Curierul Zilei - Povestea belgianului bătut de concubină
PRIMA PAGINA arrow fapt divers arrow stiri fapt-divers arrow Povestea belgianului bătut de concubină

*** Argeşul, lider la banii pe cercetare     *** Fermierii pot lua adeverinţe pentru credite     *** Patronii, obligaţi să supravegheze sănătatea angajaţilor     *** Se plimba, gol puşcă, pe stradă!     *** A dispărut de acasă şi s-a spînzurat      *** Au fost evacuaţi toţi locatarii din bloc      *** Băiat de 13 ani a căzut din căruţa cu pepeni     *** Şi-a rănit soţia în accident!     *** Se închide stagiunea la Filarmonică     *** „Domnişoara Christina”, la Cinematograful „Bucureşti”     *** Rezultate CM 2018     *** Campioana mondială, chinuită!      *** Caseta tehnică      *** Unirea Bascov, în Liga a III-a!      *** Primarul Stancu: „Aşteptam promovarea de 3 ani!“     *** Dulcea: „Dedic victoria bascovenilor“nbsp;   

 
Povestea belgianului bătut de concubină Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 18 iulie 2017

S-a rupt lanţul de iubire...

Povestea belgianului bătut de concubină

 

El, cetăţean belgian cu pensie de peste 1.200 de euro. Ea, româncă de la Albota cu trei co­pii, beneficiară a ajuto­rului minim garantat pe Legea 416. Dragoste mare! S-au văzut, s-au plăcut şi s-au mutat îm­preună... într-o casă no­uă. Au început proble­me­le! Acum, iu­birea a trecut, cei doi se cear­tă, se bat şi fiecare îşi atribuie dreptul asu­pra proprietăţii pe care, potrivit documentelor, o deţin împreună. Jose Guy David susţine că aleasa inimii lui, Corne­lia Mincă, bea foarte mult şi este agresivă. Concubina spune că nu poate să facă faţă pre­ten­ţiilor sexuale exage­rate ale bărbatului şi, ui­te aşa, s-a ajuns în fa­ţa instanţei. Ce au cei doi de spus, aflaţi din mate­rialul următor, unde am respectat întocmai lim­bajul, expresiile şi vor­bele stîlcite ale acesto­ra.    


Dragoste cu năbădăi la Albota, aşa poate fi descrisă, pe scurt, povestea belgianului şi a româncei. Cornelia Mincă, o  femeie de 40 de ani,  simplă, cu 7 clase, după cum singură povesteşte, mamă a trei copii, trăia cum putea.  Abia îşi ducea zilele, locuind într-o cameră insalubră din căminul Staţiunii de Cercetări Albota. Primăria Albota o ajuta acordîndu-i venitul minim garantat prin legea 416 şi plătindu-i chiria. În schimb, muncea ca femeie de serviciu la administraţia publică. În urmă cu un an şi 3 luni, ­i-a pus Dumnezeu mîna în cap. Prin intermediul unei cumnate l-a cunoscut pe Jose Guy David, cetăţean belgian, care în curînd va împlini 60 de ani. „L-am cunoscut printr-o fostă cumnată de-a mea. Eu sînt o femeie mai miloasă, aşa. I-am ascultat povestea că el, în Belgia unde a locuit, a trăit cu o româncă 13 ani şi s-a despărţit. Fosta mea cumnată avea grijă la ei în casă. Mi-a spus că e un om bun, de treabă. Şi i-am ascultat povestea, că el ştie româneşte, eu, cu 7 clase ale mele, ce să ştiu limbă străină! A venit în România, ne-am plăcut şi aşa mai departe. Are 1.200 de euro pensie. De vreo patru luni încoace, el vorbeşte tot cu fosta concubină la telefon. Vrea să pună mîna pe averea asta de aici. Cît am stat cu el, nu a fost sărac. Nu l-am sărăcit eu“, jură, cu mîna pe inimă, Cornelia.  

„După două ore, a mers cu mine în dormitor“

Impresionat de nurii româncei, belgianul a decis să se mute în ţara noastră. Asta după ce, încă de la prima întîlnire, Cornelia a recurs la „artileria grea“ şi l-a convins pe bărbat ce femei iubitoare ştie să fie. Ca să-i ofere toate condiţiile unui trai decent, mai întîi, bărbatul i-a închiriat un apartament, după care a cumpărat un teren şi a construit o casă. „Am venit aici (n.r. - în România) în aprilie (n.r. - 2016), cunoscut doamna. Prima zi în care cunoşti doamna la Centru Piteşti, dus acasă cu ea şi culcat cu ea. A fost bine două, trei luni. Eu prima dată, zic e mizerie mare la statiune unde stă. Eu închiriat un apartament la Piteşti, pe 400 euro pe lună şi după, am cumpărat teren, am făcut act notar, am făcut casă, toate, toate, eu şi apoi, doamna s-a schimbat. Bea, bea, bea, mult, mult. Mă terorizează. Aşa e adevărat, vrea să mă omoare. De ce mă cert cu ea? Adevărat! Am plătit tot. A profitat toată familia de mine“, susţine belgianul. Prima dată, acesta i-ar fi dat femeii 20.000 de euro, pe care ea i-a băgat într-un cont, şi în cîteva zile i-a scos pentru a cumpăra terenul. Apoi, a cumpărat materiale de construcţii tot din banii lui şi a construit casa, în total, fiind cheltuiţi aproximativ 53.000 de euro. Ca să dovedească totalul cheltuielilor, bărbatul a prezentat un caiet unde, lunar, erau trecuţi banii care s-au cheltuit în casă cu concubina şi cei trei copii ai ei. Omul zice că, după ce a refuzat să-i mai dea bani femeii, au început problemele. „Vine pensia, plătit datorie la doamna, la amanet şi..şi..şi..şi la staţion şi ea nimic. Din martie, nu dau nici un ban. Cînd nu mai e bani, s-a rupt dragoste. Cine prima dată, cunosc de două ore, s-a dus la dormitor cu mine? Eu, nu.  Ea! A făcut aşa să văzut eu ţîţe (n.r. - şi-a ridicat bluza să îşi arate sînii). Nu minţit deloc!“, a insistat bărbatul, povestind despre faptul că, încă de la prima întîlnire, Cornelia ar fi vrut cu tot dinadinsul să-l aţîţe.

„M-a deranjat şi petrenţiile sexuale“

După ce au început neînţelegerile, s-a ajuns chiar la bătaie, iar belgianul a obţinut un ordin de restricţie. „Pe data de 4, am băut împreună, după care concubinul a vrut să facă relaţii sexuale intime orale cu mine. Dintre care, am refuzat şi ne-am îmbrîncit şi... nu ne-am bătut. Dacă eu am exagerat, nu a fost cu rea-credinţă. Casa? Am cumpărat împreună, am construit împreună. Ştiu că are ordin de restricţie, dar unde să mă duc cu 3 copii? Am locuit la staţiune (n.r. - Staţiunea de Cercetări Albota), cu chirie. Dintre care, am strîns nişte bani, că nu am ştiut că îl cunosc pe dînsul, ca să mă retrag la Teleorman după ce termină copiii şcoala“, a povestit femeia. Ea susţine că cei 20.000 de euro ar fi fost ai ei, însă nu poate dovedi cu acte. Martor la discuţie, primarul comunei Albota, Ion Dumitru, i-a retezat-o femeii, întrebînd-o, dacă avea o sumă atît de mare de bani, de ce aştepta să-i plătească primăria chiria. Răspunsul a venit cu promptitudine: „La mişto!“, a zis Cornelia. Ca să mai dreagă busuiocul, femeia a spus că, dacă şi Jose vrea, ea ar mai acorda o şansă relaţiei. „Dacă dînsul vrea să avem o relaţie bună... Relaţia dintre noi s-a cam răcit de vreo 4 luni încoace, cînd tot primea telefoane şi vorbea în franceză cu... fosta lui. Eu nu înţelegeam şi îi spuneam să vorbească româneşte, ca să înţeleg şi eu. După ce vorbea ea cu el, mă suna pe mine (n.r. - concubina) şi îmi spunea că el o să mă dea pe mine afară cu copiii. M-a deranjat şi petrenţiile sexuale ale dînsului. Mi-a mai cerut şi altă dată să fac sex oral, am refuzat. Atunci (n.r. - pe 4 iulie) fiind... am băut împreună şi... ce vreţi să spurc trei copii pentru ce? L-am lovit“, a mărturisit ea.

A filmat-o cînd l-a lovit

Jose Guy David susţine că are un ordin de evacuare şi, pînă pe data de 19 iulie, concubina lui ar trebui să iasă afară din casă. „Doamna
m-a lovit cu pumnul. Am filmat. A venit în faţa mea şi pac cu pumnul! Am făcut plîngere penală. Mi-era frică, dorm cu uşa încuiată la dormitor. A apucat cuţitul şi a zis „Vrei să mă duc la puşcărie?“ şi a făcut aşa la mine, că mă taie. E casa mea, de ce să plec? Nu respectă ordinul de protecţie doamna. A intrat prin geamul din spate la mine“, a zis acesta. Jose spune că nu mai are sentimente pentru Cornelia. „Nu! De ce iubit? A profitat mult de mine. Aveam bani, e bine şi acum că nu avem bani, gata!“, a conchis el. Primarul comunei Albota este de părere că belgianul a fost tras pe sfoară şi s-a ales cu banii daţi. „El a găsit ce a căutat! Fata făcea curat la noi în Primărie, primea ajutor pe Legea 416. I-am şi plătit chiria la Staţiunea de Cercetări. Nu vedeţi că nu s-au înţeles? Belgianul a venit cu forme noi de dragoste, ea nu le-a acceptat. Eu am atîtea pe cap. De ei stăteam? Nu se bat, se împacă ei! El a venit nepregătit în România. Nu mă bag eu între ei. Problema lor vine din dormitor. Cornelia n-a vrut să facă sex oral cu el. Cornelia a cîştigat bine! L-a călit pe belgian, bine. În ţara lui, el a făcut distribuţie. A distribuit şi aici“, a încheiat edilul. 

Vecinii îi dau dreptate belgianului

Vecinii celor doi concubini sînt de partea lui Jose. Cornelia nu a muncit prea mult, prin urmare, nu ar fi avut cu ce să îşi încropească acea gospodărie. „Eu am mers cînd a chemat tot ea Poliţia, după ce i-a spart televizorul, i-a spart calculator, i-a spart tot. A făcut scandal aici. L-a bătut“, a zis un vecin. „Soţul meu a fost martor, că l-a chemat el să-l salveze. El a spus că lasă legea să îşi spună cuvîntul, că el nu o loveşte chiar dacă ea e violentă. Dacă nu se ducea soţul meu, îl băteau amîndouă (n.r. - Cornelia şi fiica ei mai mare). Ştiu că-l bate. Nu se duce la serviciu, de unde să aibă ea bani? Se duce în-
tr-un loc, două săptămîni, trei, şi apoi stă acasă. Dacă întrebaţi şi alţi vecini, toţi vă spun la fel. Eu n-am nimic cu ea, că o cunosc de mică. Trebuie să se facă dreptate. El e cetăţean străin, şi ea zice că are copii şi nu poate să plece.Trăieşte din pensia lui“, a completat soţia vecinului,  Elena Ciochindă. 

Instanţa va face dreptate

Acum, întreg scandalul a ajuns în instanţă. Jose Guy David a cerut mai întîi un ordin de protecţie prin care solicită ca ea să nu se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri de el, interzicerea oricărui contact telefonic, prin corespondenţă sau în orice al mod. „În urma unei relaţii de concubinaj cu pîrîta, am edificat prin contribuţie exclusivă un imobil în comuna Albota, sat Gura Văii, deţinînd în indiviziune cu pîrîta imobilul... după perfectarea actelor şi edificarea noii construcţii, pe terenul achiziţionat, pîrîta şi-a modificat complet comportamentul faţă de mine, devenind agresivă verbal şi fizic, aducîndu-mi injurii, provocînd scandaluri repetate. Menţionez faptul că în acest imobil locuiesc şi cei trei copii ai pîrîtei... Pe fondul separaţiei de fapt, pîrîta a devenit extrem de violentă, îmi este teamă de reacţiile acesteia, cu atît mai mult cu cît este consumatoare zilnică de băuturi alcoolice, iar agresivitatea şi lipsa de control a acesteia îmi pune viaţa în pericol. Totul a culminat cu ziua de 4 iulie 2017, cînd pîrîta m-a lovit violent cu pumnul în zona feţei, cauzîndu-mi leziuni traumatice, conform certificatului medico-legal 554/05.07.2017“, scrie acesta în cererea ordinului de resticţie. În plus, pe rolul instanţei a fost înregistrat şi dosarul 10.307/280/2017 de „partajare bunuri comune“, înregistrat pe 19 iunie. El exclude orice posibilitate de a se împăca cu femeia.
M.Sandu Foto: Costi Tudor

Vizualizari: 2897

Comentarii (1)
18-07-2017 23:09
 
Ce ai cautat, asta ai gasit.
Vizitator
 
De, mosorogule

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Se vede clar haosul din societatile aflate in subordinea primariei unde se emit facturi pentru sume infime - costul fac...
25/06/18 15:46 Mai mult...

Un recidivist a vrut să violeze o elevă de 16 ani
Nu e o problema foarte mare, va ajunge probabil pentru scurt timp in inchisoare, dupa care, sub protectia sfantului psd ...
25/06/18 14:56 Mai mult...

Cursuri de lux plătite de la bugetul local
Ma intreb daca acest recidivist va fi dus la puscarie ,unde-i este locul, sau PSD-ul il va lasa in libertate? Nea\\\'...
25/06/18 11:31 Mai mult...

Cursuri de lux plătite de la bugetul local
Pai cum ? Are grija dom'premar! Ca e viata frumoasa asta de lefegiu la stat! La stat degeaba! Banii din taxele si impo...
25/06/18 11:26 Mai mult...

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Se vede ca a lucra la o firma de stat, subventionata de la bugetul local, e o activitate care duce la relaxarea neuronil...
25/06/18 09:39 Mai mult...

căutare personalizată

Google AnalyticsSfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info