Curierul Zilei - Stifado ca la greci

*** Scrisoare deschisă unui prieten de la PNL     *** ️EU în lumea digitală     *** Miza este Parcul Industrial     *** Programul Simfoniei Lalelelor      *** Mioveniul a fost reprezentat în Portugalia      *** Se schimbă perioada fiscală     *** „Primăvara Poeţilor”     *** Proiecţie de gală „Faci sau taci“     *** Ediţie limitată Dacia, la Geneva     *** Voluntariat pentru studenţi la Senat    *** Prinsă copiind din telefon la simulare    *** Medic cercetat disciplinar pentru că a făcut gripă     *** Zăcea mort în mărăciniş     *** Agresorii poliţistei, reţinuţi     *** Există un cerc de suspecţi     *** Controale în cluburi şi discoteci     *** Sfinţii zilei      *** Clătite pufoase cu şuncă şi caşcaval      *** Un cîştig impresionant!     *** Evenimente 19 martie de-a lungul vremii     *** Pe podium la Bacău     *** La 18 ani a cîştigat Indian Wells!    *** După 9 ani, Raliul Argeşului revine în circuit!    *** Liga 1 - Etapa 2 (play-off şi play-out)    *** Încă o victorie pentru handbalistele din Mioveni    *** Oaspeţii, au obţinut 5 victorii!   

 Publicitate pdf
Stifado ca la greci Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 martie 2019


Stifado ca la greci

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 30 min
Timp de gătire: 60 min
 Gata în: 1 ore, 30 min INGREDIENTE:
1,5 kg iepure
700 gr. cepe mici
1 sticlă de vin roşu de masă
1,5 litri supă din concentrat
1 legătură cimbru
1 legătură rozmarin
2-3 foi dafin
5 linguri ulei de măsline
sare şi piper
Pentru sos:
1 pahar de vin roşu de la ingrediente
45 gr. zahăr pudră
100 ml oţet din vin
1 linguriţă scorţişoară măcinată
cîteva crenguţe rozmarin
MOD DE PREPARARE:
Grecii ştiu să gătească bine, iar iepurele merită atenţia lor specială! Uite cum să faci şi tu un stifado ca la greci, la tine în bucătărie!
1. Se curaţă şi se porţionează iepurele care se pune să se rumenească în ulei încins. Cînd e gata, se scoate carnea, se pun cepele şi se lasă să se înmoaie aproximativ 4 minute.
2. Se pune din nou carnea şi se toarnă vinul din care se păstrează un pahar pentru sos. Se lasă la fiert 20 de minute, la foc mic, din momentul în care clocoteşte.
3. Se toarnă supa, se pun foile de dafin, cimbrul, rozmarinul, se presară sare şi piper şi se lasă la foc mic în continuare pentru o oră. Apoi, se scot ierburile, ceapa şi carnea.
4. Pentru sos, se încălzeşte zahărul pînă cînd se caramelizează uşor, se pun oţetul şi vinul roşu şi se lasă la fiert pînă ce se obţine un sirop gros. Se adaugă sosul în care a fiert carnea, ceapa, se pun scorţişoara şi rozmarinul si se lasa la fiert sa se reducă din cantitate.  n

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 240

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului



Comentarii

Scrisoare deschisă unui prieten de la PNL
bolsevic parsiv
18/03/19 14:53 Mai mult...

Scrisoare deschisă unui prieten de la PNL
Nu stiu cate caractare am dreptul sa scriu ca si comentariu.Incerc sa redau in continuare cateva dintre ideile unui ilus...
18/03/19 14:24 Mai mult...

Vînzările Dacia, în creştere
Logan cumparat in luna 10.2018,azi in 18.03.2019 are deja vopsea exfoliata si pete de rugina.Dacia o scalda si nu ofera ...
18/03/19 12:33 Mai mult...

FC Argeş - ASU Politehnica Timişoara 0-0
la iasi a inceput constructia salii polivalente,in teleorman a inceput constructia celui de-al doilea stadion in alexand...
18/03/19 10:42 Mai mult...

Eliminare, penalty şi 5 goluri!
Ai dreptate frate , totul e politic ca și la fc Argeș , politicul își bate joc de oameni . Grecu a făcut din rahat ...
18/03/19 10:28 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---





Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info