Curierul Zilei - Marii perdanţi ai Argeşului!
PRIMA PAGINA

*** Programul Zilelor Piteştiului     *** Servicii Edilitare Mioveni se mută în casă nouă      *** Trebuie să vă înregistraţi la AJOFM      *** Ambasadorii SUA şi Japoniei vin la Ştefăneşti      *** Lucrări pentru redeschiderea Transfăgărăşanului     *** Şoseaua a luat-o la vale, cu asfalt cu tot     *** Şedinţe foto cu ursul la Barajul Rîuşor     *** Controale la Parchetele din Argeş     *** Un piteştean, în Siberia, pe motocicletă      *** Lacul Dîrvari, accesibil pentru toţi pescarii!      *** Fotbal la TV în weekend     *** CS Mioveni, remiză cu Academica     *** CS Mioveni - Academica Clinceni 1-1 (1-1)     *** Poenaru: „Nu ştim să ne apărăm!“     *** Eftimie: „Să vedem cînd ne dă şi nouă 11 m!“     *** România, tot pe locul 32     *** Doar campioana României în Liga Campionilor!     *** Adrian Tase, la Congresul de la Taipei     *** Numărul obezilor, în creştere în Argeş     *** Elevă din Mioveni a primit Bursa Ambasadorului Chinei      *** Baza de Agrement BEMO a intrat în renovare      *** Soţul agresiv, în arest!     *** DN 73 - Şoseaua morţii sau Drumul crucilor    

 
Marii perdanţi ai Argeşului! Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 13 decembrie 2016
Index Comentarii
Marii perdanţi ai Argeşului!
Pagina 2

Marii perdanţi ai Argeşului!

 

 Tudor Pendiuc, Andrei Gerea şi Ion Popa pot fi consideraţi marii per­danţi ai acestor alegeri. Asta pentru că, din da­tele provizorii pe care le avem, Tudor Pendiuc a ratat postul de sena­tor, iar Andrei Gerea pe cel de deputat. Ion Popa, pentru că filiala libe­ra­lilor din Argeş a scos un scor sub aştep­tări la acest scrutin, şi-a dat demisia din funcţia de preşe­dinte al PNL Argeş 

Potrivit datelor Biroului Electoral de Circumscripţie Argeş, du­pă centralizarea a 505 secţii de votare, din 520, rezultatele indică un procent de 58,93 la Cameră pentru PSD şi 58,84 la Senat. Un scor sub aşteptări au avut cei de la ALDE Argeş şi cei de la PNL Argeş. Ca urmare a faptului că scorul scos la votare a fost în Argeş sub aşteptări, Ion Popa şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al filialei.
La Camera Deputaţilor, potrivit ultimelor date pe care leavem, PNL a obţinut 24.817 de voturi, adică 12,43%, iar la Senat, PNL a obţinut 25.156 de voturi, adică 12,60%. În ambele situaţii, liberalii argeşeni au obţinut sub 25%, ceea ce înseam­nă că nu şi-au atins obiectivul şi nici n-au scos patru parlamentari, ci doar doi.

Andrei Gerea nu va deveni deputat

În ce priveşte rezultatele ALDE Argeş, la Cameră, din rezultatele parţiale, ALDE a obţinut 12.788 de voturi, adică 6,40%, iar la Senat, 13.911 de voturi - 6,97%. Un scor sub aşteptări, care nu conferă, cel puţin acum, înainte de centralizarea finală a rezultatelor, în judeţul nostru, partidului un post de deputat. Astfel, după trei man­date de parlamentar, Gerea se pare că nu l-a prins pe al treilea acum. Am discutat, ieri, despre aceste rezultate obţinute, cu Andrei Gerea, care ne-a precizat: „Rămîne de văzut dacă e perdant, în sensul mandatului. Trebuie să aşteptăm să vedem ce zice şi BEC. Organizaţia rămîne puternică, a obţinut peste media naţională a partidului“. 

Tudor Pendiuc nu a ajuns senator

După mai multe manda­te de primar, Tudor Pendiuc n-a obţinut la acest scru­tin mandatul pentru care a candidat, cel de senator.  Am luat legătura telefonic cu el şi ne-a pre­­­­cizat: „Lucrurile sînt în analiză. Prefer să comentez după o analiză la rece, şi nu la cald“.

Ion Popa a demisionat

Ieri, Ion Popa şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte. L-am sunat să-l întrebăm despre acest lucru, iar acesta ne-a spus: „Mi-am dat demisia (n.r. - din funcţia de preşedinte PNl Argeş), pentru neatingerea obiec­­tivului stabilit.  Avem un BPN şi se va decide mîine (n.r. - astăzi) ce vom face mai departe“. Deci ieri nu se ştia cu exactitate cine va prelua conducerea interimară. La nivel central, Alina Gorghiu şi-a depus luni mandatul de şef al formaţiunii liberale, declarînd că acesta era „singurul gest“ pe care îl putea face după eşecul partidului său în alegeri.

A.Dumitru
 


Vizualizari: 6143

Comentarii (20)
15-12-2016 11:37
 
ALDE gerea: ti-a facut-o Pendiuc. 
De, unde nu-i cap... 
Pai tu p-ala vroiai să-l bagi in parlament? 
Nu pot să zic cum ești dar ești mai p... decât ne așteptam! 
Bine că n-ai intrat, si fa bine si nu mai catinda pe nicăieri!
Vizitator
 
Iaca cui
14-12-2016 07:21
 
drum bun catre coliba cu asi .
Vizitator
 
ghita
14-12-2016 01:22
 
Un mare ? ,ALDE a trecut pragul
Vizitator
 
Vasile Pena
14-12-2016 00:41
 
Putem rasufla usurati : Am scapat de acesti oameni.Pendiuc are calendarul incarcat de DNA iar ceilalti doi :Iani poate repara daciile pe care le a bisnitarit cu seful lor Bisnitarul nr 1 Stroe iar gerea la sevice la sotie Succes
Vizitator
 
Tudor
14-12-2016 00:42
 
Nu am ce comenta la adresa domnilor Gerea si Popa, insa fostul primar a sperat sa obtina o imunitate parlamentara! Domnul Pendiuc crede ca a avut mari realizari in Pitesti, dar tot timpul s-a folosit de foloasele primite de la partid si de pe urma fondurilor europene. Justitia a demonstrat ca este un om penal. Din cauza dansului a distrus simbolul judetului si si-a batut joc de traditia si istoria FC Arges. Tot timpul a fost pe mana cu penalii si a facut afaceri cu ei. Sa va fie rusine domnule Pendiuc ca v-ati batut joc de pitesti si inca o data sa va fie rusine ca ati distrus FC Arges! Locul dvs este la puscarie nu in parlament! PSD-ul si-a dat seama la timp ca din cauza unora ca dvs isi prejudicia imaginea!
Vizitator
 
Ghita Pristanda
13-12-2016 19:05
 
Iani se vedea ministru de interne. Acum se poate autointitula ministru de interne la ..., Stefanesti dar acest lucru se poate daca il numeste pe Ionitescu sef de post.
Vizitator
 
IANI
13-12-2016 14:30
 
cand scapam de pendiuc si gerea ?
Vizitator
 
misulica
13-12-2016 10:58
 
Ion Popa Sa -si dea demisia din Senat. Nu din partid. Trebuia sa se treaca pe pozitia a 2-a, nu primul. A ingropat partidul. Acum vor prelua comanda vechii PDL -isti si se vor uni cu PMP. Cu un singur presedinte. basescu.
Vizitator
 
Ion
13-12-2016 10:12
 
Cred ca postul de senator pentru Colibasi o sa-l obtina sigur...e vorba de domnul Pendiuc desigur !!! cat tupeu din partea lui !!!!
Vizitator
 
Carasco
13-12-2016 10:00
 
ce-a facut domnul Gerea pentru salariatii de la Arpechim ?SI Pendiuc pentru Pitesteni ?
Vizitator
 
gicu
13-12-2016 09:49
 
poate in acumvor sa ne spuna sinoua ce-a facur Pendiuc si Gerea pentru Pitesteni respectiv argeseni?
Vizitator
 
gicu
13-12-2016 09:06
 
Gerea a distrus Arpechimul ca si ministru. Rusine Gerea ca te vroiai deputat.
Vizitator
 
Maria Georgescu
13-12-2016 08:44
 
Referitor la Gerea. Cand pui pe lista nr. 1 pe Pendiuc ce rezultate speri sa ai? Te amesteci cu taratele, temananca porcii.
Vizitator
 
argeseanu
13-12-2016 08:37
 
ion popa oricum juca pentru psd
Vizitator
 
nelu
13-12-2016 08:35
 
sunt fericitca pendiuc a pierdut
Vizitator
 
vasile


 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter