Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 27 octombrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Abc

  Primul vindecat, dar nu exista infectati in Arges, pe bune? Nu mai bine dati voi niste date reale si faceti o analiza reala a Pitrstiului? Asta ca sa ramaneti ziar serios

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   PE BUNE CE S-A TESTAT ?

   Reply
 2. 2

  Anonim

  La cati au venit din afara tarii…nu cred ca ne spuneti realitatea despre cate cazuri reale sunt in Pitesti…foarte rau procedati…nu vrem sa ajungem ca Suceava

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Bă, voi nu știți că aceste date nu sunt publice? De unde să le ia ziarul?

   Reply
 3. 3

  Gheorghe Crinu

  Cred ca informațiile trebuie sa fie căutate de ziariști nu sa aștepte sa le comunice niște politruci. În Sibiu s-a spart buboiul când ISU n-a mai suportat minciuna. Și ei apăreau la fel de curați ca Argeșul.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei