Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 27 iulie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad
Advertoriale & publicitate

Clasele de vară pentru copii

Așa cum ne-a obișnuit de cîțiva ani, Fundaţia Aid for Piteşti organizează în luna iulie, gratuit, o activitate educaţională sub genericul Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este 2,3,4 august (luni - miercuri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.

În cadrul celor două ore zilnice se vor organiza activități pe grupe de vîrste, susținute de profesori români, cu o bogată experiență didactică. Activitățile constau în interpretarea de cîntece pentru copii în limbile engleză și română, povestiri biblice, lucru manual (activități de colorat și decupat), discuții pe teme biblice, conversații în limba engleză și română.

Dacă doresc, părinţii sînt invitaţi să-şi însoţească copiii în incinta fundaţiei. Aici pot aştepta într-o sală pînă se termină cursurile, pot asista la ore pentru a vedea ce li se predă copiilor sau pot participa la un studiu biblic de grup. După cum am menţionat, intrarea este liberă, iar în pauze se vor servi gustări şi răcoritoare.

La sediul fundației, pe parcursul anului, se organizează activități și programe pentru copii și tineri. Astfel, în fiecare duminică, între orele 10-12, se face studiu biblic, cu lecții pentru copii și lucru manual. În fiecare vineri, din toamnă, între orele 18-23, au loc întîlniri adresate tinerilor cu vîrste cuprinse între 12 și 40 ani, la care se organizează studii și concursuri pe teme biblice, vizionări de filme.

În timpul verii se organizează o tabără gratuită pentru copii, cu vîrste între 12 și 18 ani.

Ocazional, se organizeză excursii, plimbări, picnicuri.

Detalii se pot obţine la tel. 0744 385 825 sau la sediul Fundaţiei Aid for Piteşti, de pe str. Armand Călinescu nr. 16, în vecinătatea Colegiului Brătianu.

!!! Se vor respecta regulile sanitare . Vom avea măști disponibile. Sălile vor fi curate, aerisite, dezinfectate.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

9 Comentarii:

 1. 1

  gheorghe

  Este un articol excelent. Din punctul meu de vedere, primul de acest fel.
  Felicitari

  Reply
 2. 2

  Coco

  Legat de Hexi Pharma : s-a dovedit ca vindeau la pret de solutii concentrate solutii diluate fara efecte in unitatile sanitare , deci insinuarea ca a fost o conspiratie este rea credinta!
  Sunt un vizitator frecvent al Simfoniei lalelelor (inclusiv al primelor editii ) insa imaginea bietei fetite care se chinuia sa stea in cap pe asfalt ca sa impresioneze doamnele venite de la Bucuresti este greu de uitat!
  Iar legat de strainii care ne vor numai raul , o sa va reamintesc pana intelegeti ca acolo unde sunt oameni competenti in autoritatile locale s-au folosit banii strainilor pentru dezvoltarea acelor localitati.Nu le mai reamintesc!

  Reply
 3. 3

  Diaconu

  Adevărat.
  Totul este adevărat.
  Foarte bine scris.
  Diaspora ne spunea ce este bine si ce nu este, iar acum dă năvală peste prostime in tară, dar nu să o ajute, chiar să o ingroape , cu părinti si rude cu tot.
  Uniunea Europeană a făcut ce a stiut mai bine pentru ei, tările puternice, pentru că noi le-am permis, am stat in genunchi in fata lor, de dragul lor. Nu am stiut să fim fermi si să ne apăram interesul.
  Banii alocati educatiei, sănătătii si altor ministere, care au format si pregatit specialisti, trebuiau recuperati de la cei care au hotărât să plece. Poporul a avut de suferit prin lipsa acestor resurse financiare. Ce tară pregateste forta de munca specializată, gratuit, pentru alte țări?
  Sunt anumite instituții, private care formează sau instruiesc profesional cu niste costuri exorbitante.
  Si atunci statul ce face?

  Reply
 4. 4

  Viorel Boteanu

  ,,Dați-mi…un punct de sprijin și voi răsturna întreaga omenire…” O fi virusul Corona?

  Reply
 5. 5

  trivaleanu

  Generalizări nemernice: ne-am vândut pe nimic, ne-am închinat strainilor, diaspora aduce acum dezastrul în țară, etc.
  Toate acestea nu le-am făcut noi, poporul, ci politicienii (mai ales cei din PSD), adusi la putere inclusiv prin manipulările presei.
  Care e alternativa la Europa? Autarhismul ca în Nord Koreea? Aderarea la spatiul de influență rusească? Care diaspora cea rea? Cele câteva mii – zeci de mii de indivizi declasați sau fară șansă de a-si câstiga minima subzistența la noi care se înghesuie acum să vină în țară fiindcă nu mai au acolo locuri de muncă?
  Tâlcul acestor tip de mesaje trebuie cautat pe la Moscova sau Budapesta!

  Reply
 6. 6

  Cvititor

  Comentariul este perfect, totul este absolut adevărat și corect argumentat. Trebuie să fii imbecil sau rău intenționat sa extragi elemente din context și sa te apuci sa critici inerentele neconcordante.
  Se pare că Universul este realmente supărat pe oameni și este pe cale să ne servească o lecție dura.

  Reply
 7. 7

  sergiu

  ceea ce scrie gheorghe, acum cand e stare de urgenta, e INSTIGARE (romani contra romani)!!!!

  Reply
 8. 8

  Ionescu

  “- Bă, Gheorghe, domnu ăla nu-i Agassi?

  – Ba da, măi Ioane.

  – Și tu știi tenis, mă?

  – Știu mă Ioane, mai bine n-aș ști. No, ia că iară l-am batut.

  – Apoi, cum sa face mă că nu te-am vazut niciodată.

  – Du-te în fundu’ grădinii, acolo-i un broscoi, ăla-ți îndeplineste orice dorință, numa vezi de vorbește mai tare cu el că-i cam surd.

  Se duce Ion la broască și îi spune că vrea mult aur.

  Când ajunge acasă constată că în bătătură avea un taur.
  Se plange la Gheorghe:

  – Surdă tare broscuța ta, am vrut mult aur și mi-a dat un taur.

  – Și tu crezi că eu am vrut sa fiu tare-n tenis?”

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei