Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow Cultural - Monden

*** Amenzi pentru aruncarea gunoiului      *** Controale ITM la firmele cu zilieri    *** Piteşteni cu datorii...la gunoi!     *** Sporul natural, în scădere!     *** Gripa, la un pas de epidemie!    *** Transfăgărăşanul, blocat de avalanşe     *** Lebede hrănite de o asociaţie      *** Sfinţii zilei      *** Surprize plăcute şi sănătate!     *** Filmele săptămînii 18-24 ianuarie     *** „Moon Hotel Kabul” şi „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Eminescu omagiat şi la Mioveni      *** Reţete compensate eliberate fără restricţii     *** 19 solicitări pentru SMURD     *** Fabrică de mobilă făcută scrum      *** Putea să ucidă dintr-un pumn     *** Strivit între autobuz şi o maşină     *** Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul     *** ️Primul meci din Top 6     *** Fotbal la TV în week-end     *** Ce mai fac celegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni începe meciurile de pregătire     *** „Sîntem cea mai mare academie de fotbal!“     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Prohibiţia la pescuit în 2019    

 
„Florile din viaţa noastră“, la Palatul Copiilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 mai 2015

Expoziţie de pictură şi desen, deschisă pînă la finele anului şcolar

„Florile din viaţa noastră“, la Palatul Copiilor

 

 La Palatul Copiilor din Pi­teşti, în luna mai, a avut loc o acţiune de amploa­re. Aceasta face parte din cadrul proiectului educa­tiv intitulat „Florile din viaţa noastră“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2861

Continuare
 
Claudiu Bleonţ va preda cursuri de teatru la Centrul Cultural Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 mai 2015

Claudiu Bleonţ va preda cursuri de teatru la Centrul Cultural Mioveni

 

 Renumitul şi apreciatul ac­tor Claudiu Bleonţ va înce­pe, din 25 mai, un proiect teatral nou, la Centrul Cultural Mioveni.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3103

Continuare
 
Profesorul Năstase a împlinit 100 de ani Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 20 mai 2015

Dublu eveniment, la Mioveni: s-a redeschis Muzeul Etnografic şi

Profesorul Năstase a împlinit 100 de ani

 

 Oraşul Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni au organi­zat Ziua Porţilor Deschise, la Muzeul Etnografic „Prof. Constantin I. Năstase“, din interiorul Culei Racoviţa. Evenimentul s-a înscris în seria manifestărilor ce au loc, anual, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Muzeelor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3197

Continuare
 
Dublă lansare de carte Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 mai 2015

Dublă lansare de carte

 

Mîine, de la ora 15, în Sala de Conferinţe din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş, va avea loc un eveniment editorial. Poeta Daniela Voiculescu va lansa volumele de poezie „Chandra şi Tuatara“.

     I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2650

 
Invenţii şi inventatori Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 mai 2015

Invenţii şi inventatori

 

Mîine, de la ora 14, la Liceul de Artă Dinu Lipatti din Piteşti, se va desfăşura manifestarea „Invenţii şi inventatori europeni“. Este vorba de o activitate de prezentare a inventatorilor cunoscuţi din ţările europene. Vor avea loc discuţii despre invenţii precum bateriile reîncărcabile, motorul Diesel, cravata, bicicleta, CD-ul, ciocolata cu lapte, insulina şi holograma.     

I.Ivănoiu


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2503

 
Profitaţi de campania „Hai la băi!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 mai 2015

Profitaţi de campania „Hai la băi!“

 

