Curierul Zilei - O zi în Austria cu FC Internațional
PRIMA PAGINA arrow sport arrow sport arrow O zi în Austria cu FC Internațional
Fapt diversl *** ️ Afacerist trimis în judecată pentru ucidere din culpă     Fapt divers *** ️ Turistă maghiară muşcată de viperă     Fapt divers *** ️ A adormit la volan!     Fapt divers *** ️ Începe procesul lui Vâlcov     Editorial *** ️ Cadoul pe care îl aşteaptă Dragnea la închisoare     Sport *** ️ Debut de foc!     Cultural *** ️ Andrei şi Adrian Tase, în concert!     Fapt divers *** ️ Agentul a intrat pe interzis     Fapt divers *** ️ Bătută măr şi târâtă de păr pe stradă     Social *** ️ Drum naţional distrus de viitură    
 Publicitate pdf
O zi în Austria cu FC Internațional Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 03 iulie 2010

O zi în Austria cu FC Internațional

 

Fotbaliștii de la Internațional Curtea de Argeș continuã pregãtirea pe care o fac în cantonamentul din Austria. Ju­cãtorii antrenați de Ionuț Badea se aflã de o sãptãmînã în localitatea Tamsweg, care este situațã la o altitudine de peste 1.200 m. Argeșenii beneficiazã în țara lui Mozzart de cele mai bune condiții de pregãtire, cazare și masã.

 

   
   

 

Interiștii au programate cîte douã antrenamente pe zi: unul dimineața, iar celãlalt dupã-amiazã. La prima ședințã de pregãtire, fotbaliștii, sub atența supraveghere a preparatorului fizic Luigi Maione și a antrenorilor, Ionuț Badea și Dragoș Radu, fac alergãri pe diverse distanțe. Dupã aceea, jucãtorii efectueazã exerciții fizice, prin care le sînt testate mobilitatea și capacitatea de efort. Antrenamentul se încheie la sala de forțã, piteștenii lucrînd la diverse aparate unde staff-ul tehnic vede capacitatea de efort a fiecãrui fotbalist în parte. Dupã masa de prînz, interiștii au cîteva ore de odihnã, iar dupã-amiazã ies pe teren pentru cel de-al doilea antrenament. La ultima ședințã de pregãtire, antrenorii pun accent pe jocul cu mingea, unde se exerseazã diferite scheme de joc. Dupã terminarea antrenamentului, fotbaliștii și cei din delegație se relaxeazã la piscina hotelului Gamswirth, locație de patru stele. Dupã antrenamentul de relaxare, jucãtorii servesc cina și se retrag în camere, unde se uitã la televizor sau comunicã prin  intermediul messengerului cu familia. La ora 22 se dã stingerea, pentru cã a doua zi jucãtorii o iau de la capãt. În cele aproape zece zile de pregãtire în Austria, Ionuț Badea le-a dat liber jucãtorilor lui o zi, în care aceștia au vizitat orașul și au fãcut cumpãrãturi de la un mall din Salzburg, oraș aflat la 15 km de Tamsweg.

Marius Duinea

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info