Curierul Zilei - Primăria Piteşti a cumpărat brandul FC Argeş!
PRIMA PAGINA arrow sport arrow stiri sport arrow Primăria Piteşti a cumpărat brandul FC Argeş!

*** Controale în minivacanţa de Rusalii     *** Mai puţini şomeri în Argeş      *** Cum prelucrează datele cu caracter personal SC Apă Canal     *** Primarul Ionică i-a salvat funcţia!     *** Edilul Matei îşi caută dreptatea în instanţă      *** Comisar şef, consilierul lui Manu!     *** Branşaţi ilegal la apă     *** Jandarmii, în misiuni de ordine de Rusalii     *** Şofer prins băut la volanul Ambulanţei      *** Produse întoarse cu mătura la Kaufland     *** A ciordit un tomberon de pe Bulevardul Pardon     *** Astăzi sînt Moşii de vară     *** Mîine este Duminica Rusaliilor     *** Filmele săptămînii 25 - 31 mai      *** Liga Campionilor: Finala Real - Liverpool, meci de 60 milioane euro     *** Baschetbaliştii argeşeni, locul 2 la turneul final!     *** Porcişteanu vrea pe podium la Arad!     *** Laurenţiu Şerban, la Campionatul European!     *** 3 medalii în prima zi la Internaţionalele României     *** CS Dacia a pierdut primul meci de la baraj     *** Rusia, a 7-a gazdă care vrea trofeul!     *** Lacul Green Paradis are peşte şi taxe accesibile!    

 
Primăria Piteşti a cumpărat brandul FC Argeş! Imprimare E-mail
(13 voturi)
vineri, 16 iunie 2017
Index Comentarii
Primăria Piteşti a cumpărat brandul FC Argeş!
Pagina 2

Fotbalul argeşean a renăscut din propria cenuşă

Primăria Piteşti a cumpărat brandul FC Argeş!

 

Consiliul Local Piteşti, întrunit ieri după-amiază în şedinţă extraordinară, a decis cumpărarea brandului FC Argeş. Municipalitatea a aprobat suma de 660.000 lei pentru cumpărarea acestui brand care urmează să fie oferit echipei SCM Piteşti. Oficialităţile locale speră ca echipa de fotbal a Piteştiului, nou-promo­vată în liga se­cundă, să evolueze din această toamnă cu denumirea de FC Argeş.

 
La şedinţă a asistat şi lichidatorul judiciar, Nicolae Enoiu, omul desemnat de stat să valorifice activele clubului FC Argeş, aflat acum în faliment. Acesta le-a explicat consilierilor locali care sînt pretenţiile Ministerului de Finanţe, creditorul principal al clubului, dar şi ce presupune brandul FC Argeş: „Cînd FC Argeş a intrat în procedură de faliment nu s-a putut întocmi un plan de reorganizare pentru a salva clubul. Intrînd în faliment s-au inventariat bunurile. Cupele şi diplomele cîştigate de-a lungul timpului au fost donate cu titlu gratuit la Muzeul Sportului Argeşean. Procedura de valorificare a brandului a început de la suma de 311.320 euro + TVA. În decursul celor doi ani şi jumătate, au avut 41 de licitaţii fără nici o finalitate iar preţul a tot scăzut. Creditorul principal, în speţă Ministerul de Finanţe, m-a informat că acceptă cedarea brandului la 40% din valoarea estimată de evaluator. Interesul creditorului este să recupereze cît mai mult din obligaţiile clubului aflat acum în faliment. Sub această valoare de 40% nu pot accepta, iar altă metodă de valorificare nu există. Municipalitatea cumpără brandul, sigla, palmaresul şi culorile alb-violet. Vreau să vă spun că a mai fost şi o ofertă de 100.000 de euro pentru cumpărarea brandului făcută de domnul Trandafirescu care nu a fost însă acceptată la acea vreme“, a spus Enoiu.

Toţi consilierii au votat favorabil

Consilierul local Cristian Gentea le-a explicat colegilor săi de ce este necesar ca Primăria Piteşti să cumpere brandul FC Argeş şi a propus suma de 550.000 lei + TVA (n.r. - 660.000 lei): „Este foarte important să spunem ce ne dorim. Denumirea de FC Argeş, promovarea echipei în Liga a II-a şi modernizarea stadionului pot aduce oamenii la stadion. 30 iunie este data limită de schimbare a denumirii din SCM Piteşti în FC Argeş la FRF. Propun să votăm suma de 550.000 lei + TVA pentru cumpărarea brandului FC Argeş, cu specificaţia ca într-o săptămînă să transferăm numele la SCM Piteşti“. Suma propusă de consilierul Cristian Gentea a fost votată în unanimitate de ceilalţi consilieri locali.

„O zi istorică“

Primarul Cornel Ionică era foarte mulţumit de votul consilierilor care au fost de acord să sprijine fără rezerve fotbalul piteştean: „FC Argeş trăieşte din nou şi asta ne-am dorit cu toţii. Toată lumea se bucură. Toţi consilierii mi-au arătat astăzi că doresc ca sportul piteştean să beneficieze de cele mai bune condiţii pentru a putea face performanţă. Este o zi istorică pentru FC Argeş. Am dus oferta pînă la limita cerută de ANAF. Sîntem foarte interesaţi ca SCM Piteşti să continue în Liga a II-a sub denumirea de FC Argeş. Noi am alocat suma solicitată de ANAF. Am decis să alocăm suma de 550.000 lei + TVA. Am făcut şi pasul acesta şi credem că putem rezolva schimbarea denumirii în timp util şi la FRF. Este un interes foarte mare în rîndul piteştenilor pentru fotbal. Pe unde mă duc toţi mă întreabă de FC Argeş. Vor ca echipa să aibă cele mai bune condiţii pentru a face performanţă. În acest moment avem motive de satisfacţie. Piteştenii au de acum încolo toate motivele să vină la stadion şi să susţină fotbalul. Avem speranţa că vom putea moderniza stadionul cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii care a mai finanţat şi alte obiective sportive din ţară. Avem toate documentele depuse acolo şi avem promisiunea că vom primi banii necesari. Ne dorim şi un finanţator puternic lîngă echipă şi aşteptăm cu interes ca mediul de afaceri să vină lîngă noi pentru a putea duce fotbalul argeşean unde îi este locul“.

Vizualizari: 5309

Comentarii (20)
18-06-2017 20:55
 
Bravo! O veste pe care am asteptat-o de atatia ani! O sugestie pentru domnul primar : Sa nu va bazati pe Florin Dobre si acolitii lui, pentru ca pana acum au contestat acest proiect.Prin echipa lor au mancat banii prin cardurile de membru. Au stiut doar sa comenteze la adresa celor care nu au salutat proiectul lor si au divizat suporterii. Sunt atatia suporteri adevarati care pot forma noua galerie al lui FC Arges. Felicitari! Hai FC Arges!
Vizitator
 
Gugu
18-06-2017 20:54
 
Ce sa spun mare senzatie a facut primaria ...sigur o sa fie 15.000 de tauni pentru struto-camila asta de echipa. 
Sa o lasam moarta ca FC Arges nu a fost salvat la timp si uite acum inventeaza unii si altii potcoave de cai morti. 
Rapidistule tie iti convine sa-ti aduca o echipa din ilfon sa-i puna numele de '' Rapid'`, dar fara sa fie clubul Rapid de traditie? Cred ca toata suflarea giulestina ti-ar da doua halme peste ochisori la cum gandesti. 
Voi, astia sustineti un desen si un nume, va hisati pe istore holanilor, nu aveti respect! V-a aburit primaria de a ras de voi! Primaria nu a cumparat nimic de la ANAF ca ANAFUL nu e tejghea de chilipiruri. Intrebati si voi un jurist , nu pe toti taximetristi din Trivale si habagii de tastatura si o sa aflati purul adevar. Primaria a cumparat un desen , dar nu istoria adevarata! Manipulare si minciuna! Rusine!
Vizitator
 
bigica`
18-06-2017 20:54
 
preferam sa reuseasca asta suporterii adevarati ai fca..nu cu pomana de la politicieni...dar asta e suntem un oras de milogi...pina la urma in loc de ploaie e buna si piatra....oricum pariez oricat ca nu o sa rupa pitestenii portile stadionului cand va fi meci...doar daca vine idolul lor coibanul...si daca o sa avem o conducere exclusiv din membri de partid,sa va aud inujurand....dar asta era posibil fara pomana politicului...dar daca suntem un oras milogi....oricum tineti minte 3 cuvinte..ARGES MERGE INAINTE
Vizitator
 
popica
18-06-2017 20:55
 
FC Arges a murit de mult timp 
de unde pana unde minciuna asta ca ati cumparat brandul FC Arges?! 
Toata istoria FC Arges e retinuta de societatea comerciala falimentara al lui Penescu si legal nu aveti cum sa recuperati. Circul asta mediatic ca ati preluat brandul e fara sens si lumea se va convinge cand UEFA va respinge o participare in Europa League. La fel a facut si Poli Iasi si Craiova. Eu nu cred ca e FC Arges cel virgin!
Vizitator
 
pescu
18-06-2017 20:55
 
Ati cunparat o nucă secă. Cin o sa joace fotbal pt voi, Dobrin ? Cea fost este deja istorie. Ati mincat banii pitestenilor aiurea inloc sa turnati asfalt si sa face-ți canalizare ! RUȘINE !
Vizitator
 
haiducu
18-06-2017 08:36
 
felicitari pitesteni! 
e o nou inceput pentru voi toti cei din orasul lui Dobrin! 
sa ajungeti cat mai sus printre atatea clone si sa le invingeti! 
e bine ca ati reusit, deci se poate! 
mult succes si promovarea in liga1 din primul an! 
Nicolae Dobrin, Nicolae Dobrin , Nicolae Dobrin!
Vizitator
 
fan rapid bucuresti
18-06-2017 08:36
 
Dl.Primar ,dl.Gentea o mare rugaminte am ,mai faceti un lucru bun si luati in club mai multi fosti fotbalisti.Ce cauta acolo Daniel Pop care este si arbitru si prof.la o scoala plus ca nu are tangenta cu fenomenul.Va rog luati masuri urgente.
Vizitator
 
Suporter
18-06-2017 08:36
 
Ce sa faci cu brandul stema si numele cînd echipa este de de amatori, sa faci pitestiul de rîsul lumii ? FC Arges este istorie. Primaria ne-a cheltuit banii pe un coșciug de carton.
Vizitator
 
haiducu
17-06-2017 04:14
 
Numai niste tampiti care comenteaza ca lunaticii cred ca primaria a cumparat doar un desen. Bai berbecilor, scrie clar in oferta: brand, palmares, culori si nume. Unde scrie desen? Stiti cum se recupereaza patrimoniul unei societati falimentare? Legal? Prin licitatie bai analfabetilor! Oricum ,mie imi pare bine ca se triaza suporterii, astia de mancati terci aici sunteti fix aia care injurau fotbalistii ca frustratii din min 10, stati acasa fratilor, chiar nu e FC Arges pt unii ca voi! Ca tot renaste echipa, macar sa avem suporteri mai educati, mai dedicati , ca britanicii, nu mai avem nevoie de toate rebuturile negativiste.
Vizitator
 
Antares
16-06-2017 18:03
 
Bravo domnu primar aveti un vot in plus la urmatoarele alegeri sa conduceti mai atent Dusterul
Vizitator
 
smart
16-06-2017 16:38
 
Este cea mai importanta realizare.fara fc arges pitestiul era trist.sunt niste neica nimeni pe aici care tot bat campii parca ar fi retardati.cel mai important pentru o echipa este brandul.sa nu uitam ca pitestiul a fost cunoscut prin fc arges si dobrin.unde te duceai toti intrebau de dobrin.nu uitati fericirea cand fc arges a cadtigat campionatul in 1979 cu dinamo 4-3 gol dobrin la 3-3.cel mai frumos meci din istoria campionatului roman .
Vizitator
 
radian
16-06-2017 16:39
 
Felicitari domnule primar! V-am votat si pentru a salva dvs FC Arges! Ma bucur pt sotul meu care tine cu FC Arges! Deja ma gandesc cum o sa fie cand sotul meu o sa fie bucuros la victorii si suparat la infrangeri! Tot timpul cand batea FC Arges, era o zi cand noi ne intelegeam de minune! Sper ca domnul Iordan sa-mi ofere zile fericite alaturi de sotul meu! Rila, Piticule, Jane, usor cu berea , ca de 7 ani sotul meu a slabit...aveti grija pe unde il convocati inainte de meciuri ca a devenit vegetarian! Hai FC Arges pentru sotul meu si pentru prietenii lui, care din cauza lor aveam cearta in casa!
Vizitator
 
d-na Rely
16-06-2017 16:38
 
Traiasca FC Arges! Am suferit enorm cand acest club a intrat in faliment, dar in fiecare zi am sperat ca FC Arges va renaste! Au fost atatia ani de absenta al lui FC Ages, ani mai saraci pentru fotbalul romanesc in care am suferit! Erau acolo in acest fotbal anost niste cluburi de comuna , sau cluburi peste noapte care faceau performanta! Am suferit cand pe Nicolae Dobrin venea Steaua sau Craiolguta, am suferit cand suporterii au fost divizati, dar niciodata nu m-am oprit sa cred ca FC Arges va renaste! Mi-a fost teama ca o sa ramanem doar cu SCM si altii o sa ne arate cu degetul ca pe o '' clona ''. Ma bucur ca pana la urma noi chiar o sa fim cat se poate de FC Arges, din acest motiv ma certam prin comentarii! Dl. Ionica chiar a reusit sa recupereze istoria FC Arges! Imi este dor de FC Arges si de acei copii care strigau '' algesuu'', pentru ca acum ei au crescut si o sa fim cea mai tare galerie. Recunosc, am fost orgolios si am crezut ca nu o sa recupereze brandul, dar chiar acum cred ca trebuie sa ne unim. Nu mai instrainati pe FC Arges la alt spagar, aduceti oameni competenti in club si fortati promovarea la anul ca SEPSi, pentru ca se poate. Cred ca am invatat destule din trecut si putem impinge pe FC Arges cat mai sus! In Pitesti Doar FC Arges! Traiasca FC Arges! Pe 6 august sa organizam cea mai tare zi al clubului, sa recuperam precedentele aniversari ratate !
Vizitator
 
vulturul carpatin
16-06-2017 13:58
 
Felicitari d-lui primar si consilierilor .Ma bbucur pentru renasterea echipei mele favorite. Hai FC ARGES !!!!
Vizitator
 
titi
16-06-2017 13:51
 
Am fost prezent in sala de sedinte a Consiliului local.Am ampreciat ca un singur consilier local,nu i-am retinut numele,a insistat ca in contractul de vanzare cumparare ce va fi incheiat intre consiliul local si DGFP Arges sa se precizeze in mod expres ca se vor cumpara brandul.palmaresul,sigla si culorile.Cred ca daca se implica mai serios consiliul local in urgentarea stabilirii termenelor pentru licitatie,se putea obtine undeva un pret mai mic, la 450000 lei plus TVA!Dar ce mai conteaza,cine a facut propunerea pentru 550000 lei plus TVA nu da din banii lui, banii sunt de la bugetul local, suntbanii pitestenilor.In concluzie,ca un sustinator al FC Arges doresc sa fie numite persoane competente in conducerea clubului,nu niste nestiutori in probleme de management!Iar performanta se realizeaza cu multi ban!!!
Vizitator
 
un pitestean


 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Fotbaliştii au jucat cu elevii!
BRAVO.... super actiune ,superb!!!!!!!!!!!!
26/05/18 17:58 Mai mult...

Judecătorii pot primi pedepse cît ale criminalilor
Avand in vedere dinamica legilor este posibil ca nici judecatorii sa nu mai fie la curent si sa greseasca.Oamenii sunt e...
26/05/18 15:39 Mai mult...

Fetiţă în clasa I acuzată de agresiune
Sunt profund impresionat cand aud si vad cum acesti mici copilasi se bat,se dusmanesc.Ce fericiti am fi daca in jurul no...
26/05/18 11:05 Mai mult...

„S-o luaţi pe Kovesi acasă!“
pensionarilor mai bn v ati uita la guvernanti,nu se vede ca nu au nici un gand cu viitorul tarii al judetului,al nepotil...
26/05/18 10:30 Mai mult...

Comisar şef, consilierul lui Manu!
dc nu angajeaza tineri cu studii?nesatulul asta ce cauta sa lucreze la stat,daca e pensionar?...dati i si o pensie speci...
26/05/18 10:20 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---


 
 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter