Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 5 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

18 Comentarii:

 1. 1

  Cicu Florian Alexandru

  Bună ziua eu sunt recalcitrantul terminați în …. ca nu mi-am amenințat colegul, majoritatea lucrurilor sunt minciuni de ce nu se precizează faptul ca eu am fost am ajuns pe data de 14/03/2020 și actele au fost făcute pe data de 15/03/2020. 5 zile am stat în refuz de hrană și vorbind despre situația mea la DSP și comunicandure jandarmilor și cadrelor competente despre situația mea, dar pe nimeni nu interesează. Am zis ca ma tai și dau foc la camera nu ca îmi omor colegu de camera.

  Reply
  1. 1.1

   Si?

   Si care e situatia ta asa de speciala de faci ca toate alea pe acolo?

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    A rămas măta gravidă și a făcut un prost care se baga în seama adică pe tine???. (Situație speciala)

    Reply
   2. 1.1.2

    Anonim

    Și? A rămas măta gravidă și a făcut un prost care se bagă în seamă adică pe tine???(Situație speciala)

    Reply
  2. 1.2

   Anonim Anonim

   Si de ce ameninta ma dai foc la camera si te tai baga ti as metru in cap? Cine p… esti tu sa dai foc la camera?

   Reply
   1. 1.2.1

    Anonim

    Slobozite-as pe ochi învață să scri și după lași comentarii, sau îți curg bile din fund pe tastura și nu nimerești butoanele?

    Reply
   2. 1.2.2

    Anonim

    Anonim Anonim ai băgat salamu în tine pe tot sau doar capu puțin asa la mișto și acu curg bilele pe tastatura și scri greșiți literele în limba română?

    Reply
 2. 2

  Anonim

  Pa iei lastarel esti tare tata

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Eu al cunosc pe recaltintrant si este o minciuna nu mai aberati cu stiri din astea ca vrea sasi omoare colegu de camera si una alta putina demnitate sa aveti ca in rest sunteti varza masmedia

  Reply
 4. 4

  Turku

  nu aveti pic de rusine si de demnitate mas media nu mai aberati si minciuni spuneti euval cunosc pe baiatul recaltintrant si nu este adevarat este un baiat de nota 10 sa va fie rusine maime spuneti ca avea si covid19 totul ie posibil la voii sa va fie rusine rusine rusine

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Te ucide limba română

   Reply
 5. 5

  Boby Stroiesti

  Te ucide limba română

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Alooo Mass Media Sînteți Jalnici Voi Băgați Spaima în Lume Fir….De Panarame

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Oameni amărâți , fiecare reacționează cum poate !

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Draga mass-media! Eu sunt unul din cei patrusprezece ce trebuiau să iasă ieri ,25/03 ,din carantina de la centrul ISU Pediatrie(fostul cămin ind.nr6). Va corectez,spunîndu-vă că, NU am protestat contra celui de al doilea test,ci AM CERUT majoritatea ,sa fim testați a doua oară pentru a avea siguranță faptului că ,suntem NECONTAGIOSI pentru familiile noastră și pentru toți.Am primit drept răspuns faptul că s-au modificat protocolul. De asemenea, NIMENI din cei cca. 80 de persoane eliberate ,cu certificat de ASIMTOMATICI,, nu am fost notificați că fiind,autoizolti la domiciliu ,in perioada următoare eliberării din carantina.

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Mass Media niște cîini lingăi a unor politruci

  Reply
 10. 10

  Anonim

  La scoala a mers cineva ?))))

  Reply
 11. 11

  Costin

  La scoala a mers cineva ?)))

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .