Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 14 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - miercuri, 14 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

9 Comentarii:

 1. 1

  gheorghe

  Este un articol excelent. Din punctul meu de vedere, primul de acest fel.
  Felicitari

  Reply
 2. 2

  Coco

  Legat de Hexi Pharma : s-a dovedit ca vindeau la pret de solutii concentrate solutii diluate fara efecte in unitatile sanitare , deci insinuarea ca a fost o conspiratie este rea credinta!
  Sunt un vizitator frecvent al Simfoniei lalelelor (inclusiv al primelor editii ) insa imaginea bietei fetite care se chinuia sa stea in cap pe asfalt ca sa impresioneze doamnele venite de la Bucuresti este greu de uitat!
  Iar legat de strainii care ne vor numai raul , o sa va reamintesc pana intelegeti ca acolo unde sunt oameni competenti in autoritatile locale s-au folosit banii strainilor pentru dezvoltarea acelor localitati.Nu le mai reamintesc!

  Reply
 3. 3

  Diaconu

  Adevărat.
  Totul este adevărat.
  Foarte bine scris.
  Diaspora ne spunea ce este bine si ce nu este, iar acum dă năvală peste prostime in tară, dar nu să o ajute, chiar să o ingroape , cu părinti si rude cu tot.
  Uniunea Europeană a făcut ce a stiut mai bine pentru ei, tările puternice, pentru că noi le-am permis, am stat in genunchi in fata lor, de dragul lor. Nu am stiut să fim fermi si să ne apăram interesul.
  Banii alocati educatiei, sănătătii si altor ministere, care au format si pregatit specialisti, trebuiau recuperati de la cei care au hotărât să plece. Poporul a avut de suferit prin lipsa acestor resurse financiare. Ce tară pregateste forta de munca specializată, gratuit, pentru alte țări?
  Sunt anumite instituții, private care formează sau instruiesc profesional cu niste costuri exorbitante.
  Si atunci statul ce face?

  Reply
 4. 4

  Viorel Boteanu

  ,,Dați-mi…un punct de sprijin și voi răsturna întreaga omenire…” O fi virusul Corona?

  Reply
 5. 5

  trivaleanu

  Generalizări nemernice: ne-am vândut pe nimic, ne-am închinat strainilor, diaspora aduce acum dezastrul în țară, etc.
  Toate acestea nu le-am făcut noi, poporul, ci politicienii (mai ales cei din PSD), adusi la putere inclusiv prin manipulările presei.
  Care e alternativa la Europa? Autarhismul ca în Nord Koreea? Aderarea la spatiul de influență rusească? Care diaspora cea rea? Cele câteva mii – zeci de mii de indivizi declasați sau fară șansă de a-si câstiga minima subzistența la noi care se înghesuie acum să vină în țară fiindcă nu mai au acolo locuri de muncă?
  Tâlcul acestor tip de mesaje trebuie cautat pe la Moscova sau Budapesta!

  Reply
 6. 6

  Cvititor

  Comentariul este perfect, totul este absolut adevărat și corect argumentat. Trebuie să fii imbecil sau rău intenționat sa extragi elemente din context și sa te apuci sa critici inerentele neconcordante.
  Se pare că Universul este realmente supărat pe oameni și este pe cale să ne servească o lecție dura.

  Reply
 7. 7

  sergiu

  ceea ce scrie gheorghe, acum cand e stare de urgenta, e INSTIGARE (romani contra romani)!!!!

  Reply
 8. 8

  Ionescu

  “- Bă, Gheorghe, domnu ăla nu-i Agassi?

  – Ba da, măi Ioane.

  – Și tu știi tenis, mă?

  – Știu mă Ioane, mai bine n-aș ști. No, ia că iară l-am batut.

  – Apoi, cum sa face mă că nu te-am vazut niciodată.

  – Du-te în fundu’ grădinii, acolo-i un broscoi, ăla-ți îndeplineste orice dorință, numa vezi de vorbește mai tare cu el că-i cam surd.

  Se duce Ion la broască și îi spune că vrea mult aur.

  Când ajunge acasă constată că în bătătură avea un taur.
  Se plange la Gheorghe:

  – Surdă tare broscuța ta, am vrut mult aur și mi-a dat un taur.

  – Și tu crezi că eu am vrut sa fiu tare-n tenis?”

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei