Curierul Zilei - PRIMA PAGINA
Social *** ️ Votul argeşenilor în cifre     Fapt divers *** ️ Ciobanii au răpit doi concubini, la Recea     Social *** ️ Autorizaţie de funcţionare de la ITM     Editorial *** ️ Rezultatul votului nu ţine de foame     Sport *** ️ Încă patru goluri pentru Mioveni!     Fapt divers *** ️ Accident la Mioveni     Social *** ️ Incidente electorale cercetate de poliţişti     Social *** ️ Pensii recalculate pentru 2500 de pensionari    
 Publicitate pdf

Din punctul meu de vedere

Rezultatul votului nu ţine de foame


Simt nevoia să încep prin a spune că pentru mine și familia mea votez eu, în vreme ce pentru mersul României votează toți românii. Mi s-a mai întâmplat, de-a lungul celor 30 de ani să simt că votul românilor vine în contradicție cu votul meu, dar de fiecare dată mi-am spus că nu e nicio nenorocire, important este să înțelegem eu și familia mea ce avem de făcut în continuare.

Comentarii (2) | Vizualizari: 327

Continuare
 


Şoferul de TIR a provocat carambol pe DN 65


Carambol pe DN 65 sâm­bătă, provocat de un şofer de tir, grăbit. Bărbatul se afla într-o succesiune de cube, rula cu viteză şi a provocat un accident în lanţ. Două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital. Patru maşini au fost avariate în urma impac­tului, una dintre ele apar­ţinând unui cetăţean ucrainean.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 265

Continuare
 


Votul argeşenilor în cifre


Judeţul Argeş a avut o prezenţă mare la vot, comparativ cu alte judeţe. La alegerile europarlamentare, prezenţa la vot în judeţ a înregistrat un procent de 50,73%, în timp ce la refere­dum, proectul a fost de 40, 45%. Au exist o secţie de vot din argeş unde procentuld e votare a fost de peste 100%.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1261

Continuare
 


Incidente electorale cercetate de poliţişti


Nu putea fi zi de alegeri fără ca poliţiştii să nu aibă de lucru! Spre deosebire de alţi ani, au fost raportate puţine incidente electorale. O taximetristă a fost cercetată după ce împotriva ei a fost denunţ că a oferit mită electorală. A mai existat o sesizare la Ştefăneşti tot de mită electorală care nu s-a confirmat şi una la Curtea de Argeş. Aflaţi ce alte reclamaţii au mai cercetat poliţiştii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 235

Continuare
 


Un nou distribuitor polonez de piese auto intra pe piata din Romania


Distribuitorul de piese auto Polcar a intrat pe piata locala printr-un contract tip franciza cu compania E-Autoparts Europa SRL din Arad, cunoscuta pe piata nationala prin magazinul online www.BestAutoVest.ro, pe care il administreaza.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 171

Continuare
 


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info