Curierul Zilei - După botez, Prepeliţă pleacă în „vacanţă“ la Clinica de la Bologna
PRIMA PAGINA arrow Sport arrow După botez, Prepeliţă pleacă în „vacanţă“ la Clinica de la Bologna

*** O stafie bântuie prin România - stafia lui Zelea Codreanu      *** ️Se opreşte curentul în Piteşti     *** Cinema Lumina redat spectacolelor     *** Întîlnire a medicilor de familie, la Mioveni     *** Femeie de 90 de ani accidentată      *** Hoţi prinşi în flagrant!     *** Doi răniţi, în accident     *** Nebun cu un cuţit în mînă, pe stradă    *** Şofer turc, beat la volan    *** Pieton beat făcut una cu pămîntul    *** „Ţineţi mintea deschisă şi învăţaţi permanent!“    *** Ora să ştim     *** Biscuiţii Popular şi un mix de fructe, retraşi de la vînzare!     *** Teo Vlad, în expediţie pe Everest     *** Dacia a participat la Forul Industriei Auto     *** Sfinţii zilei      *** Moştenire şi avantaje materiale!     *** Ruladă de porc cu struguri     *** Evenimente 25 martie de-a lungul vremii     *** Rezulatete primei etape din preliminarii Euro 2020     *** Remiză albă la Petroşani!     *** Înfrîngere după greşeli în apărare    *** Naţionala U21, învinsă la limită     *** Pribeagu, locul 1 la Cupa Viva    *** Emil Săndoi a plecat de la FC Argeş!     *** Concurează cu un bolid de 200.000 euro!    *** Bianca Andreescu, în sferturi la Miami!    *** Campion de lupte la toate categoriile!   

 Publicitate pdf
După botez, Prepeliţă pleacă în „vacanţă“ la Clinica de la Bologna Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 28 mai 2012

După botez, Prepeliţă pleacă în „vacanţă“ la Clinica de la Bologna

 

 Stelistul Andrei Prepeliţă şi-a botezat vineri la Pi­teşti fetiţa, Natalia Maria, micuţa fiind născu­tă de Anul Nou la Bucureşti. Andrei şi Alexandra Prepeliţă şi-au încreştinat micuţa la Biserica Sf. Dumitru, din Găvana, iar petrecerea au ţinut-o la Restaurantul Victoria, vineri seara.

 

Aproximativ 100 de persoane au fost invita­te de Prepeliţă la botezul micuţei Natalia Maria, printre aceştia, mai mulţi fotbalişti din Liga I, foşti colegi ai mijlocaşului crescut la FC Argeş, sau prieteni cu acesta. Astfel, la Restaurantul Hotelu­lui Victoria au venit Vasile Maftei de la CFR Cluj, Dani Coman de la Rapid, Alin Chiţa, Flo­rin Şoavă, Ovidiu Dănănae şi alţii. De la ac­tua­la echipă a lui Prepe nu a fost decît direc­to­rul de organizare Mache, pentru că ceilalalţi coe­chipieri ai lui Andrei erau plecaţi fie la lotul na­ţio­nal (Tănase, Chipciu), fie în vacanţă. Atmos­fe­ra la petrecere a fost întreţinută de formaţia piteşteană Class Music Band, însă au fost şi două momente de muzică populară şi lău­tărească, a­vînd  doi invitaţi speciali. Rudele şi prietenii familiei Pre­peliţă s-au distrat pînă dimineaţa în cins­tea micuţei Natalia Ma­ria. „Este important pen­tru noi că am botezat-o pe cea mică. Principalul obiec­tiv al nostru este acum să mă fac eu bine şi să pot intra pe te­ren din nou. De luni plec în „vacan­ţă“ la Clinica de la Bologna, unde voi sta o lună pentru recuperare. Au trecut două luni de la operaţie şi acum mă simt mai bine. Deja am început a­ler­gările. Sper ca spre finalul verii să fiu re­făcut complet“, spunea Andrei Prepeliţă după botezul fiicei sale.

S.Mihai

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info