Curierul Zilei - Ionuț Bãdescu, singura achiziție!
PRIMA PAGINA arrow sport arrow sport arrow Ionuț Bãdescu, singura achiziție!
Fapt divers *** ️ A murit la nuntă!     Fapt divers *** ️ Alpinist decedat, în Munţii Făgăraş     Fapt divers *** ️ Principele Nicolae a rămas fără permis     Fapt divers *** ️ Accident cu 7 victime     Editorial *** ️ Cum e turcul - şi pistolul. Cum e neamţul - şi poporul     Sport*** ️ O nouă victorie în deplasare!     Social*** ️ Dosar penal pentru constructor     Social *** ️ Numărul tinerilor se va înjumătăţi!     Social *** ️ Calinic, la Hramul Bisericii din Mioveni    
 Publicitate pdf
Ionuț Bãdescu, singura achiziție!
(0 voturi)
Saturday, 12 June 2010

Inter s-a reunit ieri și a început pregãtirea pentru noul sezon

Ionuț Bãdescu, singura achiziție!

 

 Dupã o vacanțã de trei sãptãmîni, fotbaliștii de la Internațional Curtea de Argeș au început, ieri, pregãtirea pentru noul sezon competițional.  La reunirea lotului, au fost prezenți 19 jucãtori, unii dintre aceștia fã­cînd parte din lotul de anul trecut, alții revenind de la echipele la care au fost împrumutați. Dupã ce vor da timp de trei zile testele impuse de antrenorul Ionuț Badea, joi 17 iunie, interiștii vor face vizita medicalã la Centrul de Medicinã Sportivã din București. Pe 23 iunie, Internațional va pleca pentru 16 zile într-un cantonament în Austria, unde va susține cinci meciuri  de pregãtire.  

 

Au renunțat la opt jucãtori

De la reunirea lotului au absentat ivorienii Kone și Viera, mijlocașul Mihai Rãduț și portarul Tomislav Arcaba. Kone este plecat la Campionatul Mondial din Africa de Sud cu naționala Coastei de Fildeș, iar conaționalul lui este în vacanțã. Mihai Rãduț e în vacanțã la Monte Carlo, antrenorul Ionuț Badea învoindu-l o sãptãmînã, dupã convocarea la echipa naționalã. Arcaba va reveni la Pitești pe 15 iunie, dar nu va mai continua cu Internațional. Singurul jucãtor nou care s-a prezentat la reunirea Interului este mijlocașul Ionuț Bãdescu, care în sezonul trecut a evoluat la Ceahlãul Piatra Neamț, echipã ce a retrogradat în liga secundã. Bãdescu a fost coleg cu Ionuț Badea cînd cei doi jucau în divizia B, la Aro Cîmpulung. Mijlocașul a mai evoluat în cariera lui la Farul Constanța, Oțelul și echipa bulgarã Naftex Burgas. Au revenit la Internațional portarul Daniel Mutu (Sãgeata Stejaru), Teofil Ciucur (CSM Vîlcea), Alexandru Vlad (Sãgeata Stejaru), care urmeazã sã ajungã în cîteva zile, Dan Nistor (Dacia Mioveni) și Ciprian Bratea (FC Silvania). ªefii Interului au luat decizia de a se despãrți pe cale amiabilã de urmãtorii jucãtori: Tomislav Arcaba, Abiodun, George Blay, Ovidiu Vezan, Florin Pampea, Rațiu, Andrei Zãgrean și Ovidiu Stoianof.

Antrenament la sala de forțã

Fotbaliștii de la Internațional s-au reunit la stadionul din ªtrand, dar nu s-au putut antrena acolo, pentru cã pe aceastã arenã era programat un concurs al lucrãtorilor de la ISU. Rînd pe rînd, jucãtorii au fost urcați pe cîntar, pentru a se vedea dacã au probleme cu greutatea, dupã care s-au echipat și au plecat la Bazinul Olimpic, unde au fãcut un antrenament la sala de forțã. La prima ședințã de pregãtire, a fost prezent și vicepreședintele clubului, Emanuel Marinescu, care a ținut o scurtã ședințã cu jucãtorii.

 

Badea: „Obiectivul este menținerea în Liga I“

 Antrenorul Badea este convins cã Inter va reuși și în noul sezon sã se menținã în Liga I și considerã cã este nevoie de o întãrire a lotu­lui. El a spus cã mijlocașul Rãduț are mari șanse de a continua și în se­zonul viitor la Inter.

 Ce așteptãri ai, dupã vacanțã?
- Vreau sã vã spun cã pentru mine nu a fost vacanțã, ci o perioadã de tranziție. Am fãcut muncã de birou. Pentru noi urmeazã un nou început și vreau sã facem o treabã bunã. Vom pune la punct toate detaliile.

Jucãtorii s-au îngrãșat, în a­ceastã perioadã?
- Nu s-au îngrãșat, dar i-am urcat pe cîntar, pentru cã trebuie sã facem unele teste. Aceste verificãri trebuie sã fie puncte de plecare pentru perioada de pregãtire.

Ai renunțat la cîți­va fot­ba­liști...
- Așa este, dar nu trebuie sã se înțeleagã cã i-am dat afarã. Vrem sã ne despãrțim de ei pe cale amiabilã. În sezonul viitor, nu ne vom mai baza
pe Pampea, Zãgrean, Arcaba, Vezan, Stoianof, Rațiu, Blay și Abiodun.

Care este obiectivul propus în noul se­zon competițional?
- Obiectivul nostru este menținerea în Liga I. Nu ne-am propus un loc anume pe care vrem sã terminãm. În funcție de achizițiile pe care le vom face, vom stabili și acest lucru. Oricum, trebuie sã completãm lotul pînã la 25 de jucãtori. Acum, la reunire a venit doar Ionuț Bãdescu, pe care îl vom opri.

Care este, în prezent, situația lui Kone și a lui Viera?
- Cei doi sînt jucãtorii lui CFR Cluj, iar conducerea clubului nostru va începe discuțiile cu șefii de la Cluj, pentru a vedea dacã îi vor mai lãsa la noi.

Rãduț mai continuã cu Inter?
- Mihai Rãduț este sub contract cu noi și vreau sã vã spun cã pînã acum nu existã nici o ofertã concretã pentru el. Are mari șanse de a continua cu noi și în sezonul viitor.

 


Jucãtorii prezenți la reunire:

# Portari: Popa, Mutu # Jucãtori de cîmp: Matei, Bãcilã, Neagu, Frãsineanu, Chiricheș, Pintilii, Florin Popa, Cãtãlin Lazãr, Antohi, Voiculeț, Nasser, Apostu, Daniel Stan, Bãdescu, Nistor și Bratea.


 

 Marius Duinea

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 06.08.2019

--- 2.722 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info