Curierul Zilei - PRIMA PAGINA
PRIMA PAGINA
 

Horoscop 16 Februarie 2019:

Surprize multe şi veşti noi!


Berbecii privesc cu nostalgie spre trecut. Gemenii relaţionează foarte bine cu membrii familiei, iar Scorpionii fac activităţi care le sînt pe plac.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 453

Continuare
 


 Sfinţii zilei

 
În această lună, ziua a şaisprezecea, pomenirea sfinţilor mucenici: Pamfil, Valent, Pavel, Seleuc, Porfiriu, Iulian, Teodul, Ilie, Ieremia, Isaia, Samuil şi Daniil.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 337

Continuare
 


Concurs de Dragobete, la Mioveni!


Dragobetele este o sărbătoare cu tradiţii vechi şi semnificaţii adînci în cultura românească, depăşind simbolica sărbătorii de import Valentine’s Day. Înainte de toate, Dragobetele reprezintă sfîrşitul şi începutul unui nou anotimp.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 347

Continuare
 

Suspect într-un dosar de trafic de droguri,

Condamnat pentru ameninţare şi distrugere


Un tînăr din Cîmpulung, suspect într-un dosar al DIICOT Piteşti pentru operaţiuni ilegale cu droguri şi substanţe psihoactive, alături de alţi 24 de inculpaţi, a fost condamnat la finele săptămânii trecute pentru ameninţare şi distrugere.  Laurenţiu Florin Maxim, de 30 de ani, a primit amendă penală pentru cele două infracţiuni pentru care a fost judecat. Pe lîngă amendă, el trebuie să achite cîteva mii de lei, daune materiale şi morale părţilor vătămate. Dar, cîmpulungeanul nu a scăpat doar cu atît, ci trebuie să meargă la puşcărie, după ce i-a fost revocată o condamnare cu suspendare, pe care a primit-o în ianuarie 2014.                                       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 519

Continuare
 


Şi-a rănit soţia în accident

Gheorghe M., de 65 de ani, din Piteşti a a provocat ieri un accident în intersecţia de lîngă Biserica Sfîntul Ioan, din Piteşti. Bărbatul conducea o Skoda Fabia şi a ieşit de pe o alee dintre blocuri, fără să se asigure. A lovit în plin un Seat condus de Gabriel Z. de 35 de ani, din  Piteşti. Acesta venea dinspre Bascov şi se îndrepta către centru. În urma impactului, a fost rănită Gheorghiţa N., de 65 de ani, soţia şoferului vinovat. Femeia rănită uşor a fost transportată la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 427

Continuare
 


De Valentine’s Day, dragostea se sărbătoreşte în haine noi la Larissa Fashion din Piteşti cu aceleaşi reduceri de 50%


Când e vorba de dragoste, primăvara primeşte mai devreme ştafeta suratei sale ca să lase iubirea să zboare pe aripile ei. Chiar şi hainele de damă din magazinul Larissa Fashion din Piteşti, lângă parcarea Kaufland Nord, trezesc inimile tinerelor îndrăgostite cu produse la preţuri mai mici cu 50% ca de obicei. La polul interesului se află evident partenera, grijulie cu ţinuta sa elegantă şi fermecătoare, că doar aşa reuşeşte să topească inima persoanei dragi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 620

Continuare
 


 
Turc arestat după ce a făcut un denunţ fals

article thumbnailPlanul i-a fost dejucat de un alt deţinutTurc arestat după ce a făcut un denunţ fals Plan diabolic, pus la cale de un turc traficant de droguri. Yigit Hakan, de 46 de ani a fost condamnat la 17 ani şi 8 luni închisoare pentru trafic de droguri, după ce a adus în România,...
Continuare

Alte articole
 
Festivalul „Amicii Zăpezii”, la Dealul Sasului

article thumbnailSîmbătă, de la ora 10:00,Festivalul „Amicii Zăpezii”, la Dealul Sasului Anunţat iniţial pentru sîmbătă, 9 februarie, Festivalul „Amicii Zăpezii”, ce ar fi trebuit să se desfăşoare la Dealul Sasului, a fost amînat de organizatori, se pare, tocmai...
Continuare

Alte articole
 
Pescuitul la plătică primăvara

article thumbnailCurierul zilei vă prezintă speciile de pescuitPescuitul la plătică primăvara Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai,...
Continuare

Alte articole
 
„Femeia - al cincilea anotimp”

article thumbnailTudor Gheorghe, concert dedicat femeii, „Femeia - al cincilea anotimp” Tudor Gheorghe va veni la Piteşti, marţi, 12 martie, la ora 19:00, cu spectacolul „Femeia - al cincilea anotimp”. Concertul va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti.  
Continuare

Alte articole
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şeful Finanţelor, mărul discordiei în PSD
Dupa ce isi "va prezenta demisia din funcţia de Preşedinte Executiv al PSD Argeș" sa-si prezinte demisia si din sinec...
16/02/19 19:17 Mai mult...

A creat scandal mare!
Așa este când trebuie să facă pt ei nu contează banii,și dacă nu scotea podul inunda pt că șoseaua a fost înă...
16/02/19 11:33 Mai mult...

Se vor relua lucrările de reabilitare pe DN 73
Votam PSD că ne-a făcut oameni.
16/02/19 10:49 Mai mult...

Gunoiul neselectat aduce penalizări!
Ce PLM sa fac cu deșeurile de dupa zugrăvit ?
16/02/19 09:47 Mai mult...

FC Argeş joacă astăzi ultimul amical
Din câte știu și eu când se aproprie începerea campionatului ar trebui sa Pregătești jocul unde joaca echipa . Vo...
16/02/19 07:51 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Loto 6/49

Flag Counter


PRchecker.info