Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 18 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
OFICIAL! Masca NU MAI E OBLIGATORIE în exterior din data de 15 mai!    Din data de 15 mai: Fără mască în spațiile deschise neaglomerate    Din data de 15 mai: Masca, obligatorie în piețe, târguri, mijloace de transport în comun, magazine, locuri aglomerate    Din data de 15 mai: Se ridică restricţiile de circulaţie noaptea    Din data de 15 mai: Magazinele revin la program normal    Din data de 15 mai: Se stabilește programul restaurantentelor, cafenele în intervalul 05-24.00    Din data de 15 mai: Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din capacitate    Din data de 15 mai: În ceea ce privește școlile se păstrează în continuare scenariul galben, verde. Este de așteptat ca majoritatea școlilor să intre imediat în scenariul verde, față în față.    Din data de 15 mai: Se pot organiza nunți, botezuri și mese festive cu participarea a maximum 70 de persoane – în exterior, sau cu participarea a maximum 50 de persoane în interior, dacă organizatorii garantează că toate persoanele sunt vaccinate, nu se mai impun astfel de restricții participanților.   
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  aproape 400 de euro metru patrat,probabil ca se toarna asfalt cu incalzire prin pardoseala,cu leduri in pardoseala.a plecat pendiuc cu banii,pleaca si ionica.subt atat de dobitoci incat ei nu vad ca traficul este aglomerat din cauza unui sens giratoriu amplasat la kaufland,au facut 3 bezi pe sens pana la sens,apoi au redus spatiul de circulatie,minti luminate de rahat.votati psd,votati sticla de ulei si kg de zahar,si vor intra cu masinile in casa

  Reply
  1. 1.1

   Matematicianul

   Anonime,
   cititul pe diagonala dauneaza grav intelegerii.

   E vorba de 1200 mp a caror reamenajare costa 451.007,62 LEI.
   Nu EURO!
   Asadar circa 400 lei/mp

   Cat despre propaganda anti-PSD…

   Reply
 2. 2

  Anti- anonim

  Acest sifilitic ce se autodenumeste “anonim” comenteaza peste tot si are in “dovleacul” ala de il poarta pe post de cap o singura idee: m..ie psd. Ce legatura are bah, sceleratule psd-ul cu toate intamplarile/situatiile prezentate in ziar ?Sau vrei tu sa torni “picatura chinezeasca” pana la alegeri ? S-ar putea sa sapi o groapa in care sa cazi si sa o umpli de ridicol.

  Reply
 3. 3

  anonim

  Nu sint anonom,si nu ma mai injurati, si daca vreti sa stiti, sint judecator !

  Reply
 4. 4

  Anti- anonim

  Bineinteles ca nu esti “anonom” – cum singur ai scris iar judecator “sunt” si eu – NU “sint”….
  deci sunt judecator pentru ca judec cand citesc ceva – trec prin filtrul gandirii … Altfel, n-am nicio intentie sa injur pe nimeni, din contra…ma deranjeaza insa uneori derapajele verbale ale unor comentatori. Cat despre ortografie…mai trebuie sa progresam putin.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei