Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 18 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - vineri, 16 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Normaleanu

  Si p-astea le stii ? Foarte alambicata gandirea comentatorului care nu s-a mutat la Viena , dar inca oscileaza intre Rm. Valcea si Pitesti. Sa candideze el ,daca tot ne plimba prin China unde este dictatura care-i place atat de mult nostalgicului. Sa vedem si noi daca el are scaun. Oriunde l-ar avea.

  Reply
 2. 2

  Coco

  E clar ce candidat va sustine tov.Smeureanu la primaria Pitesti ! Nu ca as fi avut dubii….Eu zic sa mergi la doua capete , asta e o mana pierzatoare !
  Pentru ca se incadreaza in tema editorialului, doua exemple :
  1. Primaria Oradea a atras in 2019 de 5 ori mai multi bani europeni ( fonduri NERAMBURSABILE ) decat avea alocat initial ,deoarece alte primarii din tara (aici intra si Pitesti ) nu au fost in stare sa prezinte proiecte viabile pentru finantare , iar banii ramasi s-au reimpartit la primariile care aveau deja proiecte aprobate !
  2.Exista pe internet un interviu cu primarul Clujului intitulat , realizat de George Buhnici. Sugerez vizionarea lui , se observa marea diferenta dintre un oras administrat inteligent si unul caruia ii lipseste o conducere competenta . Si ce este de admirat , primarul Clujului nu-si aroga meritele , repeta de cateva ori ca meritul lui a fost ca a adus in jurul sau oameni competenti , care se pricep la modul cum se conduce un oras.
  Oare despre ei putem spune ca sunt cu scaun la cap ?

  Reply
 3. 3

  sergiu

  cred ca autorul are SCAUN…
  ca iar miroase!!!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  nu pot sa spun decat atat. Prost articol, Proasta analiza, Smeoreanule, De ce nu ai ramas la Valcea?

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei