Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 11 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

13 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Un om de mare onoare Felicitari merita aceasta functie este foarte competent

  Reply
 2. 2
 3. 3

  Anonim

  Da, un intelectual rasat si fin psiholog. Se poarta bine.cu oamenii, nu e increzet si nici mandru. Un foarte bun politist de cercetari penale. A avut curajul de a-l contrazice pe Pendiuc, spunand ca Domnia Sa asculta de ordinele ministrului, nu de ale unui primar. A fost rapid „eecutat”. Felicitari celui ce a luat decizia si felicitari, domnule „Mancuso”!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Citesc si ma minunez. Cand sunt numiti in functiile de inspectori sefi, numai laude, state vechi, de neinlocuit, etc. Pe parcurs, se dovedeste ca toti acesti inspectori sefi sunt foarte bine ancorati politic, PSD, PNL, etc. Acest lucru este valabil de la seful de post de politie si pana la sefii de arma din MAI, toti fiind promovati pe criterii politice. Nimic nu este intamplator.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Bravo. Felicitări. Poate rezolva si problema examenelor de obținere permis pt ca suntem singurul judet din tara unde se da la 3 luni examen..Poate elimina cozile acelea interminabile de la ghișeele instituției.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Foarte adevarat! Am trecut prin aceasta experienta la permise auto. Institutia arata de parca ar fi a unora de acasa. Intra cadrele si se inchide usa pe dinauntru. Seful de la politie mai bine ar face prezentarea modei. Mai vine cate o persoana cu masina adusa din Germania, seful iese afara, se inchide si deschide usa doar pentru dumnealui! Apoi seful schimba cateva vorbe cu „proprietarul” sau”investitorul” business masini din Germania…. Chiar nu realizeaza acest sef ca in timpul programului astfel de intalniri pun o eticheta pe fruntea dumnealui? Hopefully the new lead will asses this messages! Please do the needful!

   Reply
 6. 6

  Anonim

  E greu cu gramatica limbii române, la voi!!!

  Reply
 7. 7

  Anonim

  In 3 ani, au fost inlocuiti 6 sefi ai politiei Ag. Toti pe criterii politice. Oare cum poate fi facuta o reforma atata timp cat ei au fost inlocuiti odata la 6 luni?

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Felicitări dl Mihai !!!

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Felicitări. Iti doresc sa ramai același om drept si cu bun simt. Dumnezeu să-ți dea putere sa faci ce stii tu mai bine. Încă 1000 de oameni ca tine si poate tara asta se v-a indrepta in directia pe care o merita. Sunt cu sufletul alaturi de tine. Carmen Voicu cu stimă si respect. Pentru ceilalți cititori…nu fac parte din sistem.

  Reply
 10. 10
 11. 11

  Anonim

  Cine vã corecteazã articolele? Angajati unul mai bun, e mai mare rusinea cum scrieti….

  Reply
 12. 12

  Anonim

  Consider o mare prostie , numirea acestui ofiter de baneasa ! Exista politisti adevarati ,cu studii reale si poligloti ! Domnule Vela ,mai reflectati , chiar daca Dl Miutescu si-a bagat coada !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .