Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

8 Comentarii:

  1. 1

    Coco

    Un ziarist onest si impartial ar fi scris ca intreg Ministerul de Interne ( cu ministrul si secretarii de stat in prima linie ) isi face treaba bine, in conditiile date . Dar,banuiesc , ti-ar fi tremurat pixul prea tare daca ai fi scris asta…
    Legat de Colectiv , sunt in tabara celor care cer sa fie trasi la raspundere si vinovatii pentru cei aproape 40 de morti din spitale ( parte din ei cu 10-15% arsuri )
    Si mai astept explicatiile promise de di. Arafat de vreo 7-8 luni legate de interventia de la Colectiv , legate de cel putin doua aspecte :
    – de ce carau paletii cu arsii din interior trei civili si un pompier in conditiile in care , la 20 metri departare se afla un grup de 30-40 pompieri care , din afirmatiile lor, asteptau sa li se spuna ce sa faca!
    – de ce dl. Arafat a stat cu telefonul la ureche timp de 30 -40 min si tot timpul cu spatele la muribunzii aflati pe caldaram la nici un metru distanta. Este o imagine care , cu greu , poate fi trecuta cu vederea….
    De aceea admir ziaristii care pun si aceste intrebari , netinand cont de notorietate , afinitati , prietenii ….

    1. 1.1

      Anonim

      Lasă că s-a rezolvat de la sine. Din păcate, sau din fericire, gata cu spectacolele și aglomerațiile de genul respectiv. Că prea nu ne mai sătura Dumnezeu…

      1. 1.1.1

        Coco

        Am facut psihologie in liceu , asa ca incerc sa-ti fac un portret ; esti un batranel pensionar , cu ceva burta , fost membru PCR , turnator si probabil iti pui cravata si cand te duci sa-ti iei patrunjelul de la piata ! Nu stiu daca le-am nimerit pe toate dar de cravata sunt sigur !
        Si ca sa fiu in ton cu vremurile, poate apare un virus care sa separe oamenii de buna credinta de ticalosi , nesimtiti , ipocriti si alte rude ale lor !
        Asa ca , fii precaut !

        1. 1.1.1.1

          Riciu

          Ești prea prost ca să te poți compara cu mine. La limită, ne putem devoala. Vrei? O să ai o mare surpriză. La psihologia făcută în liceu, sigur ai rămas corigent. Sunt activ profesional, produc plusvaloare sănătoasă, încerc să fiu un bun specialist în domeniul meu, iubesc igiena și țara, spre deosebire de tine care ești un biet servitor ,,globalist”, un fake, la propriu și la figurat. V-a ieșit noua ordine mondială pe nas. Gata cu fițele. Națiunile au fost, sunt și vor fi primordiale. Jegule! Nici nu te salut. Bună seara!

        2. 1.1.1.2

          Anonim

          Coculică, bă băiatule, de ce crezi tu că n-ar exista și oameni normali la cap, care sunt tineri, moderni, deschiși la nou, dar și patrioți, verticali, corecți, iubitori de semeni, nu ca tine, o biată jigodie globalistă, fără mamă, fără țară.

          1. 1.1.1.2.1

            Anonim

            Asumat: Riciu

  2. 2

    Cvititor

    Virusu’ ala de care vorbești a pus deja ochii pe tine Coco!!! Intrunesti perfect acel sumum de „calități” descrise în comentariul tău… Asa ca… atenție mărită!
    Nu ți-ar fi rușine de ce poți debita! Semeni vrajba și ura cu fiecare cuvânt pe care îl nascocesti.

  3. 3

    sergiu

    sa vedem ce va fi dupa coronavirus, care partide-politicieni isi vor asuma strangerea surubului…

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .