Curierul Zilei - Iarna poți renunța la Marea Neagră! Evadează în vacanță la munte, la Predeal!
PRIMA PAGINA

*** „S-o luaţi pe Kovesi acasă!“      *** Ludovic Orban a fost la Vila Florica     *** Se pot depune cereri de rebranşare la căldură     *** Spînzurat văzut prin binoclu     *** Agresorul a solicitat restituirea cauzei la Parchet      *** Individul care a furat, cercetat sub control judiciar     *** Accident la Bascov, din neatenţie!     *** Pirandele s-au luat la bătaie!     *** Judecătorii pot primi pedepse cît ale criminalilor     *** Japonezii fabrică 4 milioane de motoare      *** Şcolarizare pentru Dacia la 2 licee din Argeş      *** Fotbaliştii au jucat cu elevii!     *** CS Mioveni joacă cu Hermannstadt, la Cisnădie     *** Campioană la handbal feminin!     *** Cele mai titrate echipe, prezente la CM     *** Ştiri la zi de la CM    

 

CELE MAI CITITE DIN ACEASTA SECTIUNE

Iarna poți renunța la Marea Neagră! Evadează în vacanță la munte, la Predeal! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 ianuarie 2018


Iarna poți renunța la Marea Neagră! Evadează în vacanță la munte, la Predeal!


Românii continuă să se perinde în sezonul de iarnă la munte – chiar în număr mult mai mare acum – când totul e alb, acoperit de zăpadă. Pentru a petrece un sejur la munte, într-o stațiune turistică în zona Predeal, trebuie să te organizezi cu ceva timp înainte, deoarece în anumite perioade ale anului, cum este de exemplu în vacanța de iarnă, totul poate fi ocupat, pensiunile, vilele, cabanele și hotelurile pot deveni neîncăpătoare.

Cum arată un itinerar dacă îți dorești să pleci la Predeal?

Tot românul știe cât de frumos este Predealul! Îl știe fiindcă a fost măcar o dată în viață lui în concediu la Predeal, dar și pentru că această stațiune se află pe cel mai circulat drum al țării noastre. Fiecare turist rămâne uimit iar și iar de peisajul din Predeal, chiar dacă îl vede aproape în fiecare an. Nu poți să treci cu mașina prin Predeal și să te uiți pe geam plictisit. Cât despre vacanțele de iarnă pot spune că peisajul este ca desprins din povești.

Și totuși ce te atrage cel mai mult în Predeal?

Este distractiv și plăcut să faci un sejur în Predeal. Dacă ai nevoie de bani, îi poți obține imediat printr-un credit rapid fără acte . Un astfel de credit este ușor de luat, ai nevoie doar de cartea de identitate.
La Predeal iarna sosește mai repede și pleacă mai târziu! De ce? Pentru că este o zonă montană, care se află la altitudine mare. Iar dacă ținem cont de Munții Bucegi impresionați și de Vârful Caraiman (cu altitudinea de 2384 de metri), nu ne mai mirăm că aici iarna este ca la ea acasă.
Predealul este cea mai cunoscută stațiune turistică, ideală pentru odihnă, distracție și sporturi de iarnă. Indiferent că este sezon cald sau rece, stațiunea este plină de mii de turiști. Cei care vin aici sunt încântați de pitorescul locului, care nu trece neobservat. Cât privește istoria acestor meleaguri care sporesc farmecul unei vacanțe, aceasta este posibil să fie mai puțin știută de mulți turiști care vin la Predeal.
•    Stațiunea este renumită prin izvoarele sulfuroase de pe Valea Joiței, dar care au fost lăsate să se irosească.
•    În Predeal s-a deschis primul centru de schi din România. Acesta a devenit astăzi un loc iubit foarte mult de împătimiții acestui sport de vacanță.
•    Predealul este renumit pentru frumoasele sale vile, unde se cazează numeroși turiști, care vin aici să-și petreacă concediul de odihnă.
Vino la Predeal în vacanța de iarnă! Aici ai posibilitatea să respiri aer curat, să te bucuri de frumusețea peisajului, să mergi la schi. Dacă nu știi să schiezi, nu-i nicio problemă pentru că te poți bucura oricum de iarnă, de munte, de trasee sau excursii interesante. Dacă ajungi la Clăbucetul Taurului poți admira pârtia schiorilor. Urcușul nu este dificil, iar poteca este marcată de un semn care se poate urmări destul de ușor. Dacă totuși te ia oboseala poți sta un pic, te poți odihni pentru a porni apoi cu mai mult elan spre vârf. La Predeal totul este extraordinar de frumos, dacă îți iei o hartă cu tine, poți identifica fiecare vârf sau creastă montană. Dacă privești în depărtări poți zări creasta Pietrii Craiului, iar dincolo de aceasta, mult mai încolo, parcă pierduți în zare sunt Munții Făgărașului. Dar să revenim la Predeal. Spre vest se află Valea Râșnoavei de unde poți ajunge la Pârâul Rece, iar dacă mai mergi mult înainte poți vedea și Râșnovul.

Te poți bucura de toate acestea dacă îți organizezi o vacanță de câteva zile. Un weekend este prea puțin pentru a te bucura de locurile de poveste. Pentru a avea asigurată masa și cazarea îți poți face rezervare din timp. Poți face un credit cu buletinul și astfel ai și banii necesari. Dacă-ți plac drumețiile chiar și iarna, trebuie să ai echipament special pentru a nu suferi din cauza condițiilor climaterice mai aspre. Astfel pregătit, cu elan și multă energie, poți face excursii iarna (nu doar vara) pentru a te bucura de împrejurimi. Poți urca pe Clăbucetul Taurului și ajunge la Cabana Gârbova unde ai posibilitatea de a poposi sau chiar de a rămâne peste noapte.

Predealul este un loc special, perfect pentru excursii, indiferent de anotimp!

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.netComentarii

Angajat de la Dacia, mort la serviciu!
Deci ca sa intelegeti de ce nu se vorbeste despre acest accident si despre sclavia orelor suplimentare in Uzina Dacia.C...
24/05/18 21:27 Mai mult...

Deputatul Rădulescu, audiat la Parchetul General
De medicul Catalin Radulescu n-am auzit, ca ar mai fi si chirurg, nici atat, dar de deputatul mitraliera am auzit, toata...
24/05/18 16:54 Mai mult...

Criminal condamnat pentru a doua oară
Pedeapsa cu moartea reintrodusa...Asta nu merita mancare si cazare gratis...Nu este om si poate ca nici animal nu-l pute...
24/05/18 11:04 Mai mult...

Deputatul Rădulescu, audiat la Parchetul General
Mie rusine ca argesenii au votat asa ceva. Locul unor astfel de persoane este intr-un centru psihiatric. Sau la inchisoa...
24/05/18 10:23 Mai mult...

Centrul de Copii Leonte Ianovschi, redeschis
Eram junior republican cand a fost inaugurata noua cladire si terenurile gazonate din spatele arenei centrale.Imi aminte...
24/05/18 09:36 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter