Curierul Zilei
PRIMA PAGINA arrow CONTACT
 Publicitate pdf
Vezi mesaje
Arata 1 - 30 din 50 rezultate Adauga mesaj nou
Nume Mesaj
Curierul zilei
Pitesti
Postat la Wednesday, 12 January 2011 19:59
Incepand cu data de 17 decembrie 2010 conducerea ziarului a luat hotararea sa nu mai publice mica publicitate pe website. Pentru a putea citi/vedea anunturile de mica publicitate va trebui sa achizitionati editia tiparita a ziarului Curierul zilei de la orice punct de difuzare.

Va multumim pentru intelegere.
 
Mihai
Pitesti
Postat la Wednesday, 12 January 2011 11:51 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Pentru unul din cele mai de *** ziare din Romanica nu ma mira faptul ca nu mai apare singura rubrica interesanta....Mica Publicitate !!!
Oare de ce???Wink
 
claudia
pitesti
Postat la Tuesday, 11 January 2011 16:03 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Daca vedeti ca tot primiti mesaje cu referire la mica publicitate, de ce nu dati si un raspuns?
care este de fapt problema? ca in loc sa se cumpere ziarul, oamenii prefera sa citeasca pe internert?
sau nu mai aveti persiane responsabile la acest departament? dati un anunt ca faceti angajari in cazul acesta...
si poate primim si noi un raspuns la intrebarea " de ce nu mai apare mica publicitate in format pdf?"
 
Willows
Madrid
Postat la Monday, 10 January 2011 14:31 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
NU pot sa cred! Ati scos mica publicitate de pe site. Si va doare efectiv in popou de cititorii vostri, ca vad ca-s o gramada care se roaga de voi sa actualizati baza de date. In fine, dati faliment, sau ce? Ca sa stim daca sunteti doar imbecili si nu va intereseaza de publicul vostru sau sunteti pe moarte, caz in care ne vom mai gandi daca va iertam au ba. Sa aveti o zi la fel ca a noastra, fraierii care nu mai gasesc mica publicitate pe site-ul vostru!
 
Iulian
Castellon,Spania
Postat la Friday, 07 January 2011 21:29 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
La cei din strainatate nu v-ati gindit cind ati luat hotarirea de a nu mai publica mica publicitate pe site? Adevarul este ca era singura rubrica pe care o citeam,iar acum......Multumim!
 
Mariela
Pitesti
Postat la Friday, 07 January 2011 13:05 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
ziar de doi lei, daca ati scos pagina de publicitate asta nu inseamna ca o sa aveti mai multe vanzari. Faptul ca nu-l vindeti este ca e de mahala, cu poze indecente pe prima pagina, crime si alte porcarii. Avem si alte ziare locale cu publicitate online asa ca....nici vizitatori online n-o sa mai aveti.
 
catalin
pitesti
Postat la Thursday, 06 January 2011 18:45 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
cine ma poate ajuta si pe mine cu o garsoniera de inchiriat in pitesti un pret cuprins intre 150-200 euro va rog sa imi scrieti pe adresa de mail catalin_preda_ionut@yahoo.com
 
mike
camarad
Postat la Thursday, 06 January 2011 14:43 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
pai cine dracu mai intra pe siteu asta fara mica publicitateSmile))a dat criza rau in voi de trebuie lumea sa isi cumpere ziarul vostru de 2 lei!
 
Stanescu D.
Pitesti
Postat la Thursday, 06 January 2011 14:34 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Stimati Domni/Doamne
Faptul ca platim sa apara niste anunturi in ziar si aceste anunturi apareau si in mica publicitate pdf.(vanzari/cumparari/inchirieri)ne mareau sansele gasirii unui client/teren/casa/prin intermediul dvs.Eu personal am dat un anunt de vanzare pe 16 dec.2010(ca persoana juridica)stiind ca acesta va aparea si in format pdf. si nu am beneficiat de aparitia lui ceea ce a dus practic la contactare 0 din partea potentialilor clienti.Consider ca mi-ati facut o nedreptate si nu numai mie ci tuturor doritorilor de informatii de mica publicitate. Va sugerez sa reveniti la afisarea ei in format pdf pentru ca aceasta restrictie nu va va rezolva problema vanzarii ziarului,in schimb blocati accesul la informatie ceea ce nu mi se pare corect vis-a vis de toti cititorii cotidianului dvs.indiferent de forma sub care acestia o citesc.Credeti-ma este un pas inapoi din partea redactiei dvs. atunci cand noi spunem ca vrem sa tindem spre civilizatie si n-o facem din motive strict economice.
 
Cezar
Ploiesti
Postat la Thursday, 06 January 2011 10:08 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Vreau sa primesc zilnic Curierul la Ploiesti.
Cum se procedeaza?
 
sonia
Pitesti
Postat la Thursday, 06 January 2011 08:27 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Rugam mult introduceti rubrica mica publicitate. Cine are interes pentru un anume anunt, oricum cumpara ziarul, dar majoritatea o lecturam pe internet impreuna cu ziarul. Va multumim!
 
Aurelia
Pitesti
Postat la Wednesday, 05 January 2011 22:24 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Pacat ca nu mai publicati si mica publicitate ... apreciam in mod deosebit felul in care va prezentati on line ziarul .O alta dezamagire... dar ce mai conteaza cand traim intr-o societate in care aproape totul merge prost?
 
Curierul zilei
Pitesti
Postat la Wednesday, 05 January 2011 13:53
Incepand cu data de 17 decembrie 2010 conducerea ziarului a luat hotararea sa nu mai publice mica publicitate pe website. Pentru a putea citi/vedea anunturile de mica publicitate va trebui sa achizitionati editia tiparita a ziarului Curierul zilei de la orice punct de difuzare.

Va multumim pentru intelegere.
 
ELENA
Pitesti
Postat la Tuesday, 04 January 2011 16:05
De ce de pe 19 decembrie nu mai apare rubrica de mica publicitate(pdf)?Cand credeti ca se va remedia problema?
 
velichea bianca
valu lui traian
Postat la Monday, 03 January 2011 12:46 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
MIE GREU SA SCRIU IN CUVINTE SI SA ROG PE CEI CARE CITESC RUGAMINTEA MEA DAR IN VORBE MIE SI MAI GREU .INTRIND IN NOUL AN 2011 TOTII SIAU DORIT MULTE DAR EU UN SINGUR LUCRU MIAS DORI SA POT MERGE LA LICEU SI SA INCEP DIN NOU TRATAMENTUL DE CHINETO-TERAPIE SI MASAJ .UN LUCRU MARE PENTRU MINE DAR SI PENTRU FAMILIA MEA CARE DIN SUFLET SIAR DORII CA EU SA POT MERGE DIN NOU SI SA POTFACE ACEST TRATAMENT DAR LIPSA BANILOR SI NU NUMAI ASTA MA INPEDICA SA SCRIU CA SI VIATA NOASTRA DE ZI CU ZI NU O DUCEM ROZ DAR INCERCAM SI NE RUGAM CA BUNUL DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA AVEM SANATATE DE CARE NU NUMAI EU IN FAM. NOASTRA A MAI APARUT UN NECAZ ,NECAZUL MAMEI MELE ,SUFERINTA EI PENTRU MINE A DECURS IN TACERE SI ASCUNZISURII DAR ACUM SA ARATAT SUFERINTA EI SI GINDUL CA LA BATRINETE NU VA AVEA CINE SAI DEA O CANA CU APA EA AR TREBUI SA-MI DEA MIE ,A DOBORITO GINDUL CA COPILUL EI VA AJUNGE IN CARUT .E GREU DE SCRIS CE SIMTE O MAMA A CARUI COPIL ARE O BOALA DE CARE NIMENI NU STIE NIMIC CE AR TREBUI SA FAC CA EU SA POT MACAR STAGNA BOALA SAU UN REMEDIU DIN 3 BOLI MACAR UNA .DAR O SOLUTIE AR FI SA MERG INCONTINUARIE LA RECUPERARE DAR AM NEVOIE DE BANI ,DAR ACUM NU POT SCRIE DECIT CA RTATAMENTUL MEU LUNAR MA COSTA 200 SI 140 UN ABONAMENT DE TRANSPORT ATIT MIAS DORII SI MAI MULT DE LA DUMNEZEU VA ROG DIN SUFLET DACA PUTE-TI SA MA AJUTATI .CU RESPECT BIANCA VELICHEA Velichea Bianca …** POATE MA PUTE-TI AJUTA SAU PUTE-TI FACE PUBLIC MESAJUL MEU VA ROG DIN SUFLET
 
leonmaximilian
pitesti
Postat la Monday, 03 January 2011 12:31 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Mica publicitate nu a mai aparut online din 16.12.2010. Mai cautam si noi joburi prin ziar la anunturi. Daca aveti nevoie de personal pentru aceasta activitate va pot ajuta, caci ma pricep. Ma pot ocupa zilnic de acest aspect.
 
indir mateescu
pitesti
Postat la Tuesday, 28 December 2010 21:07 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Sade se intampla cu mesajele de la mica publicitate? chiar nu mai angajeaza si nu mai vinde nimeni nimic de sarbatori? sau nu se mai publica???
 
claudia
pitesti
Postat la Tuesday, 21 December 2010 14:32 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
daca nu va suparati, ce se intampla cu anunturile de la mica publicitate ? de ce nu mai sunt actualizate?
nu reusesc sa cumpar ziarul, si prefer sa-l citesc pe internet. va multumesc. daca se poate rezolva aceasta problema ...
 
dan
pitesti
Postat la Monday, 20 December 2010 21:20 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
cum pot da un anunt de vanzare cumparare sa apara in ziar ?
 
Alin Andrei
Mioveni
Postat la Monday, 20 December 2010 15:43 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Dece nu actualizati paginile de publicitate pdf, ...???
 
geani ilie
pitesti
Postat la Sunday, 19 December 2010 23:14 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Va miscati cam greu cu publicatul "micii publicitati", uneori cu o zi sau chiar 3 dupa...
si in plus, nu publicati niciodata joburile de la paginile fruntase...cele cu chenar mare Sad
 
Admin

Postat la Thursday, 19 February 2009 18:02
Daca ati lasa niste date de contact pentru mai multe detalii ar fi perfect. O zi buna
 
Administrator

Postat la Monday, 12 January 2009 19:17 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Mica publicitate poate fi accesata de la rubrica Publicitate - Mica publicitate

In leg cu investigatia la spitalul din Costesti: Pentru a face investigaiile de rigoare cu privire la persoana nominalizat de dumneavoastr, v rugm s venii la redactie, unde putei depune o sesizare scris si asumat n acest sens.

Sesizarea facuta in leg cu locul de munca: Pentru rezolvarea conflictului de munc pe care l invocai dumneavoastr, v sftuim s revedei condiiile din contract, dup care s v adresai ITM Arges cu reclamaia respectiv. Ct privete produsele expirate la care facei referire, soluia este s contactai Oficiul pentru Protectia Consumatorului Arges, organul de control care poate interveni n acest caz. Dac nici una din aceste dou instituii nu va lua vreo msur, v asteptm la redactie, cu o sesizare scris.

In legatura cu blocurile ANL: Dac pn n 2004, la nivelul Prefecturii Arges exista un departament subordonat ANL, n acest moment nu mai este nici o persoan care s rspund de acest domeniu. n urma unei reorganizri guvernamentale, exist o conducere regional sub incidena creia intr si judetul nostru. Teoretic, responsabile de capitolul construirii locuintelor sociale snt primriile, dar, din informatiile noastre, nu snt prevzute proiecte n acest sens.
 
andrei
pitesti
Postat la Monday, 12 January 2009 17:02 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
as vrea sa citesc si eu mica publicitate ,la diverse ,terenuri,case si apartamente.
 
mircea
Pitesti
Postat la Thursday, 08 January 2009 11:50 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Domnilor va scriu aceste randuri cu credinta ca veti pune oarece intrebari conducerii spitalului costesti care nu cred ca stie cum se cmporta doctorul Grumanschi de la sectia ginecologie a spitalului,care efectiv le terorizeaza pe asistente,dupa ce ca au mai ramas doar trei in toata sectia acst doctoa le jigneste in fiecare zi.Va rog sa va informati si sa vedeti ca am dreptate,am pe cineva la acea sectie care efectiv vine plangand acasa.Va multumesc
 
GABI
PITESTI
Postat la Thursday, 08 January 2009 08:56 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
care este situatia locuintelor pentru tineri?
ANL mai constuieste ceva in arges?
subventiile de pentru apartamente se mai acorda?
 
avram
pitesti
Postat la Sunday, 28 December 2008 15:11
buna va contactez in legatura cu o reclamatie oe care vreu so o vac direct la voi intrucit la noi in pitesti nu se poate ca exzista inca spaga si daca o faci imediat se inchei cu o mica spaga . Cred ca voi nu vati face asa ceva . sa va povestesc :
mam angajat la o firma de distributie acum un an si jumatate o firma cu renume in oitesti asa zic iei - las vegas mi - totul mergea bine si la bani si la tot dar pina a venit ziua concediului care nu lam luat pe motiv ca iei dau concedi dupa 2 ani cea ce nu mi se pare corect si ferplei un concediu se da odata pe an si anume 21 de zile lucratoare nu mai spun de programul de munca care este de 6 zile pe saptamina si de 12 ore pe zi la cere nu ni se da nici un spor si salariul incepe de la 0 lei adica nu ne da salariul minim pe economie . adica cit vinzi atat iei . conditi de munca nu suntdeloc bune se fumeza in birourile in care sta de catre sefi se bea si se vorbeste si urit . Plus de asta se mai vinde si marfa ezpirata de foarte mult timp . sunt multe de spus . pina la plecare am plecat cu demisie si cind mam dus sa iau bani mei munciti nimic nu mi sa mai dat chiar nimic nici o pine , motive nimic , mi s-a spus ca vinzarea in demisie se paga pe depozit si nu se mai ia nimic . Si avem circa 13 milioane de luat . ce de facut spunetimi si mie ? a si mai e cefa cind pleca livratorul care imi ducea marfa toto eu facem pe soferul adica dupa ce veneam pe la 6 din traseu ma ducem si cu marfa so o duc si ma apuca 9 sera ba chiar 10 cite o data .
per ca acesta reclamatie sa ajunga unde trebuie va rog . in plus pe acesta linie ma adreses ca cei care vor sa se angazeze la iei sa nu o faca findca sun niste oameni de doi bani si nu merita nimic nici mila dar apoi o pine nimic .
 
Admin

Postat la Tuesday, 28 October 2008 15:32
Paginile de mare publicitate nu se posteaza pe site. Pentru a le vedea trebuie ca cumparati editia tiparita a ziarului.
 
andreea
pitesti
Postat la Monday, 27 October 2008 14:03 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Buna ziua,nu se poate adauga la mica publicitate si anunturile de angajari intalnite mai la inceputul ziarului?as avea mare nevoie sa le vad si pe acelea.
multumesc
 
viorel
Bogati
Postat la Monday, 13 October 2008 09:32 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Aceeasi problema cu permisul o am si eu si in plus am 2 raspunsuri de la DNA , prin care in unul se spune ca dosarul nu este la ei , iar celalalt este de la Procurorul Cerbu Viorel ce se ocupa de caz care a afirmat ca dosarul este la el ... deja caut cat mai multe persoane ce sunt dispuse sa dea in judecata DNA si sa le ceara daune . Am mai discutat problema si cu unii avocati care m-au sfatuit sa dau in judecata DNA si implicit MIRA . Am tot asteptat , dar se pare ca nu se mai interesaza nimeni de acest caz , sau vin alegerile si sunt lucruri mai importante decat noi ???
 

<< Start < Înapoi 1 2 Înainte > Sfârşit >>


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******Comentarii

Doar victoria contează!
Conteaza la ce ?????!!!!! Poate pentru propaganda psd care ne va spune ca nu e ultimul loc este locul 8 . :grin :grin ...
18/01/20 10:07 Mai mult...

Martori cercetaţi de DNA pentru nesinceritate!
Felicitari procurorului de sedinta!Martorii mincinosi n-au niciun Dumnezeu si schimba viata cuiva,la fel cum a facut med...
17/01/20 16:46 Mai mult...

Martori cercetaţi de DNA pentru nesinceritate!
@Maria: si politisti, desigur, si toate cu clasare sau NUP dupa ce au fost tinute prin sertare (fara celeritate) si fapt...
17/01/20 11:56 Mai mult...

RMN şi computer tomograf de ultimă generaţie!
Exact. Daca ai nevoie de un RMN te trimit la particular, la spital Muntenia, din cauza a nspe mii de motive
17/01/20 11:41 Mai mult...

RMN şi computer tomograf de ultimă generaţie!
Degeaba, ne vor trimite la cabinetele lor, sa ne ia banii, medici corupți și incompetenți
17/01/20 08:33 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fii reporter!

Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---

 
Flag Counter


PRchecker.info