Curierul Zilei - PRIMA PAGINA
 Publicitate pdf


Porci din Argeş cu pestă, vânduţi la Târgu Jiu


Peste o tonă de carne infestată cu pestă porcină afri­cană a fost vândută în hala din Piaţa Centrală din Târ­gu-Jiu, iar poliţia supectează că porcii infestaţi pro­vin din Ar­geş. Virusul a fost descoperit abia după ce car­nea adusă de la un abator din judeţul Vâl­cea a fost vân­dută.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 78

Continuare
 

La Mioveni,

Program nou pentru colectarea deşeurilor reciclabile


Începând din această lună, pentru cartie­rele Colibaşi, Făget, Racoviţa, Clucereasa şi Mioveni (case) vor fi suplimentate zilele aloca­te colectării de deşeurilor reciclabile, respec­tiv deşeuri de ambalaje de hârtie, carton, plas­tic şi sticlă provenite de la populaţie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 68

Continuare
 


Sesiune ştiinţifică la Institutul Mărăcineni

Institutul de Cercetare–Dezvoltare pentru Pomicultură Piteşti-Mărăcineni organizează joi, lucrările Sesiunii Ştiinţifice Anuale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 77

Continuare
 


Campania „Oraşe Curate“ la Topoloveni


Luna noiembrie a acestui an a­du­ce în atenţia publicului cam­panii de colec­ta­re care se vor des­fă­şura în toată ţara. “Ora­şe Cu­­rate“, cam­pania itinerantă ECOTIC, dedicată co­lectării e­chi­pamen­te­lor electrice şi elec­tronice uzate din me­diul urban, se desfă­şoa­ră şi în Topolo­veni.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 73

Continuare
 


Se opreşte curentul în Curtea de Argeş

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel,  întreruperile curentului electric au loc după următorul program

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 76

Continuare
 

Echipajul argeşean s-a confruntat cu probleme tehnice

Cărăgui şi Fus au abandonat la Raliul Ungariei


Echipajul argeşean de raliuri Eugen Cărăgui/Robert Fus a luat startul la sfârşitul săptămânii trecute la Raliul Ungariei, eveniment care conta şi pentru ultima etapă din Campionatul European de Raliuri. Cei doi piteşteni care fac parte din echipa DTO Rally Team au fost nevoit să abandoneze în timpul Probei Speciale 11 din cauza unor probleme tehnice. Aceştia se aflau, în acel moment, pe locul 34 la general şi pe 16 în ERC. Chris Ingram a câştigat etapa europeană din Ungaria, performanță care i-a asigurat titlul de campion continental în sezonul 2019.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 61

Continuare
 


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info