Curierul Zilei - 927 de candidaţi pe 45 de posturi în învăţămînt!
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers arrow 927 de candidaţi pe 45 de posturi în învăţămînt!
 
927 de candidaţi pe 45 de posturi în învăţămînt! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 10 iulie 2018

Mîine începe examenul de titularizare

927 de candidaţi pe 45 de posturi în învăţămînt!


Mîine, se va desfăşura proba scrisă în cadrul examenului de titularizare 2018. Este rîndul dascălilor să aibă de această dată emoţii. Concursul naţional  pentru  ocuparea posturilor didactice / catedrelor declarate vacante / rezervate în învăţământul preuniversitar va avea loc  începînd cu orele 10, durata de redactare a lucrării fiind de 4 ore. Potrivit inspectorului şcolar general adjunct din cadrul ISJ Argeş, Eugenia Jianu, în judeţul nostru sînt două centre de examen, la Şcoala Gimnazială Matei Basarab Piteşti şi Colegiul Naţional Al. Odobescu Piteşti.   


La proba scrisă s-au înscris 927 de candidaţi iar concurenţa este foarte mare, fiind doar 45 de posturi titularizabile dintre care 20 sînt în învăţămîntul particular.

Cele mai multe posturi, pentru educatoare

Cele mai multe posturi, mai precis 21, care sînt scoase la concurs sînt pentru educatoare, din care 15 sînt în grădiniţe particulare. 5 posturi sînt pentru disciplina educaţie fizică şi sport, cîte  3 pentru învăţător şi muzică instrumentală, cîte 2 pentru matematică şi fizică şi cîte unul pentru: cultură şi civilizaţie engleză, electronică şi automatizări, electrotehnică-electromecanică, fizică-chimie, intrument la alegere, muzică vocal-instrumentală, pregătire-instruire practică(mecanică), profesor documentarist, profesor în centre şi cabinete de asistenţă psihopedagogică. Candidaţii vor fi prezenţi în sala de concurs, cel mai devreme la orele 8 şi cel mai tîrziu la orele 9, avînd obligatoriu buletin/carte/adeverinţă de identitate sau paşaport. În mod excepţional, identitatea candidaţilor se poate realiza şi pe baza permisului de conducere sau a cărţii de alegător. Candidaţii, care nu se află în sală în momentul deschiderii plicului cu subiecte, pierd dreptul de a mai susţine proba scrisă. Rezultatele probei scrise vor fi afişate pe 17 iulie, în aceeaşi zi şi pe 18 iulie putîndu-se depune contestestaţii. Pe 24 iulie vor fi afişate rezultatele finale. Pe 25 iulie 2018, are loc repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizaţi pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare. Pe 26 iulie 2018 - repartizarea candidaţilor cu statut de cadre didactice titulare în învăţămîntul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au obţinut media de repartizare minimum 7, pe posturi didactice/catedre vacante indiferent de viabilitatea acestora, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizaţi pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular. Pe 21 august 2018 - repartizarea candidaţilor care au obţinut cel puţin media de repartizare 7 la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2018, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, având prioritate candidaţii care beneficiază şi de prelungirea duratei contractelor individuale de muncă în anul şcolar 2018—2019 în baza mediei de repartizare minimum 7 la concursurile naţionale de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţămîntul preuniversitar, sesiunile 2017 şi/sau 2016, respectiv 2017, 2016, 2015 şi/sau 2014 pentru învăţători/institutori/profesori pentru învăţămînt primar.
I.Ivănoiu

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 1353

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info