Curierul Zilei
PRIMA PAGINA arrow CONTACT

*** Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel      *** „Scurtcircuit“, inspirat din drama de la Giuleşti      *** E cald şi în instituţii      *** A murit soţia judecătorului Diaconu      *** Cu 400 lei înveţi agricultură      *** Spectacol cu Vasile Muraru şi Valentina Fătu!      *** Azi se închide stagiunea la Filarmonică      *** Apţi de fotbal!   nbsp;  *** Alb-violeţii, testaţi de doctori!      *** „10 puncte importante în program“ ;    *** FDublă aniversare pentru FC Argeş!      *** Mascaţii, la hoţii de lemne      *** Biserici, spitale şi săli de sport, neautorizate      *** TIR răsturnat la Bascov    &nbp; *** Trei elevi eliminaţi, ieri, la Bac!      *** Ce ar trebui modernizat în următorii 4 ani      *** Angajatorul e obligat să înregistreze demisia            

 
Vezi mesaje
Arata 30 - 50 din 50 rezultate Adauga mesaj nou
Nume Mesaj
ionut
mioveni
Postat la vineri, 19 septembrie 2008 19:36 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Se mai aude ceva de dosarele permiselor blocate de DGA in cazul "Mita pt permise"? Am promovat ex p data de 10 iunie si imi trebuie neaparat pentru a ma angaja...ce pot sa fac?
 
Admin

Postat la joi, 18 septembrie 2008 15:42
Mica publicitate merge asa cum mergea si inainte domnilor. Sectiunea PUBLICITATE, MICA PUBLICITATE.
 
ady
bradu
Postat la joi, 18 septembrie 2008 15:31 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
intradevar nu se mai poate citi mica publicitate,nici eu nu reusesc de ceva timp,ce s-a intimplat,sau cum se mai procedeaza mai nou?
 
Admin

Postat la marţi, 16 septembrie 2008 12:53
Mica publicitate este unde a fost intotdeauna: PUBLICITATE - MICA PUBLICITATE.
O zi buna.
 
adrian
pitesti
Postat la marţi, 16 septembrie 2008 09:17 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Biggrin
cum pot sa vad anunturile de la publicitate, ca de cand ati schimbat formatul de pagina nu mai reusesc
inainte era mai usor
 


Postat la luni, 25 august 2008 13:17
Numele dumneavoastra apare pe lista, sectiunea Muzica Populara - Prichindei.

Verificati linkul de mai jos:

http://www.curier.ro/images/pdf/24muz.pdf
 
Radu Claudia
Ionesti - Dambovita
Postat la luni, 25 august 2008 10:40 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
M-am inscris sambata 22.08.2008 la festival.Numele nu apare pe lista dumneavoastra.Puteti sa-mi spuneti de ce sau sa faceti o verificare?Va multumesc!


 
Admin
Pitesti
Postat la duminică, 24 august 2008 16:24 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Astazi au fost verificate mailurile de inscriere de pe site. Numele dumneavoastra va fi adaugat.
 
Gheorghe Silvia Mihaela
Pitesti
Postat la duminică, 24 august 2008 15:36 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
M-am inscris la Festivalul "Curierul zilei" sambata dar numele meu nu apare printre participanti!Puteti sa verificati dvs inca o data?Multumesc anticipat!
 
Administrator
Pitesti
Postat la sâmbătă, 23 august 2008 11:15 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Lasati mesaje aici si eventualele probleme vor fi solutionate duminica.
 
Admin
Pitesti
Postat la joi, 21 august 2008 14:26 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Daca ati completa formularul cu o adresa de email valida v-am raspunde mai repede. Ce stiri nu merg deschise? Sus aveti o casuta de cautare, cautati acolo stirea, ori scrieri 18 august si dati enter. Daca nu va deschide o stire anuntati-ma, la mine merg toate. O zi buna.
 
alexandru
pitesti
Postat la miercuri, 20 august 2008 18:13 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Cum fac sa citesc ziarul de luni si marti (18,19 august); Am cautat in arhiva si nu le deschide!
Tb sa citesc neaparat!!!
Va multumesc!!!!!
 
Admin
Pitesti
Postat la joi, 14 august 2008 18:43 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Datele au fost primite.
 
AIDA CRETU
DR. TR. SEVERIN
Postat la joi, 14 august 2008 15:32 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Buna ziua, am trimis datele fetitei mele de inscriere la festivalul d-voastra, si nu stiu daca au ajuns la redactie. As dori o confirmare daca puteti bine-nteles. Va multumesc.
 
-
pitesti
Postat la sâmbătă, 19 iulie 2008 23:23 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
gasit catel rasa border terrier de culoare aramie in zona parc trivale. are la gat o zgarda de culoare neagra.cel caruia ii apartine este rugat sa sune la 0770771453
 
Administrator
Pitesti
Postat la joi, 17 iulie 2008 19:00 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Toate detaliile legate de festivalul muzzical vor aparea in curand atat in ziar cat si pe site.
 
Liliana
Pitesti
Postat la joi, 17 iulie 2008 17:59 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Pe ce data este festivalul muzical?Cu cate piese se intra in concurs[negativ/pozitiv]?Cand este preselectia? Va rugam sa ne dati mai multe informatii.Multumim!
 
Sim
Pitesti
Postat la vineri, 11 iulie 2008 13:17 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Ziua buna!
am auzit mai demult ca la Baia Comunala functioneaza un centru de gimnastica pentru gravide. Ati putea verifica lucrul acesta si .... eventual un posibil articol in ziar despre acest lucru. viitoarele mamici v-ar multumi pentru informatii.
 
Administrator
Pitesti
Postat la joi, 05 iunie 2008 22:58 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Va duceti si declarati actele de proprietate pierdute si dati un anunt in presa locala in care le declarati nule.
Va duceti si solicitati duplicat dupa actele de proprietate de unde au fost eliberate acestea.
Daca sunt titluri de proprietate solicitati la primaria respectiva, anularea lor si eliberarea altor titluri, specificand ca in timpul in care asteptati primirea lor sa nu se elibereze nici un act ce ar putea ajuta la vinderea terenului respectiv.
De vandut este aprope imposibil sa il vanda..are nevoie de cadastru, intabulare, extras de carte funciara...
 
Marian Vasilescu
Pitesti
Postat la joi, 05 iunie 2008 22:57 Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Am pierdut ieri actele de propritate in original pentru 2 terenuri...ce mai pot face?
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi...
Terenurile pot fi vandute de cel care a gasit actele?
Ce pot face sa obtin un nou act de proprietate?
 

<< Start < Înapoi 1 2 Înainte > Sfârşit >>
IEC

Comentarii

FRF va aproba denumirea FC Argeş!
Hai FC ARGES!
29/06/17 07:31 Mai mult...

S-a prezentat la Bac cu cătuşe la mîini!
Asa se intampla cand te consideri deasupra legii. L-am cunoscut personal, un tip inteligent, dar putin cam increzut care...
29/06/17 02:47 Mai mult...

FRF va aproba denumirea FC Argeş!
din toata inima . hmoie fc arges
29/06/17 02:47 Mai mult...

FRF va aproba denumirea FC Argeş!
Succes FC Argeș FC Argeș FC Argeș FC Argeș FC Argeș FC Argeș FC Argeș FC Argeș FC Argeș FC Argeș FC Argeș FC ...
29/06/17 02:47 Mai mult...

„Palmaresul înseamnă ce este scris în hîrtii“
Nu puteti ceda palmaresul unui club istoric cum este cazul FC Arges, unui club ca SCM Pitesti, care functionaza de cativ...
28/06/17 15:48 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Mai - Iunie

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 20.06.2017

4.791 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter