Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow Cultural - Monden
*** Următoarea ediţie a ziarului nostru va apărea luni, 20 august... ***

Pentru anunţuri de mică şi mare publicitate, puteţi veni la redacţie, duminică, 19 august...

*** Economia României a crescut     *** Harta Deşeurilor prinde contur!     *** 371 de vagoane vor fi modernizate     *** Fiul unui preot s-a sinucis     *** Copil de 3 ani a dat foc apartamentului     *** Agresorul reţinut, victima operată la cap     *** Tîlhari în arest după ce au furat 130 lei     *** Pelerinii, campaţi la Valea Iaşului     *** O şoferiţă nu a cedat trecerea     *** Adormirea Maicii Domnului     *** Spectacol cu Cotimanis şi Victor Socaciu     *** Posada Rock Festival la Cîmpulung!     *** Înscrierile la Palatul Copiilor     *** Champions League - Turul 3 preliminar, retur     *** Meciul cu Baloteşti, vineri seara     *** La Bradu, lotul este în mare completat     *** Unirea Bascov joacă azi, cu Roşiori     *** Şi FC Argeş se poate gîndi la promovare!     *** Locul 2 pe naţiuni la Cupa Europei     *** Cu o victorie pot urca pe podium!     *** U BT Cluj- BCM U FC Argeş, în prima etapă!     *** Fără medalie la Campionatul European!    

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Unirea Basarabiei, sărbătorită la muzeu

Mîine, la ora 13, Muzeul Judeţean Argeş organizează aniversarea celor 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Evenimentul va avea loc în clădirea veche a muzeului (fostul Palat Administrativ), în sala dedicată Marii Uniri de la 1918. Momente cultural-artistice vor sus­ţi­ne soprana Monica Valentina Scurtu, Grupul Coral „Basarabii” ai Şcolii Gimnaziale Matei Basarab Piteşti, dirijat de doamna învăţă­toare Ileana Silveanu (din partea Arhiepiscopiei Argeşului şi Muşcelului, Biroul de catehizare şi activităţi cu tineretul), Corul Colegiului Naţional Zinca Go­lescu, condus de prof. Dragoş Cornel şi elevi ai Liceului de Artă Dinu Lipatti Piteşti.  De asemenea, vor fi prezenţi studenţi basarabeni ai Universităţii din Piteşti şi reprezentanţi ai Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri ai Forţelor Terestre Basarab I Piteşti.  

  I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2904

Continuare
 
Momente artistice şi expoziţie, de Ziua Francofoniei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 martie 2015

Momente artistice şi expoziţie, de Ziua Francofoniei

 

 Oraşul Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni au organizat, marţi, o manifestare cultural-artistică, dedicată Zilei Internaţionale a Francofoniei. Evenimentul s-a desfăşurat în parteneriat cu Centrul InfoEuropa, Biblioteca Franceză, Biblioteca Orăşenească Mioveni, Asociaţia de Prietenie Mioveni - Landerneau şi cu Alianţa Franceză Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2926

Continuare
 
Au început înscrierile la Festivalul „Ludicus“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 martie 2015

Au început înscrierile la Festivalul „Ludicus“

 

 Perioada de înscriere pentru participarea la Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus“, Mioveni - 2015, a început în data de 16 martie şi se va încheia în 4 mai.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2997

Continuare
 
„Vicleniile lui Scapino“, în regia lui Mălaimare Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 martie 2015

Teatrul Masca, pe scena Casei Sindicatelor

„Vicleniile lui Scapino“, în regia lui Mălaimare

 

 Comedia de mare succes „Vicleniile lui Scapino“, după Moliere, în regia lui Mihai Mălaimare, se va juca la Piteşti, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, pe data de 6 aprilie, ora 19.30. Preţul unui bilet este de 60 de lei, iar de la rîndul P la rîndul X, vor intra cîte două persoane pe un bilet cumpărat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3772

Continuare
 
Primul „Tîrg de nunţi“ din an Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 26 martie 2015

Viitoarele mirese îşi pot alege rochia mult visată

Primul „Tîrg de nunţi“ din an 

 

 În acest weekend, între 27 - 29 martie, la Jupiter City, va avea loc cea de-a V-a ediţie a „Tîrgului de nunţi“, manifestare organizată de agenţia de publi­ci­ta­te AnSil. Anul acesta, vor veni la Piteşti peste 50 de expozanţi, furnizori de servicii şi produse nece­sa­re organizării unei nunţi perfecte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3277

Continuare
 
Astăzi este Bunavestire Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 martie 2015

Mare sărbătoare în Postul Paştelui

Astăzi este Bunavestire

 

  Astăzi este mare sărbă­toa­re pentru creştinii orto­docşi. Este vorba de Buna­vestire sau Blagoveştenia, prima dezlegare la peşte din postul Paştelui. Buna Vestire marchează mo­men­­tul în care Fecioara Ma­ria din Nazaret, crescu­tă în templu pînă la 15 ani şi apoi dată în tutela drep­tului Iosif, căci părinţii ei muriseră, a fost aleasă de Dumnezeu să-l nască pe Fiul Său şi a primit înştiin­ţa­re prin Arhanghelul Ga­vriil (sărbătorit pe 26 mar­tie): „Bucură-te, ceea ce eşti plină de har! Domnul este cu tine. Binecuvîntată eşti tu între femei… Şi ia­tă, vei lua în pîntece şi vei naşte fiu şi vei chema nu­mele lui Iisus“. (Luca 1, 28-32) Fecioara Maria răs­punde:  „Fie mie după cu­vîntul tău“ - cuvinte cu o reală încărcătură spiri­tua­lă, menite să evidenţieze supunerea Preacuratei, fără tăgadă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3611

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Să învăţăm să fim voluntari!

Astăzi, la ora 10, la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Ştefăneşti, se va desfăşura activitatea „Să învăţăm să fim voluntari!“. Este vorba de un seminar privitor la posibilităţile de a face voluntariat în cadrul ONG-urilor din judeţul nostru.

    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2840

Continuare
 
Ziua Mondială a Teatrului, sărbătorită la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 martie 2015

Ziua Mondială a Teatrului, sărbătorită la Mioveni

 

 Oraşul Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni organizează, vineri, de la ora 17.00, un spectacol care să marcheze Ziua Internaţională a Teatrului.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3191

Continuare
 
Dumitru Constantin Dulcan, la Biblioteca Judeţeană Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 martie 2015

În cadrul lansării unei cărţi despre neuropsihiatru,

Dumitru Constantin Dulcan, la Biblioteca Judeţeană

 

 Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu - Argeş, împreună cu Editura Şcoala Ardeleană, vă invită, mîine, la ora 17, în sala de conferinţe a instituţiei, la un eveniment editorial de excepţie: lansarea lucrării „Dumitru Constantin Dulcan, un promotor al noii spiritualităţi“ (Editura Şcoala Ardeleană), volum coordonat de Vasile George Dîncu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3311

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Curs de limba franceză

Astăzi, de la ora 17 şi mîine, de la ora 10, în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş, se va desfăşura un curs de limba franceză. Acesta se adresează elevilor cu vîrste cuprinse între 9 - 13 ani şi vine în completarea cunoştinţelor dobîndite la clasă. 

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2587

Continuare
 
Curier-ul Facebook-ului Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 martie 2015

Curier-ul Facebook-ului

 

 Utilizatorii de Facebook preferă să îşi etaleze sta­rea în care se află sau ce­ea ce fac prin diferite simboluri. Starea ta, dar şi dacă mănînci, bei, dor­mi sau vezi un film o poţi transmite prietenilor prin intermediul unui emoti­con disponibil în caseta de actualizare a stării. Unele opţiuni oferă zeci de animaţii simple de a vă exprima emoţiile, cum ar fi fericit, trist, o­bo­sit, entuziasmat etc. Zilnic vă vom prezenta simbo­lurile pe care le pu­teţi copia şi pune la sta­rea de pe Facebook.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2859

Continuare
 
CRBL a lansat un nou single Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 martie 2015

„Din studio“, un experiment muzical inedit

CRBL a lansat un nou single

 

 CRBL a lansat un nou single, piesa „Din studio“, şi a filmat un videoclip. În acesta, artistul se intersectează cu multe persona­je, care se joacă pe PS3, cîntă la diferite instrumente, trag voci, înregistrează şi dansează, CRBL fiind personajul principal al cîtor­va situaţii amuzante.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2843

Continuare
 
Cristina, pictorial sexy pe coperta Tabu Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 24 martie 2015

După ce a apărut în mari reviste din lume,

Cristina, pictorial sexy pe coperta Tabu

 

 Piteşteanca Cristina Maria Sărăcuţ, în vîrstă de 22 de ani, a ocupat locul trei în Top 100 - Cele mai frumoase femei din lume, realizat de revista londoneză, Mode Lifestyle Magazine. Acum, o puteţi vedea pe coperta revistei Tabu, în ediţia de primăvară, îmbrăcată foarte su­mar, doar cu o pereche de blugi scurţi şi, în picioare, cu sandale negre cu toc şi talpă înalte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3259

Continuare
 
„Silver Stories“, la Biblioteca Judeţeană Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 martie 2015

Curs despre povestiri digitale

„Silver Stories“, la Biblioteca Judeţeană

 

 Fundaţia Progress, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu - Argeş, organizează în perioada 24 - 25 martie 2015, la Sala Tinerilor din cadrul bibliotecii, „Cursul de formare în metodologia Povestirilor Digitale“, în cadrul proiectului „Silver Stories“ („Povestiri de Argint“), finanţat de Uniunea Europeană prin programul Leonardo da Vinci.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3218

Continuare
 
Azi, spectacol caritabil pentru Lia Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 martie 2015

Azi, spectacol caritabil pentru Lia   

 

 Din ce în ce mai multă lume se mobilizează pentru a o ajuta pe Lia, frumoasa piteşteancă de 19 ani, care a aflat că are leucemie acută limfoblastică - T, iar operaţia salvatoare costă 200.000 euro. Pentru a o ajuta, astăzi, de la ora 19.00, va avea loc, pe scena Teatrului Al. Davila, spectacolul caritabil „Viaţă pentru Lia!“. Şi-au anunţat prezenţa mai mulţi artişti cunoscuţi, iar biletul de intrare costă 50 lei, bani ce vor ajunge la Lia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3535

Continuare
 
Concert pentru oboi, la Filarmonica Piteşti Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 24 martie 2015

Avîndu-l ca solist pe Valentin Ghiţă,

Concert pentru oboi, la Filarmonica Piteşti

 

 Ultimul concert simfonic al lunii martie al Filarmonicii Piteşti aduce în faţa publicului meloman muzica lui Mendelssohn-Bartholdy, Joseph Haydn  şi Mozart. Joi, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor Piteşti, orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de Matei Pop, va interpreta Felix Mendelssohn - Bartholdy -Simfonia pentru coarde nr. 10 în si minor şi Wolfgang Amadeus Mozart - Simfonia nr. 36  în Do major Linz, K 425 şi Concertul pentru oboi şi orchestră al lui Joseph Haydn.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3445

Continuare
 
<< Start < Înapoi 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 3628 - 3658 din 3767
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Luni, 23.07.2018

--- 3.674 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info