Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
vineri, 31 martie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8478-Vineri, 31 martie 2023
BREAKING NEWS

S-au ferit să vorbească la telefon cu presa Pragul hoției votat de senatorii PSD și PNL

Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

7 Comentarii:

 1. 1

  dicu

  Tariceanu, cel mai prost exemplu, trebuia sa arate transparenta cand a facut afaceri, cand s a imbogatit peste noapte.

  Reply
 2. 2

  Un om.

  Mda…si noi ne uitam cu surpindere ca Tariceanu încă isi da cu parerea in libertate in loc sa se izoleze la puşcarie acolo unde ii este locul. Dar bine, asta este doar un amanunt ținând cont ca PSD -ul , o gasca de penali care a distrus tot ce se putea distruge in tara asta pentru a se imbuiba ei si neamurile lor pentru 100 de vieti de acum incolo, a ” aranjat” legile in asa fel incat acum sa isi dea toti idiotii cu parerea in loc sa răspundă pentru nenenorocirile facute.
  Si mai este ceva dar asta nu ma surprinde: ca exista inca ziaristi care simt nevoia in timpurile astea sa ridice in slavi un penal dovedit numai pentru a nu-si ” iesi din pix”. Vă mirati ca ziarul ăsta moare? Normal ca moare! Atata timp cat ridicati in slavi niste persoane cu dosare penale încercând sa-i aratati poporului ca fiind lideri de opinie, o sa decedati in liniste si nestiuti de nimeni, Si pt asta mulțumiți-i ziaristului Smeureanu, El v-a pus bomboana pe coliva si lumânarea pe piept.

  Reply
  1. 2.1

   Viorel Boteanu

   Acest ziar va trăi, în ciuda unora…

   Reply
 3. 3

  Coco

  Imi imaginez idealul tau jurnalistic , sa fii invitatul lui Gadea si Badea si sa explici cum, din trei clicuri , ai facut exceptionala descoperire…..si sa privesti, cu imensa satisfactie, ochii lor umezi !
  Iar ca sa-l citezi pe Tariceanu , cel mai sinistru personaj politic actual ( daca luam in considerare ultimele alegeri , e parerea a 96% dintre votanti ) este, din nou ,greu de inteles. Pe omul asta , daca il pui sa raspunda repede daca e de stanga, dreapta, centru , il pui sigur in dificultate !

  Reply
  1. 3.1

   Riciu

   Votanții care au votat rahatul dreptei! Vă place, bă, nenorociților, unde ați adus țara? Masturbanților! (compatibilitate bună cu drepta, cu stânga, mai greu!). Coculică, ți-ai mai revenit puțin dar tot mai ai draci pe tine, lasă că te vindec eu!

   Reply
   1. 3.1.1

    sergiu

    tariceanu e tot de dreapta. dar rahatul lui e bun si pentru stanga!

    Reply
 4. 4

  Evgheni

  Despre Tariceanu nu ar trebui sa se vorbeasca totusi atat de mult…Cu siguranta nu este nici de stanga, nici de centru si nici de dreapta, este de conjunctura. Este un politician oportunist, ca atatia altii, ca sa nu zic majoritatea. Nu stiu de ce vorbeste Tariceanu despre revolutie, pentru ca in 1989 era aproape un om de rand, angajat pe post de manechin pentru o fabrica de textile. Tatal sau vitreg, Dan Amadeo Lazarescu a fost un liberal convins, fost detinut politic in anii ’50 si ’60. O intamplare oarecum hazlie cu Dan Amadeo Lazarescu a povestit-o celebrul Petre Tutea, citez:“Daca a urcat pana la mine ditamai animalul, din delicatete… i-am semnat adeziunea”. “Animalul” pomenit de Ţuţea era Dan Amedeo Lazarescu, unul dintre iniţiatorii reînfiinţării PNL-ului după Revoluţie. Legenda spune că liftul nu a funcţionat în ziua cu princina, iar Ţuţea a fost înduioşat de efortul lui Lazarescu, care, la 72 de ani, urcase pe scări opt etaje pentru el.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .