Curierul Zilei - Iarna poți renunța la Marea Neagră! Evadează în vacanță la munte, la Predeal!
PRIMA PAGINA arrow Articole publicitare arrow Iarna poți renunța la Marea Neagră! Evadează în vacanță la munte, la Predeal!
Social*** ️ Zeci de milioane cheltuite în campanie     Fapt divers*** ️ A incendiat gospodăria bunicii     Fapt divers*** ️ Casă distrusă de foc la Drăganu     Social*** ️ 20 de persoane munceau la negru     Social*** ️ Un câmpulungean, cel mai bun sportiv al Armatei Române     Fapt divers*** ️ „Dispărutul“ s-a întors!     Fapt divers*** ️ A atacat un om cu cuţitul, pe stradă!    
 Publicitate pdf
Iarna poți renunța la Marea Neagră! Evadează în vacanță la munte, la Predeal!
(1 vot)
Tuesday, 02 January 2018


Iarna poți renunța la Marea Neagră! Evadează în vacanță la munte, la Predeal!


Românii continuă să se perinde în sezonul de iarnă la munte – chiar în număr mult mai mare acum – când totul e alb, acoperit de zăpadă. Pentru a petrece un sejur la munte, într-o stațiune turistică în zona Predeal, trebuie să te organizezi cu ceva timp înainte, deoarece în anumite perioade ale anului, cum este de exemplu în vacanța de iarnă, totul poate fi ocupat, pensiunile, vilele, cabanele și hotelurile pot deveni neîncăpătoare.

Cum arată un itinerar dacă îți dorești să pleci la Predeal?

Tot românul știe cât de frumos este Predealul! Îl știe fiindcă a fost măcar o dată în viață lui în concediu la Predeal, dar și pentru că această stațiune se află pe cel mai circulat drum al țării noastre. Fiecare turist rămâne uimit iar și iar de peisajul din Predeal, chiar dacă îl vede aproape în fiecare an. Nu poți să treci cu mașina prin Predeal și să te uiți pe geam plictisit. Cât despre vacanțele de iarnă pot spune că peisajul este ca desprins din povești.

Și totuși ce te atrage cel mai mult în Predeal?

Este distractiv și plăcut să faci un sejur în Predeal. Dacă ai nevoie de bani, îi poți obține imediat printr-un credit rapid fără acte . Un astfel de credit este ușor de luat, ai nevoie doar de cartea de identitate.
La Predeal iarna sosește mai repede și pleacă mai târziu! De ce? Pentru că este o zonă montană, care se află la altitudine mare. Iar dacă ținem cont de Munții Bucegi impresionați și de Vârful Caraiman (cu altitudinea de 2384 de metri), nu ne mai mirăm că aici iarna este ca la ea acasă.
Predealul este cea mai cunoscută stațiune turistică, ideală pentru odihnă, distracție și sporturi de iarnă. Indiferent că este sezon cald sau rece, stațiunea este plină de mii de turiști. Cei care vin aici sunt încântați de pitorescul locului, care nu trece neobservat. Cât privește istoria acestor meleaguri care sporesc farmecul unei vacanțe, aceasta este posibil să fie mai puțin știută de mulți turiști care vin la Predeal.
•    Stațiunea este renumită prin izvoarele sulfuroase de pe Valea Joiței, dar care au fost lăsate să se irosească.
•    În Predeal s-a deschis primul centru de schi din România. Acesta a devenit astăzi un loc iubit foarte mult de împătimiții acestui sport de vacanță.
•    Predealul este renumit pentru frumoasele sale vile, unde se cazează numeroși turiști, care vin aici să-și petreacă concediul de odihnă.
Vino la Predeal în vacanța de iarnă! Aici ai posibilitatea să respiri aer curat, să te bucuri de frumusețea peisajului, să mergi la schi. Dacă nu știi să schiezi, nu-i nicio problemă pentru că te poți bucura oricum de iarnă, de munte, de trasee sau excursii interesante. Dacă ajungi la Clăbucetul Taurului poți admira pârtia schiorilor. Urcușul nu este dificil, iar poteca este marcată de un semn care se poate urmări destul de ușor. Dacă totuși te ia oboseala poți sta un pic, te poți odihni pentru a porni apoi cu mai mult elan spre vârf. La Predeal totul este extraordinar de frumos, dacă îți iei o hartă cu tine, poți identifica fiecare vârf sau creastă montană. Dacă privești în depărtări poți zări creasta Pietrii Craiului, iar dincolo de aceasta, mult mai încolo, parcă pierduți în zare sunt Munții Făgărașului. Dar să revenim la Predeal. Spre vest se află Valea Râșnoavei de unde poți ajunge la Pârâul Rece, iar dacă mai mergi mult înainte poți vedea și Râșnovul.

Te poți bucura de toate acestea dacă îți organizezi o vacanță de câteva zile. Un weekend este prea puțin pentru a te bucura de locurile de poveste. Pentru a avea asigurată masa și cazarea îți poți face rezervare din timp. Poți face un credit cu buletinul și astfel ai și banii necesari. Dacă-ți plac drumețiile chiar și iarna, trebuie să ai echipament special pentru a nu suferi din cauza condițiilor climaterice mai aspre. Astfel pregătit, cu elan și multă energie, poți face excursii iarna (nu doar vara) pentru a te bucura de împrejurimi. Poți urca pe Clăbucetul Taurului și ajunge la Cabana Gârbova unde ai posibilitatea de a poposi sau chiar de a rămâne peste noapte.

Predealul este un loc special, perfect pentru excursii, indiferent de anotimp!

 


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info