Curierul Zilei - Surprize multe şi veşti noi!
PRIMA PAGINA arrow social economic arrow social economic arrow Surprize multe şi veşti noi!
Fapt divers *** ️ Şoferul beat s-a urcat pe scuar     Fapt divers *** ️ Elevi prinşi cu marijuana     Fapt divers *** ️Iubitul părăsit i-a bătut pe îndrăgostiţi     Fapt divers *** ️Şase maşini incendiate din răzbunare!     Editorial *** ️ Cei mai iubiţi dintre români vor pierde alegerile     Sport *** ️ Victorie obţinută fără emoţii!     Social *** ️ A renunţat la funcţia de manager     Social *** ️ Cea mai mare creştere economică din Europa     Social *** ️ Se opreşte curentul în Poienarii de Muscel     Social *** ️ Se optează pentru admitere separată    
 Publicitate pdf
Surprize multe şi veşti noi! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 16 februarie 2019

Horoscop 16 Februarie 2019:

Surprize multe şi veşti noi!


Berbecii privesc cu nostalgie spre trecut. Gemenii relaţionează foarte bine cu membrii familiei, iar Scorpionii fac activităţi care le sînt pe plac.

Berbec
În această zi, Berbecii se gîndesc cu multă nostalgie la trecut şi la unele momente pe care le-au trăit atunci alături de o persoană dragă. Simt că ar mai vrea să trăiască din nou acele senzaţii şi nu reuşesc nicicum să se desprindă de trecut. Cel mai bine ar fi să vă focalizaţi pe ceea ce se întîmplă acum, în prezent, pe relaţia pe care o aveţi şi pe oamenii care fac acum parte din viaţa dumneavoastră. Bucuraţi-vă de ce aveţi, fără a vrea să vă întoarceţi acolo de unde aţi plecat. Nu mai e locul dumneavoastră acolo, priviţi numai în faţă şi veţi avea doar de cîştigat! Astăzi este o zi plină de surprize. Primiţi veşti de la o persoană foarte dragă, cu care nu aţi mai vorbit în ultima perioadă, iar prietenii vă umplu sufletul cu mici bucurii, pe tot parcursul zilei. O atmosferă la fel de frumoasă este şi în familie, cu planuri pentru weekend.
Taur
Taurii pornesc în această zi cu un mare chef de aventură, de distracţie. Este posibil să vă confruntaţi cu anumite probleme de sănătate. Aveţi grijă de dumneavoastră şi faceţi o vizită medicului, pentru a afla dacă este vorba despre ceva serios sau nu. Dacă primiţi o invitaţie spre sfîrşitul zilei de la un prieten drag, acceptaţi-o, pentru că aveţi mare nevoie de puţină relaxare alături de o persoană cu influenţă pozitivă asupra dumneavoastră. Vă va prinde bine această ieşire. Vă simţiţi plin de energie, iar acest fapt nu poate decît să îi bucure pe cei din jur, care resimt din plin buna dispoziţie. Puneţi la cale o escapadă cu prietenii, poate reuşiţi chiar să ajungeţi într-un loc pe care plănuiţi de ceva timp să îl vizitaţi.
Gemeni
Această zi este favorabilă treburilor casnice, relaţionării cu familia şi cu partenerul de cuplu. Este posibil să fiţi nevoit să faceţi cîteva drumuri, pentru a rezolva treburi casnice, lucru care vă oferă plăcere, atît timp cît ştiţi că o faceţi pentru persoanele apropiate. Evitaţi, pe cît posibil, să luaţi lucrul din mîna altor persoane, pentru că riscaţi că creaţi conflicte sau neînţelegeri care nu ar aduce nimic bun asupra dumneavoastră, din contră, doar vă vor face să pierdeţi timp şi energie. Invitaţi-i pe cei dragi alături de dumneavoastră, pentru a vă bucura împreună de această zi frumoasă. Sînteţi optimist în ceea ce priveşte un proiect la care aţi lucrat în ultima perioadă, iar totul în jur pare să contribuie la realizarea acestuia. Veţi petrece momente minunate în familie şi alături de prieteni, ceea ce nu va face decît să vă menţină starea de bine.
Rac
Este o zi perfectă pentru a vă revizui puţin cheltuielile pe ultima perioadă. Ţineţi cont de faptul că bugetul pe care îl aveţi nu este suficient pentru a face investiţii foarte mari, aşa că cel mai bine e să vă limitaţi la suma pe care o aveţi în prezent. Pot apărea diverse cheltuieli suplimentare. Totuşi, provocarea zilei este legată de felul în care vedeţi dumneavoastră partea financiară şi posibilitatea de a folosi cît mai bine strictul necesar. V-aţi făcut griji în ceea ce priveşte soluţionarea unei probleme, dar s-au dovedit a fi nefondate. Lucrurile se aşează aşa cum v-aţi dorit, iar starea de linişte îşi face din nou apariţia în această direcţie. Aveţi gînduri frumoase din partea apropiaţilor, alături de care veţi petrece frumos această zi.
Leu
Sînteţi plin de farmec şi vi se citeşte o mare bucurie pe chip. Rezolvaţi cu uşurinţă orice ţine de partea financiară şi nimeni nu vă poate schimba această stare în care, pur şi simplu, radiaţi. Înveseliţi toţi oamenii din jur cu această atitudine frumoasă şi deschisă pe care o aveţi şi vă doriţi din plin să ajungeţi la rezultatele pe care le aşteptaţi de atîta vreme. Aflaţi că în această zi astrele vă susţin în tot ceea ce faceţi şi aveţi un noroc aparte de a face totul aşa cum se cuvine. Dispuneţi de toate resursele pentru a petrece o zi plină de aventură alături de prieteni la fel de pregătiţi pentru distracţie. Nimic nu vă poate schimba dispoziţia, iar toţi cei din jur se vor putea bucura de entuziasmul şi energia care vă însoţesc.
Fecioară
Nimic nu vă poate distrage atenţia de la lucrurile cu adevărat importante, pentru că starea dumneavoastră este cu adevărat foarte bună şi reuşiţi să le-o transmiteţi şi celor din jurul dumneavoastră. Să nu vă îngrijoraţi dacă primiţi anumite veşti care nu vă pică prea bine. Nu ţine de dumneavoastră să rezolvaţi anumite probleme, aşa că nu e cazul să vă stricaţi starea bună pe care o aveţi, din cauza unor lucruri care nu necesită efortul dumneavoastră. Faceţi lucrurile cît de bine puteţi şi nu lăsaţi pe nimeni să vă schimbe această dispoziţie bună pe care o aveţi! Primiţi răspunsurile pe care le aşteptaţi de ceva timp în ceea ce priveşte comportamentul unei persoane din anturaj. Se anunţă o zi liniştită, presărată cu momente dedicate relaxării şi răsfăţului personal.
Balanţă
Sînteţi atras de tot ceea ce e nou, vă faceţi planuri de călătorie şi discutaţi cu oameni bine instruiţi, care vă ajută să ajungeţi cît mai sus. Visurile dumneavoastră sînt pe punctul să se îndeplinească, deoarece vă doriţi cu adevărat aceste lucruri. Perseveraţi, faceţi ceea ce adoraţi să faceţi şi nu vă sfiiţi să cereţi sfatul cuiva atunci cînd aveţi nevoie! Vă sînt favorizate activităţile de învăţare şi obţinere a informaţiilor noi, care vă vor deschide orizonturi noi spre viitor. Dedicaţi această zi cumpărăturilor pentru casă, moment pe care îl aşteptaţi cu nerăbdare. Se întrevăd posibile schimbări şi în ceea ce priveşte planul profesional, în cazul în care veţi considera profitabile ofertele care vi se prezintă.
Scorpion
Este o zi a odihnei, a relaxării, a activităţilor care vă fac cu adevărat plăcere. Cel mai bine e să rămîneţi acasă, în linişte, pentru a vă relaxa şi odihni cît mai mult. Este o zi bună în care să meditaţi la probleme şi la soluţionarea lor. Se pot accentua cîteva conflicte profesionale, dar toate au rezolvare, aşa că nu sînt motive să vă faceţi griji. Tot ce trebuie să faceţi e să fiţi discret şi să evitaţi deciziile pripite. Simţiţi nevoia unor discuţii care să vă aducă răspunsurile pe care le aşteptaţi. Vă canalizaţi energia în direcţia aceasta, a clarificării unor aspecte pe care nu le-aţi înţeles sau cărora nu le-aţi acordat suficientă atenţie. Familia vă surprinde cu momente frumoase.
Săgetător
Această zi este una în care întîlnirile cu prietenii sînt avantajate şi aduc numai satisfacţii, pentru că vă simţiţi foarte bine în compania lor. Vă întîlniţi cu prieteni dragi, lucru care vă face să vă simţiţi foarte bine şi să căpătaţi forţe proaspete pentru zilele care urmează. Fiţi prudent şi nu spuneţi nimănui despre intenţiile dumneavoastră, pentru a nu risca să fiţi dat în vileag. Sînt multe persoane cu două feţe în preajma dumneavoastră, aşa că rezumaţi-vă doar la a vă simţi bine în compania lor, fără a spune lucruri personale. Un apropiat ar putea avea nevoie de sfaturi, de cineva care să îi ridice moralul însă veţi rezolva rapid situaţia. Buna dispoziţie de care daţi dovadă îi încîntă pe toţi cei din jur, din partea cărora veţi primi laudele binemeritate şi care vor face tot posibilul să vă aibă în preajmă.
Capricorn
Sînteţi foarte harnic şi preocupat de tot ceea ce înseamnă curăţenie în viaţa personală şi la locul de muncă. Sînteţi organizat, eficient şi aveţi mult spor în tot ceea ce faceţi. Cei din jur vă apreciază pentru acest lucru, iar dumneavoastră aveţi numai satisfacţii. Cereţi şi ajutor, atunci cînd aveţi nevoie, pentru că e cît se poate de normal. Ajutor veţi primi din mai multe direcţii, aţa că fiţi optimist şi perseveraţi în tot ceea ce faceţi! Vă gîndiţi tot mai serios să acordaţi atenţie sportului şi adoptării unui stil de viaţă cît mai sănătos, iar ziua acesta poate fi petrecută în natură, să vă bucuraţi de aer curat şi să faceţi mai multă mişcare. O persoană din anturaj vă va surprinde într-un mod plăcut.
Vărsător
Este o zi foarte bună din toate punctele de vedere. Partenerul de viaţă este mereu alături de dumneavoastră şi vă copleşeşte cu gesturi frumoase. La locul de muncă, lucrurile merg strună pentru că aţi reuşit să terminaţi la timp toate proiectele. Puteţi începe o activitate în echipă, fapt care vă bucură foarte tare. Profitaţi de acest lucru pentru a face lucrurile să meargă cît mai bine! Împreună cu colegii dumneavoastră puteţi face o treabă minunată, pentru care veţi primi laude. Este o zi favorabilă şi investiţiilor de ordin casnic. Nu este cazul să vă faceţi griji în ceea ce priveşte sănătatea, este nevoie doar de mai multă odihnă. Puteţi profita de această zi pentru a dormi mai mult şi a vă bucura de activităţi care să vă aducă relaxarea. Primiţi veşti bune din partea unei persoane aflate la distanţă.
Peşti
Vă doriţi cu orice preţ să vă îmbunătăţiţi veniturile, aşadar gîndurile dumneavoastră sînt îndreptate spre acest lucru. Economisiţi mai mult, vă dedicaţi mai mult propriei persoane, valorificaţi mai mult bunurile pe care le obţineţi şi sînteţi mai recunoscător decît de obicei pentru ceea ce primiţi. În acest ritm, veţi obţine şi mai multe lucruri pe care vi le doriţi… Prietenii sînt hotărîţi să vă sprijine în schimbarea modului de a vedea lucrurile, să vă scape de doza de pesimism pe care aţi afişat-o în ultimul timp. Să nu vă opuneţi, se anunţă o zi plină de culoare, care nu va face decît să vă menţină zîmbetul pe buze.Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 1311

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info