Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 30 septembrie 2020

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

10 Comentarii:

 1. 1

  VIKI

  Alt articol de doi lei, daca ne uitam pe statistici psd ul a fost cel mai mult la butoane, ce a facut pentru imbunatatirea sistemului medical?

  Reply
 2. 2

  Coco

  Obsesia cu tot felul de conspiratii , repetata la nesfarsit , intra in sfera patologicului !
  Iar faptul ca madam Vasilica a devalizat fondul de urgenta ca sa dea bani primarilor PSD cu o saptamana inainte de a pica guvernul drag tie , cum poate fi catalogat ?
  In rest , sunt si observatii pertinente in editorialul de astazi !

  Reply
 3. 3

  Ionescu

  Autorul ne “informeaza” cu conspiratii preluate de la altii. Articol fara fir logic, fara vreo analiza pertinenta, cu aceleasi pareri subiective pana la partizanat. Oare mai este necesar sa dam pe viitor atentie unor editoriale neinformative si de slaba calitate? Putem sa ne informam si din alte parti pana cand Curierul zilei pregateste o alta oferta. C-asai in capitalism…

  Reply
  1. 3.1

   Riciu

   Bre, nea’ Ionescule, mai ia niște lecții înainte de a ,,scri” la ziar. C-așa-i în tenis!

   Reply
 4. 4

  Bogdan Radu

  “Pe 18 octombrie 2019, „Johns Hopkins” Center for Health Security din Baltimore a efectuat un exercițiu de simulare a unei epidemii de coronavirus denumit nCoV-2019. În exercițiul denumit Event 201 „Simularea unei pandemii de coronavirus”, a fost „simulată” o scădere a pieței bursiere de 15%. Simularea a avut loc cu doar două luni înainte de apariția COVID-19, iar acesta este numai un exemplu de informație care te poate pune pe gânduri.”

  Nu, aceasta nu este nicaieri pe Pamant o ‘informatie’. Este o conspiratie pe care, la o cautare pe google, o putem gasi pe site-uri ‘specializate’ pe dezinformari grosolane gen wikistrike.com sau sputnik. Nu exista nicaieri nici cea mai mica dovada ca in cadrul evenimentului respectiv s-ar fi folosit denumirea nCoV-2019 si nici ca evenimentul ar fi avut vreo legatura cu pandemia actuala. Iata linkurile catre site-ul oficial, oricine gaseste dovada contrarie e invitat sa o impartaseasca:

  http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/
  http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/videos.html
  clarificarea ulterioara a institutiei in legatura cu evenimentul: http://www.centerforhealthsecurity.org/newsroom/center-news/2020-01-24-Statement-of-Clarification-Event201.html
  Despre credibilitatea site-ului wikistrike, care este citat de sursele romanesti ca sursa a ‘informatiei’, pe newsguardtech, care se ocupa exact de monitorizarea surselor de informatie si semnalarea celor ‘specializate’ in dezinformare: https://www.newsguardtech.com/wp-content/uploads/2020/02/Wikistrike.com-2-26-20.pdf Pentru cine nu are rabdare, site-ul e complet netransparent (proprietari necunoscuti, texte nesemnate), preia adesea stiri false si/sau inselatoare din Sputnik, Russia Today sau Press Tv din Iran, prezinta teorii precum cea a fabricarii HIV in laborator sau a vaccinurilor care cauzeaza autism.

  Reply
  1. 4.1

   Coco

   Uite cum se dovedeste ca , vrand sa te dai destept , Gheorghe draga , sfarsesti prin a cadea intr-un mare ridicol ! Ca de obicei….
   N-ar fi bine , ca macar pentru acest editorial , sa dai banii inapoi?

   Reply
 5. 5

  trivaleanu

  Tot o demonstrație amplă și savantă pentru același fitil meschin: PSD (hoțul, cică neprins!) e mai bun ca PNL și ceilalți. Dar să fim fericiți că Argeșul e un județ roșu (Dan Manu și majoritatea din CJ), primăriile din Pitești, Mioveni, Câmpulung, Curtea de Argeș etc., bașca șefa DSP și managerii de spitale puși tot de PSD. Deci competența e omniprezentă și atotputernică pe la noi, de ce ne-am face griji cu coronavirusul că în Argeș n-are nicio șansă!

  Reply
 6. 6

  Cvititor

  Va veni și momentul adevărului, când “guvernul meu” va trebui să deconteze toate nebuniile pe care și le permite acum.
  Atunci voi reaminti tuturor cimpanzeilor care astăzi bat câmpii, cata ura și nesimțire se scurg acum din comentariile lor postate cu regularitate și ambiție demne de o cauza mai buna.

  Reply
 7. 7

  sergiu

  cea mai mare conspiratie mondiala a fost cand l-a adus la putere pe hotul de dragnea si proasta de dancila!!!

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Țara piere și baba se piaptănă…

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trustul de presă
 Prima Pagina Curierul Zilei

Preşedinte:
 • Marilena Baraţă
  e-mail mb@curier.ro
  Senior editor:
 • Constantin Neguţ
  e-mail cn@curier.ro
 • Redacţia:
  Secretar de redacţie:
 • Monica Sandu e-mail:
  monicasandu03@yahoo.com
  Fapt divers:
 • Monica Sandu
  Sport:
 • Silviu Mihai e-mail:
  silviumihai@curier.ro
 • Marius Duinea
 • Fotoreporteri:
 • Costi Tudor
  Tehnoredactare:
 • Corina Dumitrescu
  Contabilitate:
 • Mirela Popescu,
 • Mircea Zaharia,
 • Carmen Belchiţă
  Mica publicitate:
 • Monica Lixandru
  Difuzare:
 • Adriana Bunea
  Secretariat:
 • Sorina Dumitru.
 • Şef departament
  publicitate:
 • Liviu Petrache
  (e-mail: marian@curier.ro;
  office@curier.ro
  Agenţi economici:
 • Tel. 0348/439035
  Mică publicitate:
 • Tel. 0248/215740

 • Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei