Curierul Zilei - CORDON BLEU DE PUI LA CUPTOR
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic arrow CORDON BLEU DE PUI LA CUPTOR
 Publicitate pdf
CORDON BLEU DE PUI LA CUPTOR
(0 voturi)
Friday, 27 September 2019


CORDON BLEU DE PUI LA CUPTOR

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 15 min
Timp de gătire: 30 min
Gata în: 45 min.
INGREDIENTE:
2 bucăţi de piept de pui (circa 200 gr. fiecare)
4 felii caşcaval
4-6 felii de şuncă (circa 80 gr.)
1 ou
2 linguri de făină
pesmet (sau pâine uscată bine fărâmiţată, să fie mai crocant) + ulei/unt topit
MOD DE PREPARARE:
Reţeta perfectă de cordon bleu de pui la cuptor: rapidă, perfectă pentru o cină pregătită pe repede înainte într-o zi de lucru, sănătoasă deoarece se face la cuptor şi nu se prăjeşte în ulei. Reţeta de cordon belu de pui este şi extrem de gustoasă. Un interior aromat şi moale, învelit într-o crustă super crocantă: aşa trebuie să fie un cordon bleu. Şi aşa va fi, dacă îl faci după reţeta de mai jos. Ţi-am structurat toate ingredientele de care ai nevoie şi îţi spunem pas cu pas ce ai de făcut pentru a obţine cel mai bun cordon bleu de pui la cuptor!
Preîncălzeşte cuptorul la treaptă mare. Combină pesmetul /pâinea uscată fărâmiţată cu puţin ulei/unt topit într-un bol. Împrăştie-le pe fundul unei tăvi şi dă-le la prăjit în cuptorul încins pentru 3 minute. Scoate-le imediat şi pune-le într-un bol. Taie transversal fiecare piept de pui (crestează un buzunar). Împătureşte fiecare felie de brânză o dată şi bagă 2 felii în fiecare pui. Fă la fel cu feliile de şuncă. Prinde cu scobitori să nu pierzi umplutura. Asezonează cu sare şi piper. Bate oul cu făina. Dă bucăţile de pui prin mixtura de ou şi apoi prin pesmet. Pune-le pe tavă şi stropeşte-el uşor cu ulei/unt topit. Dă la cuptor 25-30 de minute sau până când observi că sunt aurii la exterior şi bine pătrunse. Lasă la răcit 5 minute înainte de servire. O porţie de cordon bleu de pui la cuptor poate fi servită în orice moment al zilei împreună cu o salată de legume, cu murături sau chiar un piure de cartofi.

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 506

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info