Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 21 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - miercuri, 21 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Râciu

  Trei postaci servitori, fără coloană vertebrală, râme…

  Reply
 2. 2

  trivaleanu

  Spre deosebire de ruşi, care ne-au ţinut cu forţa în sistemul comunist, în UE am intrat nesiliţi de nimeni şi putem pleca dacă dorim (cum ar vrea editorialistul nostalgic!). Apoi, dacă URSS ne-a jefuit de bogăţii, UE ne acordă fonduri nerambursabile, pe care însă tocmai foştii noştri comunişti nu vor sau nu sunt în stare să le acceseze.
  Panimaeşi, tovarăşe domn Smeureanu?

  Reply
 3. 3

  Normaleanu

  Te-a cuprins nostalgia, Smeo. Ce-ai mai fi scris tu despre faurirea societatii socialiste
  multirateral dezvoltate si inaintarea Romaniei spre comunism. Ce l-ai mai fi slavit tu pe cel mai
  iubit conducator si pe tovarasa lui de viata, academician , doctor, inginer, fauritorii epocii de aur . Iti suna cunoscut limbajul , te-ai emotionat, ti-a scapat vreo lacrima ?

  Reply
 4. 4

  un cititor

  Are dreptate d-l Smeureanu ! Numai niste dogmatici pot intelege altceva .Dovada ,chiar comentariile de mai sus.Nu poti avea alta opinie ca ti se pun etichete.QED (ceea ce trebuia demonstrat )

  Reply
 5. 5

  Coco

  Pentru mine , ” Degeaba 30 ” inseamna , printre altele, faptul ca am fost nevoiti sa suportam ca natie o nulitate ca V. Dancila in fruntea guvernului Romaniei, cu sprijinul unora ca dumneavoastra,tovarase Smeureanu ! Ne tot scrieti si infierati cu manie proletara despre multinationale , agenti straini,servicii , in loc sa constatati ca , de exemplu . Pitestiul a ajuns un oras urat , cenusiu, iar orasele care au reusit sa se scuture de comunisti ( Sibiu ,Cluj ,Alba Iulia ,Oradea, Timisoara sunt date ca exemplu de toti cei care le-au vizitat ( ma numar printre ei , imi place foarte mult sa-mi vizitez tara , sunt foarte putine locurile unde inca nu am ajuns )
  Si fiindca am mentionat multinationalele , o fi chiar asa de rau ca un muncitor mediu calificat de la Dacia-Renault sa incaseze lunar echivalentul a 1000 Euro ? Sa ai transport asigurat,masa calda,bonuri de masa,prime de Pasti,Craciun,vacanta si inca 1-2 prime pe care nu le mai stiu ?
  Inchei cu doua precizari : am trait 30 ani in comunism si tot atata in democratie si nu lucrez la Dacia nici eu si nici altcineva din familie , deci nu pot fi acuzat de subiectivism ! Spre deosebire de matale, tovarase Smeureanu .

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei