Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 15 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

6 Comentarii:

 1. 1

  trivaleanu

  Citez: PNL, PSD, USR și restul vor anunța că renunță la jocurile politice și se ocupă exclusiv de criză. Păi ăştia (şefimea) se tratează în străinătate, ce le pasă lor de popor!

  Reply
 2. 2

  Normaleanu

  Citim si luni, si joi despre prea multa ura si prea mult venin pentru tot ce nu inseamna PSD. Am inteles ce a scris Daniel Defoe, dar de poverbul ” Ce semeni, aia culegi” ai auzit ? O sa ne spui ca si virusul a fost creat de PNL si ca, daca ne conducea Vasilica Dancila, ne izola de acesta. Ne izola cei drept , dar de tot.

  Reply
 3. 3

  Cetatean

  Nenea Smeurenu, de ani de zile scrieti numai plictiseturi de articole,multe pro Psd,mai lasati-ne cu comunismele si interesele dvs.si cu aberatiile neintersante ca sa va creati un spatiu prin presa, desi nu mai interesati pe nimeni cu aceste pseudoarticole. Lasati jurnalisti mai tineri si curati sa scrie, v-am fi recunoscatori daca v-ati gasi alte preocupari.

  Reply
 4. 4

  sergiu

  un singur like si 60 dislike! dar ce rautaciosi sunt argesenii cu valcenii!!!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Guvern interimar? asta este un guvern avortat!

  Reply
 6. 6

  mitica

  guvern interimar? Poate guvern avortat!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei