Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow Cultural - Monden

*** Ilumintatul festiv rămîne montat la Mioveni      *** Directorul general Dacia a luat prînzul cu jurnaliştii     *** Primăria vrea să reducă subvenţia pentru căldură!     *** 16 cazuri de gripă confirmate în Argeş     *** Sfinţii zilei      *** Cea mai bună zi pentru Raci!    *** Sfinţii zilei      *** RĂCITURĂ MUNTENEASCĂ     *** Evenimente 18 ianuarie de-a lungul vremii     *** Aniversare de prestigiu la Şcoala Mihai Eminescu      *** Şoferul reţinut după moartea tinerei     *** Percheziţii la un afacerist din Bradu     *** Îşi aniversează ziua în arest!     *** A doborît trei femei dintr-o lovitură     *** În 2 săptămîni, 7 ordine de protecţie     *** Concurs cu scandal, la Cetăţeni     *** Hotărîre de Guvern pentru Sala Polivalentă     *** Miza pe juniorii din propria pepinieră!      *** „Sîntem la un nivel satisfăcător“     *** Vechile Dacii revin în competiţii!     *** Sîmbătă, primul amical pentru CS Mioveni     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Mai mulţi juniori decît seniori!     *** Amicale tari înainte de Euro, pentru tineret     *** Amicale tari înainte de Euro, pentru tineret     *** S-au stabilit sferturile Cupei     *** Voleibalistele junioare de la CS Dacia vor juca acasă    

 
Copiii învaţă arta olăritului, la Goleşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 iunie 2015

În cadrul unui atelier de creaţie populară cu tema Ceramica de Cucuteni,

Copiii învaţă arta olăritului, la Goleşti

 

 Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii - Goleşti organizează, în perioada 29 iunie - 3 iulie 2015, în cadrul programului educaţional-cultural „Vacanţa de vară la… ţară“, atelierul de creaţie populară  Arta olăritului - Ceramica de Cucuteni. Ajuns la ediţia a V-a, atelierul se desfăşoară sub coordonarea artistului plastic Ion Mitroi, din Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2761

Continuare
 
Uddi şi trupa sa, la Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 iunie 2015

Un interpret de la X Factor vine să ne cînte

Uddi şi trupa sa, la Piteşti 

 

 Dragoş Udilă, cunoscut fanilor săi sub numele de scenă Uddi, va cînta, astă­zi, împreună cu trupa sa, la restaurantul Fore­ver. Concertul lui va înce­pe la ora 21.00.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2900

Continuare
 
Concert Direcţia 5 „Te iubesc“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 iunie 2015

Muzica lor spune totul despre iubire  

Concert Direcţia 5 „Te iubesc“

 

 Astăzi, piteştenii vor avea ocazia să-i asculte într-un concert live, intitulat „Te iubesc“, pe băieţii de la formaţia Direcţia 5. Acesta va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor, începînd cu ora 21.00. Va fi un spectacol plin de romantism şi sensi­bi­li­tate. Dintre piesele pe care piteşt­e­nii le vor putea asculta nu va lipsi nici „Îţi mulţume­sc!“. Acest hit este consi­derat de membrii trupei ca fiind cîntecul cu cele mai romantice versuri dintre toate piesele lor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3066

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 iunie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Festivalul Kiriac, la Davila

Primăria municipiului Piteşti, prin Centrul Cultural Piteşti şi Consiliul Judeţean Argeş, organizează Festivalul Internaţional de Muzică Corală D.G.Kiriac, ediţia XXIII-a, în perioada 22 - 28 iunie. Printre spectacolele care  se desfăşoară sub egida acestei manifestări se află concertul de sîmbătă, 27 iunie, care va avea loc la Teatrul Alexandru Davila, cu începere de la ora 19. Spectacolul va fi susţinut de Corul Preludiu Bucureşti, dirijor Voicu Enăchescu, Corul mixt Sfânta Paraskevi, dirijor Hristos Kutonikas (Grecia), Corul Appassionato al Primăriei Tîrgovişte, dirijor Florin Emil Nicolae Badea, Corul Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, dirijor Pr. Gheorghe Neacşu.   

           I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2985

Continuare
 
Ia, sărbătorită în emisiunea „Omul Sfinţeşte Locul“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 25 iunie 2015

De Ziua Internaţională a acesteia,

Ia, sărbătorită în emisiunea „Omul Sfinţeşte Locul“

 

 În cadrul emisiunii „Omul Sfinţeşte Locul“, de la Curier TV, sărbatoarea Iei a fost un prilej de a arăta tinerei generaţii cine sîntem, de unde venim şi de unde provine ia. Asta, pentru ca românii să fie mîndri de tradiţiile lor, să nu le uite, să promoveze valorile, cultura şi creativitatea ce ne-au fost transmise de generaţii întregi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3412

Continuare
 
Închidere de stagiune, la Filarmonică Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 iunie 2015

Cu un concert simfonic Beethoven,

Închidere de stagiune, la Filarmonică

 

 Filarmonica Piteşti închide, astăzi, cu un concert simfonic Beethoven, a opta stagiune (2014 - 2015). De la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor Piteşti, publicul va audia Concert pentru pian şi orchestră nr. 3, op. 37 şi Simfonia nr. 5 în do minor, op. 67, Simfonia destinului. Dirijorul orchestrei simfonice este Petre Sbîrcea, iar solistă, la pian, Ilinca Dumitrescu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2905

Continuare
 
Simfonia florilor Marei Diaconu Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 25 iunie 2015

Expoziţie de pictură, la Galeria Metopa

Simfonia florilor Marei Diaconu

 

 Mara Diaconu a vernisat, marţi, la Galeria de Artă Metopa din Piteşti, expoziţia de pictură „Simfonia 2015“, care cuprinde mai multe lucrări pe pînză, reprezentînd flori. Artistane propune o reîntoarcere la natură prin intermediul orhideelor, florilor de măr şi streliţiilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3254

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 iunie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Parada portului popular, la Vila Florica

Centrul de Cultură Brătianu marchează, astăzi, la ora 13, la sediul său de la Vila Florica din Ştefăneşti, Ziua Universală a Iei. În acest scop se va organiza o paradă a portului popular românesc, cu costume din zona Muscelului, costume ce vor fi îmbrăcate de manechine ale Casei de Cultură a Studentului din Piteşti. Valeria Coman, preşedintă a Asociaţiei Culturale de Tineret „Vatra“ este partenerul Centrului Brătianu în organizarea acestui eveniment. Vor participa copiii de la Centrul de Tip Familial Valea Mare, al cărui director este Carmen Bucur. De asemenea, se va face un scurt istoric al iei, astfel încît copiii să înţeleagă pe deplin importanţa acesteia de-a lungul secolelor în viaţa românilor. Dacă iniţial ia a reprezentat doar o parte a portului popular românesc, acum ea este deja un simbol al românilor, este ceea ce ne defineşte şi ne face cu adevărat deosebiţi. Ziua Universală a Iei tradiţionale româneşti, zi care a fost propusă de comunitatea online „La Blouse Roumaine“ a ajuns să fie sărbătorită în 48 de ţări, în peste 100 de oraşe de către românii de pretutindeni.  

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3206

Continuare
 
Concurs de literatură, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 iunie 2015

Concurs de literatură, la Mioveni

 

 Şcoala Generală George Topârceanu Mioveni a organizat un concurs judeţean de Limba şi Literatura Română, „Dor de Eminescu“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3336

Continuare
 
Teologul Stelian Gomboş îşi lansează o carte Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 24 iunie 2015

Eveniment editorial la Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu - Argeş    

Teologul Stelian Gomboş îşi lansează o carte

 

 Mîine, la ora 17, în sala de conferinţe, Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu - Argeş va organiza lansarea lucrării „Minunat este Domnul Dumnezeu în tot lucrul mîinilor Sale“ (culegere de articole, eseuri şi studii teologice) a teologului şi publicistului Stelian Gomboş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3232

Continuare
 
Ziua Iei, serbată în peste 48 de ţări Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 iunie 2015

Azi, românii de pretutindeni se îmbracă în costum popular

Ziua Iei, serbată în peste 48 de ţări  

 

 Ziua Internaţională a Iei este ser­bată, astăzi, pe 24 iunie. Aces­ta este un eveniment dedicat portului naţional şi a pornit de la o iniţiativă ce a luat naştere pe Facebook, ajungînd la un e­veniment internaţional de suc­ces.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3282

Continuare
 
Naşterea Sfîntului Ioan Botezătorul sau Drăgaica Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 24 iunie 2015

Astăzi, este mare sărbătoare

Naşterea Sfîntului Ioan Botezătorul sau Drăgaica

 

 Astăzi, este mare sărbătoare, creş­tinii ortodocşi sărbătorind Naşterea Sfîntului Ioan Botezătorul, cunos­cută în popor şi cu denumirea de Drăgaică sau Sînziene. Este dezlegare la peşte, în Postul Sîmpe­trului. Sărbătoarea Naşterii Sfîntului Ioan Botezătorul are un temei bi­blic, pentru că evenimentul amintit este consemnat în amănunt de Sfîn­tul Evanghelist Luca, în Evanghelia Sa. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3880

Continuare
 
La mulţi ani de la Curierul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 iunie 2015

La mulţi ani de la Curierul!

 

Astăzi, îşi serbează ziua de naştere Şerban Valeca - senator şi preşedinte interimar al PSD Ar­geş, prof. univ dr. Ion Tabacu, de la Universitatea din Piteşti, şi Ra­du Nicolae, primarul comunei Negraşi. Cu această ocazie, Curierul zilei le urează La mulţi ani!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5367

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 iunie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Colocviile Argeşului

Pe 30 iunie a.c., de la ora 16, la Colegiul Naţional I.C. Brătianu din Piteşti, vor fi organizate Colocviile Argeşului, manifestare coordonată de Magda Grigore. Tema manifestării este „Oameni singuri“. Colocviile sînt organizate de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş. 

    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4976

Continuare
 
Lavinia Postolache s-a logodit cu un milionar francez Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 23 iunie 2015

Piteşteanca desemnată Miss World 2010, mai îndrăgostită ca niciodată  

Lavinia Postolache s-a logodit cu un milionar francez

 

 Frumuseţea Laviniei Postolache (25 de ani), fos­tă Miss World România în anul 2010, l-a cuce­rit pe unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, milionarul francez Jimmy Ese­­bag (53 de ani), cu­noscut pentru re­laţiile sale cu cele­brităţi frumoase. Cei doi se cunosc de mult timp, dar abia acum au decis să-şi oficializeze relaţia.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 5635

Continuare
 
Astăzi, concert la Teatrul Al. Davila Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 iunie 2015

A început Festivalul Internaţional de Muzică Corală D.G. Kiriac

Astăzi, concert la Teatrul Al. Davila  

 

 Începînd de ieri, în Argeş are loc Festivalul Internaţional de Muzică Corală D.G. Kiriac. Evenimentul se desfăşoară în perioada 22 - 29 iunie, în mai multe oraşe din judeţul nostru. Această ediţie a festivalului va include spectacole la Mioveni, Piteşti şi la Topoloveni.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4652

Continuare
 
<< Start < Înapoi 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 3442 - 3472 din 4004


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

16 cazuri de gripă confirmate în Argeş
Chiar daca stiu ca ceea ce postez o sa imi aduca probleme la serviciu eu am de pus pe acesta cale niste intrebari conduc...
18/01/19 15:20 Mai mult...

Ureche, pe picior de plecare
Sa plece si Sandoi cu Ureche odata . Avem un Badea un Schumacher macar aștea sânt Piteșteni că si așa anul ăsta nu...
18/01/19 13:06 Mai mult...

Directorul general Dacia a luat prînzul cu jurnaliştii
felicitari pentru vanzari! bio-combustibil.ro
18/01/19 12:47 Mai mult...

Sîmbătă, primul amical pentru CS Mioveni
Ce meciuri ați luat , cu echipe de liga 5 , 4 și liga 3 se vede ca luați meciuri ușoare sa arate antrenorii ăștia ...
18/01/19 11:52 Mai mult...

Primăria vrea să reducă subvenţia pentru căldură!
Ar trebui eliminata de tot subventia. Practic cei debransati le plateste si celor inca bransati prin taxele si impozitel...
18/01/19 11:30 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info