Curierul Zilei - PASTE CU SOS DE ROŞII ŞI MĂSLINE
PRIMA PAGINA arrow social economic arrow social economic arrow PASTE CU SOS DE ROŞII ŞI MĂSLINE

*** M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis     *** Spectacole incendiare la Tîrgul de Crăciun de la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** Politician mort în accident!     *** Găsit în casă fără suflare     *** Femei spulberate de pe trecerea de pietoni     *** Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Pompier rănit în misiune!     *** Şoferiţa nu a acordat prioritate     *** Caruselul poveştilor    *** Criticile unui comunist convins     *** Sfinţii zilei - 4 decembrie     *** Noroc în dragoste şi oportunităţi noi!     *** CHILI DE FASOLE NEAGRĂ CU CARTOFI DULCI     *** Evenimente 10 decembrie de-a lungul vremii     *** Au urcat pe locul 2!     *** La 5 puncte de locul 1!     *** „În retur vom fi mult mai puternici”     *** BCM U FC Argeş - CSU Sibiu, astăzi, ora 19:45, Digi Sport 4      *** Culisele meciului     *** Învinşi de liderul clasamentului!     *** CS Mioveni - Sportul Snagov 0-4 (0-1)     *** Celelalate rezultate ale etapei:     *** CS Dacia, campioane naţionale la Oină!    

 
PASTE CU SOS DE ROŞII ŞI MĂSLINE Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 decembrie 2018


PASTE CU SOS DE ROŞII ŞI MĂSLINE

TIMPI DE PREPARARE: Timp de preparare: 5 min
Timp de gătire: 20 min Gata în: 25 min
INGREDIENTE: n 300 grame paste n 1 ceapă
n 2-3 căţei de usturoi n 400 g roşii decojite în suc de roşii n 100 ml vin alb n 150 g măsline negre
n oregano, sare şi piper - după gust
MOD DE PREPARARE
Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe pachet. Se trec apoi printr-un jet de apă rece şi se lasă la scurs. Pentru sos, ceapa şi usturoiul se toacă mărunt şi se călesc în ulei. Se sting cu vin îndoit cu apă şi se fierb înăbuşit 10 minute. Se adaugă măslinele, sucul de roşii şi roşiile tăiate cubuleţe. Opţional, poţi folosi sosul marinara. Lasă la foc mic 15-20 minute, pînă se îngroaşă sosul şi condimentează după gust cu sare, piper şi oregano. Pastele fierte se pun într-un castron şi se amestecă cu 2-3 picături de ulei. Se adaugă sosul de roşii cu măsline, se amestecă uşor şi se servesc imediat.

VINETE PANE DE POST

TIMPI DE PREPARARE: Timp de preparare: 5 min. Timp de gătire: 10 min. Gata în: 15 min.
INGREDIENTE: n 2 vinete n usturoi pudră n pesmet n sare, piper şi alte mirodenii (la alegere, după gust).
MOD DE PREPARARE
Aperitivul ideal pentru zilele în care nu serviţi carne! Cea mai rapidă şi gustoasă variantă de vinete pane de post/vegane. Gata în 15 minute, din ingrediente ieftine şi la îndemînă. Spală vinetele, taie-le rondele (nu foarte groase). Combină pesmetul cu pudra de usturoi (în cantităţile dorite de tine) şi cu restul de mirodenii dorite (ceapă pudră, oregano, busuioc, turmeric, boia – ce ai prin gospodărie şi vrei să foloseşti pentru această reţetă). Dă feliile de vinete prin combinaţia de mai sus şi pune-le, pe rînd, într-o tigaie în care ai încins ulei în prealabil. Dacă vrei să fie şi mai sănătoase, le poţi face la cuptor, într-o tavă.

FANTEZIE DE ANANAS (DE POST) TIMPI DE PREPARARE

TIMPI DE PREPARARE: Timp de preparare: 5 min. Timp de gătire: 120 min. Gata în: 125 min.
INGREDIENTE: n 570 gr. ananas zdrobit în suc propriu n 390 gr. lapte de cocos/frişcă de cocos
n foaie de plăcintă n 1-2 fiole esenţă de vanilie n 1/4 linguriţă de sare n 2 linguri extract de ştevie
n opţional 3 linguri ulei virgin de cocos.

MOD DE PREPARARE
Coace foile de plăcintă conform instrucţiunilor de aici. Într-un bol mare, amestecă toate ingredientele şi mixează-le bine pînă obţii o cremă mătăsoasă şi omogenă. Toarnă totul uniform peste foile de plăcintă şi dă la frigider pentru 2-4 ore (în funcţie de cît de tare îngheaţă frigiderul tău şi de cum vrei să fie consistenţa finală a plăcintei).

Vizualizari: 205

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului



Comentarii

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Sunteți odios, domnule Smeoreanu! La un moment dat pierdusem orice speranță si m-am îndoit de tenacitatea dumneavo...
10/12/18 14:22 Mai mult...

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Deci guvernul a propus ministrii buni/rai cum or fi dar tu nu vrei nimic ca asa ti sa sculat tie de presedinte. Asta nu ...
10/12/18 14:10 Mai mult...

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Sunteți odios, domnule Smeoreanu! Ați atins perfecțiunea. Mai jos de-atât nu puteți coborî.
10/12/18 13:53 Mai mult...

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Pai sigur...Klaus ramasese neporcait in oficina de partid a PSD-ului. Esti incalificabil domnule Smeoreanu!! Halal sa-...
10/12/18 10:34 Mai mult...

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Da, mizerabilul mângâietor de dosuri pesediste s-a întors. Şi umple de bale Curierul zilei, folosind expresii nazis...
10/12/18 09:31 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics






















Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 




 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info