de centură“, scrisă de Patrick Modiano. A­ceastă carte este una dintre cele mai solicitate de cititorii piteşteni. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1941

Continuare
 
Trucuri contra caniculei! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 11 august 2015

Accesorii imbatabile, în lupta cu arşiţa

Trucuri contra caniculei!

 

 Din cauza caniculei, medicii şi specialiştii ne re­comandă să nu ne expunem la soare. Chiar da­că afară sînt adevărate zile de vară, care ne în­deamnă să ieşim la iarbă verde sau la plimbări prin oraş, trebuie să ţinem cont de sfaturi şi să nu ne expunem direct razelor solare. Iată cîteva trucuri care să vă apere de soare şi, în acelaşi timp, să vă facă să fiţi în ton cu moda.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1997

Continuare
 
La mulţi ani de la Curierul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 august 2015

La mulţi ani de la Curierul!

 

  Astăzi, îşi serbează ziua de naştere prefectul Mihai Oprescu, Georgiana Drăghici, preşedinta TSD Argeş, avocat Radu Cătăniciu şi Marian Filip, director publicitate Curierul zilei. Cu această ocazie, Curierul zilei le urează La mulţi ani!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1747

 
Filme realizate de profesionişti şi amatori Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 august 2015

Se împlinesc nouă ani de 3fest

Filme realizate de profesionişti şi amatori

 

 Asociaţia 3fest organizea­ză, în perioada 31 august - 4 septembrie, a IX-a edi­ţie a Festivalului Interna­ţional de scurt metraje 3fest. Cei care vor să se mai înscrie o pot face pînă pe data de 15 august.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1969

Continuare
 
Spectacol de meteori cu Perseide Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 august 2015

Miercuri noaptea, staţi cu ochii pe cer!

Spectacol de meteori cu Perseide

 

 Ca de obicei, în luna au­gust, îşi face apariţia cu­rentul de meteori Persei­de. Denumite după cons­telaţia din care se pare că vin, Perseidele repre­zintă unul dintre numeroa­sele roiuri de meteori ac­tivi într-un an. Ele sînt cunoscute, pentru că e perioada concediilor şi a vacanţelor, cînd oamenii petrec mai mult timp sub cerul liber, noaptea. Cu­ren­tul de meteori Persei­de are loc anual, între 17 iulie şi 24 august. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1932

Continuare
 
Încep înscrierile pentru Festivalul Laleaua de Aur Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 10 august 2015

La Mioveni,

Încep înscrierile pentru Festivalul Laleaua de Aur

 

 În perioada 14 - 16 octombrie, la Mioveni va avea loc Festivalul-concurs Laleaua de Aur, competiţie ajunsă la ediţia a IX-a şi găzduită de Casa de Cultu­ră a Sindicatelor Dacia. Organizatorii evenimen­tului sînt Consiliul Local şi Primăria oraşului Mio­veni, Centrul Cultural şi Casa de Cultură a Sindi­catelor Dacia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2033

Continuare
 
„Argeşul - tradiţie şi modernitate“ Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 08 august 2015

„Argeşul - tradiţie şi modernitate“

 

Ediţia a IX-a a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului vine cu surprize pentru argeşeni. Astfel, joi, 13 august, ora 12, la Muzeul Judeţean Argeş se va desfăşura simpozionul „Argeşul - tradiţie şi modernitate“, iar de la ora 18, pe cele două scene amplasate în Piaţa Milea vor evolua formaţiile participante la Festivalul Fanfarelor, urmate de un recital extraordinar al Ansamblului folcloric Doi­na Oltului, de la ora 20.30. În parteneriat cu Primăria Municipiului Piteşti, în perioada 14 - 23 august, se va desfăşura Tîrgul popular Sfînta Maria Mare, ce va reuni meşteri populari şi producători tradiţionali, în zona centrală a municipiului Piteşti.   

 A.Dumitru

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1865

 
La mulţi ani Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 august 2015

La mulţi ani

 

Astăzi, îşi serbează ziua de naştere Eugeniu Matei, fost protopop de Cîmpulung şi Silviu Marinescu, consilier local. Mîine, sînt sărbătoriţi colonel Ion Popa, comandantul ISU Argeş. Cu această ocazie, Curierul zilei le urează La mulţi ani!

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1953

Continuare
 
Mîine, intraţi gratis la Zoo Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 august 2015

Mîine, intraţi gratis la Zoo

 

 Mîine, 9 august, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Pacurilor. Cu acest prilej, la Grădina Zoologică din Piteşti puteţi intra gratis, între orele 10.00 şi 19.00. Grădina Zoologică din Piteşti a fost înfiinţată în anul 1950, în parcul Ştrand, pe malul drept al rîului Argeş, dar, din cauza inundaţiilor din 1970, a fost mutată în Trivale. Aceasta se întinde pe 12 hectare şi numără peste o mie de animale din Africa, America, Australia, Tibet, India şi din ţara noastră (păsări, reptile, papagali exotici şi peşti exotici). Inclusă într-un program de modernizare care a început în octombrie 2007 la Grădina Zoologică, a fost dat în folosinţă Pavilionul de acvarii, terarii şi păsări exotice. Aici puteţi vedea peşti din speciile ciclide de Malawi şi Guppy, papagali exotici din speciile Ara, Jako, Agapornish, Călugăr, Zebrute australiene, nimfe şi reptile, din care crocodili de Nil şi şerpi din speciile Boua, anaconda, piton, lampropeltis, concilina, şi specii de şopîrle iguana şi jako tokay.   

 A.Roşu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1999

 
Observaţii astronomice în centrul Piteştiului Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 08 august 2015

Muzeul Judeţean Argeş organizează un eveniment inedit:

Observaţii astronomice în centrul Piteştiului

 

 Muzeul Judeţean Argeş, în parteneriat cu Asociaţia Astronomică Urania, organizea­ză, în cadrul Zilelor Ar­geşului şi Muşcelului, marţi, 11 august 2015, în Piaţa Vasile Milea, între orele 13 şi 18, un eveniment deosebit. Mai precis, cei care vor trece prin zona centrală vor putea să se uite prin telescoape la Soare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2303

Continuare
 
Nouă pictori expun la Casa Cărţii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 august 2015

Tabăra de pictură de la Piteşti s-a încheiat

Nouă pictori expun la Casa Cărţii

 

 Pînă la sfîrşitul lunii august, la Centrul Cultural Piteşti puteţi admira o expoziţie de pictură, realizată de artiştii plastici care au participat, timp de o săptămînă, la Tabăra Naţională de Creaţie Plastică intitulată „Ion Gheorghe Vrăneanţu“, aflată la prima ediţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2379

Continuare
 
La mulţi ani de la Curierul! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 07 august 2015

La mulţi ani de la Curierul!

 

Astăzi, îşi serbează ziua de naştere Mirela Cioabă - actriţă la Teatrul Al. Davila, din Piteşti, Constantin Păun - medic ATI la Spitalul Judeţea Argeş, Georgel Neac­şu - primar comuna Izvoru, şi Adrian Voica - liderul sindicatului din învăţămînt. Cu această ocazie, Curierul zilei le urează La mulţi ani!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1870

 
PROGRAMUL SĂRBĂTORILOR ARGEŞULUI ŞI MUSCELULUI Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 07 august 2015

CONSILIUL JUDEŢEAN ARGEŞ

PROGRAMUL SĂRBĂTORILOR ARGEŞULUI ŞI MUSCELULUI

- Ediţia a IX-a -
10 - 22 august 2015

 

Luni, 10 AUGUST - PITEŞTI:

Ora 13.00: Deschiderea Taberei de Meşteşuguri ”Tradiţii argeşene” - Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4464

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

„O cafea, un măr şi un pahar cu vin“

Centrul Cultural Piteşti organizează dezbaterea publică „O cafea, un măr şi un pahar cu vin“. Manifestarea face parte din cadrul proiectului cultural „Armonie şi stil de viaţ“. Acest eveniment este susţinut de dr. ing. Adina Perianu. Dezbaterea publică are loc marţi, 11 august, începînd de la ora 15.00, în Sala Simpozion, din cadrul Centrului Cultural Piteşti. 

    A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2229

Continuare
 
A început trainingul „Actor şi Spect-Actor“ Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 07 august 2015

În cadrul proiectului „Teatrul şi viaţa“,

A început trainingul „Actor şi Spect-Actor“

 

 45 de elevi, 4 traineri, 7 zile şi un curs intensiv de teatru. Se învaţă despre drepturile omului, despre discriminare şi efectele negative ale acesteia. Este vorba de proiectul „Teatrul şi viaţa“, care prinde contur… Deja, cei 45 de ele­vi selectaţi au ajuns la Curtea de Argeş, unde beneficiază de experienţa şi informaţiile unor profesionişti în dome­niu. Pe scurt, elevii vor învăţa să promoveze respectarea drepturilor omului prin Teatrul Opresaţilor şi vor merge în marile oraşe ale ţării pentru a răspîndi ceea ce au acumulat prin acest proiect…     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2219

Continuare
 
<< Start < Înapoi 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 2822 - 2852 din 3547
embedgooglemap.net
 
   CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 Comentarii

Au urcat pe locul 5!
Slab jocul echipei , nu am văzut nici o schimbare ,,nimic,, plus ca fizic echipa nu rezista 90 min . Ce l ați adus în...
19/03/18 19:39 Mai mult...

Controale încrucişate în spitale!
Toate spitalele sunt avizate si o sa gaseasca praful de pe toba.Daca se respecta tot ce se cere sistemul da faliment in ...
19/03/18 18:53 Mai mult...

„Valoarea şi experienţa a făcut diferenţa“
Ionica nu se pricepe la fotbal. A pus niste oameni nepregatiti la FC Arges care mananca banii degeaba. Nici nu stiu ce...
19/03/18 17:41 Mai mult...

Au urcat pe locul 5!
Tot aduceți aminte de Eftimie și tot il blamați ca a adus jucatori slabi . Dacă nu i aducea pe Costin , Buhaescu car...
19/03/18 16:29 Mai mult...

Au urcat pe locul 5!
Am fost la meci și am văzut jocul , foarte slab nu vezi nimic ceva scheme , trasee și mereu a doua repriza cad fizic ...
19/03/18 16:16 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 26.02.2018

--- 4.488 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter