Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow Cultural - Monden

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!      *** Feriţi-vă de abuzul de antibiotice!      *** A doua zi de protest la APIA!      *** 1 km pe verticală, în 4 zile      *** Concert de 16 chitare!      *** Taţii pot cere concediu paternal      *** UN BUST AŞTEPTAT ŞI MERITAT      *** GENERAŢIA BÎNTUITĂ      *** Filmele săptămînii - 17 - 23 noiembrie      *** Un primar pierde mandatul      *** Fraţii Dobre au ieşit din arest      *** Se cere mutarea elevei cu probleme de adaptare      *** Poliţiştii, reprezentaţi de aceiaşi sindicalişti      *** Cinematograful Sebastian Papaiani se închide      *** Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!      *** Detectorul de gaz nu e obligatoriu pentru toţi      *** Eduard şi Ciobanu rămîn antrenori la FC Argeş!      *** Ştiri de la CS Mioveni      *** Liderul face deplasarea la Făget + Ştefăneştiul poate urca în clasament      *** Fotbal la TV, în weekend      *** Curiozităţi pescăreşti      *** Pescuit sportiv fără crap, somn, ştiucă şi şalău!     

 
Supravieţuitorul de la National Geographic, în Argeş Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 28 mai 2015

Les Stroud va filma trei zile în Făgăraş

Supravieţuitorul de la National Geographic, în Argeş

 

 Les Stroud cunoscutul expert în supravieţuire va veni în Munţii Făgăraşi pentru a filma, la începutul lunii iunie, timp de trei zile. Echipa realizatorului va ajunge, sîmbătă, în Argeş. A­cesta poate fi considerat unul dintre cele mai importante eve­ni­mente care vor promova judeţul Argeş în lume. 

Comentarii (2) | Vizualizari: 2510

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Marcel Pavel la „Stars of Song“

 Astăzi, la Cîmpulung, începe a III-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret „Stars of Song“, eveniment ce va reuni 57 de concurenţi din ţară şi străinătate. Concursul are loc pe parcursul a trei zile şi va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor C.D. Aricescu. Festivalul are două secţiuni, de interpretare şi de creaţie, pentru patru categorii de vîrstă (6 - 9 ani, 10 - 12 ani, 13 - 15 ani şi 16 - 18 ani). Cîştigătorii vor fi premiaţi pe 30 mai, cînd este aşteptat la eveniment şi artistul muscelean Marcel Pavel.    

  N.Manole

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2146

Continuare
 
Centrul Cultural Mioveni şi-a prezentat oferta la Tîrgul de grădiniţie Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Centrul Cultural Mioveni şi-a prezentat oferta la Tîrgul de grădiniţie

 

 Centrul Cultural Mioveni a fost prezent, cu un stand, la Tîrgul de oferte educaţionale, la Jupiter City. Instituţia a pus la dispoziţie celor interesaţi oferta cu peste 20 de cursuri gratuite.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2219

Continuare
 
Locul II la Festivalul „Flori de mai“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Încă un premiu pentru Ion Moise Bădulescu

Locul II la Festivalul „Flori de mai“

 

 Ion Moise Bădulescu, cu­nos­cut în lumea muzicală ca Johnny Bădulescu (17 ani), este elev la Colegiul Naţional I.C. Brătianu, din Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2319

Continuare
 
Spitalul de Pediatrie a fost colorat! Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Pereţii au fost pictaţi de tineri şi copii talentaţi

Spitalul de Pediatrie a fost colorat!

 

 O tînără originară din Piteşti şi stabilită în Marea Britanie a iniţiat o campanie prin ca­re Spitalul de Pediatrie a că­pătat culoare. Pereţii unităţii sanitare au prins viaţă cu ajutorul tinerilor şi copiilor talentaţi care au pictat flori, fluturaşi, albinuţe şi diverse personaje menite să aducă zîmbetul pe chipurile copi­i­lor internaţi aici.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2509

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Educaţia rutieră, educaţie pentru viaţă

Mîine, de la ora 11, la Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu din Piteşti, se va desfăşura activitatea „Educaţia rutieră, educaţie pentru viaţă“. Elevii din clasa a III-a vor participa la o oră de lectură şi o dezbatere pe tema educaţiei rutiere.   

    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2122

Continuare
 
„Un atlas al dorinţelor zadarnice“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 mai 2015

O carte pe săptămînă

„Un atlas al dorinţelor zadarnice“

 

 În fiecare săptămînă, vă prezentăm cîte o carte de la Biblioteca Jude­ţeană Dinicu Golescu - Argeş, reco­mandată de unul dintre bibliotecarii acesteia. Pentru această săptămînă, Tia Stoica, de la secţia Adulţi - Be­letristică, vă recomandă una dintre cele mai căutate cărţi, „Un atlas al dorinţelor zadarnice“, scrisă de A­nuradha Roy. Această carte este una dintre cele mai solicitate de cititorii piteşteni. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1951

Continuare
 
Carte şi CD despre corala D.G. Kiriac Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 mai 2015

Anul acesta, se aniversează 60 ani de activitate

Carte şi CD despre corala D.G. Kiriac 

 

 Anul acesta, Corala D.G. Kiriac, din Piteşti, formată numai din bărbaţi, aniversează 60 de ani de activitate neîntre-rup­tă. Cu ocazia acestui eveniment, se vor edita o carte despre istoricul coralei pe parcursul celor 60 de ani şi un CD.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2290

Continuare
 
„În iunie, plecăm în turneu în Germania“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 mai 2015

Daniela Vlădescu, directorul Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski:

„În iunie, plecăm în turneu în Germania“

 

 Soprana Daniela Vlădescu a cîntat, săptămîna trecută, la gala extraordinară de operetă organizată de Filarmonica Piteşti, cu ocazia aniversării a 8 ani de la înfiinţare insti­tuţiei. Programul a fost prezentat atît la Casa de Cultură a Sindicatelor Piteşti, cît şi în Piaţa Primăriei, cu prilejul Zilelor Piteştiului. Daniela Vlădescu este şi directorul Teatrului Naţional de  Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2384

Continuare
 
Muzică de film, la Filarmonica Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 mai 2015

În ultimul concert al lunii mai,

Muzică de film, la Filarmonica Piteşti

 

 La Filarmonica Piteşti, lu­na mai se va încheia în ul­tima joi (28 mai) cu un concert simfonic, ce va include mu­zică de film. Desfăşurat sub egida „Săptămîna Interna­ţională a Muzicii Noi“, ediţia a XXV-a, festivalul e organi­zat de U.C.M.R. Alături de orchestra simfonică a Filarmo­nicii Piteşti, dirijată de Corvin Matei, din Africa de Sud, so­listă, la pian, va fi Léa Yoanna Adam, din Franţa.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2211

Continuare
 
Sute de piteşteni, la concertul în aer liber Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 mai 2015

Filarmonica Piteşti a cîntat în Piaţa Primăriei

Sute de piteşteni, la concertul în aer liber

 

 Vineri seară, Filarmonica Piteşti a oferit publicului, cu ocazia aniversării a 8 ani şi a Zilelor Piteştiului, un con­cert de excepţie, de operetă, gratuit, în Piaţa Primăriei. Sute de piteşteni au avut parte de o seară deosebită în compania orchestrei simfonice a Filarmonicii Piteşti, dirijată de Tiberiu Oprea, dar şi a sopranelor Daniela Vlădescu, Valentina Korchakova, sopranei de coloratură Mediana Vlad, tenorului Mario Nikolov şi baritonului Stefan Popov. Acelaşi concert a avut loc cu o seară înainte la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti, dar atunci nu a fost gratis, spectatorii plătind biletul de intrare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2363

Continuare
 
Denisa a cîştigat o excursie în Madeira şi 500 de euro Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 mai 2015

Miss Piteşti a fost şi Miss la Liceul Sportiv

Denisa a cîştigat o excursie în Madeira şi 500 de euro

 

 Vineri, Primăria Piteşti, îm­preună cu Agenţia Xcen­tric Models, a or­ga­nizat prima ediţie a con­cursului Miss Piteşti 2015. Evenimentul a avut loc în aer liber, în centrul oraşului, iar podiumul de prezentare a pornit chiar din uşa Primăriei, fiind lung de aproximativ 15 metri. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3014

Continuare
 
Au fost prezenţi mii de spectatori Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 25 mai 2015

Muzică bună şi distracţie, de Zilele Piteştiului!

Au fost prezenţi mii de spectatori

# Oamenii au venit cu o oră înainte de concert

 

 Pe parcursul zilei de sîmbătă, au avut loc o serie de concursuri sportive cu role şi trotinete, atletism, bas­chet,  lupte, kaiac - canoe, box, toate cu ocazia Zilei Piteştiului. Totuşi, momentul culminant al zilei au fost cele două concerte susţinute de trupele Dj Project şi Proconsul pe scena din Piaţa Primăriei. După încheierea spectacolului, piteştenii care au mai rămas în piaţă au avut parte de un spectacol de muzică şi lumini oferit de Fîntîna Muzicală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2719

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Seminar despre valorile UE

Astăzi, de la ora 12, în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş, se va desfăşura manifestarea „Valorile Uniunii Europene“. Seminarul privitor la valorile existente şi respectate în Uniunea Europeană se adresează elevilor de la Şcoala Gimnazială Ion Pillat, din Piteşti.   

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2210

Continuare
 
S-a terminat a IV-a ediţie a Galei Folk Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 mai 2015

S-a terminat a IV-a ediţie a Galei Folk Mioveni

 

 Vineri, în Sala de Spectacole a Centrului Cultu­ral Educativ Mioveni, a avut loc un spectacol de mu­zică folk, aflat la cea de-a IV-a ediţie, Gala Folk Mioveni 2015, eveniment ce a reunit cîştigători ediţiilor anterioare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2256

Continuare
 
Gala actorului tînăr amator Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 mai 2015

La Teatrul Davila, se va desfăşura

Gala actorului tînăr amator

 

 În Piteşti, în perioada, 30 - 31 mai, în Sala Studio Liviu Ciulei şi sala mare a Teatrului Al. Davila, are loc Gala actorului tînăr amator. Organizatorii sînt Teatrul pentru Toţi şi trupa de teatru AD-HOC, iar evenimentul este susţinut de CJ Argeş, Teatrul Alexandru Davila şi finanţat de DJST Argeş şi Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2217

Continuare
 
<< Start < Înapoi 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 2822 - 2852 din 3233

 
 
 

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

UN BUST AŞTEPTAT ŞI MERITAT
Frumos articol.Toata admiratia pentru d-ul profesor!Dansul este printre putinii care ne mai amintesc de valori si modele...
18/11/17 12:17 Mai mult...

Eduard şi Ciobanu rămîn antrenori la FC Argeş!
dle Eduard in campionatul trecut Negoita a fost indepartat de la echipa de complotul facut de COTIGA 'PANAIT.Cand un juc...
18/11/17 10:37 Mai mult...

Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!
De facturi umflate nu scrieti?
18/11/17 10:19 Mai mult...

Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!
Da,suntem prosti pentru ca acceptam toate rahaturile lor pe care le platim cu multi bani, suntem prosti ca am vandut tot...
18/11/17 09:11 Mai mult...

Trei jucători de la Şcoala Dani Coman la lotul U 16
DC si a schimbat denumirea si investitorul,Ianovschi a tras sforile sa dispara multi copii sa joace cei de care pomeniti...
18/11/17 08:58 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Lun, 13.11.2017

--- 4.975 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter