Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 14 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - miercuri, 14 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Dan

  Jegurilor cand va da pacientul spaga era bine nu? Voi nu sunteti doctori ma sunteti niste jeguri de spagari asta sunteti.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  in o luna nu va mai conta vor fi bolnavi si la hotel

  Reply
 3. 3

  Cioaba

  Ehe cata spaga sa dar pe posturile de la Mioveni…ce ma nu va convine acum, nu va puteti bea cafeluta linistiti? Soare cu paru in mana trebe sa vorbesti cu spagari astia. Cand vom scapa de virusul asta toti doctori si asistentele care habar nu au sa faca o injectie ar trebui sa ramana fara licenta care oricum este luata pe bani.

  Reply
 4. 4

  panescu maria

  Nu este spitalul vostru ,celor care nu le convine sa plece .Nu mai bagati la inaintare spitale vechi cu nozocomiale .Sa va fie rusine pilosilor !

  Reply
 5. 5

  invatatorul

  E jale,management prost,medicii care practica meseria in spitale,cabinete particulare, sa fie retrasi din universitati,iau bani cu roaba si nu vin sa predea la universitate.Cazuri:dr manu,dr man,dr traila,dr tase,dr stocheci si altii.E bine sa iei roaba de bani si sa nu muncesti deloc,e cam acelasi lucru ca in cazul angajarilor facute de dragnea la dgaspc.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei