Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

18 Comentarii:

  1. 1

    Coco

    Ideea principala ramane ura pe care o aveti pentru diaspora , faptul ca ei sunt vinovati ca dragul tau partid pierde pe banda rulanta toate alegerile.
    Omiti intentionat un lucru ( o atesta toate datele oficiale ) , nivelul de trai al fiecaruia ramas in tara este un pic mai ridicat si din cauza miliardelor de euro trimisi de acesti diasporeni !
    Cum ar fi fost daca in aceste zile le-am fi avut ca decidente pe doamnele Dancila,Dan si Pintea ? Din punctul meu de vedere, doamne fereste !

  2. 2

    trivaleanu

    Obsesiile şi ranchiunile dvs. politice nu-şi au rostul într-o astfel de situaţie. În primul rând, pentru că în occident sunt vreo 5 milioane de români, dintre care nici 10% n-au fost la vot (iar unii, puţini ce-i drept, au votat cu PSD-ul dvs.). Apoi, cei mai mulţi dintre români (inclusiv cititori ai Curierului) au pe cineva drag plecat afară, iar atacul dvs mârşav la adresa diasporei nu vă va aduce vreun câştig publicistic. În fine, dacă acelora care vor spitale le doriţi să fie spitalizaţi, după aceeaşi logică, înseamnă că acelora care vor biserici le doriţi să fie înmormântaţi!

  3. 3

    vecinul

    un alt articol de doi lei, Nene Smeoreanu, pe noi ne intereseza cum arata Romania dupa aproape 30 de ani de la revolutie, 30 de ani in care acesti psd isti si au umflat buzunarele la maxim, Amintim pe Nicolescu, Pendiuc, Adrian nastase, Dan ioan popescu, Liviu luca si altii ca ei, in acesti 30 de ani nu au fost in stare sa faca o autostrada Bucuresti- Nadlac si Dumneata ne aburesti cu tratate de psihologie speciala, poate asa au actionat acesti psd isti cand s au umplut de bani. Nea Smeoreanule, chiar nu vezi in ce hal este tara sau esti platit de psd? Spitale pline de mizerie si coruptie, Drumuri proaste, dar avem politicieni plini de bani.

  4. 4

    Val Valdona

    Nene Smeorene ești cel mai jalnic comentator politic. Cu păreologi comunistoizi ca tine nu vom ieși niciodată din înapoiere. Cum îți permiți să-ți bați joc de diasporă când fără banii trimiși de ea în țară eram valea plângerii. Diaspora care a trăit și trăiește în lumea civilizată, dacă s-ar întoarce în România, ar schimba țara. Cum s-a-ntâmplat la 1848, după Războiul de indepndență, după constituirea României Mari și în alte dăți. Oamenii din diaspora știu ce e aia economie adevărată de piață, bazată pe afacere, care este adevărată știință și nu se confundă cu bijnița practicată de mulți paronii din țară, care în 30 ani au creat un capital românesc de,,întreprindere mică sau mijlocie” oricânsd spulberabil de ,,multinaționale” dacă ar fi cazul.
    Lasă mutinaționalele să vină în România! Nu mai fi împotriva lor. Le-a adus până și Ceaușescu și a înființat cu ele atâtea societăți mixte. Dacă ar trăi, te-ar lua de urechi.Imagineză-ți ce ar fi fost Argeșul dacă nu veneau francezii la Mioveni. Du-te la Vâlcea că din cauza ta și a altora pe actuala hartă a oportunităților de afaceri, Piteștiul nu figurează. Sunt trecute în ordinea împortanței: Clujul, Aradul, Deva,Sibiul,Brașovul, Craiova, Iașiul și mai nou Bacăul.

  5. 5

    Normaleanu

    Luni n-ai scris nimic si a fost perfect. Nu vrei sa ne faci o bucurie si sa repeti articolul de luni in fiecare saptamana ?

  6. 6

    sergiu

    gheorghe, esti defazat politic ca si radulescu-mitraliera s-a dat la diaspora care vine in tara si l-a mazilit urgent si definitiv psd-ul.
    tie de ce ti-ar mai da papica, fiindca nu le esti de niciun folos…

  7. 7

    Viorel Boteanu

    Comentariile, toate nefavorabile până aici, confirmă, de fapt, că dl Smeoreanu are dreptate. Q.E.D.

  8. 8

    Anonim

    Am citit articolul…este ca de obicei corect si bine documentat.Eruditia d-lui Smeoreanu strabate toate ideile expuse cu o argumentatie logica. Sa fie foarte clar,nu am parti-pris-uri cu nimeni din redactia Curierului, ba mai mult, nu ezit sa semnalez eventualele derapaje de la limba romana atunci cand apar.
    Am citit si comentariile…aceiasi contestatari „de serviciu” care bat campii si divagheaza pe temele lor preferate,insulta si jignesc fara discernamant ,se umplu de ridicol crezandu-se atotstiitori. Dupa ultimele evenimente petrecute la noi sunt curios ce parare au acesti comentatori despre IRESPONSABILITATEA de care dau dovada compatrioti de-ai nostri care se intorc din Italia si prefera sa minta cu nerusinare ascunzand locul de unde vin, prefera rute ocolitoare pentru a induce in eroare organele vamale sau protesteaza violent atunci cand aud ca trebuie sa ramana in carantina …asta e diaspora romana ? care atunci cand li s-a parut ca nu reusesc in tara au luat calea exilului si acum cand le-a intrat frica in oase dau navala sa revina acasa ? acum e bine in Romania,nu-i asa ? daca s-au contaminat ei de ce sa nu transmita virusul si mamelor, tatilor, fratilor si surorilor…bunicilor…pentru care ar putea fi fatal ???asta e diaspora romana ? astia sunt IRESPONSABILII care se conduc in viata potrivit sintagmei ” Ubi bene, ibi patria” in loc de adevaratul ” Ubi patria, ibi bene” !!! Sunt prea multe de spus si n-are rost sa alunecam pe panta politica unde vedem cu totii in ce situatie – putin spus jenanta – ne-a adus un presedinte IRESPONSABIL care vrea sa aiba pe langa „guvernul meu” si „parlamentul meu” si a facut tot ce se poate pentru a provoca acele nenorocite de alegeri anticipate. Si cate altele n-ar mai fi de spus…
    Ce ziceti, bai baieti ? Ia puneti-va voi mintea la contributie si dati niste raspunsuri d-alea deocheate ,cum stiti si cum va place voua …sau poate, aveti replici de bun simt, cum s-a mai intamplat si alta data ???

  9. 9

    CVititor

    Acum 2 minute am postat un comentariu dar am uitat sa adaug pseudonimul.Faceti dvs va rog cele necesare in acest sens.
    Multumesc

  10. 10

    trivaleanu

    Au apărut și postările pro-smeureanu, ca de obicei la urmă, ca să aibă efect de concluzii. Deci românii din diaspora, președintele și guvernul sunt de vină. Restul românilor se comportă exemplar! Cine și de ce acum vrea să aprindă un război româno-român?

  11. 11

    johny

    „eruditia lui Smeoreanu”…pun ramasag ca e un comentariu postat chiar de el. Un om care s-a vandut pe un pumn de banuti, cu o inteligenta mediocra dar care da citate din carti pe care le-a interpretat la nivelul ziaristului de provincie si mai ales un om cu suflet gaunos.

    1. 11.1

      Riciu

      Nu vă potoliți nici de-ai dracului! După ce că dreapta + prostovanul sas + voi, susținatorii fără creier, v-ați făcut definitiv de kk, tot mai ieșiți în drum. Băi, aceștia, gata, nu va mai fi ce-a fost. Gata cu lecțiile de la ,,străini”, gata cu simulacrul de democrație, lumea s-a lămurit. Ați pierdut toate meciurile. Social – democrația autentică (nu asta a noastră) va învinge pentru totdeauna. Dintr-un motiv foarte simplu. Capitaliștii nu au Dumnezeu. Sau, mai bine zis, singurul lor dumnezeu este Profitul. Restul, apă de ploaie.

      1. 11.1.1

        johny

        asa Riciule, bravo! asa te vreau, fii rau! Da-i inainte cu Oprisan, Mitraliera, Codrin, Ciolacu, Stanescu, Ciordache, Nicolicea si tanti Veo…astia sunt lumini ale social democratiei, niste zei de onestitate…nu au avut ei timp de scoala ca dehhhh…ocupati pt binele nostru. Uite la Valcea pe Radulescu, om cinstit cu favultatea facuta in provincie nu ca arogantii aia de dreapta prin Harward, Oxford, Virginia Tech, etc…pai ce stiu aia sa predea la scoala in comparatie cu facultatile de la Herculane, Potcoava, Fierbinti…nu???

        1. 11.1.1.1

          Riciu

          Oooooo, fugi mă d’acilea cu facultățili ălea, habar nu ai. Eu sunt expert contabil, muncit în domeniu, am dus lupte grele cu marii specialiști din finanțe, am ținut cu patronii, am făcut expertize grele, cu onestitate și curaj, am o profesie liberală dar nu pot fi prostit de inepți. Pentru mine, Câțulică este un zero absolut, un nimeni, profesional și ca bărbat. Am avut și încă mai am funcții obținute doar prin alegeri, concurs sau încredere, niciodată politic. Mă pot bate cu orice specialist de dreapta (nefiind nici eu, neapărat de stânga). Doar că nu îmi place și nu mă pot înregimenta politic.

  12. 12

    Riciu

    Iohannis kaput! Dreapta kaput! Fudulia diasporenilor kaput! Sic tranzit gloria mundi!

  13. 13

    Dr. Nebunică

    La Bălăceanca te primește sigur fără concurs, și nu neapărat contabil.

    1. 13.1

      Anonim

      N-am loc de tine, de Cîțulică, de Plăvan și de alți proști ca voi.

  14. 14

    Viorel Boteanu

    În condițiile actuale, cred că este cazul să înceteze ,,duelurile”. Să fim înțelegători, să iertăm și să ne ajutăm/armonizăm, măcar până revenim la normalitate. Doamne ajută!

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .