Curierul Zilei - Varză a la Cluj

*** O stafie bântuie prin România - stafia lui Zelea Codreanu      *** ️Se opreşte curentul în Piteşti     *** Cinema Lumina redat spectacolelor     *** Întîlnire a medicilor de familie, la Mioveni     *** Femeie de 90 de ani accidentată      *** Hoţi prinşi în flagrant!     *** Doi răniţi, în accident     *** Nebun cu un cuţit în mînă, pe stradă    *** Şofer turc, beat la volan    *** Pieton beat făcut una cu pămîntul    *** „Ţineţi mintea deschisă şi învăţaţi permanent!“    *** Ora să ştim     *** Biscuiţii Popular şi un mix de fructe, retraşi de la vînzare!     *** Teo Vlad, în expediţie pe Everest     *** Dacia a participat la Forul Industriei Auto     *** Sfinţii zilei      *** Moştenire şi avantaje materiale!     *** Ruladă de porc cu struguri     *** Evenimente 25 martie de-a lungul vremii     *** Rezulatete primei etape din preliminarii Euro 2020     *** Remiză albă la Petroşani!     *** Înfrîngere după greşeli în apărare    *** Naţionala U21, învinsă la limită     *** Pribeagu, locul 1 la Cupa Viva    *** Emil Săndoi a plecat de la FC Argeş!     *** Concurează cu un bolid de 200.000 euro!    *** Bianca Andreescu, în sferturi la Miami!    *** Campion de lupte la toate categoriile!   

 Publicitate pdf
Varză a la Cluj Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019


Varză a la Cluj

TIMPI DE PREPARARE
Timp de preparare: 40 min
Timp de gătire: 10 min
Gata în: 50 min
INGREDIENTE:
500 gr. carne tocată, amestec de vită şi porc
150 gr orez
100 ml bulion de roşii
100 gr. smîntînă
2 cepe
ulei,sare, piper
750 gr. varză murată tăiată mărunt
MOD DE PREPARARE:
Varza a la Cluj este un fel tradiţional specific zonei Ardealului, pe care orice gospodină trebuie să-l înveţe să-l facă. Este delicios şi se face foarte repede.  Dacă
ţi-e poftă de sarmale, dar eşti în criză de timp sau, pur şi simplu, nu vrei să împătureşti ore întregi la ele, în 50 de minute ai o varză delicioasă, gata de a fi servită. Orezul se fierbe în apă cu puţină sare. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Cînd ceapa devine sticloasă, se adaugă carnea şi se condimentează cu sare şi piper. Toate compoziţiile de mai sus se aşază într-o tavă de cuptor după cum urmează:
un strat de varză tocată, un strat de orez fiert, un strat de carne, încă un strat de orez şi apoi încă unul de varză. Deasupra se toarnă bulionul şi se dă la cuptor pentru 30 de minute. Se scoate, se toarnă smîntîna, apoi varza a la Cluj se mai dă la cuptor pentru 10 minute. Se serveşte cu mămăliguţă caldă şi cu ardei iute. Poftă bună!   n

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 894

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului



Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---





Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info