Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
vineri, 23 octombrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Buna seara.Cine poate sa creada ca la 12 .000 izolati si 500 carantinati avem doar 14 pozitivi? Este inadmisibil asa ceva ….Cand o sa inceapa sa moara oamenii se va spune …nu s a putut face mai mult .Nu inteleg cum presa acestui judet poate fi atat de pasiva .

  Reply
 2. 2

  Anonim

  nu-i mai izoleaza ca nau unde .. la vaslui ia bagat pe stadion .. ca nui primeste nimeni

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Sunt multi nedeclarati

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Nu sa făcut nici măcar testul familiilor celor degedati va dați seama ce catastrofa poate urma

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei