marți, 18 februarie, 2020

4 Comments

 1. 1

  Normaleanu

  Si p-astea le stii ? Foarte alambicata gandirea comentatorului care nu s-a mutat la Viena , dar inca oscileaza intre Rm. Valcea si Pitesti. Sa candideze el ,daca tot ne plimba prin China unde este dictatura care-i place atat de mult nostalgicului. Sa vedem si noi daca el are scaun. Oriunde l-ar avea.

  Reply
 2. 2

  Coco

  E clar ce candidat va sustine tov.Smeureanu la primaria Pitesti ! Nu ca as fi avut dubii….Eu zic sa mergi la doua capete , asta e o mana pierzatoare !
  Pentru ca se incadreaza in tema editorialului, doua exemple :
  1. Primaria Oradea a atras in 2019 de 5 ori mai multi bani europeni ( fonduri NERAMBURSABILE ) decat avea alocat initial ,deoarece alte primarii din tara (aici intra si Pitesti ) nu au fost in stare sa prezinte proiecte viabile pentru finantare , iar banii ramasi s-au reimpartit la primariile care aveau deja proiecte aprobate !
  2.Exista pe internet un interviu cu primarul Clujului intitulat , realizat de George Buhnici. Sugerez vizionarea lui , se observa marea diferenta dintre un oras administrat inteligent si unul caruia ii lipseste o conducere competenta . Si ce este de admirat , primarul Clujului nu-si aroga meritele , repeta de cateva ori ca meritul lui a fost ca a adus in jurul sau oameni competenti , care se pricep la modul cum se conduce un oras.
  Oare despre ei putem spune ca sunt cu scaun la cap ?

  Reply
 3. 3

  sergiu

  cred ca autorul are SCAUN…
  ca iar miroase!!!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  nu pot sa spun decat atat. Prost articol, Proasta analiza, Smeoreanule, De ce nu ai ramas la Valcea?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Admin website and design - Fulfuc Tiberius @ all rights reserved Curierul Zilei 2017 - 2020