Curierul Zilei - PRIMA PAGINA
 Publicitate pdf


Reţinut pentru că îşi bătea nevasta


Îşi făcuse un obicei şi în mod constant, îi aplica soţiei câte o „corecţie“, astfel încât scandalurile din casa lor au ajuns de noto­rietate. De mai mutle ori, poliţiştii sesizaţi adesea, de vecini au mers la uşa lui. Nu a înţeles cu vorbă bună. În cele din urmă, poliţitii au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Deşi femeia se teme să mai stea în casă cu el, bărbatul a fost eliberat ieri.                                     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 253

Continuare
 


Datori la gunoi

S.C. Salubritate 2000 S.A., societatea care se ocupă cu colectarea deşeurilor menajere, în zona de sud a oraşului,  are de recuperat, la data de 28.06.2019, nu mai puţin de 2.257.250,46 lei, de la asociaţiile de proprietari care beneficiază de serviciul de salubritate. În prezent, cea mai mare datorie a unei asociaţii de proprietari către societatea noastră este de în cuantum de 199.144,38 lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 172

Continuare
 

Elita sportului european se reuneşte la Baku

7 argeşeni concurează la FOTE!


Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat că România va fi reprezentată de 103 sportivi la cea de-a 15-a ediţie de vară a Festivalului Olimpic al Tineretului European, programată în perioada 21-27 iulie 2019 la Baku, capitala Azerbaidjanului. 103 sportivi cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani vor lua startul în întrecerile de atletism, ciclism, gimnastica artistică, handbal, înot, judo, lupte, tenis şi volei, opt dintre cele zece sporturi din competiţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 174

Continuare
 

Curierul zilei vă prezintă tehnicile de pescuit

Intervale de hrănire în pescuitul la crap


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta intervalele de hrănire în pescuitul crapului şi momelile care selectează crapii mari. Sfaturile sunt oferite de Cătălin Toader, colaborator constant al revistelor de specialitate din România pe disciplina pescuit la crap, fotogra­ful oficial şi coordonatorul echipei media la World Carp Classic, fondator şi redactor şef la revistadecrap.ro şi nu în ultimul rând pescar de crap cu rezultate remarcabile în echipa CRAP24.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 129

Continuare
 


Larissa Fashion – Un brand modern cu o istorie de generații


Într-o societate în care “fast fashion-ul” este promovat din ce în ce mai mult și este omniprezent în mall-uri și magazinele mari, un brand local în creștere face furori printre cumpărătorii piteșteni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 329

Continuare
 


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info