Curierul Zilei - LASAGNA CU VINETE ŞI CARNE DE PUI
PRIMA PAGINA arrow social economic arrow Social Economic arrow LASAGNA CU VINETE ŞI CARNE DE PUI
 Publicitate pdf
LASAGNA CU VINETE ŞI CARNE DE PUI
(0 voturi)
Thursday, 22 August 2019


LASAGNA CU VINETE ŞI CARNE DE PUI

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 60 min
Timp de gătire: 60 min
Gata în: 2 ore, 0 INGREDIENTE:
3-4 vinete mijlocii
3 roşii potrivite;
1 ardei roşu
400 gr. carne tocată de pui
300 g caşcaval ras
1 ceapă roşie; 1 ou
1 legătura pătrunjel
12 foi lasagna; 50 gr. unt
2 linguri ulei de măsline
1 lingură pesmet;sare ; piper
MOD DE PREPARARE:
1. Pentru început trebuie pregătite foile de lasagna, pentru că trebuie fierte în apă cu sare cu multă atenţie să nu se rupă, conform instrucţiunilor de pe pachet. Este foarte important să ţineţi cont de acest aspect la orice tip de lasagna. Prin procesul de fierbere, foile se înmoaie şi atunci când se servesc combinate cu legume, brânză sau carne sunt foarte moi şi se îmbină foarte bine cu umplutura. Mai este indicat să se păstreze şi apa în care au fiert, pentru că se stropesc din când în când cât stau la cuptor, să nu se usuce şi să nu devină crocante.
2. Vinetele se curăţă de coajă, se taie rondele şi se prăjesc 5 minute pe o parte şi 5 minute pe cealaltă parte şi se lasă să se scurgă de ulei.
3. Ceapa se căleşte în puţin ulei şi se adaugă carnea tocată, sarea, piperul, iar aopoi se pun la rece. Când compoziţia de carne s-a răcit, se adaugă oul şi pătrunjelul tocat mărunt şi se amestecă bine, până se omogenizează. Se pregăteşte tava cu unt şi cu puţin pesmet şi se aşază un rând de vinete, un rând de foi, peste care se presară caşcaval, un rând de carne şi tot aşa până se acoperă cu ultimul strat de vinete. Peste vinete se pun roşiile rondele şi caşcavalul ras.
4. Se bagă la cuptor la o temperatură de 160°, iar după ce s-a rumenit se serveşte caldă, ornată cu pătrunjel verde. n

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 395

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

„Avem o echipă greu de bătut!“
EU SINCER CRED K O SA PROMOVAM.AM PARIU CU NISTE PRIETENI K VOM TERMINA PE 1-2.LA LOCUL 1 FAC EU CINSTE
11/12/19 15:49 Mai mult...

Editoriale
Nu-ti place,nu citi!...simplu ca buna ziua ! E plin Curierul de comentarii de acest gen dar,stimabilii contestatari abi...
11/12/19 10:23 Mai mult...

„Avem o echipă greu de bătut!“
Imi mpermit sa-i dau un sfat d-lui Ionut Badea (un baiat inteligent, indiscutabil ), care inteleg ca vrea sa -si protej...
11/12/19 09:48 Mai mult...

Măgar sfârtecat de urs
Unde sa mai stea urșii.Ati ras padurile ați defrișat tot ghimbavul mai legal.cu acte in regula.ITRSV doarme
11/12/19 07:48 Mai mult...

Editoriale
Este cel mai prost ziar din arges, cu informatii putine, dar multa sustinere pentru psd. ziarul Argesul are un articol d...
11/12/19 06:36 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---





 
Flag Counter


PRchecker.info