 Argeşenii se pot înscrie la programul „Hai la băi!“, la care cele mai importante staţiuni din ţară au lansat oferte pentru perioada următoare, ce includ cazare şi tratament cu apă termală. Şase nopţi cazare la hotel două stele, cu mic dejun inclus şi două proceduri pe zi costă de la 330 de lei de persoană şi poate ajunge la 470 de lei, cu demipensiune. Oferte sînt şi pentru sejururi de zece zile, cu toate mesele incluse şi cu două proceduri de tratament pe zi, care costă între 710 şi 830 de lei. La programul „Hai la băi!“, cinci nopţi de cazare cu pensiune completă şi două proceduri pe zi costă 625 de lei, la două stele, şi 750 de lei, la trei stele. Cel de-al patrulea program special, „Welness balnear„, oferă trei nopţi de cazare, două zile de demipensiune, o masă festivă, acces la piscine, saună, sală de sport, plus două proceduri tip wellness. Preţul acestui program porneşte de la 625 de lei de persoană, pentru hoteluri de două stele. Ofertele sînt valabile, pînă pe 15 decembrie, în cele mai importante staţiuni balneare din ţară.   

 A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2514

 
Bilete la Turneul Internaţional Stradivarius Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 mai 2015

Cinci utilizatori de Card Trenplus primesc cîte un premiu

Bilete la Turneul Internaţional Stradivarius

 

 CFR Călători oferă un cadou pasagerilor care au optat pentru utilizarea Cardului Trenplus. Primii cinci călători care şi-au cumpărat, în 2014, bilete de tren la valorile cele mai mari în baza car­dului, vor primi cîte un premiu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3099

Continuare
 
Teologul Lucian Dîncă lansează patru cărţi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 mai 2015

Astăzi, la Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu Argeş,

Teologul Lucian Dîncă lansează patru cărţi

 

 Astăzi, începînd cu ora 17, Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu - Argeş vă invită, în sala de con­ferinţe a instituţiei, la evenimentul de lansare a patru volume semnate de teologul Lucian Dîn­că, care au apărut în 2015,  la Editura Galaxia Gutenberg din Tîrgu-Lăpuş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3128

Continuare
 
„Fericirea mea esti tu“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 mai 2015

O carte pe săptămînă

„Fericirea mea esti tu“

 

 În fiecare săptămînă, vă pre­zentăm cîte o carte de la Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu - Argeş, recoman­dată de unul dintre biblio­te­carii acesteia. Pentru aceas­tă săptămînă, Tia Stoica, de la secţia Adulţi - Beletristi­că, vă recomandă una dintre cele mai căutate cărţi, „Fe­ricirea mea esti tu“, scrisă de Jamie McGuire. Această carte este una dintre cele mai solicitate de cititorii piteşteni. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3095

Continuare
 
Linda Maria Baros şi „Înotătoarea dezosată“ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 mai 2015

Eveniment cultural deosebit:

Linda Maria Baros şi „Înotătoarea dezosată“

 

 Astăzi, la ora 16, în sala de lectură, Biblioteca Jude­ţeană Dinicu Go­lescu - Argeş vă invită la un eveni­ment cultural deosebit: lansa­rea volumului de poezii „Înotătoa­rea dezosată. Le­gende metropoli­tane“ (Editura Car­tea Româ­neas­­că, Bucu­reşti, 2015), sem­nat de Linda Maria Baros.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3116

Continuare
 
Daniela Vlădescu, la concertul aniversar al Filarmonicii Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 19 mai 2015

Daniela Vlădescu, la concertul aniversar al Filarmonicii

Joi, gală extraordinară de operetă

 

 Filarmonica Piteşti aniversează, joi, 21 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor Piteşti, printr-o gală extraor­dinară de operetă, opt ani de la primul concert. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijată de Tiberiu Oprea, vor evolua sopranele Daniela Vlădescu şi Valentina Korchakova, soprana de coloratură Mediana Vlad, tenorul Mario Nikolov şi baritonul Stefan Popov.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3168

Continuare
 
Spectacol şi foc de artificii Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 18 mai 2015

Mii de oameni la Noaptea Muzeului Argeşean

Spectacol şi foc de artificii

Tablou acoperit cu pînză, în semn de solidaritate 

 

 Sîmbătă seară, Muzeul Judeţean Argeş şi-a des­chis porţile pentru cei mari şi pentru cei mici, cu prilejul Nopţii Muzeului Ar­geşean. Astfel, mii de ar­geşeni au vizitat urmă­toa­rele expoziţii între o­re­le 19.00 şi 1.00: Ştiinţe ale Naturii, Secţia de Is­to­rie, Cabinetul Numismatic şi Galeria de Artă Rudolf Schweitzer-Cumpăna. Noap­­­tea Muzeelor a venit şi cu un program cultural-educativ, constînd în ate­liere pentru copii şi pă­rin­ţi, dar şi într-un spectacol muzical care s-a încheiat cu un foc de artificii foar­te frumos. La finalul vizi­tei, mulţi dintre vizitatori şi-au scris părerile în cartea de onoare. 

Comentarii (3) | Vizualizari: 3588

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Expoziţie despre Piteşti

Pînă pe 29 mai a.c., în holul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Ar­geş este deschisă expoziţia „Piteşti - 627 de ani de atestare documen­tară“. Este vorba de o expoziţie de carte, documente şi albume din colecţiile Bibliotecii Judeţene Argeş. Manifestarea este organizată în parteneriat cu Arhivele Naţionale Piteşti.

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2941

Continuare
 
Prichindeii au dansat cu părinţii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 mai 2015

Surpriză la Concursul Dansul Florilor:

Prichindeii au dansat cu părinţii!

 

 În weekend-ul care toc­mai a trecut, Piteştiul s-a trans­format în capitala dan­­su­lui sportiv, la Sala Spor­tu­rilor desfăşurîndu-se edi­ţia a-XXVII-a a Concursu­lui Naţional de Dans Sportiv Dansul Flo­rilor. Manifestarea a fost or­ga­nizată de Primăria Pi­teşti, prin Centrul Cultural Pi­teşti şi Clubul Total Dan­­ce. La concurs au partici­pat circa 400 de perechi de dansatori de la cluburi de dans din toată ţara, cu vîrste cuprinse între 4 şi 35 de ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3163

Continuare
 
Luminiţa Petrică împlineşte 63 de ani Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 mai 2015

La mulţi ani, de la Curierul!

Luminiţa Petrică împlineşte 63 de ani

 

 Astăzi, Luminiţa Petrică, manager la Restaurantul Brădet din Găvana, împlineşte astăzi 63 de ani. Evenimentul va fi serbat acasă, alături de familie şi de prietenii apropiaţi pe care îi a­re de-o viaţă. Special pentru ei, a pregătit un meniu cu totul special, iar la final, bineînţeles, nu va lipsi tortul ei preferat. La ceas aniversar, Luminiţa Petrică ne-a mărturisit că se simte fericită, îm­plinită şi, mai presus de toa­te, mulţumită că este sănătoasă şi că are familia mereu alături de ea. Pe Luminiţa, foarte multă lume o cunoaşte încă de pe vre­­mea cînd deţinea Restaurantul Cina, din centrul Piteştiului.    

A.Roşu

Mîine este sărbătorit Nicolae Ghinea, secretar la Primă­ria Cîmpulung Muscel. Cu această ocazie, Curierul zilei îi urează La mulţi ani!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2942

 
Filmele săptămînii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 mai 2015

Filmele săptămînii

 

15 mai - 21 mai
 Cinema Sebastian Papaiani

„Live“ 

 Cinematograful Sebastian Papaiani prezintă pelicula „Live“. Filmul este o dramă care durează 90 de minute. Ema este o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigaţii. Succesul emisiunii depinde major de rating, iar Ema e dispusă să îşi pună la bă­taie sănătatea, dar şi toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce în mijlocul unui scandal de proporţii care îi va schimba dramatic viaţa. Ea va fi prinsă în strînsoarea unei uriaşe şi periculoase maşinării care demas­că cele mai controversate personaje politice ale momentului. Biletul de intrare costă 6 lei, la ora 13.00, şi 8 lei, la orele 15.00, 17.30 şi 20.00. În fiecare sîmbătă şi duminică, de la ora 11.00, se difuzează cîte un film pentru copii. Rezervări şi informaţii puteţi obţine la numărul de telefon 0248.610.620.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2898

Continuare
 
<< Start < Înapoi 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 3628 - 3658 din 4007


embedgooglemap.net
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info