Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 18 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - vineri, 16 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Florina

  Ar fi un dezastru pentru Mioveni si Pitesti

  Reply
 2. 2

  obs. pitestean

  Ar fi culmea sa inchida “vaca de muls”.
  Datorita Dacia, Renault are inca pozitie stabila in Europa. Si Datorita aliantei cu Nissan si Mitsubishi o stabilitate la nivel global.
  Sa nu uitam ca Dacia nu inseamna doar Mioveni (productie si asamblare). Inseamna Centrul de cercetare Titu, inseamna noul centru RBC de la Bucuresti, inseamna Matrite, si mai inseamna cele cateva centre de logistica.
  Cei din varf se uite doar la cate masini se vand si de aici si profitul. Uita de cei de jos, cei care daca ar fi intebati ar spune mult mai multe cauze pentru care profitul nu este la nivelul corect.
  S-a intrebat cumva dna. CEO Delbos de ce vine un sef la suplimentare cand el nu are nimic de lucru? De ce pentru ore suplimentare nefondate in care nu se produce nimic si nu aduce niciun aport profitului fondul de salarii este dublat! Si asta doar in Romania.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  reducerea activitatii (si asta cu semnul intrebarii) nu inseamna inchidere. goana dupa senzational va transformat in maimute

  Reply
 4. 4

  George

  Reducerea activitatii (si asta posibila nu sigura) nu inseamna inchidere. Goana dupa senzational va transforma in niste pseudo ziaristi

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei