Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 2 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

9 Comentarii:

 1. 1

  Evgheni

  Probabil ca pe agentul de Politie l-a intrigat faptul ca BMW-ul era cu volanul pe dreapta si a vrut sa faca verificari suplimentare, avand indicii ca autoturismul are ceva probleme tehnice sau cu legalitatea documentelor. Problema autoturismelor cu volan pe dreapta este una veche si va pot confirma ca 75% din autoturismele cu volan pe dreapta pe care le vad in trafic sunt foarte vechi, arata ingrozitor si sunt foarte poluante. Intrebarea este…..cum au trecut de RAR si au putut rula pe drumurile publice din Romania in timp ce in UK sunt numai bune de casat si majoritatea sunt cumparate cu cateva sute de lire sterline?
  Agentul de politie trebuia totusi sa poarte masca faciala de protectie in timpul acestei actiuni si sa fie mai conciliant si cu tact!
  Numele Pahontu spune deasemenea ceva, nu ca ar fi vreo legatura cu cazul de fata….agentul o fi ruda cu „celebrul” general Pahontu de la SPP ?…

  Reply
 2. 2

  ION

  ACEST MILITIAN INGAMFAT A PROST , FACE DE RAS POLITIA ROMANA .FARA MASCA SI FARA CASCHETA , NU CUNOASTE LEGEA IN VIGOARE, INCEARCA PRIN TOATE MIJLOACELE CA ACEL SOFER SA NU SE SIMTA PROTEJAT DE O VIRUSARE DIN CULPA DIN PARTEA POLITISTULUI .EL SUSTINE SUS SI TARE CA NU VEDE NU CA NU CUNOASTE LEGILE . DACA COMANDANTUL NU IA NICI O MASURA CU EL INSEAMNA CA NU E NIMIC NICI DE COMANDANT SI CU ATAT MAI MULT INSEAMNA CA ORI NU L -A PREGATIT PE SUBALTERN ORI NU STIE NICI EL LEGILE IN VIGUARE .

  Reply
 3. 3

  jordy

  Nu imi vine sa cred ca inca exista astfel de militieni Asta trebuie sa plece imediat din politie. Nu are ce cauta acolo. Si coarna (ala cu sindicatele!!!!) sa mai taca din gura.Un om incorect. E pe dinafara cu legea . L-am vazut azi la B1 la „Buna Romania” si era complect pe dinafara!

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Si Pahontu si Coarna doi POLITIENI care fac de ras POLITIA ROMANA!

   Reply
 4. 4

  Civilul

  Cu permisul suspendat si talonul luat nimic nu l împedica sa l dea in judecata pe milițianul idiot pt comportarea sa abuziva .Se ia una bucata avocat bun si tarat milițianul prin sala de judecata pana învăța si el ce înseamnă unde i lege nu i tocmeala , ca si pretenție dauna morala suma cu, care milițianul la amendat .Acest specimen de milițian garcea face inca o data dovada clara ca exista in Politia Romana asemenea elemente si ar trebui dați in suturi afara. Pt idioți ca asta are de suferit toată imaginea Politiei Romane si politistii profesioniști care fac cinste hainei pe care o poarta.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Bravo pentru acest comentariu tot respectul meu

   Reply
 5. 5

  Anonim

  Asta mai lucrează în politie acum?

  Reply
 6. 6

  Țăndărică

  Că de obicei facem legi care sunt „recomandări” și recomandări care devin legi după bunul plac al poliției.
  Ce sa mai spunem de aceasta aberație numita autocertificat in care tu te duci la cumpărături iar polițistul poate să îți des 2000 de lei amenda fiindcă te-ai dus prea departe de casa și că este un market mai aproape.
  Mă gândesc la „pandemicii” de la Țăndărei daca au toți un laptop și o imprimanta fiindcă copii (de la copie) știu să faca

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Politaiul ala e un muist,am av de a face si eu cu el! Am scapat cu spaga

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .