Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow Cultural - Monden

*** M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis     *** Spectacole incendiare la Tîrgul de Crăciun de la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** Politician mort în accident!     *** Găsit în casă fără suflare     *** Femei spulberate de pe trecerea de pietoni     *** Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Pompier rănit în misiune!     *** Şoferiţa nu a acordat prioritate     *** Caruselul poveştilor    *** Criticile unui comunist convins     *** Sfinţii zilei - 4 decembrie     *** Noroc în dragoste şi oportunităţi noi!     *** CHILI DE FASOLE NEAGRĂ CU CARTOFI DULCI     *** Evenimente 10 decembrie de-a lungul vremii     *** Au urcat pe locul 2!     *** La 5 puncte de locul 1!     *** „În retur vom fi mult mai puternici”     *** BCM U FC Argeş - CSU Sibiu, astăzi, ora 19:45, Digi Sport 4      *** Culisele meciului     *** Învinşi de liderul clasamentului!     *** CS Mioveni - Sportul Snagov 0-4 (0-1)     *** Celelalate rezultate ale etapei:     *** CS Dacia, campioane naţionale la Oină!    

 
Festivalul Zavaidoc s-a bucurat de succes Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 noiembrie 2018

Premiul I a ajuns la Dîmboviţa

Festivalul Zavaidoc s-a bucurat de succes


Primăria Municipiului Piteşti şi Consiliul Local au organizat prin Centrul Cultural Piteşti, cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Lăutărească Veche ZAVAIDOC. Evenimentul, desfăşurat sîmbătă, la sediul Filarmonicii Piteşti, a început cu o suită a Tarafului Marin Alexandru, care a asigurat acompaniamentul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 562

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Cîntece patriotice şi populare la Curtea de Argeş

Elevii Liceului Iulia Zamfirescu din Mioveni, coordonaţi de profesorul Gabriel Militaru au reprezentat oraşul la Festivalul Judeţean de cîntece patriotice şi populare România de la Argeş. Spectacolul s-a desfăşurat zilele trecute la Curtea de Argeş, activitatea înscriindu-se în calendarul manifestărilor organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, dedicate centenarului.   

S.Mihai 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 686

Continuare
 
Felicitări pictate cu gura sau cu piciorul Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 26 noiembrie 2018

Argeşenii primesc prin poştă

Felicitări pictate cu gura sau cu piciorul


Pare incredibil dar există oameni care sunt capabili că scoată la lumină creaţii formidabile, pictînd cu gura sau cu piciorul. Oameni care în urma unor accidente sau a unor boli cumplite au ajuns să nu-şi mai poată folosi mîinile sau să nu se mai poată mişca, au descoperit în ei înşişi puterea de a merge mai departe şi nu doar atît, ci de a a da lumii o pată de culoare inedită! Pictează iar cei care le admiră creaţiile habar n-au că sunt făcute cu puterea minţii şi cu un dar divin ieşit din comun. Argeşenii au primit prin poştă, zilele acestea un set de felicitări care au în spate o poveste impresionantă. Aceşti artişti extrem de talentaţi nu cerşesc, ci îşi vînd creaţiile pentru a se putea întreţine singuri. Cei care doresc să plătească felicitările realizate cu atîta trudă o pot face prin poştă, cei care nu, le pot păstra fără nici un cost. În mod cert după ce vor citi povestea artiştilor se vor gîndi mai mult dacă vor abandona felicitările într-un colţ fără să le acorde atenţia necesară.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 611

Continuare
 
„Elixir“ cu Maia Morgenstern Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 26 noiembrie 2018


„Elixir“ cu Maia Morgenstern


Mîine, 27 noiembrie, piteştenii vor avea ocazia să o vadă pe actriţa Maia Morgenstern în piesa de teatru „Elixir“. Spectacolul începe la ora 19:00 şi se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti. Alături de ea se va afla şi actorul Marius Bodochi.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 566

Continuare
 
„O iubire, o poveste“la Davila Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 26 noiembrie 2018

Mîine, în premieră,

 „O iubire, o poveste“la Davila


Ieri, la Teatrul Al. Davila din Piteşti a avut loc premiera spectacolului de revistă „O iubire, o poveste” de Adriana Drugulescu. Piteştenii au avut parte de o seară în care s-au delectat cu muzică, dans şi replici spumoase.             

Comentarii (1) | Vizualizari: 594

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 26 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Imprimantă donată Colegiului Odobescu

 Organizaţia neguvernamentală INACO, autoarea „Ghidului Meseriilor Viitorului”,  a donat a treia imprimantă 3D şcolilor româneşti. După Liceul tehnologic Ioniţă G. Andron din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, apoi Şcoala tehnologică din comuna Fîntînele, judeţul Iaşi, a venit rîndul Colegiului Naţional „Alexandru Odobescu” din Piteşti să conecteze elevii la noile tehnologii 4.0 prin practică. Donaţia a fost făcută la iniţiativa profesorului de fizică Mihai Mihăescu. Acesta i-a contactat pe membrii organizaţiei convingîndu-i să le facă o bucurie elevilor. Inaco strînge bani din donaţii şi la rîndul său, face donaţii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 552

Continuare
 
Filmele săptămînii 23-29 noiembrie Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 noiembrie 2018


Filmele săptămînii 23-29 noiembrie


În săptămîna 23 - 29 noiembrie , cinefilii au parte de o ofertă bogată la cinematografe. Vă prezen­tăm filmele săptămînii la Cinematograful Sebastian Papaiani si Cinema City VIVO! Piteşti.                             

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 674

Continuare
 
Moromeţii II şi la Mioveni, pe 4 decembrie Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 noiembrie 2018


Moromeţii II şi la Mioveni, pe 4 decembrie


După mai bine de 30 de ani, personajele lui Marin Preda, în regia aceluiaşi Stere Gulea, se întorc pe marile ecrane, în pelicula „Moromeţii 2“. Imaginea filmului este semnată de Vivi Drăgan Vasile, unul dintre cei mai apreciaţi directori de imagine din România. Premiera va avea loc pe 4 decembrie, la Centrul Cultural Educativ, de la ora 18:00. Preţul unui bilet la acest film este de 15 lei. Acestea se vor pune în vînzare la Centrul Cultural, începînd de luni, 26 noiembrie 2018.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 702

Continuare
 
Expoziţie de pictură la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 noiembrie 2018


Expoziţie de pictură la Mioveni


În holul principal al Primărie Mioveni, va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură „Anotimp Alb”, parte din programul special prilejuit de sărbătorirea Zilei Naţionale a României, sîmbătă, 1 decembrie, de la ora  11:00,     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 715

Continuare
 
Sîmbătă începe Festivalul Zavaidoc! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 noiembrie 2018

Iubitorii muzicii lăutăreşti nu trebuie să lipsească

Sîmbătă începe Festivalul Zavaidoc!


Primăria Municipiului Piteşti şi Consiliul Local organizează prin Centrul Cultural Piteşti cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Lăutărească Veche ZAVAIDOC.    P

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 739

Continuare
 
„Jurnal de război”, lansată la Tîrgul Gaudeamus Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 noiembrie 2018


„Jurnal de război”, lansată  la Tîrgul Gaudeamus


Zilele trecute, la ediţia a 25-a a Tîrgului Internaţional Gaudeamus - Carte de Învăţătură, a avut loc lansarea volumului „Jurnal de război“ - Mărturii din tranşeele întregirii României”, o carte coordonată de argeşeanul Dan Drăgoi, un poet cu doctorat în horticultură.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 832

Continuare
 
Încă două cursuri gratuite la Centrul Cultural Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 noiembrie 2018


Încă două cursuri gratuite la Centrul Cultural Mioveni


Centrul Cultural Mioveni, va organiza începînd cu luna Ianuarie a anului 2019, încă două cursuri, Teatru şi Vioară, oferite gratuit copiilor din oraşul Mioveni.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 845

Continuare
 
Concert-lecţie marca Florin Totan Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 21 noiembrie 2018

„Despre demonismul şi eroismul beethovenian”, la Filarmonică

Concert-lecţie marca Florin Totan


Filarmonica Piteşti organizează joi, de la ora 19:00, la sediul său de la Centrul Multifuncţional, concertul simfonic intitulat „Despre demonismul şi eroismul beethovenian”. În program se află două lucrări celebre ale lui Ludwig van Beethoven: Concertul pentru pian şi orchestră nr. 3 în do minor şi Sonata nr. 28 op. 10 pentru pian (orchestraţia pentru orchestră simfonică de Mircea Luculescu, primă audiţie absolută pe scenele de concert). 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 815

Continuare
 
Profesorul Constantin I. Năstase este iniţiatorul unei colecţii muzeistice Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

Aniversare la Cula Racoviţa

Profesorul Constantin I. Năstase este iniţiatorul unei colecţii muzeistice


Duminică la Mioveni s-a aniversat împlinirea a 50 de ani de la înfiinţarea coleţiei muzeistice din Cula Racoviţa, colecţie iniţiată de prof. Constantin I. Năstase, dascăl ce a trecut de suta de ani şi care a fost de altfel, prezent la manifestare.                      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1906

Continuare
 
„Femeie în război”, la Cinema „Bucureşti” Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

În acest  weekend,

„Femeie în război”, la Cinema „Bucureşti”


Sîmbătă, 17 noiembrie, de la ora 18:00, la Cinemato- graful „Bucureşti” din Piteşti va fi difuzat filmul „Femeie în război”, în regia lui Benedikt Erlingsson. În rolurile principale,  Halldóra Geirharðsdóttir, Jóhann Sigurðarson, Juan Camillo Roman Estrada, Jörundur Ragnarsson.             

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1156

Continuare
 
Legătura dintre tehnologie şi artă, făcută de 5 artişti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

Vernisaj de pictură murală la Uzina Dacia

Legătura dintre tehnologie şi artă, făcută de 5 artişti


Ieri a avut loc la Uzina Dacia din Mioveni un vernisaj al picturii murale, fiind arătată astfel legătura dintre tehnologie şi artă. Gazde ale evenimentului au fost reprezentanţii Uzinei de Vehicule Dacia, directorul acesteia, Sile Fulga, angajaţi ai Uzinei, Adina Ionescu - Director de Comunicare şi CSR Groupe Renault România precum şi 5 tineri artişti, alături de reprezentaţi ai Fundaţiei Principesa Margareta a României.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1194

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 3950
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Da, mizerabilul mângâietor de dosuri pesediste s-a întors. Şi umple de bale Curierul zilei, folosind expresii nazis...
10/12/18 09:31 Mai mult...

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Da, mizerabilul mângâietor de dosuri pesediste s-a întors. Şi umple de bale Curierul zilei, folosind expresii nazis...
10/12/18 09:24 Mai mult...

„În retur vom fi mult mai puternici”
Mai puternici da , dar cu alt antrenor , la ce lot aveti jocul nu este pe măsura iar daca ai bun simt cum zici trebuie ...
10/12/18 08:26 Mai mult...

Politician mort în accident!
Oare au creier acești demenți care se cred la curse? Tâmpiților, din prostia voastră mor atâția oameni nevinovati...
10/12/18 08:16 Mai mult...

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Mai nenea comunist pesedist ai face bine să publici un articol despre Dancila să te vedem cât de ticălos ești.
10/12/18 08:09 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info