Curierul Zilei - I-a căzut ţurţurele de gheaţă în cap
PRIMA PAGINA arrow fapt divers arrow Fapt Divers arrow I-a căzut ţurţurele de gheaţă în cap
 Publicitate pdf
I-a căzut ţurţurele de gheaţă în cap
(1 vot)
Saturday, 25 February 2012

Tragedia de la Bîrlad se putea repeta şi în Piteşti

I-a căzut ţurţurele de gheaţă în cap

 

 Cei mai mulţi dintre argeşeni se bucură că zilele în care a nins ne­contenit sînt doar o amintire şi că vremea s-a încălzit, însă unii au serios de suferit din această cauză. Un tînăr de 22 de ani, din Piteşti, a ajuns la spital cu răni destul de grave, după ce un ţur­ţu­re desprins de pe acoperişul unui bloc i-a căzut pur şi simplu în cap. Imediat după lovitură, bă­iatul a rămas întins pe jos şi nu se mai mişca, fapt ce i-a spe­riat foarte tare pe cei care se a­flau în staţia de autobuz de lîngă Piaţa Traian. Din fericire, balta de sîn­ge a provenit în urma unei zgîrie­turi ce nu-i pune viaţa tî­nărului în pericol.

 

 „Dau asociaţia de locatari în judecată“

Răzvan Comănescu se numeşte tînărul care se poate considera norocos că se află încă în viaţă. El se întorcea de la o sală de forţă împreună cu un amic şi mersese în staţia de autobuz din apropierea Pieţei Traian. A trecut pe lîngă un bloc la parterul căruia sînt mai multe spaţii comerciale şi nu avea de unde să ştie că, într-o secundă, îşi poate pierde viaţa. Un ţurţure de gheaţă s-a desprins şi l-a lovit în zona capului. S-a prăbuşit, iar cei care se aflau în zonă asis­tau îm­pie­triţi la imaginile ce se desfăşurau sub ochii lor. Băiatul nu dădea semne să mai mişte şi toţi se gîndeau la ce e mai rău. Medicii au a­juns în scurt timp la locul cu pricina şi au acordat primul ajutor, după ca­re l-au dus pe tînăr la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Jude­ţean Argeş. Din fericire, sîngele provenea de la o zgîrietură şi viaţa tînărului nu îi este pusă în pericol, el fiind mai mult şocat de cele pe­tre­cute: „Era în cartierul Banatului băiatul meu şi voia să vină acasă. Se întorcea împreună cu un prieten de la sală şi am înţeles că s-a desprins un ţurţure de gheaţă de la terasa unui bloc şi i-a venit direct în cap. Pe mine m-au sunat de la poliţie şi mi-au spus să vin la spital, am luat un taxi şi am fugit. Din fericire, am înţeles că nu are nici o frac­tură, dar va mai sta în spital pentru nişte investigaţii. O să dau în judecată asociaţia de locatari, pentru că băiatul meu putea să moară, este şi bolnav de hepatita C“, ne-a declarat Doina Cămănescu, ma­ma tînărului. Pînă la ora închiderii ediţiei ziarului nostru, la poliţie nu fusese depusă încă vreo plîngere, însă, dacă se va întîmpla, în cauză va fi deschis un dosar de cercetare penală, iar asociaţia de locatari se poate aştepta la o reclamaţie din partea părinţilor lui Răzvan Co­mănescu.

Cosmin Nicolae  Foto: Costi Tudor 

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

De ce urăsc cuvântul „Cex”
Pentru "trivăleanu":Să fim serioși, una-i una, alta-i alta, cunoscătorii știu la ce mă refer (s-ar fi văzut dacă...
10/12/19 17:44 Mai mult...

Omorât în bătaie la 23 de ani!
La aia 3 merita facut buzunare la gat.
10/12/19 12:28 Mai mult...

De ce urăsc cuvântul „Cex”
pt. riciu: cine zice, ăla e! păi şi matale ai mâncat un a, in cuvântul doar. toti postacii lui smeo sunt filologi ...
10/12/19 12:07 Mai mult...

De ce urăsc cuvântul „Cex”
Am "mancat" un "a" - la tastare pe telefon - la sfarsitul cuvantului "apare". Multumesc pentru semnalare. Fac cuvenita r...
09/12/19 23:38 Mai mult...

De ce urăsc cuvântul „Cex”
Cam greu cu gramatica la "cititor". Că d-aia e dor cititor, nu scriitor. Deci: când va apărea nu când va apare. Dac...
09/12/19 20:51 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

 
Flag Counter


PRchecker.info