Curierul Zilei - Lasagnă cu vinete şi carne de pui
PRIMA PAGINA arrow social economic arrow Social Economic arrow Lasagnă cu vinete şi carne de pui
 Publicitate pdf
Lasagnă cu vinete şi carne de pui
(0 voturi)
Tuesday, 19 November 2019


Lasagnă cu vinete şi carne de pui

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 60 min
Timp de gătire: 60 min Gata în: 2 ore
INGREDIENTE:
3-4 vinete de mărime mijlocie
3 roşii potrivite
1 ardei roşu
400 gr. carne tocată de pui
300 gr. caşcaval ras
1 ceapă roşie
1 ou
1 legătură pătrunjel
12 foi lasagna
50 gr. unt
2 linguri ulei de măsline
1 lingură pesmet
sare
piper
MOD DE PREPARARE:
1. Pentru început trebuie pregătite foile de lasagna, pentru că trebuie fierte în apă cu sare cu multă atenţie să nu se rupă, conform instrucţiunilor de pe pachet. Prin procesul de fierbere, foile se înmoaie şi atunci când se servesc combinate cu legume, brânză sau carne sunt foarte moi şi se îmbină foarte bine cu umplutura. Mai este indicat să se păstreze şi apa în care au fiert, pentru că se stropesc din când în când cât stau la cuptor, să nu se usuce şi să nu devină crocante.
2. Vinetele se curăţă de coajă, se taie rondele şi se prăjesc 5 minute pe o parte şi 5 minute pe cealaltă parte şi se lasă să se scurgă de ulei.
3. Ceapa se căleşte în puţin ulei şi se adaugă carnea tocată, sarea, piperul, iar aopoi se pun la rece. Când compoziţia de carne s-a răcit, se adaugă oul şi pătrunjelul tocat mărunt şi se amestecă bine, până se omogenizează. Se pregăteşte tava cu unt şi cu puţin pesmet şi se aşază un rând de vinete, un rând de foi, peste care se presară caşcaval, un rând de carne şi tot aşa până se acoperă cu ultimul strat de vinete. Peste vinete se pun roşiile rondele şi caşcavalul ras.
4. Se bagă la cuptor la o temperatură de 160°, iar după ce s-a rumenit se serveşte caldă, ornată cu pătrunjel verde.

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 315

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

De ce urăsc cuvântul „Cex”
Pentru "trivăleanu":Să fim serioși, una-i una, alta-i alta, cunoscătorii știu la ce mă refer (s-ar fi văzut dacă...
10/12/19 17:44 Mai mult...

Omorât în bătaie la 23 de ani!
La aia 3 merita facut buzunare la gat.
10/12/19 12:28 Mai mult...

De ce urăsc cuvântul „Cex”
pt. riciu: cine zice, ăla e! păi şi matale ai mâncat un a, in cuvântul doar. toti postacii lui smeo sunt filologi ...
10/12/19 12:07 Mai mult...

De ce urăsc cuvântul „Cex”
Am "mancat" un "a" - la tastare pe telefon - la sfarsitul cuvantului "apare". Multumesc pentru semnalare. Fac cuvenita r...
09/12/19 23:38 Mai mult...

De ce urăsc cuvântul „Cex”
Cam greu cu gramatica la "cititor". Că d-aia e dor cititor, nu scriitor. Deci: când va apărea nu când va apare. Dac...
09/12/19 20:51 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---





 
Flag Counter


PRchecker.info