Curierul Zilei - PIZZA DE POST
 Publicitate pdf
PIZZA DE POST
(0 voturi)
Monday, 16 December 2019


PIZZA DE POST

INGREDIENTE:
Pentru blatul de pizza de post:
300 g făină; 3 linguri ulei de măsline
1 lingură zahăr;1 plic drojdie uscată
1 praf de sare

Pentru umplutură pizza de post:
sos marinara
legume la alegere
brânză tofu;oregano
MOD DE PREPARARE:
Pentru blat aveţi nevoie de 300 g făină, 3 linguri ulei de măsline, 1 lingură zahăr, 1 plic drojdie uscată şi 1 praf de sare. Amestecă făina şi sarea cu uleiul şi zahărul. Diluează drojdia uscată cu puţină apă caldă şi pune-o peste făină. Frământă bine totul până obţii un aluat omogen, apoi presară puţină făină deasupra aluatului de pizza şi lasă-l la crescut într-un vas acoperit cu un prosop de bucătărie curat. Când a crescut îndeajuns, aluatul se întinde cu sucitorul şi se taie după cum doreşti.  Fă un sos marinara din 2 linguri ulei de măsline, 6 căţei de usturoi tăiaţi felioare subţiri/tocaţi, 750-800 gr. roşii la conservă, 1 praf de ardei iute, sare, oregano, piper, 1 crenguţă de busuioc proaspăt. Încinge uleiul de măsline într-o cratiţă. Adaugă usturoiul tăiat/tocat şi sotează-l 1 minut., amestecând continuu. Adaugă roşiile tocate bine, sare, oregano, piper, praf de ardei iute şi amestecă bine. Pune crenguţa de busuioc la suprafaţa sosului şi împinge-o cu lingura înăuntru. Atenţie, nu o tăia/toca, deoarece o vei scoate la final. Când clocoteşte uşor sosul, redu focul la mediu spre mic şi lasă-l aşa pentru încă 10-15 minute, să se îngroaşe. Scoate crenguţa de busuioc şi mai asezonează, dacă simţi nevoia. Pentru umplutură poţi folosi absolut orice legumă îţi place şi ai prin casă, nu doar cele enumerate mai sus.

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 449

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Tânăr furios, a incendiat gospodăria!
Omu' nu-i sanatos la cap ! Feriti-va de el, ori duceti-l unde-i este locul !
25/01/20 14:03 Mai mult...

Primarul Georgescu, bunic!
Îngrozitor. Aflu că director de Spital este o pensionară îmbuibată de la penitenciar...cine este responsabil de eno...
25/01/20 13:50 Mai mult...

Primarul Georgescu, bunic!
Domnule Primar,angajați medici tineri,care vor să muncească,terminați cu termitele cum este madam comisar șef Chirc...
24/01/20 21:47 Mai mult...

Rău platnicii riscă să rămână fără căldură!
Daca vreau sa ma debransez fiindca nu pot plati nu-mi dau voie Cum facem?
24/01/20 20:01 Mai mult...

Avem inspector şef nou la Poliţie!
Cum a scapat acest personaj cu aspect de militian comunist, din dosarul Mafia Permiselor? A fost suspect, apoi s-a pus p...
24/01/20 16:24 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fii reporter!

Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---





 
Flag Counter


PRchecker.info