Curierul Zilei - Varză a la Cluj

*** Amenzi pentru aruncarea gunoiului      *** Controale ITM la firmele cu zilieri    *** Piteşteni cu datorii...la gunoi!     *** Sporul natural, în scădere!     *** Gripa, la un pas de epidemie!    *** Transfăgărăşanul, blocat de avalanşe     *** Lebede hrănite de o asociaţie      *** Sfinţii zilei      *** Surprize plăcute şi sănătate!     *** Filmele săptămînii 18-24 ianuarie     *** „Moon Hotel Kabul” şi „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Eminescu omagiat şi la Mioveni      *** Reţete compensate eliberate fără restricţii     *** 19 solicitări pentru SMURD     *** Fabrică de mobilă făcută scrum      *** Putea să ucidă dintr-un pumn     *** Strivit între autobuz şi o maşină     *** Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul     *** ️Primul meci din Top 6     *** Fotbal la TV în week-end     *** Ce mai fac celegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni începe meciurile de pregătire     *** „Sîntem cea mai mare academie de fotbal!“     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Prohibiţia la pescuit în 2019    

 
Varză a la Cluj Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019


Varză a la Cluj

TIMPI DE PREPARARE
Timp de preparare: 40 min
Timp de gătire: 10 min
Gata în: 50 min
INGREDIENTE:
500 gr. carne tocată, amestec de vită şi porc
150 gr orez
100 ml bulion de roşii
100 gr. smîntînă
2 cepe
ulei,sare, piper
750 gr. varză murată tăiată mărunt
MOD DE PREPARARE:
Varza a la Cluj este un fel tradiţional specific zonei Ardealului, pe care orice gospodină trebuie să-l înveţe să-l facă. Este delicios şi se face foarte repede.  Dacă
ţi-e poftă de sarmale, dar eşti în criză de timp sau, pur şi simplu, nu vrei să împătureşti ore întregi la ele, în 50 de minute ai o varză delicioasă, gata de a fi servită. Orezul se fierbe în apă cu puţină sare. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Cînd ceapa devine sticloasă, se adaugă carnea şi se condimentează cu sare şi piper. Toate compoziţiile de mai sus se aşază într-o tavă de cuptor după cum urmează:
un strat de varză tocată, un strat de orez fiert, un strat de carne, încă un strat de orez şi apoi încă unul de varză. Deasupra se toarnă bulionul şi se dă la cuptor pentru 30 de minute. Se scoate, se toarnă smîntîna, apoi varza a la Cluj se mai dă la cuptor pentru 10 minute. Se serveşte cu mămăliguţă caldă şi cu ardei iute. Poftă bună!   n

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 651

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea Curierului



Comentarii

Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul
Sincere condoleante familiei pacat era un om care a muncit din greu fara ajutorul nimanui pacat de tineretea lui sincere...
20/01/19 12:03 Mai mult...

16 zone de pescuit în Argeş!
..... sa inteleg ca pescuitul pe raul Topolog este intrezis ?
19/01/19 19:34 Mai mult...

Primăria vrea să reducă subvenţia pentru căldură!
In felul acesta cei care sunt inca bransati la sistemul centralizat vor fi nevoiti sa renunte si sa-si monteze si ei cen...
19/01/19 09:53 Mai mult...

16 cazuri de gripă confirmate în Argeş
Chiar daca stiu ca ceea ce postez o sa imi aduca probleme la serviciu eu am de pus pe acesta cale niste intrebari conduc...
18/01/19 15:20 Mai mult...

Ureche, pe picior de plecare
Sa plece si Sandoi cu Ureche odata . Avem un Badea un Schumacher macar aștea sânt Piteșteni că si așa anul ăsta nu...
18/01/19 13:06 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics






































Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 




 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info