Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 4 februarie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8438-Vineri, 3 februarie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Februarie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA
Loto02-02-2023Loto 6/49: 10 45 33 29 25 44 Noroc: 3 2 3 3 4 3 5 Loto 5/40: 17 6 32 27 31 13 Super Noroc: 6 4 0 3 0 8 Joker: 16 13 2 3 7 +15 Plus Noroc: 1 0 9 3 3 8

Articole »»» »»» »»»

10 Comentarii:

 1. 1

  trivaleanu

  În lipsa unei legi a presei, un astfel de limbaj jurnalistic este practicat. Cred că ne putem critica sau ironiza, dar şi dacă am avea dreptate, mahalaua nu trebuie să ne caracterizeze. Dar dacă jurnaliştii şi politicienii folosesc astfel de atacuri suburbane, atunci ce pretenţie să mai avem de la cetăţeanul simplu?

  Reply
 2. 2

  Normaleanu

  Iar canta fals nostalgicul Epocii de aur. Cartianu a sarit calul ,dar si tu Smeo i-ai ridicat mingea la fileu cu admiratia ta fata de tot ce a insemnat Dancila si gasca ei de baroni imbogatiti de la stat. Ce semeni, aia culegi.

  Reply
 3. 3

  Coco

  Am o intrebare : daca a doua zi dupa alegerile prezidentiale cei care acum conduc PSD au iesit public si au spus ca regreta ca au mers pe mana candidatului Dancila , ca nu era potrivita pentru o asemenea functie , noi cei 2 din 3 care ne-am dat seama mai demult de acest lucru , ce vina avem ?

  Reply
  1. 3.1

   Riciu

   V-ați dat seama și ne-ați nenorocit realegând un dulap inept. Vă place cum își bate joc de țară și de Constituția României? Vă place că îi tratează pe români ca pe niște servitori, fiind la rândul său servitorul altora? Sigur, nici eu nu am fost de acord cu Dăncilă dar nici cu acest individ care ne calcă în picioare, fără jenă, sfidând cu ură și nerușinare un popor din care nu merită să facă parte.

   Reply
 4. 4

  Cititor

  Balansoarul meu, cabana mea, ziarul meu… Cine nu este cu noi, este impotriva noastra. Ne ridicam poalele in cap si ne certam cu ei. De ce sa ne mai pese de cititori? Parametrii ca incasarile obtinute din vanzarea ziarului, numarul de cititori on-line, curentele de opinie create nu par sa-l intereseze prea mult pe editorialist. Unele editoriale au devenit o rafuiala a autorului cu cititorii, iar celelalte o lupta intre cititorii pro si contra, in general pline de jigniri, cu un limbaj neadecvat. Oare nimeni nu poate sa schimbe starea de fapt?

  Reply
 5. 5

  CVititor

  Nu-mi vine sa cred !!! am citit niste comentarii extrem de echilibrate si de bun simt ca urmare a acestui articol. Cititori pro + contra sunt in deplin dezacord cu limbajul de mahala utilizat de catre cel care se considera mare ziarist, Grigore Cartianu. Nu credeam ca acest articol intr-un limbaj suburban sa declanseze acest „declic” al comentatorilor Curierului ,care se dovedesc mai echilibrati si mai educati decat am crezut. Sa continuam in aceeasi nota indiferent de simpatii/antipatii.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Asta este Gheo de la Valcea, atat a putut ai el sarmanul

  Reply
 7. 7
 8. 8

  Radu2

  Domnu’Smeo,
  ziaristica asta înseamnă ,sau ar trebui sa însemne ,mai mult decât înjurături,pupat dosuri,manipulări și minciuni, mici/mari ghesefturi de la mari potentați cu funcții la stat.
  Poate ar fi timpul sa te mulțumești și sa te retragi mai mult la cabana (cu prieteni sau fara0.
  Poate ca mare ziarist ce ești știai despre domnul asta parlamentar ,omul zilei care fura săpunuri cheia in armata de i-au pus camarazii pătura in cap,și care a ajuns trezorier(după principiul azi un ou mâine un bou),
  Despre muuulti alții ca dl.Niculescu,,de exemplu,căruia parlamentara europeană de Argeș următoarea după prim ministra, ii cara perfuziile de la tribunal la spital -domiciliu și retur și făcea pe avocata.
  Multe mizerii și nulității au fost făcute in Argeș și marele ziarist nu știa sau se făcea ca nu știe. Probabil asta e politica cu:ai lor și ai noștri , dar mai lăsați cu ziaristica ca măcăne.Parca ar trebui schimbat aerul și in județul nostru,implicit in oraș.Parca ne trebui altceva, mai nou și mai proaspăt Mai lăsați-ne ! Uitativa la dl Pendiuc ca și exemplu,ajunge! Un talent in viața este sa știi când trebuie sa te retragi, mulți inteligenți și la un moment dat oameni puternici nu l-au avut și au regretat amarnic,nu mai reiau exemplele!

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Jurnalisti sau tonomate? Rosii sau galbene? Aceeași mizerie

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .