Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
vineri, 18 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

10 Comentarii:

 1. 1

  CVititor

  Dupa parerea mea alegerea Irinei a fost una cel putin neinspirata, tinand cont de amploarea pe care se doreste sa o aiba evenimentul. Asta nu inseamna ca Irina Rimes nu este o fata extrem de educata,cu mult bun simt ,talentata si care emana o inocenta feminina inimitabila.
  Numai ca, pentru rolul pe care a fost numita sa-l joace la acest eveniment este nepotrivita, si nu cred ca ar trebui ” sa punem tunurile pe ea” …Poate ca singura ei vina ar fi aceea de a fi acceptat ceeace i s-a propus.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Frumos articol. Din pacate este adevarat…

  Reply
 3. 3

  Dora

  Frumos articol. Din pacate este adevarat…

  Reply
 4. 4

  Viorel Boteanu

  L-am ascultat azi-noapte pe Dorel Vișan. Mare om, mare actor, mare caracter. Mai avem încă oameni deștepți și patrioți printre noi. Dar se pare că inteligența, la nivel mondial, este o constantă în timp și spațiu. Cu cât ne naștem mai mulți, cu atât, în medie, ,,porția” este mai mică! La nivel național, nu mai vorbesc…

  Reply
 5. 5

  trivaleanu

  Cred că ideea de a cumpăra operele lui Brâncuşi nu este una deloc rea. E o avuţie naţională şi din punct de vedere spiritual, dar material. Cât despre Irina Remes, se putea găsi, poate, o persoană mai potrivită, dar Brâncuşi rămâne o valoare universală, indiferent de cine şi cum îl promovează astăzi.

  Reply
 6. 6

  trivaleanu

  Scuze: Rimes, nu Remes!

  Reply
 7. 7

  Normaleanu

  Este vorba despre un ambasador ONORIFIC pentru ziua BRANCUSI. Doar atat. ” Cantareata de duzina” este mult mai cunoscuta si mai populara in Romania decit tine . Ce barbat jigneste o femeie ? Nu mai bine scrii despre smecherii angajati la stat cu mii de euro salariu pe luna . Despre Badalau propus la Curtea de Conturi a Romaniei ai auzit ?

  Reply
  1. 7.1

   Riciu

   Așa și ăia de la Acces direct sunt cunoscuți de nu se poate. Orice ar face și orice ar spune impotenții și necalificații puterii actuale (inclusiv că albul este negru) sprijinitorii orbi și cipați acceptă și promovează. Scria cineva mai sus despre rația de inteligență. Observ că ați cam fost tăiați de la tain.

   Reply
 8. 8

  Coco

  Daca va plac atat de mult operele lui Brancusi si va doriti ca operele maestrului sa ramana in tara,m-as fi asteptat sa incepeti editorialul cu prezentarea dovezii ca ati donat macar 1 leu pentru achizitionarea celebrei statuete !Ori, in lipsa acesteia , totul e o mare ipocrizie….
  Ce de laude am fi citit daca ideea subscriptiei ar fi venit dupa 2016 !
  Si da, doar pentru bunul simt pe care-l emana Irina Rimes sunt de acord ca , pentru o zi , sa fie consul onorific !

  Reply
 9. 9

  Radu2

  Lasă domnu’Smeo, ca și dacă rămânea in România nu mai auzea nici dracu de el (din cauza sau datorită ,încă rămâne de discutat, marilor Ziariști și elitelor politice și economice promovate la tonomatele ziaristicii ,zeci și zeci de ani!).
  Așa ca mai bine ca a plecat și s-a realizat pe alte meleaguri.Ca și alte milioane de romani care nu va datorează nimic dumneavoastră și asociaților gen Nicolescu,Pendiuc,Drăghici etc și altor personalități și baroni care cu ajutorul vostru (probabil dezinteresat)au călărit județul și orașul asta zeci de ani.
  Aia care au plecat spera sa nu va mai găsească la întoarce! Mai inteligenți sau nu!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei